Orijinalini görmek için tıklayınız : Mk1 Palio'ya Mk2-Mk3 süspansiyonu ve spor yay
emir_hks
03-05-2009, 11:22
***** Palio'nun arkası yüksek yol tutuşuda iyi değil :)
İlk kasaya göre spor yayda ne kadar arasamda bulamadım bazı forumlarda okuduğum kadarı ile g1'e g2 yada g3 ön süspansiyonları takarak,g2-g3 için üretilmiş spor yaylar takılabiliyormuş arkalar ise hiç değişitirlmeden direk olarak takılabiliyormuş,doğruluk derecesi nedir?
Bu konu ile bir bilginiz varsa yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler :)
Selamlar ben aracımın önlerinde grande punto yayı ve grande punto için yapılmış eicbah marka yay kullnıyorum :)arkalar için bir işlem yapmana gerek yok cuk dıye oturuyor :)
g1 ön amortisörlerini ben g2 - sportingte Ap spor yayla sorunsuz bir şekilde 4 sene kullandım.yol tutuşta ciddi anlamda iyleşti.
grande punto yaylarını kesmeden palio'ya uyduramazsınız.arka yaylar oturmuyor bile,nasıl işlem yapmadan taktınız anlamadım:) yaylar oturmadan o şekilde geziyorsanız ciddi tehlike aman dikkat.
g1 ön amortisörlerini ben g2 - sportingte Ap spor yayla sorunsuz bir şekilde 4 sene kullandım.yol tutuşta ciddi anlamda iyleşti.
grande punto yaylarını kesmeden palio'ya uyduramazsınız.arka yaylar oturmuyor bile,nasıl işlem yapmadan taktınız anlamadım:) yaylar oturmadan o şekilde geziyorsanız ciddi tehlike aman dikkat.
Şimdi bu ap yaylar cuk diye oturuyormu mk1 palıolara? oturuyorsa bulup almak lazım
evet oturuyor zaten g1 için üretilmiş bu yaylar.
evet oturuyor zaten g1 için üretilmiş bu yaylar.
Nerden temin ederiz bunu :)
emir_hks
04-05-2009, 11:06
Bende pm alsam :o :D
MK1 icin eibach ve ap var, ama bulmanız neredeyse imkansız...
2si de fazla düsürmez, düsecek diye hayal kurmayın ;)
yakındır kescem zaten yayları ben ozman size iyi bir bilgi olur.
düşüklük derken kimse 3 cm indiren yaydan 10 cm indirmesini beklemiyor heralde.illaki amaç indirmek yerlerde sürünmekse "en iyi yerde" kestirirsiniz,sonrada efsane olursunuz:D