Orijinalini görmek için tıklayınız : selamlar Gökhan DENİZ ben.
öncelikle siteye yeni kayıt oldum vede askerden yeni geldim yaşım 31.askere gitmeden evvel çeşitli firmalarda çalıştım genelde elektronik firmaları .superchips istanbul bayinde çalıştım elektronik parçaların montajını yapıyordum.
oto elektronik işini Talat ŞAHİM den öğrendim,şu an alışma dönemindeyim diyebilirim oto elektronik bayağı değişmiş ben askerdeyken:)))
daha çok bmw araçlarla uğraştım arıza v.s ama genel olarak araçlar hakkında pratik ve teorik bilgi sahibiyim.daha çok işim sorunu bulmak vede çözüm üretmektir.elektronik kontrol ünitelerin tamirini yapmaktayım.aracında sorunu olan arkadaşlara yardımcı olurum.
herkese başarılar.
serhat306
27-04-2009, 13:12
hoşgeldın ıyı forumlar...
saolun arkadaşlar araçlarınızda bir sorun olursa çalışmama v.s garip arızalar yardımcı olurum.
bulduğum arızalara örnek vereyim.
golf gti 1995 model motor devrinin rölantide bazen dalgalanması herzaman yapmıyor bu arızayı bazen yapıyor.servise v.s gidilmiş cihaz bağlamışlar arıza v.s yok değerlere bakmışlar yani heryerine bakmışlar.araç bir arkadaşımındı ve bana söyledi cihaz v.s aldım yanına gittim ölçtük v.s herhangi bir durum yok bulamadım.sonra şöför mahaline geçtim kontağı çevirdim bir baktım aracın kontağı biraz laçka olmuş hafiften araç çalışırken çok hafif sallıyorsun rölantide dalgalanma yapıyor:))))
ErayCerit
27-04-2009, 13:37
Hoşgeldiniz :)
nitrO_Oxide
27-04-2009, 13:40
Hosgeldiniz :)
Hoşgeldin keyifli forumlar
valla hocam tam yerine geldin daha önce tabi nick aynı değilse bir kaç forumda bikaç yazını okumuştum teknik bilgi olarak donanımlısın paylaşımlarını bekliyoruz
D16inside
27-04-2009, 15:37
aramıza hoş geldin.
yasintezcan
29-04-2009, 09:13
hoşgeldin,ii forumlar dilerim
Mustafa Birsesli
02-03-2010, 22:10
öncelikle siteye yeni kayıt oldum vede askerden yeni geldim yaşım 31.askere gitmeden evvel çeşitli firmalarda çalıştım genelde elektronik firmaları .superchips istanbul bayinde çalıştım elektronik parçaların montajını yapıyordum.
oto elektronik işini Talat ŞAHİM den öğrendim,şu an alışma dönemindeyim diyebilirim oto elektronik bayağı değişmiş ben askerdeyken:)))
daha çok bmw araçlarla uğraştım arıza v.s ama genel olarak araçlar hakkında pratik ve teorik bilgi sahibiyim.daha çok işim sorunu bulmak vede çözüm üretmektir.elektronik kontrol ünitelerin tamirini yapmaktayım.aracında sorunu olan arkadaşlara yardımcı olurum.
herkese başarılar.
gökhan hoşgeldin kanka muştununda dediği gibi tam yerini bulmuşsun bu forum senden sen bu forumdan çok faydalanırsınız ;)
Day Walker
03-03-2010, 07:07
hoşgeldiniz :)
oha be adaş gidip hortlatmışsın konuyu :D
waterboy07
03-03-2010, 08:03
hoş geldiniz keyifli forumlar.
arkadaşlar
adam 2009 senesinin nisan ayında hoşgelmiş zaten
ısrarla hala hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldin deyip durmayınız :D
gökhan size inanmıştır artık
Tuning055