PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : MGF vvc hakkında..

olcay_bora
27-04-2009, 13:34
fiyatlarını araştırdım makul yerlerde ama pek bir bilgim yok açıkcası yakıtı performansı nedir ne kadar yakıyor? özellikle yedek parça sıkıntısı azami derecededir diye düşünüyorum...

ahmetbaha-drs
27-04-2009, 14:13
Motoru K-Serisi 1.800cc 16v Valve Variable Control MPI(çok nokta enjeksiyonlu) 145hp/7000rpm 174nm tork/7100rpm 0-100kmh 7.7sn max.hız 210kmh ortadan motorlu v.s yakıtı hakkında bir bilgim yok malesef diğer arkadaşlar yazarlar heralde.Ama görüntüsü,performansı v.s gayet güzel bence.:icon_tup:
http://www.gennersales.co.uk/MGF02.JPG
p.s kronik olarak conta problemi varmıs zannedersem.

mar1lyn
27-04-2009, 22:41
araç çok şık tatlı gidişide güzel eylenceli bi araç ama işte parça konusunda gidip parçacılarla konuşmak lazm
aksesuar ve mod parçası olarak biraz sıkıntı çekilecek bi araba
ben eskiden düşünüodm sora gittim del sol aldım motor yürüyen vs herşey war burda kaporta hariç

Vtec_2
27-04-2009, 22:45
arac guzel arac bundan 2 sene once bende bakıordum bunlara cokda guzel bıtane buldum fakat bu aracların hararet problemlerı war...
"yanı yazın guzel guzel ustu acık bı sekılde gıderken bı anda hararet yapıp kenarda onla ugrasabılırsın.." bu yorumu bu aracı kullanan bı arkadasım solemıstı...
performans olarak hakıkaten ıyı bır arac....parca sıkıntısı yasamazsın fakat modlama flan ancak sanırım jant egzosla sınırlı kalabılır....+ birde saglam bı fan alırsın o zaman hararet sorunu bı newzede olsa cozulmus olur...

CallMeInsane
28-04-2009, 15:19
MGF'in conta sorununu,LandRover'larda kullanılan yeni K-Serisi motorun contasını kullanarak çözebilirsin

Juggernaut
28-04-2009, 16:30
İkinci elde satarken zorlanırsın ölü parasına satarsın..Parça sorunu var ve oldukçada pahalı parçaları motoru yürüyeni falanda sorunsuz değil sorun çıkartıyor bikaç gazlamada havada sıcaksa yağ ısısı çok fazla yükseliyor o yüzden çok sıkıştırmamak lasım.Kalkışı gayet iyi gidişide güzel yol tutuşu hiç iyi değil.Yanlayınca arka amortisör kulelerinin orası zamanla yırtılıyor..

olcay_bora
29-04-2009, 10:29
bu ne yaa 307 den inip ona binmek daha da beter bir durum olur o zaman