Orijinalini görmek için tıklayınız : 9 Mayıs Cumartesi SUPER SLALOM & 10 Mayıs Pazar TIME TRIAL @ İZMİR (PistGünleri 2009)
Ahaha oytun ayni benim gibi uyuyo:D muhaahaha
Allahtan benim arabada uyurken fotomu vs cekmeyi unutmus ercanla yavuz:D hahaha
Unuttugumu kim söledi :D
hahahahahahahha içimden de bu cevap geçiyordu valla :D
Arabada uyuma konusunda sefayı tek gecerim :D
http://i198.photobucket.com/albums/aa219/draggerpunto/17082008085.jpg
hahah benimde sefadan farkim yoktu illakide :D ss foto yoklan dimi elinde:D doru sole:D
http://img12.imageshack.us/img12/9004/09052009009j.jpg
Cumartesi Gecesi İzmirden Çeşmeye doğru otobanda uyuyan gençlik :D
zuhahahahahsueehduısgcdb Abi senınle aynı evde kaldığımızı ve sabahta senı benım uyandırdığımı hatırlıyorsun değilmi ama tabıkı ben senı uyandırmadan bir iki kare almayı akıl etmiştim..:D:D:D 'tazmnaya spec'
O zaman Bugradan bir poz gelsin :D
http://i198.photobucket.com/albums/aa219/draggerpunto/bugray.jpg
O zaman Bugradan bir poz gelsin :D
http://i198.photobucket.com/albums/aa219/draggerpunto/bugray.jpg
duman dumana güzeldi ama güçlü karting daha zevkli oluyo :D
Vtec-SEDAN
12-05-2009, 19:57
resimler süpermiş, eline sağlık gökhan :)
Sportivo
12-05-2009, 20:02
duman dumana güzeldi ama güçlü karting daha zevkli oluyo :D
cuma günki karting in resmi yok mu :D:D
cuma günki karting in resmi yok mu :D:D
:D huehuehuhue baygın :D
VeNoM_35
12-05-2009, 21:24
resimler süpermiş, eline sağlık gökhan :)
en güzel biz uyuduk:) foto derdi yok, gürültü yok:D
en güzel biz uyuduk:) foto derdi yok, gürültü yok:D
Uyku demeyin bana OnurK kulaklarını cınlatıcam yoksa :D
http://img100.imageshack.us/img100/3384/hghgghghgh.jpg
Sekmekten bıkmış olan ıkı arkadaşımız :D
valla bizde güzel uyuduk ta photo cekildi mi cekilmedi mi henuz bilemiyoruz : )))
STP Says : Uleennn Uyanıkken nerdeydinizzzz :D hhuehuehueh
aHahahahahah. Bütün konu en çok buna güldüm. Yanlız sizinle bir yere gidilmez. Sırf şantaj fotoları :D
http://img100.imageshack.us/img100/3384/hghgghghgh.jpg
Sekmekten bıkmış olan ıkı arkadaşımız :D
Hahaha dogru sen tam biz cikarken foto cekmistin mehmet hahaha:D
Hahaha dogru sen tam biz cikarken foto cekmistin mehmet hahaha:D
Göki yine geldi bize biraz iç organları tekrar yerlerıne oturmuştu ama sen ne yaptınkı yol boyunca..:D
Ama o sekme dışarıdan gercekten cok tatlı duruyorda dışı senı yakar ıcı benı yakar spec işte :)
ağrıyor yeminle yan oturuorum halen :D
ağrıyor yeminle yan oturuorum halen :D
Bence Yavuz abinin arabaya bınmeden önce, hanı cocukların denize gırdiği simitler varya onlardan alıp onun ustune oturmak lazım :D:D sekmeyı emebılır belkı..:hahaha:
Ahahahahaha :D
Dedik ya;
'' Nizam usta verdigi gecici rahatsızlıktan dolayı özür diler ''
gzl bir gün geçirmişiniz.. her ne kadar kaçmaz bir gün olsada: iş nedeniyle off durumdaydım.:)
DaRkNeSs-
13-05-2009, 18:11
çok güzel bi haftasonu geçirdik gerçekten
her ne kadar c.tesi akşamı çeşme olayını kaçırsam da iş yüzünden,geri kalan kısmında çok eğlendim
işlerimin yoğun olmasından dolayı da ancak yazıp konuyu okuyabildim :) otelde beşiktaş konaklıyor,az önce yolcu ettik maça :D
evimin kapıları her zaman açık sizlere ;)
gerçi c.tesi gece 3 kişi daha gelcekti ama yan çizdiler :D
çok keyifli bir haftasonu geçirdim emeği geçen herkese tekrar tekrar teşekkürler,atıl abi buğra abi oytun tezcan vs. vs.
mehmet seninle de yeni tanıştık ama güzel muhabbet oldu ;)
bu arada istanbuldan izmire gelen başkaları da varmış ama tanışamadık mesela .cem. sonra izmirde olan diğer arkadaşlar initial-d ve diğer arkadaşlar
neredeydiniz siz ya göremedim :D
devamını bekliyoruz tekrardan :D
Maxiboost
13-05-2009, 18:18
her ne kadar c.tesi akşamı çeşme olayını kaçırsam da iş yüzünden,geri kalan kısmında çok eğlendim
işlerimin yoğun olmasından dolayı da ancak yazıp konuyu okuyabildim :) otelde beşiktaş konaklıyor,az önce yolcu ettik maça :D
çok keyifli bir haftasonu geçirdim emeği geçen herkese tekrar tekrar teşekkürler,atıl abi buğra abi oytun tezcan vs. vs.
bu arada istanbuldan izmire gelen başkaları da varmış ama tanışamadık mesela .cem. sonra izmirde olan diğer arkadaşlar initial-d ve diğer arkadaşlar
ehüeü yan çizmek zorunda kaldık biz ama gerçekten herşey için teşekkür ederiz :)
initial-D
13-05-2009, 18:19
abi cumartesi sen pistten ayrılırken ben geliyordum.pistin kapısında el kol salladım bayaa ama görmedin galiba:D
pazarda erken kaçtım.ama tebrikler yaptığın süre için
hehe hocam cem den kastın bende ben jem in yanındaydım baya bi yanyana geldik tanışmış kadar olduk aslında :)
DaRkNeSs-
13-05-2009, 19:52
abi bi slm etseydin ya cem seni kasdediyom tabi ki :D
bu arada initial kardeşim el kol sallamışsın ama cidden görmedim :D
o süreyi de 2 kişi yaptık bu arada :D soner bana co pilotluk yaptı apex ve fren noktalarını gösterdi o şekil yaptım :D frenlerim ciddi sorun
soner bana daha geç fren yapsaydın derken ben frene sonuna kadar basmış durmaya çalışıyodum mesela:D
gene gelin izmire gerçekten çok eğlenceli oldu
burak sen de bi msg at da bi buluşmada tanışalım :D
Kardeşim çok sağol tekrar herşey için evini açtın bize ağırladın bizleri tesekkurler bir kez daha bende seni beklerim herzamn..
Ewet yeni tanıştık ama muhabetler hoştu..:)
initial-D
13-05-2009, 20:17
abi bi slm etseydin ya cem seni kasdediyom tabi ki :D
bu arada initial kardeşim el kol sallamışsın ama cidden görmedim :D
o süreyi de 2 kişi yaptık bu arada :D soner bana co pilotluk yaptı apex ve fren noktalarını gösterdi o şekil yaptım :D frenlerim ciddi sorun
soner bana daha geç fren yapsaydın derken ben frene sonuna kadar basmış durmaya çalışıyodum mesela:D
gene gelin izmire gerçekten çok eğlenceli oldu
burak sen de bi msg at da bi buluşmada tanışalım :D
abi yarın tekirdağa gidiyorum.dönüşte ayarlarız:)
bu arada 91 mazda 323 üm vardı.fren problemini az çok tahmin edebiliyorum.hele şişince eyvah:) vites düşürünce olan dekompresyon,,üst viteste kalıp fren yapmaktan daha etkili oluyordu:D
DaRkNeSs-
13-05-2009, 21:10
aynen burak
bende zaten 3-2 çalışarak durdurdum arabayı
sadece frene güvensem gene ezmiştim kukaları :hahaha:
aynen burak
bende zaten 3-2 çalışarak durdurdum arabayı
sadece frene güvensem gene ezmiştim kukaları :hahaha:
bi dahaki sefere düzgün fren sistemi ile gir o piste ,, bi kaç saniyen var hala orda erken frenlerden dolayı ,, ama çok keyifliydi harbiden özlemişim :D
DaRkNeSs-
14-05-2009, 00:46
bi dahakine sen de lastikleri ayarla soner :D bende frenlere bi çare bulayım da şööyle 1.18 lere inelim :)
indirmem bayrak sallatırım 1:30 yaparsın :D
Hırs yok bu yarış değil amaç kişisel gelişim her pisti tüm otomobillere açabilmek amaç senelerdir ....
Allaha şükür yaptıkta yapmaya devamda ediyoruz ....
Kapılar açıldıkca bu sektör ilerler pist istemektense eldekilerde olalımki bu bi ihtiyaç bu bilinsin ve daha fazlası yapısın boş yatan pistler dururken kimse kimseye pist mist yapmaz ...
ben drag istiyorum sayın şimşek :D izmitte
yağmursuz 1 porsiyon ? :D
Soyadımla oynama senle direk oynarım sayın göki :D
yağmursuz 1 porsiyon ? :D
heryerdee kar varrrr :D
ehueheu sende drag yap sayın şimşek aman YILDIRIM :D draglara açım aç şöle 60 arabalık 1.4 1.6 olmasın yada sondan başlasın bi kerede onlar sonuna kadar beklesin
ehueheu sende drag yap sayın şimşek aman YILDIRIM :D draglara açım aç şöle 60 arabalık 1.4 1.6 olmasın yada sondan başlasın bi kerede onlar sonuna kadar beklesin
Yapıcaz inşallah Herşeyin zamanı var :D
Eğlencenin dibine vurdurucam seni balığıda yanımda getirip yediricem sana :D euhuhuehue
Eğlencenin dibine vurdurucam seni balığıda yanımda getirip yediricem sana :D euhuhuehue
yalan olur o yine
Sikayet ederim federasyona :D
o kişi tahmin ettiğim kişimi? sayın Yıldırım göbekli olan şahıs mı????
Maxiboost
14-05-2009, 01:28
yalan olur o yine
bencede kesici koyar AHlşdf :D
Sikayet ederim federasyona :D
bi sen eksik kaldın şikayet etmeyen sen et baride kanka gönlümüz rahat olsun bilelim nerden geliyo :D huehuheuhehueuhuheuhehueuheuhe
bencede kesici koyar AHlşdf :D
kesicide koyarım diskalifiyede ederim :D
bundan sonra Bertana pist yasah :D
kukalara verilen hasardan ötürümü
o kişi tahmin ettiğim kişimi? sayın Yıldırım göbekli olan şahıs mı????
he sıska göki o göbehli ben :D
he sıska göki o göbehli ben :D
nasıl bi cümle kurmuşum ben ya :D
bi tane şişko bira göbekli var federasyonda omu taş koyuyor yoluna ??? ona fena tiltim 155 tl almıştı bi dragdan fena içime oturmuştur fena ayar oluyorum lavuğa
bi sen eksik kaldın şikayet etmeyen sen et baride kanka gönlümüz rahat olsun bilelim nerden geliyo :D huehuheuhehueuhuheuhehueuheuhe
Sikayetgunleri.com 2009 ''draglardan slalomlara'' :D
bi tane şişko bira göbekli var federasyonda omu taş koyuyor yoluna ??? ona fena tiltim 155 tl almıştı bi dragdan fena içime oturmuştur fena ayar oluyorum lavuğa
Ve goki isyan eder.....
++++++++
ZD turboyken nerdeydiniz? :hehe:
Estafurullah onlar dünyada Otodragları icad eden özel insanlardır yaşca bizden buykturler bizler susar bakarız tüm sistem böle işler bölece 5 seneye drag mırag kalmaz hepşmiz mutlu mesut yaşarız :D
Geyik bi yana ben geyik yapıyorum genel birine bişi yazıcak olsam yazmam alo derim yürekle klavyeyi karıştırmam bilirsin gökim :D
Maxiboost
14-05-2009, 01:42
kukalara verilen hasardan ötürümü
kukalara zarar vermedim ki :D arka lastiğim slalomda hep kenarına bastı :D
yok ona benimde 2 çift lafım ve okkalı bide küfürüm var zaten
hem 155 tl için :D hemde draglara ot tıkadığı için çok duydum bu drag işlerini o yapıcakmış bundan sonra onun dışında kimse yapmıcakmış falan filan zaten
anjiyo olmuştu en son bu sefer gider kesin
yok ona benimde 2 çift lafım ve okkalı bide küfürüm var zaten
hem 155 tl için :D hemde draglara ot tıkadığı için çok duydum bu drag işlerini o yapıcakmış bundan sonra onun dışında kimse yapmıcakmış falan filan zaten
anjiyo olmuştu en son bu sefer gider kesin
ulen ben 190 dan yapsam gelmenmi onu de bana PistGünlerine :D
senin yaptıgın org. araba oluyor 200 de veririm ama 2 arabaya 155 vermek inan içime fena oturmuştur 1bucuk sene geçti halen lafını yapıyorum düşün bide 1.4 fiesta ile kaldırıcaktı utanmadan bi baktım fiesta geri vitese taktım geri çıktım yapıcanız işe dedim. bide rezil bişeydi yüz yüze olanları anlatsam yuh dersin. en basiti finish in oraya megane ile gitti el freni çekti 280 metreyi ters kapatarak geldi anla artık
senin yaptıgın org. araba oluyor 200 de veririm ama 2 arabaya 155 vermek inan içime fena oturmuştur 1bucuk sene geçti halen lafını yapıyorum düşün bide 1.4 fiesta ile kaldırıcaktı utanmadan bi baktım fiesta geri vitese taktım geri çıktım yapıcanız işe dedim. bide rezil bişeydi yüz yüze olanları anlatsam yuh dersin. en basiti finish in oraya megane ile gitti el freni çekti 280 metreyi ters kapatarak geldi anla artık
Yorum yapmak bana düşmez kanka :D
Ama devran döner kimse unutmaya :D
sayın yıldırım bi drag şart oldu artıkın hemide pazar 4'te başlayıp 8'de biteninden ;)
DaRkNeSs-
14-05-2009, 11:41
indirmem bayrak sallatırım 1:30 yaparsın :D
Hırs yok bu yarış değil amaç kişisel gelişim her pisti tüm otomobillere açabilmek amaç senelerdir ....
hırs yok hırs yok :D:D
abi yanıma oturup benimle bi tur atsaydın ne kadar erken fren yaptığımı kötü frenler yüzünden ne kadar zaman kaybettiğimi görürdün :) yoksa hırsım yok yani tanımışsındır :)
bu arada bende hakana katılıorum drag farz oldu :D
Ne güzel eglenmisiz, ne keyifli gecmis :)
Onurla demin konusuyorduk bi güncel olsun dedim...
Yeni organizasyon bekliyoruz Bugra :D
Gecmiste yolculuk yapmak gayet iyi geliyo bana bu aralar..o zmnlarda n kadar guzel eglenmisiz etmisiz,organizasyon desen kalite had safhada..guzel gunlerdi..yenisini bekliyoruz kabasakal..ayarla artik..izmir,bodrum,antalya,istanbul,kayseri,konya farketmez.. :)
dedim pist açıldımı :D
edit: izmir miş
eski postları okudum şimdi nasıl eğlenmişiz çok kyfili geçmiş
bugra bi org patlatsında tekrarlayalım inşallah
Shadow_Dancer
23-02-2010, 18:40
ADamin ustundeki olu topragini atmasi lazim :D
Vtec-SEDAN
23-02-2010, 19:07
pist olmuyorsa yemeye içmeye gidelim İzmir'e .. İstanbul'dan sonra tek yaşanacak memleket :) Haftasonu organizasyonu gayet güzel olur
pist olmuyorsa yemeye içmeye gidelim İzmir'e .. İstanbul'dan sonra tek yaşanacak memleket :) Haftasonu organizasyonu gayet güzel olur
++++++++++++:)
aynen izmire misafir olalım havalar düzelince:)
Bana uyar, punto stock artık fizana bile gider :D
Vtec-SEDAN
23-02-2010, 19:11
en kral ağırlama en güzel adamlar da gene İzmir'de.. bizzat şahit olmuşuzdur. havası suyuda mükemmel :)
cuma sabah erken çıkıp pazar gecesi dönecek şekilde güzel bir yolculuk olabilir
en kral ağırlama en güzel adamlar da gene İzmir'de.. bizzat şahit olmuşuzdur. havası suyuda mükemmel :)
cuma sabah erken çıkıp pazar gecesi dönecek şekilde güzel bir yolculuk olabilir
dilediğiniz zaman gelin kalacak yeri vs i problem etmeyin arabaya binip gelin yeeter:)
herzaman kapımız açık biliyosunuz
Vtec-SEDAN
23-02-2010, 19:18
dilediğiniz zaman gelin kalacak yeri vs i problem etmeyin arabaya binip gelin yeeter:)
herzaman kapımız açık biliyosunuz
aynen kanka biliyoruz saolun :) Acar'ın çorbasını özledim :D geliriz inşallah punto stock ile :)
mertacar
23-02-2010, 19:20
ahuahu kaçarız çeşmeye havalar fena 1 haftadır çeşmedeydim güneşli ve açık hava var gelin gelin.. :D:D
gelmeye niyetiniz varsa kararlaştırın bi tarih :)
Vtec-SEDAN
23-02-2010, 19:22
yavuz organize eder bunu :)
ben gidilecek tarihe göre kendimi ayarlarım. hatta benim araba ile de gelebiliriz gerekirse, çalışmalara msnden başliyim :)
noldu la nereye gidiyoruz :D
Vtec-SEDAN
23-02-2010, 19:25
muştu şimdiden yengeye kulislere başla sen izmire yolculuk :D:D
guzel bır orgınasyon olcak
guzel bıgun olcak ıstanbullu arkdsları beklıyoruz :)gelın kaynaşırız:D
beni erayla karıştırmayın beyler tarih söyleyin o kadar :hehe:
Cok sıkılıyorum zaten bu ara, ilac gibi gelir :)
Vtec-SEDAN
23-02-2010, 19:28
uhauhhua hastayım bu giderlere :D:D:D
bizimkiler 1 ay yo L300 bende toplaşıp gidelim :)7 kişi bocukgibi rahat rahat gideriz
bizimkiler 1 ay yo L300 bende toplaşıp gidelim :)7 kişi bocukgibi rahat rahat gideriz
işte budur :D
goki hala unutmadım 2 büklüm halini arabadan indin yürüyemiyo n aeyhayhhehuahahuh
Vtec-SEDAN
23-02-2010, 19:30
otel rahatlığında gökinin araba bide rally spec edition punto ile toplamda 11 kişi gidebiliriz :D
mertacar
23-02-2010, 19:31
göki akşam çekilmiş güneş gözlüklü foton var koyim mi? ahhaa
L300 hazır arkadaşlar isterseniz bu akşam çıkalım
göki akşam çekilmiş güneş gözlüklü foton var koyim mi? ahhaa
ebene atlarım :D
goki hala unutmadım 2 büklüm halini arabadan indin yürüyemiyo n aeyhayhhehuahahuh
ya sorma 10 gün kıçımın dizlerimin ağrısı geçmedi :S
L300 hazır arkadaşlar isterseniz bu akşam çıkalım
ya sorma 10 gün kıçımın dizlerimin ağrısı geçmedi :S
hauahua dükkanı kim açacak la :D
hauahua dükkanı kim açacak la :D
abim var zaten iş yok düzgün. sanki şu sıralar gittiğim varda, hafta sonu bi buluşalım konuşalım izmir işini gidelim ben darlıyım şu sıralar izmir açar beni
Ahahahaha offsetli jantlar k.clarına kacmıstı o yol boyunca :D
Vtec-SEDAN
23-02-2010, 19:36
5-8 mart iyi olur gibi... herkes işini gücünü ayarlamış olur :)
rahat rahat gidilir
Aynen Punto & L300 gidelim :D
5-8 Mart mı? Bu haftasonu mu?
5-8 daha iyi gibi?
mertacar
23-02-2010, 19:38
ebemi bulsam ilk ben ahaha :)
valla konuşalım moruk cuma akşamı çıkıp pazar akşamı dönecek isek her türlü cevooo :D
Vtec-SEDAN
23-02-2010, 19:39
bu haftasonu işi gücü olanlar vardır :D
5-8 en azından herkes ayarlar kendini, mesela ben :D daha rahat olur
valla konuşalım moruk cuma akşamı çıkıp pazar akşamı dönecek isek her türlü cevooo :D
5-8 Marta izin al o zaman :D
bu hafta sonu olmz zaten, bi anda kimseden hadi gidiyoz gelin demek olmaz 5-8 çok iyi herkes işini ayarlar gelmeyen yan çizen olursada TOP olur :D
gelın beyler tanışalım sohbet edelim.. hazır havalarda güzelken değerlendirin bence bu fırsatı..
5-8 Marta izin al o zaman :D
:hehe::hehe::hehe::hehe:
Tarihi verdim, gerisi sana kalmıs :D
uhauhhua hastayım bu giderlere :D:D:D
:D:D aynen usta
Eray Yümsel
23-02-2010, 19:46
olum benı niye kattın şimdi işin içine nezaman tarih verdinizde gelmedik :D
Vtec-SEDAN
23-02-2010, 19:47
bozacının şahidi şıracı.............. :D
eray vs muştu :alright::alright:
Alp2 5-8 haftasonu izin al :D
olum benı niye kattın şimdi işin içine nezaman tarih verdinizde gelmedik :D
hauhauha hadiii lennn :D
Eray Yümsel
23-02-2010, 19:48
bozacının şahidi şıracı.............. :D
eray vs muştu :alright::alright:
şu anda ben kazanırım dimi muştucummmmmmmmmm :hehe:
Vtec-SEDAN
23-02-2010, 19:49
konuyu takip edip ; msnde offline mode takılanlar, online olup yokum diye ileti yazanlar... :D:D
izinlerini alsınlar... :)
low-rider , alp2 , sefa, tuner and yekta :D :p
:D ortasını bulun su ısın beyler :D
şu anda ben kazanırım dimi muştucummmmmmmmmm :hehe:
hauhauha hadi len :D
olumm mürsel yine koparttı yaaa
' nazan hamilelik testinde sana kopya vereyim mi ' :hehe::hehe::hehe::hehe:
bugra mı almadan gelmeyin:D
Vtec-SEDAN
23-02-2010, 19:57
bugra mı almadan gelmeyin:D
onursal konuk zaten :D
Vtec-SEDAN
23-02-2010, 20:02
göki gaz yapma kanka :D
5-8 mart iyidir dedik :D
çeşmede deniz sezonu açıldımı :D
denize girmediğim için bilemicem acar a yöneltiyorum soruyu:)
Vtec-SEDAN
23-02-2010, 20:04
cıbırlar cirit atıyormuş :D
olum yazın 1 hafta kaldım 1 kere girmedim denize :D
kumru yemeyi özledim ama yaww :D
VeNoM_35
23-02-2010, 20:08
burda fena gaz kokusu var:D bekliyoruz:)
güzel bi organizasyon olucağına eminim..güzel muhabbet olur kaynaşmış oluruz..
pastalarımın tatlılarımın tadına sizde bakmış olursunuz :D
konuyu takip edip ; msnde offline mode takılanlar, online olup yokum diye ileti yazanlar... :D:D
izinlerini alsınlar... :)
low-rider , alp2 , sefa, tuner and yekta :D :p
izin derken amirim hahaha manitası olupta en rahat benim Kanka kısmetse iyi olur gideriz.
kışın daha iyi çeşme her yer boş gelin bol bol el freni çekerz hhahaha alaçatı yolunda baykal bilir hahhhhhahhhahahhh
ya madem hemen gitmiyoduk ne diye yazdınız şimdi bekled 5mart gelsin akü :D
çeşmede yasıyorum denız ıcın az bıraz erken daha 5 6 adet jack fln ıcılse belkı gırılır:)
Yavuzum konu açsan istersen bunun için onda tartışalım.
Vtec-SEDAN
23-02-2010, 20:10
son İzmir Pist Organizasyondan içeriği yayımlanmaya uygun olan bazı kareler ... :D :D
http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs023.snc1/4260_80993523739_529508739_1827690_523971_n.jpg
http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs023.snc1/4260_80996383739_529508739_1827724_6354448_n.jpg
http://photos-b.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v3764/112/36/529162394/n529162394_1551944_4053199.jpg
http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs023.snc1/4260_80993953739_529508739_1827696_866893_n.jpg
geçerkn bertan ivediğide alırız bursadan:D
Maxiboost
23-02-2010, 20:37
hahah olm dana gibi çıkmışım lan :D geçerken uğrayın ama :)
bbak bak gelmiyo salağa yattı ugrayın falan:)
Bu hıyar iner esofmanlarla öpüsüp geri kacıcak sanar, atarız minibüse izmirde indiririz :D
Vtec-SEDAN
23-02-2010, 20:40
dana gibi çıkmışım diyo :D :D
duyan da fidan gibi sanacak :hehe:
Vtec-SEDAN
23-02-2010, 20:42
SEFAAA konuyu takip et ona göre programını yap şimdiden :D
SEFAAA konuyu takip et ona göre programını yap şimdiden :D
Sefanın manevi babası da geliyor, sefanın gelmeme gibi bi sansı varmı :D
hade canımmm babasıdamı geliyii :D
Sefa_vts
23-02-2010, 20:47
hade canımmm babasıdamı geliyii :D
Ahaha :D ne babası kim? ben izmir? yok yahu.. anca araba almaya giderim.. :p
bende mi gelsemlan:D 3 gunluk bilet alip :D hahaha
burda gelicek kişiler ta belli olmaz beyler hafta sonu buluşur konuşuruz en temizi
Ahaha :D ne babası kim? ben izmir? yok yahu.. anca araba almaya giderim.. :p
Baban geliyor dedi bitti :D
VeNoM_35
23-02-2010, 20:48
bende mi gelsemlan:D 3 gunluk bilet alip :D hahaha
atla gel şaban
burda gelicek kişiler ta belli olmaz beyler hafta sonu buluşur konuşuruz en temizi
Aynen kardesim, konu falan gereksiz.
Yaparız programı gideriz ;)
Vtec-SEDAN
23-02-2010, 20:49
atla gel şaban
yarıl :D:D
Sefa_vts
23-02-2010, 20:51
yolda gülmekten takla atarız düz giderken :D bence pek bi sakıncalı..
atla gel şaban
yarıl :D:D
:D:D:D
du bakalim daha var ayin 5ine cok :) ayarlamaya calisiyim,supriz olur gelirim belki :)
Boost Up
23-02-2010, 20:52
Emlak kralı nerede?:D
Sefa_vts
23-02-2010, 20:53
Ki adamlar on numara 5 yıldız ok ama 15 kişiyide kimse ağırlamaz bence.. :D Vazgeçin bak gaza gelip gidicez ızdırap olucak özgün den biliorum ahahhaa :D
Vtec-SEDAN
23-02-2010, 20:56
25kişilik yerimiz yaklaşık 1 saat önce rezerve edildi.... :D :D :D
raaat olun :hehe:
baykal and acar spec edition :hahaha: :icon_tup:
ben o kadroyu feribotta düşüneiyorum
Nazilli'de olursam İzmir'e bende iştirak ederim yerimiz varsa , ya da Nazilli'ye gelin hep birlikte benim evde kalırız :D
Feribot batar, bence körfezden dönelim :D
Ahahaha minibüsün arkayı polis acsa mülteci tasıyosun sanar hahahaahah :D
dragger ı cem konuk edicekmiş :hehe:
Feribot batar, bence körfezden dönelim :D
Ahahaha minibüsün arkayı polis acsa mülteci tasıyosun sanar hahahaahah :D
olum bi an dusundum,alla allalan diorum biz feribot fln binmemistik ausxhauxhasuxhas harbidenn korfezden dolandiydik dimi:D euahaeuhaeuhae
Vtec-SEDAN
23-02-2010, 20:58
onun için özel Eskişehir çıkarması yapacağız... :D
Nazilli'de olursam İzmir'e bende iştirak ederim yerimiz varsa , ya da Nazilli'ye gelin hep birlikte benim evde kalırız :D
Ahahaha bak o son cümleyi sil :D
Nazilliye bi daha giremezsin :)
İzmire takılırsın pesimize o olur ;)
:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
olum bi an dusundum,alla allalan diorum biz feribot fln binmemistik ausxhauxhasuxhas harbidenn korfezden dolandiydik dimi:D euahaeuhaeuhae
Körfezi dönmek feribottan ucuza geliyor, dizelin multijetini seviyim :D
:Deli: :D
Gelsin gelsin ölümlü dünya, kimseyle dargın gitmeyelim ;)
:Deli: :D
Gelsin gelsin ölümlü dünya, kimseyle dargın gitmeyelim ;)
hayirdir biyeremi gidion :D
hayirdir biyeremi gidion :D
Ahahaha hani ölürsün ya, icine dogmus foruma yazmıs derler öle hissettim bi an :D
dragger yavuz +
vtec-sedan ercan +
jamdajoker +
göki +
oz +
mmuştu +
yekta ?
erel ?
sefa ?
alptuğ ?
buğra yıldırım ?
emreG +
dragger yavuz +
vtec-sedan ercan +
jamdajoker +
göki +
oz +
mmuştu +
yekta ?
sefa ?
alptuğ ?
buğra yıldırım ?
emreG +
10ur_K ±
hehehe :D
banada artı olm bnm arabayla 4 kısıde gıderız hee kaldırırız ama ızmırde basmamız lzm :)
dragger yavuz +
vtec-sedan ercan +
jamdajoker +
göki +
oz +
mmuştu +
yekta ?
erel ?
sefa ?
alptuğ ?
buğra yıldırım ?
emreG +
Ahahaha daha ekleme 2 arabaya nasıl sıgcaz :D
dragger yavuz +
vtec-sedan ercan +
jamdajoker +
göki +
oz +
mmuştu +
yekta ?
sefa ?
alptuğ +
buğra yıldırım ?
emreG +
lowrider ?
dragger yavuz +
vtec-sedan ercan +
jamdajoker +
göki +
oz +
mmuştu +
yekta ?
sefa ?
alptuğ ?
buğra yıldırım ?
emreG +
10ur_K ±
dragger yavuz +
vtec-sedan ercan +
jamdajoker +
göki +
oz +
mmuştu +
yekta ?
erel ?
sefa ?
alptuğ ?
buğra yıldırım ?
emreG +
amacınız neyse açık açık söyleyinde bilelim oynaşıp durmayın a.k. ???
Ahahaha bak o son cümleyi sil :D
Nazilliye bi daha giremezsin :)
İzmire takılırsın pesimize o olur ;)
Ahahaha son 3 ayım zaten Nazilli'de onu düşünerek teklifde bulundum , bakidir teklifim :D
Mustafa Birsesli
23-02-2010, 21:18
gerçekten geliyosanız 3 metreye 1.5 metre mangal yaptıracam ona göre :)
geliyoruz abi kesin, ölmez yaşarsak gelmeyen top olsun:D
hazırla yavrım hazırla :D
Low-Rider
23-02-2010, 21:20
iyi daha vakit var , kulislere başliyim şimdiden:D
Mustafa Birsesli
23-02-2010, 21:23
geliyoruz abi kesin, ölmez yaşarsak gelmeyen top olsun:D
okadar eminsin yani :)
hazırla yavrım hazırla :D
gel kanka dawşan eti yedireyim sana :D
VeNoM_35
23-02-2010, 21:24
auhauah mustafa abi turbolardan birini mangalda kullanma vakti geldi okadar et anca pişer:D
Mustafa ortada bbs remotec falan bırakma calarım :D
Mustafa Birsesli
23-02-2010, 21:30
http://www.youtube.com/watch?v=9AyOFxYd7Ms
yapayımmı mangal yakmak için böylşe bişey :)
Mustafa Birsesli
23-02-2010, 21:31
Mustafa ortada bbs remotec falan bırakma calarım :D
çeyiz zayıfladı bu ara pek bişey kalmadı arayıştayım :D
okadar eminsin yani :)
bana kalsa şimdi çıkar gelirim :D
Mustafa Birsesli
23-02-2010, 21:38
inandım tamam ee nezaman ozaman izmire intikal :)
Jam da Joker
23-02-2010, 21:42
Erel gelmezsen
http://www.legitreviews.com/images/reviews/308/logitech_gaming_headset.jpg
UNUT ! :D
5 Mart Cuma aksam yola cıkarız, geceyarısı oralardayız :D
Erel gelmezsen
http://www.legitreviews.com/images/reviews/308/logitech_gaming_headset.jpg
UNUT ! :D
Tamda seni arıcaktım
:D şimdi arasam kulaklık için arıyo dersin !!!
Ahahaha aynen :D
noluyo la sapıkmısınız tamam yarım saatte toplanıp burger vs bi nebzede 1 saatte izmire organizasyonu yapmışsınız :D
bakarım bi ama söz vermiyim ***** okullu çocuklarız :D
inş bi aksilk olmazsa bizde ordayız
Gokhan43
23-02-2010, 22:12
noluyo la sapıkmısınız tamam yarım saatte toplanıp burger vs bi nebzede 1 saatte izmire organizasyonu yapmışsınız :D
Vize final vs. yok demi o zamanlarda :D :D
aktarmali olarak buuk ihtimal ucakla gelirim,tabi once ayarlaamam gereken seyler var:D gorusmek uzre..
saygilarimla.
mistirka
hahahaha
onursumer
23-02-2010, 22:29
bende ayarlayım birşeyler ya iş durumu ***** :)
Sanki pazar günü okul var hıyar :D
Sefa_vts
23-02-2010, 22:45
Sanki pazar günü okul var hıyar :D
pazartesi sınav olursa ama? :D
Dönüs yolunda calısırsınız :D
Ulan sanki ders calısıyorsunuz da simdi sınav derdi sardı :D
onursumer
23-02-2010, 22:47
Dönüs yolunda calısırsınız :D
Ulan sanki ders calısıyorsunuz da simdi sınav derdi sardı :D
oyle deme piskolojik :D
oha kalkın gelin tabi ya. kalcak yer sıkıntısı yapanı topuklarından vururum. kapılarımız her zaman açık.
sen once sapkayi kargola haahahahahha
olm sapkayı yoluna sererim akıllı ol :) harbi abi yalan olmasın bu organizasyon. SeTePe Mehzent hadi abi nerdesiniz.
niye yalan olsun olum:D ben ta bosnadan kalkip gelcem %60 ihtimal ile:D ist. icindekilerde yalan edicek kisiler olmadigina gore..gorusmek uzere allahtan bi keder gelmedigi surece : )
kılıbıklar kendini göstermeye başladı birer birer :P
ya koy d.tune sefam be atlayın gelin işte. sanayide 3 m2 mangal yapıcaz daha ne istiyosunuz :P
yer olursa ben de gelirim ama cuma aksam olsun, ogleden sonra okulu asmamak hayrima olur.. :D bir de son anda ailevi bi aksilik cikmazsa tabi..
emresener
23-02-2010, 23:35
araba sıkıntısına çözüm getiriyim caravelle 9kişilik yavuz abi :D:D yer varsa akarım peşinizden
haftasonu dersiniz mi var lan sanki
okula her hafta gidersin haftasonuda izmir e :D gitcez işte :D
olm sapkayı yoluna sererim akıllı ol :) harbi abi yalan olmasın bu organizasyon. SeTePe Mehzent hadi abi nerdesiniz.
:hehe: ulan efe gece gece ne güldüm :hehe::D
Valla ya ne güzel geçmişti :D
İstanbulda yapıcam kanka 2 gun eve bile gidemiyeceksiniz okdar diim :D ahhaha
Gecmiste yolculuk yapmak gayet iyi geliyo bana bu aralar..o zmnlarda n kadar guzel eglenmisiz etmisiz,organizasyon desen kalite had safhada..guzel gunlerdi..yenisini bekliyoruz kabasakal..ayarla artik..izmir,bodrum,antalya,istanbul,kayseri,konya farketmez..
Özlendin bebek ;)
eski postları okudum şimdi nasıl eğlenmişiz çok kyfili geçmiş
bugra bi org patlatsında tekrarlayalım inşallah
Patlatırız ama istanbula gelecen önce alışveriş yapıcaz hahahaha :D
ADamin ustundeki olu topragini atmasi lazim :D
Dirildim kış uykusu bitti :D hahahha
guzel bır orgınasyon olcak
guzel bıgun olcak ıstanbullu arkdsları beklıyoruz :)gelın kaynaşırız:D
Oldu hatta ozman sene 2009 idi :D
bidahakine inşallah :D
son İzmir Pist Organizasyondan içeriği yayımlanmaya uygun olan bazı kareler ... :D :D
http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs023.snc1/4260_80993523739_529508739_1827690_523971_n.jpg
http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs023.snc1/4260_80996383739_529508739_1827724_6354448_n.jpg
http://photos-b.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v3764/112/36/529162394/n529162394_1551944_4053199.jpg
http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs023.snc1/4260_80993953739_529508739_1827696_866893_n.jpg
zuahahha :D
dragger yavuz +
vtec-sedan ercan +
jamdajoker +
göki +
oz +
mmuştu +
yekta ?
erel ?
sefa ?
alptuğ ?
buğra yıldırım ?
emreG +
Burda bi çalışmam var ''?'' olarak kalsın şimdilik h.sonu konuşuruz zate göküm :D
Ha bu arada :D
1,5 ay sonra istanbulda çok eğlenicez inşallah :D
Organizasyon sahibi olarak gelmezsen döve döve götürürüz minibüse kelepceleyip :D
araba sıkıntısına çözüm getiriyim caravelle 9kişilik yavuz abi :D:D yer varsa akarım peşinizden
Su an sıkıntı yok gibi ama konusuruz :D
Shadow_Dancer
24-02-2010, 00:14
Boş olursam gelirim inşallah..
Ama arabayla degil :D
DetailEF
24-02-2010, 00:20
Uçakla piste inicek :hehe: :hehe:
kime bu havan gardaş :D
Asıl muhabbet yolda olacak zaten :D
Zaten soner üsengecliginden kalkıp gelemez, ucakla bile yalan olur.
adam korfezde ,nabcaz bu sogukta niye geldik,ulan gelmesemiydik,usudum vs dedi:D izmir yolunu dusunemiorum onla sahsen hahahahah:D
DetailEF
24-02-2010, 01:08
adam korfezde ,nabcaz bu sogukta niye geldik,ulan gelmesemiydik,usudum vs dedi:D izmir yolunu dusunemiorum onla sahsen hahahahah:D
Sen ayrılda gel bebişim :D
Sen ayrılda gel bebişim :D
Saban diyosun:D haha
Shadow_Dancer
24-02-2010, 01:11
Gaz verme gaz verme :D
Boş olursam sıkıntı yok gelirim :)
Yekta babanı sevmiyorum olm :D