Orijinalini görmek için tıklayınız : Saxo 2 Egzos.
Aracımda iskender düz borular orta susturucusuz ve sonra otto silencerli var ama cok ses cıkartıyor ortaya susturucu takmadan ve aracın performansını bozmadan sona takabileceğim en gürültüsüz susturucu hangisi olur ?
supersprint klasik bir cevap olacak sanırım... onun dışında susturuculu ilede megan racing carbon öneririm...
Supersprint den baska alternatif varmı.
crazydog
01-05-2009, 09:53
walla bencede en ıı ss olur erkan az ses cıakrtır performans kaybıda yaşamassın
serhat306
15-05-2009, 13:23
devılın yenı modellrınde pek ses yok hatta hıc ses yok:D
o arabada ss magnum vardı ztn tekrar bul tak bence :)
o arabada ss magnum vardı ztn tekrar bul tak bence :)
Tamamdır şefim bende o modeldeyim bakıyorum benim otto yu vermek üzere biryerle anlaştım üste 350 istior.
106 gtı da supersprınt kullanıyorum çok memnunum ses devırlendıkce cok tok ve cok guzel cıkıyo kesınlıkle dıger egzoslar gıbı bagırmıyo polıslerlede hıc bır sorun yasamıyorum bence ya supersprınt yada devıl bu markalar performanstada ıyı susturucular
egsoz dediğin ses çıkarıcak kardeşim:)
okuya okuya öğrenmişim valla
saxoya ss magnum
Sierra Rs
04-06-2009, 21:46
SS'i Sefa taktı gecen hafta ama epey ses cıkartıyordu 51mm boru ile :)
Sefa_vts
04-06-2009, 21:49
Sesli oluo.. Herkes olmaz dio ama rolantide bile sesli.. Ortaya susturucu takıcam ben.. :)
saxo ya ıdeal perofrmans eksozu devıl dır:)yada ss
Sierra Rs
04-06-2009, 21:52
sebring 51mm var satarım :D
okuya okuya öğrenmişim valla
saxoya ss magnum
:):) (gülümseyen karakter)
dragstar
04-06-2009, 22:00
kesinlikle ss
Sefa_vts
04-06-2009, 22:06
SS iyi güzel tok ses vs ama sessiz bir egzoz değil.. Ya da size sessiz gelen bana kulaklık taktırıo.. ;)
SS iyi güzel tok ses vs ama sessiz bir egzoz değil.. Ya da size sessiz gelen bana kulaklık taktırıo.. ;)
SS'den daha sessiz önerin ne var Sefa ?
devil --demir abi kullanıyordu:)sormak lazım ona
Sierra Rs
04-06-2009, 22:14
Valla SS genelde sessiz ama Sefanın araba gürül gürül :D
dragstar
04-06-2009, 22:19
ss en sessiz egzost bence devilin sesi filan daha fazla;)
orta susturucu, kat ve ss olursa fazla ses çıkmaz
ama o seste fazla geliyorsa sök standart egzost sistemini tak
bende orta kat yok 51mm boru var:D sonda orjinal susturucu var içi yanmış, yukarıda yazdığım sistem kdr ses çıkıyor yakında otto fln koyarım:D
3 tane otto 1 tane hks değiştirdim yine otto takıcam sessiz oldumu moralim bozuluyor şöyle 2 km den geldiğini belli ediceksin.
dragstar
04-06-2009, 22:24
3 tane otto 1 tane hks değiştirdim yine otto takıcam sessiz oldumu moralim bozuluyor şöyle 2 km den geldiğini belli ediceksin.
sende borular 51lik orta kat iptal dimi:D
Sefa_vts
04-06-2009, 22:44
ss en sessiz egzost bence devilin sesi filan daha fazla;)
orta susturucu, kat ve ss olursa fazla ses çıkmaz
ama o seste fazla geliyorsa sök standart egzost sistemini tak
bende orta kat yok 51mm boru var:D sonda orjinal susturucu var içi yanmış, yukarıda yazdığım sistem kdr ses çıkıyor yakında otto fln koyarım:D
1. olarak aracımda ne olduğu yazmamıştım.. Şöyle yap felan dememek daha mantıklı..
2. Düz boru ve orjinal son susturucu kullandım 8 ay..
3. orta kat olursa zaten ses çıkmıo.. Konunun sorusu şu.. Performansı etkilermi susuturucu koysam.. Bende diorumki susturucusuz sesli.. He ama şöyle bişi var ottodan sessiz o kesin..
Lögel'in egzozlarını merak ediyorum isteğe bağlı son susturucu içindeki deliklerin ebatı ve çokluğu oynanabilir sanırım.. Mesela o olabilir.. Ya da sadece son susturucu olarak 60 girişli sebring..
Belli belli.. Direk el kol işareti görüosun tepe lambalı abilerden :D
sende borular 51lik orta kat iptal dimi:D
ilk aldıgım günden beri 60 lık düz var.
Lögel'in egzozlarını merak ediyorum isteğe bağlı son susturucu içindeki deliklerin ebatı ve çokluğu oynanabilir sanırım.. Mesela o olabilir.. Ya da sadece son susturucu olarak 60 girişli sebring..
Ben hiçbir Sebring modelinin herhangi bir SS ten aynı araç üstünde daha sessiz olamayacağı gibi bir görüşe sahibim. :)
dragstar
04-06-2009, 22:52
ilk aldıgım günden beri 60 lık düz var.
maşallah:D
Sefa_vts
04-06-2009, 22:54
Ben hiçbir Sebring modelinin herhangi bir SS ten aynı araç üstünde daha sessiz olamayacağı gibi bir görüşe sahibim. :)
Ben ise şu görüşteyim.. BOru çapından daha geniş bir çapta olursa susturucu.. Gaz akışı susuturucu içinde dolaşmaktan daha çok geniş çaplı olan silindirde rahat akıcaktır.. ses olayı daha pörtlekde çıkabilir daha azda çıkabilir risk :)
arkadaslar konuyla alakasız ama yenı konu acmak ıstemedım
arkadasımın arabasında 106 son kat yok düz boru war orta susturucu orjınal son susturucu otto 110mm bu arkadas orta susturucuyuda sokup düz boru yaptrsa faydasını gorurmu yoksa degmezmı
Araya şu anki egsoz sistemine uygun ralli tüp taktırabilirsin..