Orijinalini görmek için tıklayınız : << reinCARnation >>
coolvtec
28-04-2009, 21:17
konu project cars bölümünde yeniden açılacak arkadşalar
Bekliyoruz. :) Masallah.Bence birde farlar dgsmeli:)
maslalah abıcım. sıs kapaklarını kendı rengıne boyat bence
Maşallah ip gibi olmuş. Sis farları da boyansa daha iyi olabilir bence.
DogukanB
28-04-2009, 21:29
Sis farları çıkmalı.:D Farlar bence böyle çok güzel, orj göremiyoruz artık.:):o
coolvtec
28-04-2009, 21:30
Bekliyoruz. :) Masallah.Bence birde farlar dgsmeli:)
Teşekkürler. Farlar değişecek, jantlar komple kirli beyaz olacak, beklemekten sıkıldığım için erken aldım biraz arabayı:)
Ahmetfikri
28-04-2009, 21:32
maşallh boya çok güzel olmuş
Jantlar çift renk yıkılır gövde çember siyah zaten sürekli kirleniyor kollarıda siyaha kaçan koyu sedefli sarı yıkar bence.
Masallah. kazasız belasız kullanmanı dilerim.
düşündüklerimi plana sokmussun zaten onun dısında dıs gorunusu 10numara :)
Ben çok begendım çok güzel olmuş :)
cemberı sıayh yaparsa bogar yanakları. yanaklar kalın durur
bence bu hali bile süper gözüküyo nazar değmesin nazarlık takın derim :)
Shadow_Dancer
28-04-2009, 21:41
abi hiç bişe yapma araba bildigin taş olmuş :D
maşallah!
Stp Doğru diyorsun dış çemberde kolların renginde olabilir.
Abi bence jantın kolları bu renk olursa çok güzel olur. Ben 1 2 aya jantlarımı boyayacağım böyle bi renk düşünüyorum.
http://www.rayswheels.co.nz/blow_up_images/TE37.jpg
year_one
28-04-2009, 21:46
car12 agah efendinin orda görüyodum sürekli bide otokolik te gördüm röportaj vermiştiniz sanırım.. egetuning zamanı rollerden falan da namı yürümüş bi araç maşşallah boya mükemmel olmus jantların hastasıyız zaten...
bence sis kapakları gri değilde acaba beyaz denense nasıl olurdu diye düşünüyorum gri haliyle de bence tatlı ve değişik duruyor en azından tek düze değil farklı..
kazasız belasız...
off harika olmuş öğretmenim,güle güle kullan.
Mutluay abi süperrr olmuşş dün durdum inceledim çok beğendim deymiş o kadar beklediğine artık güzel bir otopark lazım ona:) kazasız belasız inşallah
maşallah çok güzel bencede farlar orjinal kalsa daha güzel.
Boost Up
28-04-2009, 22:29
Abicim çok güzel duruyor valla, acaip hoşuma gitti:)
Masallah cok güzel görünüyor ;)
masallah abi guzel duruyor
civicsi_r
28-04-2009, 22:34
abi hiç bişe yapma araba bildigin taş olmuş :D
maşallah!
bencde süper olmuş
Ferhat_V
28-04-2009, 22:45
jantlar çok güzel yanlız arabayı tek renk yapın yada siyaha boyatın komple derim..
TURBO CİVİC
28-04-2009, 22:48
oy oy masallah abi cok guzel duruyor.bence sisler kalsın ama govde rengi ve sarı olsun.gerisni zaten diyecek tek laf yok.beyaz jant beni benden alıyor....kazasız belasız
Jam da Joker
28-04-2009, 22:57
VOLK TE37 :icon_wack
Bayılıyorum bu jantın duruşuna hakkaten çok güzel bir tasarımı var..
Bu araçtakilerin markası nedir replica sanırım ?
coolvtec
28-04-2009, 22:59
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Son 1 yılda 5.5 ay arabamdan uzak kalmak zorunda kaldım ama değdi....
Cümleten kazasız belasız.
crazydog
28-04-2009, 23:08
maşallah çok güzel olmuş kazasız belasız cezasız
bence sislerde farlarda boyle kalsin millet burda ozellikle griye boyuyor jdm olsun diye.lacivertle guzel gitmis masallah
sade, şık, alımlı, bir o kadarda vahşi........allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullanalım inşallah öğretmenim.......çok bekledik çok uğraştık ama değdi bencede......tam istediğimiz gibi oldu....bu yaz biraz eselimmi ;).......nice gazlamalara CAR'daş :)
Maşallah abi çok güzel olmuş.Bence hiç dokunma sislere dikkat çekici duruyo.
JumboAli
29-04-2009, 06:37
masallah mutluay abıcım super 0 gıbı olmus. Jdm spec stopta goruyorum galıba ben? onlarda guzel olmustur emınım Kazasız belasız abı masallah
Sierra Rs
29-04-2009, 07:59
cok güzel kazasız belasız kullanın insallah :)
Maşallah abi cok sıkı duruyor devamını bekliyoruz resimlerin .
by_hayali
29-04-2009, 08:20
maşallah abi Allah utandırmasın çok güzel olmuş inşallah daha da güzel olur :)
çok yakışıklı.. maşallah.. ne de olsa o bir EK Civic...
güzel olmuş maşallah..tampondaki sis far yerleride araba renginde olsa daha güzel olur gibi..
SOMEONESPECIAL
29-04-2009, 10:08
Kimse boncuk takmamış...:D
http://img210.imageshack.us/img210/1222/nazarboncuk.jpg (http://img210.imageshack.us/my.php?image=nazarboncuk.jpg)
Allah nazardan korusun, kaza bela vermesin. Hiç dokunma kalsın böyle...
Orjinal farlar ile sis çerçeveleri tamamlamış birbirini :icon_tup:
Jantlarda KSK VTEC ten galiba:beuj:
maşallah hocam içi dışı on numara
SOMEONESPECIAL
29-04-2009, 10:47
İçini nasıl gördün :beuj:
motor kastettim yav :)
Yeni fotoları bekliyoruz.Maşallah ;)
Abi kazasız belasız kullan maşallah.
hehehehe:)
arac içide gerçekden muazzam
:))))))) siz çok yaşayın emi........
motoruda, içide, dışı gibi...bütün detaylarını göreceğiz yakında :icon_tup:
devilboy
29-04-2009, 17:36
çok güzel olmuşşşş
keşke komple ön görünümü 99'a çevirseydiniz. Allah kaza bela vermesin, çok şık
onurdemir
29-04-2009, 17:43
Maşallah ben çok beğendim. Halen sabırsızlıkla bekliyorum. Anladın sen abi :D
wala maşallah tampon altı ek çok güzel olmuş jantlar süper
maşallah abı askerden gelınce yakından incelerım:)
dragon07
29-04-2009, 18:12
10numara duruyor bence hiç bozulmasın :D
Mustafa Birsesli
29-04-2009, 23:18
Mutluay abi süperrr olmuşş dün durdum inceledim çok beğendim deymiş o kadar beklediğine artık güzel bir otopark lazım ona:) kazasız belasız inşallah
evet bende sürekli çam ağaçlarının altında görüyorum çam recinelerine dikkat boyaya zarar gelmesin güle güle kullanman dilegi ile ;)
sade, şık, alımlı, bir o kadarda vahşi........allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullanalım inşallah öğretmenim.......çok bekledik çok uğraştık ama değdi bencede......tam istediğimiz gibi oldu....bu yaz biraz eselimmi ;).......nice gazlamalara CAR'daş :)
usta valla bu yaza turbolu bir araç siz varsınız... galiba meydan size kaldı :) bakalım yetiştirmeye çalısıyoruz bizde arabaları yaza biterse neşeli denemeler yaparız :icon_tup:
D16inside
30-04-2009, 00:52
MAAŞALLAH cok temiz abi sis cerceveleri gövde rengine boyayıp sisleridee turuncu yaparsan cok daha güzel olur bidene istersen begenmezsen sökersin.
evet bende sürekli çam ağaçlarının altında görüyorum çam recinelerine dikkat boyaya zarar gelmesin güle güle kullanman dilegi ile ;)
usta valla bu yaza turbolu bir araç siz varsınız... galiba meydan size kaldı :) bakalım yetiştirmeye çalısıyoruz bizde arabaları yaza biterse neşeli denemeler yaparız :icon_tup:
sen bu yazı turbosuz geçirmezsin mustafa....öyle yada böyle bir şeyler ayarlarsın eminim...erdem de turboluyor arabasını...yeni gelecek evolarımız subilerimiz var....manisa tayfamız var....izmir şenliksiz kalmaz pek :icon_tup:
Mustafa Birsesli
30-04-2009, 09:05
iddalı olarak e36 cabrio 3,2 turbomuz birde benim m5 projesi var vr6 da tb olacak ama çıtır spec ;)
hadi hayırlısı bakalım...severek takip ediyoruz....maşallah.....
coolvtec
30-04-2009, 09:28
Saolasın Mustafa, şu sıralar pek keyfim yok ama başladık bir işe, gerisi getirelim diyoruz. Çam ağaçları dahil park gerçekten sorun oldu, geçen park ettim, 10 dk sokakta aşağı yukarı turladım daha güzel yer var mı diye :)
Swap ve turbo dahil gerçekten çok sıkı projeleriniz var. senin bwm beni biraz aşar :) Gücümüze yetenleri merakla bekliyoruz :icon_tup:
coolvtec
30-04-2009, 09:33
Arkadaşlar tekrar teşekkür ederim hepinize. Dün çok güzel çekimler yaptık, yakında yayınlayacağız.
Sisleri ellemeye düşünmüyorum. Bir ara far olayına girebilirm ama şimdlik böyle kalacaklar. Sadece jantları krom yerleri dahil kirli beyaza boyatacağım. Bu arada jantlar ksk tolganın jantları değil, onlar hala satılık düşünen varsa :)
H.bilgili
30-04-2009, 10:22
MASALLAH aracın cok guzel ıcı dısı hertarafı 10 numara kazasız belasız kullanman dılegıyle.
hwe türlü çok güzel maşalah:)
amann çoook süper olmuş biraz sabredin diyim... ;)
Buğra A.
30-04-2009, 10:25
Merakla bekliyoruz :) Çok güzel duruyor.
hadi ekleyin şu dünkü fotoları :D:D 41 kere maşallah çok güzel oldu car... boyacımız,fotocumuz,co pilotumuz-pilotumuz hepsinin maşallahı var :icon_tup:
çok güzel olmuş artık neler sakladığını daha çok belli ediyor.eskiden ciddi ciddi sleeperdı dynoya gelinceye kadar 1.6ies sanıyordum acayip dumur olmuştum :)
masallah cok hoş olmus..detaylı fotoları bekliyoruz:)
yusufcan_k
30-04-2009, 18:48
farlara ve sislere acilen el atmalısın bence böyle pek güzel durmuyorlar.. özellikler farlara.. cok taş bir aracın var abi allah kaza bela vermesin
ha_SaaaN
30-04-2009, 19:06
allah kaza bela vermesin hocam süper oldu süper bekledin ama fazla fazla deymiş beklediğine :)
maşallah örtmen valla tanıyamadım car'ı kesinlikle sanki kozasından çıkan kelebek gibi süpeeerrrr.....
hadi artık şuu yeni fotoları allaım yaaw
coolvtec
04-05-2009, 22:08
hadi artık şuu yeni fotoları allaım yaaw
Fotolar beğenmedik ve gündüz çekimleri yaptık yeni. Soner editliyor. Bu arada car12 nasıl yenien doğmuş, nereden nereye gelmiş ilk sayfada :D:D
Fotolar beğenmedik ve gündüz çekimleri yaptık yeni. Soner editliyor. Bu arada car12 nasıl yenien doğmuş, nereden nereye gelmiş ilk sayfada :D:D
Bu geceye yetişcekse bekleyelim :)
coolvtec
04-05-2009, 22:50
Bu geceye yetişcekse bekleyelim :)
Eheheh, Sonere sordum, çok foto varmış, sanırrım yetişmeyecek gibi..
Boost Up
04-05-2009, 22:56
1-2 tane örnek versin bari, bu kadar merakta kalmayalım:D
coolvtec
04-05-2009, 22:59
EDIT; kusura bakamyın geçikme için soner yetiştrecekmiş bu geceye :)
Boost Up
04-05-2009, 23:01
Bekleniyor o vakit...:)