DaRkNeSs-
01-05-2009, 03:12
Arkadaşlar bilenlerden yardım istiyorum :) her kafadan bi ses çıkıyor :)
crx e stock motora çıtırdan bi turbo işine giriştim bi çoğunuz biliyodur,
0.4 bar için enjektöre ihtiyacım varmı yokmu? kimi var diyor kimi yok diyor şaşırmış durumdayım. belli bi bütçem yok,dolayısıyla ilk etapta(0.4 için) ihtiyacım olmayan hiçbir parçayı almak istemiyorum.işallah 2010 yada 2011 de motor içine girip setup değiştiricem,o zaman her türlü parçayı alıcam ama şimdi değil :)
Bilenlerden yardım istiyorum
0.4 için enjektöre ihtiyacım varmı yokmu? ( turbo kkk26 yada t3-t4 olcak)
enjektöre ihtiyacım varsa kaç cc lik almalıyım? ileriye dönük düşünürsek 0.4 için sorun çıkarmıycak (buji ıslatma gibi) ama 300 bg lik bi setup besleyebilecek kaç cc lik enjektör lazım? (orjinal enjektörlerim 250 cc olmalı)
yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..
crx e stock motora çıtırdan bi turbo işine giriştim bi çoğunuz biliyodur,
0.4 bar için enjektöre ihtiyacım varmı yokmu? kimi var diyor kimi yok diyor şaşırmış durumdayım. belli bi bütçem yok,dolayısıyla ilk etapta(0.4 için) ihtiyacım olmayan hiçbir parçayı almak istemiyorum.işallah 2010 yada 2011 de motor içine girip setup değiştiricem,o zaman her türlü parçayı alıcam ama şimdi değil :)
Bilenlerden yardım istiyorum
0.4 için enjektöre ihtiyacım varmı yokmu? ( turbo kkk26 yada t3-t4 olcak)
enjektöre ihtiyacım varsa kaç cc lik almalıyım? ileriye dönük düşünürsek 0.4 için sorun çıkarmıycak (buji ıslatma gibi) ama 300 bg lik bi setup besleyebilecek kaç cc lik enjektör lazım? (orjinal enjektörlerim 250 cc olmalı)
yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..