Orijinalini görmek için tıklayınız : Fn2 TypeR - 106 Gti
typer - stock
106 - m52 piston,,13/59,,chip..
40-200 km..
Roolingte sonuç ne olur sizce???
nightkids_han
04-05-2009, 10:11
type-r.............
200 e kadar alır 106 gibi geliyor.
Piston var egzantirik mi yokmu 106 da. Egzantirik yoksa TypeR. Varsa 106.
VeNoM_35
04-05-2009, 14:51
106 sağlıklıysa öne atlar, 4te gelmeye başlar typer bence.
1-2-3 106 da gibi görünüyor daha sonrasında FN2 yola yalnız devam eder herhalde :)
200 e kadar 106 kesinlikle önde olur
bencede 180 - 200 lere kdr 106 önde olur
106 dien arkadaslar type-r ın nasıl bi araba oldugundan haberi yok galiba en dolu atmosferik vtecin bile type-r ın yanında esamesi okunamaz.
106 dien arkadaslar type-r ın nasıl bi araba oldugundan haberi yok galiba en dolu atmosferik vtecin bile type-r ın yanında esamesi okunamaz.
Eminmisin?
serhat306
04-05-2009, 15:34
:D:D:D
allah allah bızım neden haberımız yok...
M U R A T
04-05-2009, 15:35
en dolu derken:beuj:
Biz denedik arkasın fn2 ile 106 nın istediği devirde bastığımızda typer vtec altı kalıyor ve 106 2 boy çıkıyor 140 150 gibi yakalayıp geçiyorduk.
Bizim istediğimiz devirde bastığımızda 106 3-4 boy yiyor.
106 boş deil kısalı chip li pistonlu egzantrik varmıydı yokmuydu hatırlamıorm :)
Almanci Tane-R
04-05-2009, 15:35
ben kısa ve chipli 106 ile denedim. ama bildiğim kadarı ile onda piston yoktu
neyse 2 de başladık. bir süre yan yana yürüdük
3 deyken hala yanımdaydı. 4 den sonra ayırmaya başladım
Biz denedik arkasın fn2 ile 106 nın istediği devirde bastığımızda typer vtec altı kalıyor ve 106 2 boy çıkıyor 140 150 gibi yakalayıp geçiyorduk.
106 boş deil kısalı chip li pistonlu egzantrik varmıydı yokmuydu hatırlamıorm :)
egzantrik yoktu...
mi16 205imle m52 piston 14/60 kısa pt51 egzantirikli 106 ile kısa uzun basa bas giderken ep3 stok typerın yanında bile duramıyordum.denenmiştir!....
VeNoM_35
04-05-2009, 15:59
ben kısa ve chipli 106 ile denedim. ama bildiğim kadarı ile onda piston yoktu
neyse 2 de başladık. bir süre yan yana yürüdük
3 deyken hala yanımdaydı. 4 den sonra ayırmaya başladım
normali budur zaten.
mi16 205imle m52 piston 14/60 kısa pt51 egzantirikli 106 ile kısa uzun basa bas giderken ep3 stok typerın yanında bile duramıyordum.denenmiştir!....
senin 205te neler vardı, 106 sağlıklımıydı... gibi sorular gelir bu işler karışır sonra, kesin yorum yapmamak lazım. en dolu vti, standart typerın bagajdan girer kaputtan çıkar:)
SifirinciMurat
04-05-2009, 16:02
35 UD plakalı 106 mı bu bahsedilen?
35 UD plakalı 106 mı bu bahsedilen?
ud değil.. bahsedilen araç indigo mavi..
normali budur zaten.
senin 205te neler vardı, 106 sağlıklımıydı... gibi sorular gelir bu işler karışır sonra, kesin yorum yapmamak lazım. en dolu vti, standart typerın bagajdan girer kaputtan çıkar:)
:icon_tup::icon_tup:
Eminmisin?
sen eminmisin :D
sen eminmisin :D
Yoo ben Onur`um ?
Sen goki misin ?:D
Olum bi video vardi bulamiyorum:D,izmirli arkadaslar rolling yapiyo,izmirdeki o dolu ek civicte var aralarinda:D daha 3. korna bitiyo kafadan 2boy oluyo:D bulamadim:(
genemi 106 muhabbeti ya:D
m52 piston tam olarak nedır bılmıyorum ama
13/59,,chip in yanında egzoz caide vardır:)
egzantrık yada tımıng yoksa 106 fn2 yi geçemez.
daha 3. korna bitiyo kafadan 2boy oluyo:D bulamadim:(
3. korna bıtınce 2 boy oluyosa arkadas ılk kornada abanıyo demek:D
3. korna bıtınce 2 boy oluyosa arkadas ılk kornada abanıyo demek:D
hahaha yok be:D ya valla gicik oldum videoyu bi bulsam:D
m52 çok bişimiş gibi yazıolarda bildiğin 320i orjinal pistonu :D
Emir_b16a
04-05-2009, 16:42
efsaneler böle oluşuyo işte :D
al kanka
http://videos.streetfire.net/video/typeR-megane-rs-vti_193136.htm
typer'da neler vardı ?
normali budur zaten.
205i gec o mevzu deil bahsettiğim 106 106 profesörü mete ustaya ait saalıksız olması gibi bişi söz konusu deil.bu aracla basa bas giden bi arac type-r a geciliosa bu da geciliodur di mi???
Yoo ben Onur`um ?
Sen goki misin ?:D
Olum bi video vardi bulamiyorum:D,izmirli arkadaslar rolling yapiyo,izmirdeki o dolu ek civicte var aralarinda:D daha 3. korna bitiyo kafadan 2boy oluyo:D bulamadim:(
bahsettiğiniz videoyu biliyorum cidden güzel gidio baska da yoktur herhalde..ve ya en fazla bir tane daha vardır
bahsettiğiniz videoyu biliyorum cidden güzel gidio baska da yoktur herhalde..ve ya en fazla bir tane daha vardır
ya biladerim benim bile var fn2 ile denemem boş egvtec işte kısa+ ecu
sen büyüttün fn2 yi bence
al kanka
http://videos.streetfire.net/video/typeR-megane-rs-vti_193136.htm
typer'da neler vardı ?
bu videoda megane rs de type-r da standart sadece vti biraz yüklü :)
kesinlikle 106 ep3 olsa farklı olabilirdi
bu videoda megane rs de type-r da standart sadece vti biraz yüklü :)
filtre varmı peki erol abi ? tam anlamıyla stok diyebilrmiyiz typer için?
yaa aslını isterseniz fn2 hakkında pek fikir sahibi deilim amma velakin k20 her turlu affetmez gibi.....ep3 ten ne kadar daha yavas olabilir ki.....
filtre varmı peki erol abi ? tam anlamıyla stok diyebilrmiyiz typer için?
tamamen stock arac:)
yaa aslını isterseniz fn2 hakkında pek fikir sahibi deilim amma velakin k20 her turlu affetmez gibi.....ep3 ten ne kadar daha yavas olabilir ki.....
ep3 ile fn2 de denettik 1 - 1,5 boy olabiliyor.ep 3 daha iyi diyebilirim.
VeNoM_35
04-05-2009, 18:12
standart olursa ep3ü de geçiyorsun bu typerları büyütmemek lazım genel olarak dimi:):p
aynen öle :) ama fn2 kadar geçemiyorum şahsen
tamamen stock arac:)
ep3 ile fn2 de denettik 1 - 1,5 boy olabiliyor.ep 3 daha iyi diyebilirim.
pm attım abi uzuncana eheuheu
Boost Up
04-05-2009, 18:25
ud değil.. bahsedilen araç indigo mavi..
HEL 01 mi yoksa?
pm attım abi uzuncana eheuheu
videolar çok gzl..:D :icon_tup:
----------------------------
videolar çok gzl..:D :icon_tup:
daha çok eksik var abi timing yok kısa yok bide bagajıda fiber yapıcam hem egzantrikler oturmadı daha önceden taktıgımda 2000km de tam performansı almıştım şimdikiler taş çatlasın 400 km oldu:)
Bizede atsana lan göküüü sanki haberimiz yok videolardan.
buyur gülüm ne videosu nerde hani :D
---------------------------
dur kanka bunlar deneme videosu idi eksikleri görmek için deneme yaptık eksikleri halledeyim zaten boy boy videolarımı görür herkes :D
sevdiklerimin videoları hariç ;)
Ben FN2 ler ile denerim bu arada seve seve
bro beni sevmiyomusun :( boy boy yayınladın videolarımı ahuahauhauhauha :hehe:
11.5 cr üstüne ince conta diyorum uzunda gel diyorum başka bişey demiyorum :) . Aktarımdaki kayıp güçler peşindeyim ben onları kazanayım önce :)
SifirinciMurat
04-05-2009, 18:59
dur kanka bunlar deneme videosu idi eksikleri görmek için deneme yaptık eksikleri halledeyim zaten boy boy videolarımı görür herkes :D
sevdiklerimin videoları hariç ;)
Ben FN2 ler ile denerim bu arada seve seve
http://videos.streetfire.net/video/106-GTI-vs-Type-R-vs-vs_180389.htm
Bu senin araban değil mi?
http://videos.streetfire.net/video/106-GTI-vs-Type-R-vs-vs_180389.htm
Bu senin araban değil mi?
bu 2007 deki halim şimdi daha ileri götürmeye çalışıyorum şu ana kadar daha iyi olucağının sinyallerini verdi çok eksiğim olmasına rağmen:)
typer:aemV2,dcHeaders,dcEgsoz
umu_vtec
04-05-2009, 19:10
bu 2007 deki halim şimdi daha ileri götürmeye çalışıyorum şu ana kadar daha iyi olucağının sinyallerini verdi çok eksiğim olmasına rağmen:)
hayvansın olum snin yüzünden arabaların piyasa değeri deişio durmadan :D
SifirinciMurat
04-05-2009, 19:54
valla bizlere ilham kaynağı olan bir video, o eski halinde bile arabada neler olduğunu yazsan aslında çok hayırlı bir iş olur ailecek meraktayız :)
valla bizlere ilham kaynağı olan bir video, o eski halinde bile arabada neler olduğunu yazsan aslında çok hayırlı bir iş olur ailecek meraktayız :)
çip,sportcam280-280,13\61,aem filtre,otto son susturucu
ama VS typer la denediğinizde sonuç başka olmuştu.bu setup o zamanda var mıydı?bildiğim kadarıyla yüklü olması gerekiyor aracınızın o zamanda.(bilmeyen arkadaşlar için VS typerda cai,headers,egzos) bi aydınlatırsanız şu konuyu çok memnun olucam dostum :) keyifli forumlar
su106GTI
04-05-2009, 20:09
goki seni gördükçe benimde eksantrik kısa takasım geliyor.
ama VS typer la denediğinizde sonuç başka olmuştu.bu setup o zamanda var mıydı?bildiğim kadarıyla yüklü olması gerekiyor aracınızın o zamanda.(bilmeyen arkadaşlar için VS typerda cai,headers,egzos) bi aydınlatırsanız şu konuyu çok memnun olucam dostum :) keyifli forumlar
zübeyirle o speclerde 2 kere denedik 1inde ben geçtim ertesi gece 2 denemede ortalığı karıştıranlardan dolayı ve hırs spec modunda oldugum için 10lt. metanol koydugumda basmamız gibi motor selametle oldu:D zübeyir geçti. ne kadar sağlıklı bir denemeydi o bir soru işareti;)
zübeyirle o speclerde 2 kere denedik 1inde ben geçtim ertesi gece 2 denemede ortalığı karıştıranlardan dolayı ve hırs spec modunda oldugum için 10lt. metanol koydugumda basmamız gibi motor selametle oldu:D zübeyir geçti. ne kadar sağlıklı bir denemeydi o bir soru işareti;)
teşekkürler ;)
hayvansın olum snin yüzünden arabaların piyasa değeri deişio durmadan :D
knka kimse geçilipde arabasını satmaz yada fiyatı düşmez öle bi dünya yok:)
goki seni gördükçe benimde eksantrik kısa takasım geliyor.
yap kanka ben 1,5 ene sonra o egzantrikli çalışma sesini duyunca acaip mutlu oldum:D
teşekkürler ;)
rica ederim:)
H22Power
04-05-2009, 20:37
bu alemde 106 gti ı hiçbir araba geçemez 10 boyda yese 106 herzaman geçmiştir;)
dragstar
04-05-2009, 20:38
pistonmu eritti kırdınmı biryelerri merak ettim:confused:
Sefa_vts
04-05-2009, 20:42
Hayırdır? ?
pistonmu eritti kırdınmı biryelerri merak ettim:confused:
2 piston gitti onları değiştik ama komprasor çok düşük oldu mecbur komple herşeyi yeniledik.307 pistonu koyduk rodajda pistonların 4üde kitledi nasıl oldu anlamadık sonra herşeyi orjinal servisden alıp topladık.
H22Power
04-05-2009, 20:47
Hayırdır? ?
lafım ortaya alınan alınsın;)
dragstar
04-05-2009, 20:49
hımm kötü olmuş tekrardan geçmiş olsun peki pistonumu eritti detonasyondanmı kırıldı
bide m52 pistonu koyuyorlarya hacimde büyüme oluyormu sıkıştırma nerelere geliyor
ortaya attığın lafı ben alıyım:)
bak mustafa dün konuda yazdım ozgun konuyu sildiği iin göremedin her halde ben baştan yazıyım iyi oku;)
beni 220 den sonra geçsen ne olur geçmesen ne olur benim 220 kadranım var zaten:) ki 220 ye kadar nerdesin acaba? senle ilk denediğimiz zamanı hatırlıyormusun? erayı eve bırakıp dönerken 1-2-3 değil 5in üstünde denedik elek oldun 220 gibi süratlerde bile yoktun ortalıkta sonra 1-2 boy geçti dedin bişe demedim çocukluguna heyecanına verdim. o gece tekrar çıkıldı ilerleyen saatlerde arabam balon olmasına rağmen 2 boyu yedin benden kıçının zorunla 220 den sonra geçtin:) o zaman stocken geçemezken şimdi daha hafif ve egzantrik varken beni geçebilceğin kanısına nasıl vardın:icon_wack bide geçende denediğimizi söyledin ben seninle denemedim ki o akşam ben enes ile deniorum 3üncü vites sende kfana göre bişeyler yapıyorsun bizde serkanla makara yapıyoruz passat geldi diye:hehe: biz orda alt devir basıyoruz arabaların devirlerini test ederken sende bizi geçtiğini sanıyorsun:hehe: iyi çocuk hoş çocuksun ama eğri otur doğru konuş insanların canını sıkma;) küçümsemiyorum ama nasıl anlarsan anla kasımpaşa modeli ben typerlara kaldırmışken passat ile denemem;) sen çıtır 106 ve vtecler ile uraşmaya devam:)
Benle denemek mi istiyosun denerim merak etme;) ama bu sefer her zamanki gibi elimde bi sensor olmasın yok oram bozuk buram bzuk diye hep aynı terane bozuksa araba çıkartılmaz.
ben çıkartmam örnek olarak
H22Power
04-05-2009, 21:04
bak mustafa dün konuda yazdım ozgun konuyu sildiği iin göremedin her halde ben baştan yazıyım iyi oku;)
beni 220 den sonra geçsen ne olur geçmesen ne olur benim 220 kadranım var zaten:) ki 220 ye kadar nerdesin acaba? senle ilk denediğimiz zamanı hatırlıyormusun? erayı eve bırakıp dönerken 1-2-3 değil 5in üstünde denedik elek oldun 220 gibi süratlerde bile yoktun ortalıkta sonra 1-2 boy geçti dedin bişe demedim çocukluguna heyecanına verdim. o gece tekrar çıkıldı ilerleyen saatlerde arabam balon olmasına rağmen 2 boyu yedin benden kıçının zorunla 220 den sonra geçtin:) o zaman stocken geçemezken şimdi daha hafif ve egzantrik varken beni geçebilceğin kanısına nasıl vardın:icon_wack bide geçende denediğimizi söyledin ben seninle denemedim ki o akşam ben enes ile deniorum 3üncü vites sende kfana göre bişeyler yapıyorsun bizde serkanla makara yapıyoruz passat geldi diye:hehe: biz orda alt devir basıyoruz arabaların devirlerini test ederken sende bizi geçtiğini sanıyorsun:hehe: iyi çocuk hoş çocuksun ama eğri otur doğru konuş insanların canını sıkma;) küçümsemiyorum ama nasıl anlarsan anla kasımpaşa modeli ben typerlara kaldırmışken passat ile denemem;) sen çıtır 106 ve vtecler ile uraşmaya devam:)
Benle denemek mi istiyosun denerim merak etme;) ama bu sefer her zamanki gibi elimde bi sensor olmasın yok oram bozuk buram bzuk diye hep aynı terane bozuksa araba çıkartılmaz.
hiçbirşey diyemiyoum şu sölediklerine resmen kal geldi inanamıyorum lütfen gördüğün yerde selam verme bana:icon13:
mustafa. adamın alıntı yaptıgı mesajda adama laf sokmussun. herkese heryerde laf sokuyosun makara yapıyosun adam sana cıddı cıddı cvp verınce nıye bozuluyosun?
Sefa_vts
04-05-2009, 21:14
Hayırdır? ?
Hayırmış :)
H22Power
04-05-2009, 21:15
mustafa. adamın alıntı yaptıgı mesajda adama laf sokmussun. herkese heryerde laf sokuyosun makara yapıyosun adam sana cıddı cıddı cvp verınce nıye bozuluyosun?
ben öle salak bir insanım ki oytun abinin arabayı deneme eksikleri çok debriyaj bitik volant bozuk valf kırık lastik yok miss fire yapıo araba demesine rağmen eray abi çağırmış 406 ile denicez die..yetiştiremedik 406 yı ayıp olmasın die deneyeceğiz artık dedim kafamı s.yim ben başka hiçbirşey demiyorum memlekette bir delikanlıda biz kaldık sanki herkek herkese kaldırmış bizde arkadaşımız ne halde olursa olsun deneriz lafı olmaz dioruz :mad:
ben daha birşey demiyorum yazmıyorum da iyi niyetim sürekli süistimal edildi ediliyor sıkıldım iyicene kalın sağlıcakla
Sefa_vts
04-05-2009, 21:17
ben öle salak bir insanım ki oytun abinin arabayı deneme eksikleri çok debriyaj bitik volant bozuk valf kırık lastik yok miss fire yapıo araba demesine rağmen eray abi çağırmış 406 ile denicez die..yetiştiremedik 406 yı ayıp olmasın die deneyeceğiz artık dedim kafamı s.yim ben başka hiçbirşey demiyorum memlekette bir delikanlıda biz kaldık sanki herkek herkese kaldırmış bizde arkadaşımız ne halde olursa olsun deneriz lafı olmaz dioruz :mad:
Laf sokarsan sende olur olmadık.. Olmaz ama.. Arkadaşınsa madem.. Ona herkesin ortasında neden taş atmaya çalışıyorsun? Alınan alındı bilmem ne vs.. Olmaz böyle.. MAdem Tek delikanlı sen kaldın.. Olmuşla ölmüşün arkasından konuşma.. Belliki içine dert olmuş yazıyorsun..
H22Power
04-05-2009, 21:22
Laf sokarsan sende olur olmadık.. Olmaz ama.. Arkadaşınsa madem.. Ona herkesin ortasında neden taş atmaya çalışıyorsun? Alınan alındı bilmem ne vs.. Olmaz böyle.. MAdem Tek delikanlı sen kaldın.. Olmuşla ölmüşün arkasından konuşma.. Belliki içine dert olmuş yazıyorsun..
haklısın sende stp de haklısınız hergün yeni birşey öğreniyoruz yaşımız genç bize ders olsun ;) ROLLİNG DE DOST OLMAZ...
bahanesı varsa arabanın yarısmayacaksın mustafa. arabanın dunya eksıgı varken herkese gıderlerdesın. EDS yı bıle cagırdın yaw daha otesı varmı... sen bu kafayla gıttıgın surece hıc bırsey olmaz hep gecılırsın malesef.laf sokmayıda bırakman lazım arkadasım dedıgın ınsalara bıde..
haklısın sende stp de haklısınız hergün yeni birşey öğreniyoruz yaşımız genç bize ders olsun ;) ROLLİNG DE DOST OLMAZ...
walla rollde dost gayet guzel oluyo. bız kımle cıkıyosak makara yapıyoruz gecmek gecılmek onemlı olmadıgı ıcın. ha cok ıdda olursa bıle ıddalasıyoruz ama senın gıbı ne laf sokuyoruz ne dalasıyoruz.senın yanlısın bu...
Eray Yümsel
04-05-2009, 21:27
walla rollde dost gayet guzel oluyo. bız kımle cıkıyosak makara yapıyoruz gecmek gecılmek onemlı olmadıgı ıcın. ha cok ıdda olursa bıle ıddalasıyoruz ama senın gıbı ne laf sokuyoruz ne dalasıyoruz.senın yanlısın bu...
gözlerim yaşardı bu mesajdan sonra :D
H22Power
04-05-2009, 21:29
bahanesı varsa arabanın yarısmayacaksın mustafa. arabanın dunya eksıgı varken herkese gıderlerdesın. EDS yı bıle cagırdın yaw daha otesı varmı... sen bu kafayla gıttıgın surece hıc bırsey olmaz hep gecılırsın malesef.laf sokmayıda bırakman lazım arkadasım dedıgın ınsalara bıde..
haklısın uzatmanın manası yok konuyu yeterince kirlettik dostane deneme die çıktık bunların başıma geliceğini biliyordum bana ders oldu bundan sonra araba bitmeden yanıma kamera almadan geçip ana haber bültenine vermeden denemem kimseyle:D
bu muhabbette bende hak veriyorum diğer arkadaşlara
geçen deneyelimmi dediğinde olur dedim ilk denemede geçtin yanına geldim deneyecezmi die sadece gülüosun amaç ne yani,daha sonra 2. de ben geçmeye başladım 5 te senin önüne araba çıktı sora durduğumuzda ilk denemede gazmı çektin dedin bana yoo dedim sen geçtin bende pek anlamadım dedim
gittik döndük geldik indin hala bakıp bakıp gülüyosun ben anlayamıorum seni mustafa bunları yüzüme nie söylemiyosun dersin bunlar yüze söylenmez yani senin anlaman lzm kendi durumunu
H22Power
04-05-2009, 21:33
bu muhabbette bende hak veriyorum diğer arkadaşlara
geçen deneyelimmi dediğinde olur dedim ilk denemede geçtin yanına geldim deneyecezmi die sadece gülüosun amaç ne yani,daha sonra 2. de ben geçmeye başladım 5 te senin önüne araba çıktı sora durduğumuzda ilk denemede gazmı çektin dedin bana yoo dedim sen geçtin bende pek anlamadım dedim
gittik döndük geldik indin hala bakıp bakıp gülüyosun ben anlayamıorum seni mustafa bunları yüzüme nie söylemiyosun dersin bunlar yüze söylenmez yani senin anlaman lzm kendi durumunu
ahahahahah dökülün dökülün tabii yaaa al sana bir dost daha sen beni 1 boy geçtiğinde mc donalts ta herkese rezil etmedin mi passat passat dediğiniz bu muydu ee geçildi demedin mi bir gülümsemişim çok mu ben neye gülümsyorum siz biliyor musunuz? arabam bu berbat haldeyken böle gidiyorsa maddi imkanları halledip eksiklerini giderdikten sonra ne olur die gülüyorum sende arabanı sökmeye başla yakında buna çooook ihtiyacın olucak;)
HEL 01 mi yoksa?
değil kardeşim.. bucalı bi arkadaşımızın ...
Sefa_vts
04-05-2009, 21:36
ahahahahah dökülün dökülün tabii yaaa al sana bir dost daha sen beni 1 boy geçtiğinde mc donalts ta herkese rezil etmedin mi passat passat dediğiniz bu muydu ee geçildi demedin mi bir gülümsemişim çok mu ben neye gülümsyorum siz biliyor musunuz? arabam bu berbat haldeyken böle gidiyorsa maddi imkanları halledip eksiklerini giderdikten sonra ne olur die gülüyorum sende arabanı sökmeye başla yakında buna çooook ihtiyacın olucak;)
Hırs yapıosun ben sana söyliyeyim.. Bu forumda mesajlarından tek anladığım bu.. Arkadaşın sana kötü birşey söylemiyo ama sen geçme geçilme sanıyorsun.. Biraz daha normal yaklaş olaya.. 4 teker olarak değil..
yaa ben seni nie rezil ediyim mustafa ben bikere şöle böle die sesimi çıkarmadım sen hep benle makara geçtin denemeye bile gerek yok die,bende geldim o zman geçmiştim
öle bumuymuş filanda demedim sadece geçtim dedim
yani bunlar demir parçası bigün gider bigün gitmez,sen yakın arkadaşların arasında makaralar yaparsın herkes yakın deilki
haksızmıyım
bnm dökülcek bişiyim yok ben sizinle her zaman görüşebilen bi adam deilim göki filan sanırım hep görüşüosunuz araba dalgasına haybeye arkadaşlığınızı bouzyosunuz değermi
mustafa hala aynı tas aynı hamam :) sokmeye cok ıhtıyacın olucak bılmemne aynı terane...
bizim konuyu nereye gidiyoooooooo :) :slomo:
H22Power
04-05-2009, 21:43
yaa ben seni nie rezil ediyim mustafa ben bikere şöle böle die sesimi çıkarmadım sen hep benle makara geçtin denemeye bile gerek yok die,bende geldim o zman geçmiştim
öle bumuymuş filanda demedim sadece geçtim dedim
yani bunlar demir parçası bigün gider bigün gitmez,sen yakın arkadaşların arasında makaralar yaparsın herkes yakın deilki
haksızmıyım
bnm dökülcek bişiyim yok ben sizinle her zaman görüşebilen bi adam deilim göki filan sanırım hep görüşüosunuz araba dalgasına haybeye arkadaşlığınızı bouzyosunuz değermi
eğer gerçek düşüncelerin buysa haklısın bak orda enes i gördün belki 50 kez denedik biz onla k03 le k04 le o gece bana dedi ki araban birkaç boy hızlanmış ben ondan ferah 3 boy yiordum az bişi kafa çıkartabildim o gece allah ondan razı olsun hr çağırdığımızda gelir bir kere arkamdan geçtim dediğini duymadım benim normalde bu turbo ile kprolu typer ı geçmem lazım istese bol bol dalga geçerdi geçtim die herkese yayardı ki ben o gece sadece onunla ve rc ile ciddi anlamda denedim oda rc yi geçeceğimi biliyordum merak ettiğim araba yaptığımız wastgate ayarınan sonra hızlanmış mı ewet 3 boy hızlanmış şükürler olsun geriye valf volant bobin lastik kaldı lastiklerim bitik die 2 de bile deneyemedin o gece baştanda söledim sarıo gidemiyorum 3 te deneyelim die ama gel gör ki teeeyyy teeeyyy herkes beni geçip rezil etme peşinde ama yemezler:D
mustafa be darılma ama kımse lan su passatı geceyım derdınde deıl daha cok onemlı gecılmesı gerekenler var
H22Power
04-05-2009, 21:46
mustafa be darılma ama kımse lan su passatı geceyım derdınde deıl daha cok onemlı gecılmesı gerekenler var
aynen katılıyorum bende öle düşündüğüm için ne halde olursa olsun deniyorum ama sonuçlar ortada...
H22Power
04-05-2009, 21:50
gelelim konuya egzantrikli 106 stock typer ı rahat geçer;)
hala laf pesındesın hala laf yaw bırak kım kımı gecıyosa gecsın... sen gectıklerını konus mustafa...
tender06
04-05-2009, 22:03
walla böyle bi denemede 40 tan başlasalar varsayımıyla 170 180 en en fazla 200 lere kadar 106 sonra type-r içinden geçer 106 nın :D
Sefa_vts
04-05-2009, 22:03
Passat- stock 106 yı geçemez ama.. Neyse... Konu hiç oldu..
dragon07
04-05-2009, 22:04
106 alır diyorum
DetailEF
04-05-2009, 22:26
Hah bi sen eksiktin birşey deme :D
SİNANN007
04-05-2009, 23:40
106 alır diyorum
sana soran mı oldu len :)
dragon07
05-05-2009, 00:28
sana soran mı oldu len :)
Hah bi sen eksiktin birşey deme
:D içinize dertmi oldu.sinan aga getir senin şu iyi yürüyen vtiyınıda test edekim :D
SİNANN007
05-05-2009, 00:38
bence typer gecer gecemesse de adam sinirlenir satar typerı 5 tane 106 alır:)
kesinlikle takdire şayan bi yorum :icon_tup:
beni gecen 205in 2 hafta motor rektifiyesinde yatması gibi bişi :hahaha:
dolu bir 106 sefanın arabayı geçemez :):)
Sefa 3 korna ama 2 de sıkıcaz tamammı ?
30.000- 35.000 liralık type r 5 106 alıyomuşş:) iimiş vallaa:D
Konunun başında arkadaşın dediği speclerde olursa 106 200km hızlara kdr önde olucakdır tahminim sonrasında typer geçecektir..
serhat306
05-05-2009, 09:16
Konunun başında arkadaşın dediği speclerde olursa 106 200km hızlara kdr önde olucakdır tahminim sonrasında typer geçecektir..
:icon_tup::icon_tup:
Sefa_vts
05-05-2009, 21:52
dolu bir 106 sefanın arabayı geçemez :):)
Sefa 3 korna ama 2 de sıkıcaz tamammı ?
Ahaha :D Her zaman :) Estafirullah abi.. Geçilioruz.. Öle demek lazım.. Stock katogorisine girio artık arbamız.. Chip filtre ara boru ile..
GTI 2-3 kafa önde gider sonra R aLır basını gider
bi biz goremedık soyle 106 ları :)
valla benim fikirim stock tayyar la kısalı chipli 106 tabi bunda cai ve eksoz oldugunu da düşünüyoruz
arkadas zaten 40-200 demiş 200 den sonra type-r zaten bye bye diyecekdir de
40 da 2. viteste basılınca type-r vtec altı kalacaktır 106 gti 1.5 belkı 2 boy cıkacakdır öne
bu avantajı yuksek hızlara cıktıkca kaybedecek 200 e gelındıgınde bence type-r en azından burnunu gecırmıs olur dıye tahmın edıyorum
ama denenmesı lzm
izmire bekleriz.. :)
ibo bilecikde varmış bitane gazlar gazlar durusunuz artık :D
ranza arkadaşın koyu bir 106cı çıkar askerlik boyunca yersiniz birbirinizi inşallah :hehe:
:d:d:d ....
çakma piston ve 13-59 lumu ızmırdekıde? :)
ibo bilecikde varmış bitane gazlar gazlar durusunuz artık :D
ranza arkadaşın koyu bir 106cı çıkar askerlik boyunca yersiniz birbirinizi inşallah :hehe:
:hahaha:
serkan demir
07-05-2009, 14:35
1o6 180'e kadar önde olur. :)
ankarada cıkmaz ıboya öle 106lar ıstanbul yada ızmır yapması lazım,:rolleyes:
rsten soutmamak lazım ama boşver:hahaha:
takılıyorum ıboooooo:p:p
ankarada cıkmaz ıboya öle 106lar ıstanbul yada ızmır yapması lazım,:rolleyes:
rsten soutmamak lazım ama boşver:hahaha:
takılıyorum ıboooooo:p:p
askere gıdıyorum her deneme teklıfıne acıgım:D:D
sogutun benı RS ten yoksa bıtmez bu 15 ay:D
mechanıcer
07-05-2009, 17:04
160 km e kadar 106 onde gıder sonra type-r kopar gıder..
aynı speclerde bir vtec ile fn2 ne olur peki :D
vtec geçer..
H22Power
07-05-2009, 18:12
vtec geçer..
yasin ne zaman deniyoruz ? yeni arabayı ıslatamadık :D
Eray Yümsel
07-05-2009, 18:12
+406 :cool:
:D
+406 :cool:
406 mı denicez :D
Size yetişemem ben hergün rollere :D
Eray Yümsel
07-05-2009, 18:19
en son mantarın kasnaklı cooper oktay racon kesiyodu aldım ifadesini :D sıra sende heeheh
en son mantarın kasnaklı cooper oktay racon kesiyodu aldım ifadesini :D sıra sende heeheh
Üzülürsün bak söylüyorum :D
H22Power
07-05-2009, 18:52
Üzülürsün bak söylüyorum :D
sonuç olarak deniyor muyuz?:D
ondanda bı yol olmaz:D:D:D:D
106 nın gecemedıgını vtec nası gececek:hahaha::hahaha:
sonuç olarak deniyor muyuz?:D
mustafa bellı baslı bılendıgın kısıler var galıba hangı konu olursa olsun ılk attıkları postta hemen yapısıyosun deneyelım dıye:hahaha::hahaha::hahaha:
sana konu açmak lazım "'alayına gider king"' :D:D
ondanda bı yol olmaz:D:D:D:D
106 nın gecemedıgını vtec nası gececek:hahaha::hahaha:
heya bide öle bi konu var kanka unutmuşum:D
Yasin kardeşim çokda mütavazisin,aracın maşallahı var ama hiç vergi vermiyorsun ;)
H22Power
07-05-2009, 19:01
mustafa bellı baslı bılendıgın kısıler var galıba hangı konu olursa olsun ılk attıkları postta hemen yapısıyosun deneyelım dıye:hahaha::hahaha::hahaha:
sana konu açmak lazım "'alayına gider king"' :D:D
aahahhaahaha yok ya yasini severim arabam bitmedi ekonomik krizden dolayı ama benzin alamıcak kadarda kötü deiliz şükür aradan dostlara sevdiklerimize sesleniyoruz nasıl olsa geçilsekte lafını etmezler geçsekte biz etmeyiz diyerek vakit geçirelim yüzlerini görelim araba deneyelim stres atalım die ama herkes bizim gibi düşünmüyor malesef :( bizde bizim gibi düşünmeyenlere video çekeriz olur biter:icon_tup:
aahahhaahaha yok ya yasini severim arabam bitmedi ekonomik krizden dolayı ama benzin alamıcak kadarda kötü deiliz şükür aradan dostlara sevdiklerimize sesleniyoruz nasıl olsa geçilsekte lafını etmezler geçsekte biz etmeyiz diyerek vakit geçirelim yüzlerini görelim araba deneyelim stres atalım die ama herkes bizim gibi düşünmüyor malesef :( bizde bizim gibi düşünmeyenlere video çekeriz olur biter:icon_tup:
eyv mustafa tşk ederim iyi dileklerin için :) Müsait zamanda deneriz inş..
pesimist206
07-05-2009, 20:49
eyv mustafa tşk ederim iyi dileklerin için :) Müsait zamanda deneriz inş..
aynen abı musaıt bı zamanda denıyelım artık =)
dragstar
07-05-2009, 21:08
aynen abı musaıt bı zamanda denıyelım artık =)
bencede aramıza neler giriyor merak ediyorum:D motorsiklet araba kamyon tır tren?
yasinin araba hakkıyla yuruyorsa eger ustundekılerle
gti vts rs fln turbolanmadıkları surece yalan olurlar bence:D
yok daha neler :hahaha:
cooper spec
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=10408
RS- filtre,egsoz,kısa
http://videos.streetfire.net/video/CooperS-vs-Clio-RS_164100.htm
http://videos.streetfire.net/video/Cooper-S-vs-Clio-RS-2_164102.htm
bi tanade benim vardı çip filtre egsoz varken yekta ile denediğim ama işte o video da:)
RS'i değil Fransızı savunuyorum yanlış anlaşılmasın yoksa RS düşüncelerim aynı:hehe:
video yukletme bana :D:D
:hahaha::hahaha:
koptum
her araba bır degıldır dıyıp ters koşe yapalım:p
:hahaha::hahaha:
koptum
her araba bır degıldır dıyıp ters koşe yapalım:p
taze taze deneriz bizde :D
Hakkıyla yürüyor o konuda şüphen olmasın bro :o ;)
serkan demir
08-05-2009, 08:44
:eek:
BYE cooper ciddi anlamda yürüyor :icon_tup: kocaman maşallah.
Yasin bi ara deniyelim kanka :D:D
:eek:
BYE cooper ciddi anlamda yürüyor :icon_tup: kocaman maşallah.
Yasin bi ara deniyelim kanka :D:D
eyv kanka tşk ler:) AL de maşaallah :icon_tup:
Hakkıyla yürüyor o konuda şüphen olmasın bro :o ;)
o zaman sorun yok kanka:)
yok daha neler :hahaha:
cooper spec
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=10408
RS- filtre,egsoz,kısa
http://videos.streetfire.net/video/CooperS-vs-Clio-RS_164100.htm
http://videos.streetfire.net/video/Cooper-S-vs-Clio-RS-2_164102.htm
bi tanade benim vardı çip filtre egsoz varken yekta ile denediğim ama işte o video da:)
RS'i değil Fransızı savunuyorum yanlış anlaşılmasın yoksa RS düşüncelerim aynı:hehe:
zaten eklediğin videolarda da mcs geciyor ki sole bi durum var canın arabayla yasinin arabayı nasıl aynı kefeye koydun onu annamadım
benım mesajıma dikkat edersen yasının araba dedım herhangı bı mcs demedım
ayrıca canın arabasında sanırım yazılım da yokdu
yazılım olmadan 2 vitesin sonunda daha üce atmadan mcs avansı geri çekio save mod hesabı yanı orda esasında tum gucle de yurumuyo
yukleyın arkadaslar neden yuklemıosunuz
yanlısım varsa duzeltmıs olursunuz videoda da 160 da mcs 2 boy onde
eger roll u 150 de bitiriyosanız tamam kabul kafa kafaya:)
200 de o fark 2,5 3 boy olur bence
zaten eklediğin videolarda da mcs geciyor ki sole bi durum var canın arabayla yasinin arabayı nasıl aynı kefeye koydun onu annamadım
benım mesajıma dikkat edersen yasının araba dedım herhangı bı mcs demedım
ayrıca canın arabasında sanırım yazılım da yokdu
yazılım olmadan 2 vitesin sonunda daha üce atmadan mcs avansı geri çekio save mod hesabı yanı orda esasında tum gucle de yurumuyo
sen dediğini bi gözden geçir istiyorsan turbo olmadan demiştin ya bak turbosuzdaoluyormuş RS yada 106,VTS turboladımı neler olur düşünmesi zor değil dimi:)
hoş RS'e turbo yapan varmı:D ibo askerden gelde sarıya boya bide turbola
Yasinin araba dediğinde 215hp verdi çok abartılcak bi araba değil:) sitede o speclerde aynı olan mini var ve nasıl gittiğini biliyoruz;) ör:yekta
Sefa_vts
08-05-2009, 11:48
Yalnız yasinin arbada sensör arızası var.. Bİr kaç extra eksiği daha var onlar düzelmeden arabanın her dynosu birbirinden farklı çıkar.. :)
Göki başkanım.. buarada yektanın senle denemesinde kasnakla headers ı yoktu :)
Yalnız yasinin arbada sensör arızası var.. Bİr kaç extra eksiği daha var onlar düzelmeden arabanın her dynosu birbirinden farklı çıkar.. :)
Göki başkanım.. buarada yektanın senle denemesinde kasnakla headers ı yoktu :)
bi headers yoktu kanka.
ben bilmem eksiği gediği varmı 215 hp vermiş kendisi diyor hakkıylada yürüyormuş ben demiyorum:)
nolii la burda adım geçiyo :D
yasinin arabanın maşallahı var daha gidişini tam göremedim ama bir iki videosunu izledim sensöz arızasına rağmen güzel gidiyor :D
bizim ısınma muhabbetinden dolayı denemelerin hiçbiri birbirini tutmuyo ama onu da bikaç gün içinde halledicez inşallah :D yaz da geldi boş oturanı Allah sevmez bişiler yapalım artık :D
ben kasnağım vardı diye hatırlıyorum gökiyle denerken ama emin de değilim :D zaten gözüm korktu son videolarından sonra :rolleyes: :D
ps: sefa sende şu telefonunu aç deli etme beni :D
215 hp yasinin araba için az bence sensor arızaları duzeltılırse daha da yukselebılır
evet yazın mını deneyıp adını lekelemeyelım yektacım
Eray Yümsel
08-05-2009, 11:59
yasinde kaçlık kasnak var
yekta sendeki kasnak kaçlık
evet yazın mını deneyıp adını lekelemeyelım yektacım
halledicez ltd.şti. :D yok bro adını lekeliycek kimse yok tanıdık herkes her koşulda deneriz :D
bu arada yasinin araba 215 ten fazlaydı diye hatırlıyorum ben?
yasinde 15-4 olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.. bende 16 sc kasnak var sadece..
Eray Yümsel
08-05-2009, 12:06
ozaman 215 normal yasine çıksın çıkksın 5hp daha fazla cıksın
yasinde benden bi 10-15 fazla vardır bence :)
Bi cooper in bi filtre eksozlu s2k yı geçmesi için ne kadar güce ihtiyacı var. :)
sen dediğini bi gözden geçir istiyorsan turbo olmadan demiştin ya bak turbosuzdaoluyormuş RS yada 106,VTS turboladımı neler olur düşünmesi zor değil dimi:)
hoş RS'e turbo yapan varmı:D ibo askerden gelde sarıya boya bide turbola
Yasinin araba dediğinde 215hp verdi çok abartılcak bi araba değil:) sitede o speclerde aynı olan mini var ve nasıl gittiğini biliyoruz;) ör:yekta
Aracım 215 hp değil bro nerden öle düşündün bilmiyorum ama :) 2 sensörüm arızalı neden değiştirmiyorsun dersen 475 tl tanesi tamamen duygusal :) Çok abartılcak bir araçta değil aracım normal mcs :) ama 215 hp değil dyno da 233 aldım orta egzoz kaçağım ve 2 sensör arızalı olduğu halde.Zaten bekir ustayla konuştuk paşaoğlunda wideband bağlayıp değerler vs bir kaç eksiklerim var yani pek binmiyorum bro ama daha fazla almamız mümkün sanırım :) Bir takımda hafif jant aldımmı daha iyi olucak ileride inş öncesinde sensörler değişicek vs vs yavaş yavaş yapıyoruz :o
Bu arada FB 5005 le denedim atmosferik baya yüklü sanırım güzel gidiyordu tek kişi biz iki biraz tutundu iyiydi yani..
Eray Yümsel
08-05-2009, 12:40
şu takım taklavat arabada neler var bi yaz artık ag :D 233hp iyimiş
Aracım 215 hp değil bro nerden öle düşündün bilmiyorum ama :) 2 sensörüm arızalı neden değiştirmiyorsun dersen 475 tl tanesi tamamen duygusal :) Çok abartılcak bir araçta değil aracım normal mcs :) ama 215 hp değil dyno da 233 aldım orta egzoz kaçağım ve 2 sensör arızalı olduğu halde.Zaten bekir ustayla konuştuk paşaoğlunda wideband bağlayıp değerler vs bir kaç eksiklerim var yani pek binmiyorum bro ama daha fazla almamız mümkün dedi :)
Bu arada FB 5005 le denedim atmosferik baya yüklü sanırım güzel gidiyordu tek kişi biz iki biraz tutundu iyiydi yani..
FB 5005 ile yurudun kim tutundu senmi o mu :confused:
FB 5005 ile yurudun kim tutundu senmi o mu :confused:
o tutundu biraz,ben geçtim..
yasinin arabanın maşallahı var daha gidişini tam göremedim ama bir iki videosunu izledim sensöz arızasına rağmen güzel gidiyor :D
bizim ısınma muhabbetinden dolayı denemelerin hiçbiri birbirini tutmuyo ama onu da bikaç gün içinde halledicez inşallah :D yaz da geldi boş oturanı Allah sevmez bişiler yapalım artık :D
ben kasnağım vardı diye hatırlıyorum gökiyle denerken ama emin de değilim :D zaten gözüm korktu son videolarından sonra :rolleyes: :D
Senin arabanında maşaallahı var bro çok güzel gidiyor hakkıyla :)
Gökiden göz korkması lazım ne yapacağı belli olmaz bende yanaşmıyorum :D
o tutundu biraz,ben geçtim..
Tutundumu ne tutunması yasin bırak ALLAH ını seversen gözümle gördüm adam 2 ile kalkıyordu Büyük bir ihtimalle, ama o halde bile kopp kopp kopp :)
Maşallahı var yasin maşallah.
Bi cooper in bi filtre eksozlu s2k yı geçmesi için ne kadar güce ihtiyacı var. :)
headersım yokken filtreli s2k nın 190 a kadar 1 boy önünde yürüyodum ben.. sonra geçiyodu tabi :D yaklaşık 215hp idim.. bi ara da gp s2k denemeleri koyulmuştu videolar bölümünde vardır.. gp 200 e kadar hep önde..
Aracım 215 hp değil bro nerden öle düşündün bilmiyorum ama :) 2 sensörüm arızalı neden değiştirmiyorsun dersen 475 tl tanesi tamamen duygusal :) Çok abartılcak bir araçta değil aracım normal mcs :) ama 215 hp değil dyno da 233 aldım orta egzoz kaçağım ve 2 sensör arızalı olduğu halde.Zaten bekir ustayla konuştuk paşaoğlunda wideband bağlayıp değerler vs bir kaç eksiklerim var yani pek binmiyorum bro ama daha fazla almamız mümkün sanırım :) Bir takımda hafif jant aldımmı daha iyi olucak ileride inş öncesinde sensörler değişicek vs vs yavaş yavaş yapıyoruz :o
sen dedinya olm ben 215 hp vermişsin dediğimde bipp sen nerden duydun diye şaşırdın :D bende kulağım kesiktir duyarım diye muhabbet döndürdük :) gözünü seveyim sensorlerin en pahalısı 150lira:D kafadan sallamıyorum yani hp olayını sende onaylamıştın;)
kasnak vardı kanka 212hp verdim paşaoğlunda demiştin bende cooper denemeleri nasıl olur diye hep senin üstünden gidiyorum fena zevkli olmuştu çünkü denememiz:icon_tup: headersda kaçak varmış sefa geçen gece öle demişti onu hallet bende izmirden döniyim bi org. yapalım acaip gazman spec durumdayım :D
bende vardı diye hatırlıyorum ama sefa yoktu diyo emin olamadım :D tamam bro dön yaparız bişiler canım sıkılıyo benimde otur otur :D geçen bi tane bordo bi pug la denedim o da zevk vermedi hhaha :D
bende vardı diye hatırlıyorum ama sefa yoktu diyo emin olamadım :D tamam bro dön yaparız bişiler canım sıkılıyo benimde otur otur :D geçen bi tane bordo bi pug la denedim o da zevk vermedi hhaha :D
kırmızı lütfen BORDO deme ona :hehe:
http://www.youtube.com/watch?v=Se1V8hfOakI&feature=PlayList&p=4DAA525B39380B74&playnext=1&playnext_from=PL&index=37
CLİO RS son susturucu kat iptali+cai (165bg)
mcs(RDA) kasnak+egsoz+egzantrik vs
mcs( E ) kasnak+egsoz+egzantrikvs
sanırım her araba aynı değil
kasnak egsozla s2k geçende varmıs...
bu da doğrular...
RDA nın filtre egsozlu FB 106 ile videosuda vardı :) msc geçmek için turbo yapmaya gerek yok RS-VTS-106 ya
Bu RS lere ilgi duymaya başladım :p
http://www.youtube.com/watch?v=E1SRzG-0PYk
RDA nın filtre egsozlu FB 106 ile videosuda vardı :) msc geçmek için turbo yapmaya gerek yok RS-VTS-106 ya
Bu RS lere ilgi duymaya başladım :p
http://www.youtube.com/watch?v=E1SRzG-0PYk
Görürsünüz rs alacak bu kaçıncı kez söledi ben sayamıyorum artık.
sen dedinya olm ben 215 hp vermişsin dediğimde bipp sen nerden duydun diye şaşırdın :D bende kulağım kesiktir duyarım diye muhabbet döndürdük :) gözünü seveyim sensorlerin en pahalısı 150lira:D kafadan sallamıyorum yani hp olayını sende onaylamıştın;)
215 demedin olum orada sen 230 dedin yanlış hatırlayan sensin bende doğru evet nerden duydun dedim bilirim ben ayağı yaptın :D Dyno kağıdım var gösteririm sana özel bir günde bro :D
Sen Rs alda seni yekta la bir doğrayak :D aklın başına gelsin :hahaha:
sen vıdeoyu ıyı ızle bence.
cok da seyımde degım ama vıdeolar 200 cıvarı kesılıyo mını 1 boy onde oluyo en fazla.
sen bu durumdan nası uzunda 2-3 boy olacagını cıkarıyosun.
vıdeoyu yarıda kessek benım onde oldugum kısımda. uzunda ben 5-6 boy gecermısım gıbı duruyo ama mını gelıp gecıyo 4 vıtes sonunda.
5. vıtesın ıcınde benım mınıyı yakalayıp gecebılme yada onun arayı acabılme olasılıgı halen var.denemedık sonuc ne olur bılmıyoruz.mını lerınde uzunda yurumedıgı bılınen bısey;)
kaldıkı rs orda 175 hp cıvarı. mını sahıbının soyledıgı yanlıs hatırlamıyosan 210-215 gıbı bıseydı.
sorun bu degıl zaten. guclu olan gecer bunu markaya modele vurmanın hıc bı anlamı yok.
asıl konu 106-saxo-rs ın turbo olmadan o mınıye karsı yalan olacagını dusunmen.
bu aracların turbo hallerı mınının en yuklusunun ıcınden gecer çıkar bıdaha geçer;)
Eray Yümsel
08-05-2009, 14:28
yıne mini muhabetı yıne ibo :D
sen vıdeoyu ıyı ızle bence.
cok da seyımde degım ama vıdeolar 200 cıvarı kesılıyo mını 1 boy onde oluyo en fazla.
sen bu durumdan nası uzunda 2-3 boy olacagını cıkarıyosun.
vıdeoyu yarıda kessek benım onde oldugum kısımda. uzunda ben 5-6 boy gecermısım gıbı duruyo ama mını gelıp gecıyo 4 vıtes sonunda.
5. vıtesın ıcınde benım mınıyı yakalayıp gecebılme yada onun arayı acabılme olasılıgı halen var.denemedık sonuc ne olur bılmıyoruz.mını lerınde uzunda yurumedıgı bılınen bısey;)
kaldıkı rs orda 175 hp cıvarı. mını sahıbının soyledıgı yanlıs hatırlamıyosan 210-215 gıbı bıseydı.
sorun bu degıl zaten. guclu olan gecer bunu markaya modele vurmanın hıc bı anlamı yok.
bu aracların turbo hallerı mınının en yuklusunun ıcınden gecer çıkar bıdaha geçer;)
Arda sanırım benim araç için konuştu tüm minileri hesaba katmadı yani..
genel anlamda haklı atmosferik olarak rs_gti_vts hiç biri beni geçemez zaten de denemem bir kere FB 5005 le denedim o kadar..
O araçlarda turbo oldumu zaten benle işi olmaz :) o zaman turbo vteclerle denesinler :D
Edit : Bu arada ben keyfine bu işleri yapıyorum çıkıyorum sıkıyorum biraz geliyorum :D o yüzden kimse yanlış anlamasın kimseye iddaacı olmuyorum işim olmaz bu konularda iddaayla,herkesin arabası kendine özeller..
RS'leri seviyoruz :D sevmeye başlıyorum ehueheu
buda yekta ile denemem 2den 5in sonuna kadar kopmamıştık birbirimizden gayet zevkli bir denemeydi ;)
http://videos.streetfire.net/video/Mini-Cooper-S-Vs-PUG-106_196135.htm
Arda sanırım benim araç için konuştu tüm minileri hesaba katmadı yani..
genel anlamda haklı atmosferik olarak rs_gti_vts hiç biri beni geçemez zaten de denemem bir kere FB 5005 le denedim o kadar..
O araçlarda turbo oldumu zaten benle işi olmaz :) o zaman turbo vteclerle denesinler :D
o fb ile deneyen senmısın:D
bence sen deneme gercekten rs lerle flan cok buyuk kayal kırıklıgına ugrarsın:D
230hp mcs ye 190 hp RS yeterlı olur guven bana;)
RS'leri seviyoruz :D sevmeye başlıyorum ehueheu
buda yekta ile denemem 2den 5in sonuna kadar kopmamıştık birbirimizden gayet zevkli bir denemeydi ;)
http://videos.streetfire.net/video/Mini-Cooper-S-Vs-PUG-106_196135.htm
Denemelerde sen önünü görme ihtiyacı hissetmiyormusun abi farlarda kapalı :)
Vaybe bi benim haberim yokmuş bu fb denemesinden yasinim . :) video falan varmı
benim koydugum linkdeki FB ile deniyen RDA plakalı kanka
yasin FB 5005 ile denedi draglarda fodepar ile elenen sarı
Sen mavi 106 fb le karıştırdın sanırım göki nin koyduğu video RDA cooper la..
Beni 190 hp lik RS geçemez :) hatta 195 olsun ;)
by_hayali
08-05-2009, 16:07
Yasinim kankam geliyorum bende :D benim ne eksiğim var :D hehehee
160'da 2 boy önde dediğin mini&rs denemenin ClioRS den çekilmiş videosu;)
http://www.vimeo.com/4545925
nightkids_han
08-05-2009, 16:25
renault çok iyi 1 motor üreticisi bence,
clio rs 170 hp'siyle çok daha güçlü araçlara kafa tutuyor we geçiyor
yasin estırcem dıosun rollınglerdeD::D
ıddıalı gordum seni ama maşallah aracın guzel sanırım nadır dolulukta mcslerden..
bırde ankarada dodonun araba vardı sanırım baya dolu fıltre hedrslı typerla gıdıodu
ben serkan bu arada :D
fblerde fena karısmıs:D
fb 5005 ben yanlış bilmiyorsam bir mugen yapılı type r ve rahat rahat gectin diyorsan aracın baya baya iyi gidiyor olsa gerek :)
yasin estırcem dıosun rollınglerdeD::D
ıddıalı gordum seni ama maşallah aracın guzel sanırım nadır dolulukta mcslerden..
bırde ankarada dodonun araba vardı sanırım baya dolu fıltre hedrslı typerla gıdıodu
ben serkan bu arada :D
fblerde fena karısmıs:D
Eyv kardeşim tşk ettim aksine iddaacı değilim hala değilim yazdıkça yazıldı çizildi konu saptı yerinden.Herkesin arabası kendine güzel Allah kaza bela sıkıntı vermesin kimseye önemli olan bu..
Daha yazmama gerek yok nokta :)
sayfa 1 konu başlığı güncell :):)
sole bı vıdeo buldum:D
04 wrx mın 260 hp mcs alta
http://videos.streetfire.net/video/2004-wrx-vs-2004-mcs_381179.htm
sayfa 1 konu başlığı güncell :):)
40 km hız 106 ıcın super deger secılmıs tebrık ederım, 2de basılcak herhalde dımı:D
VeNoM_35
08-05-2009, 16:36
renault çok iyi 1 motor üreticisi bence,
clio rs 170 hp'siyle çok daha güçlü araçlara kafa tutuyor we geçiyor
renonun beygirlerin cinsimi farklı 170hp ile daha güçlü araçlara kafa tutuyor? aktarma, sürtünme, ağırlık gibi etkenlerden olmasın?
birgün RS i savunacağım aklıma gelmezdi :D 106-RS kardeş mini kalleş :D:hehe:
gti_35 yanlış yazmışsın :D
yazcaktımda saldırıya uğramayalım şimdi :):)
pesimist206
09-05-2009, 00:36
:D:D:D
*bu arada alt devır deneyecek olan mcs varsa burdan yaksın :)
p.m yolladım...
kaç alt devir dediğin kaçtan kaça
2000 & 3000 :) Mertle konuşmuşlar tarih belirlenicek.Ama üst devirde isteriz..Kaza geçirdim vites atamıyorum falan yok öyle hahaha :D
Ozmn pilot getirmelisin..bu kıyaslamada 4.vites 3000 rollingten sadece sen zevk alırsın :)
E plot getirirm diyodun..
ya 106 vts rs turbolanırsa deler gecer diosun ben sana ne diorum verdiğin cevaba bak
mini yi de twinchardeg yapiosun +400whpde ferrari geçio hatta gecmek kemilesi baya hafif kalır yurtdısında yüzlerce örneği var:)
ben video ya da pek inanmam arkadaslar bu arada
ben hala gozlerımle tanık olmadım atmosferik bi gti ın veya rs in mcs gectiğini
ama soluyorum mını cok komplıke bi arac hepsi farklı gibiyo
ciğeri sökülmüş bi miniyi ben benim swift le de geçerim :)
o yuzden burda bu seklıde konusarak bı yere varılmaz ben sadece dusuncelerımı soluyorum sız oraya miniye 5 boy atan rs de koysanız inanmam yani
fransızlar araba yapmayı bilmiyolarki yürüyenini yapsınlar o yuzden ben bu konuya baska yorum yazmam bi gün belkı denk geliriz;)
:)
ama şunu aklınıza koyun bence
sc si temiz ve sorunsuz yani ceğeri sağlam
17 kasnağa bile gerek yok 15+2+5 kasnak kombinasyonu+cai+eksoz+header
bide üst kapak ve eksantrik koyun mını ye guzel bi yazılımla bu miniyi gecebilicek atmosferik rs 160-206-306 gti vts fizik kurallarına aykırı arkadaslar kabullenın yanı:D
Eray Yümsel
09-05-2009, 17:41
arda bide 406 ekle oraya roll spec e döneyim istediğin miniyi getir ondan sonra
senın 4o6 atmosferık mı atmosferıkse neler var sole istersen onu da ekliim listeye
Eray Yümsel
09-05-2009, 17:52
filtre egzost var sadece atmosferik
tamam onu da ekle o zaman:D
Eray Yümsel
09-05-2009, 17:59
ben ne eklicem sen ekle geçerim diye iddia eden sensın :) ne zaman deniyoruz ?
arda RS'e mok atıyosun bence biraz RS'te arabamı filan derken :)
nightkids_han
09-05-2009, 19:27
renonun beygirlerin cinsimi farklı 170hp ile daha güçlü araçlara kafa tutuyor? aktarma, sürtünme, ağırlık gibi etkenlerden olmasın?
nasıl istiyorsan öyle yorumlayabilirsin , lakin renault iyi 1 motor üreticisi ......
ben kımsenın arabasına *** atmam yanlıs anlasılma olmasın lutfen kesınlıkle ole bı cumle kullanmadım rs de araba mı fln diye bişey cıkmadı ağzımdan
haaşşaaa kimseyi kimseyi kucumseyecek bı yapım yok
ben arabamı denemiyorum arkadasım
eksıklerım var egt sorunum var avans sorunum var yazılımım yok kı
o solediğim liste bende en onemlılerınden bırı üst kapak bende yok zaten
kimsenin seni inandırmaya niyeti yok:)
sen çıplak gözlede görsen inanmazsın:)
bence sen arabanı düzenle
dene bi rs gti vs neyse...
gör farkı
nightkids_han
09-05-2009, 20:06
bide üst kapak ve eksantrik koyun mını ye guzel bi yazılımla bu miniyi gecebilicek atmosferik rs 160-206-306 gti vts fizik kurallarına aykırı arkadaslar kabullenın yanı:D
1 daha düşün bence çokkk goruntulerini gordum yüklü minilerle rahat yürüyüp geçen o bahsettiğin araçlardan
pesimist206
09-05-2009, 21:32
1 daha düşün bence çokkk goruntulerini gordum yüklü minilerle rahat yürüyüp geçen o bahsettiğin araçlardan
yüklü mini diye adlandırdıgınız araclarda ne gbı ıslemler var yda bır mınının yuklu olması ıcın neler olmalı ?
Emir_b16a
09-05-2009, 21:46
yüklü mini diye adlandırdıgınız araclarda ne gbı ıslemler var yda bır mınının yuklu olması ıcın neler olmalı ?
spoiler pas pas amerikan sinyal :D
pesimist206
09-05-2009, 22:07
spoiler pas pas amerikan sinyal :d
ehehhe :D 10 krktr
Emrah'ın gp, forged için açılmadan önce neredeydiniz..
demezler mi :)
Stok gp
+ %3 küçülmüş kasnak
Header
Superchips
yüklü bile sayılmazdı :)
ya 106 vts rs turbolanırsa deler gecer diosun ben sana ne diorum verdiğin cevaba bak
mini yi de twinchardeg yapiosun +400whpde ferrari geçio hatta gecmek kemilesi baya hafif kalır yurtdısında yüzlerce örneği var:)
kardesım sen dıyosunkı rs turbolanmadan 230hp msc yi gecemez (sadece kagıt uzerınde buda. halen bı deneme vıdeosu goremedık.fake WRX vıdeosu dısında;) )
bende sana dıyorumkı 190-195 hp olan bı rs o mcs ye geçilmez.
turbo olursa zaten alakası olmaz.
twıncharge dıyosun konuyu akıl almaz boyutlara getırıyosun ama mını zaten daha guclu oldugu halde rs ın atmısferıgını gecemez( 230 olan aractan bahsetmıyorum)
ornegın: 170 hp rs i 170 hp mcs gecemez (mınının torku fazla oldugu halde)
230 hp atmosferık rs(senın twıncharge gıbı tr de yok ama ıngılterece İTB li RS ler mevcut) 230 hp mınıyı nokta eder.
ben video ya da pek inanmam arkadaslar bu arada
ben hala gozlerımle tanık olmadım atmosferik bi gti ın veya rs in mcs gectiğini
ama soluyorum mını cok komplıke bi arac hepsi farklı gibiyo
ciğeri sökülmüş bi miniyi ben benim swift le de geçerim :)
o yuzden burda bu seklıde konusarak bı yere varılmaz ben sadece dusuncelerımı soluyorum sız oraya miniye 5 boy atan rs de koysanız inanmam yani
fransızlar araba yapmayı bilmiyolarki yürüyenini yapsınlar o yuzden ben bu konuya baska yorum yazmam bi gün belkı denk geliriz;)
:)
sen ınanmamaya devam et.
belki bu gun denk gelırız dıye de bos laf yapma.
adamın bırı cıkar eray gıbı deneyelım der.
ne zaman deniyoruz ?
sonra boyle laflarla komık duruma dusurme kendını.
ben arabamı denemiyorum arkadasım
eksıklerım var egt sorunum var avans sorunum var yazılımım yok kı
o solediğim liste bende en onemlılerınden bırı üst kapak bende yok zaten
17 kasnaga bıle gerek yok demıssın paragraf arasında ama maasallah liste seklınde yazılca bı kus sütü eksik. 17 kasnakta koyunda sonra kasnak yok dıye aglamayın.
%15 Supercharger kasnak
%2 krank kasnagı
%5 alternatör kasnagı
cai
eksoz
header
bide üst kapak
eksantrik de koyduk
guzel bi yazılım
%17 ye bıle gerek yokmus:D hey Allahım ya.
Hiç bir mini sahibinin rs,gti vs. geçmek veya geçilmek gibi bi kaygısı olmamalı bence:)
Yani miniyi alan adam roll'de rs,gti,vti geçiyim diye almamıştır diye tahmin ediyorum.
o videodaki kırmızı s e takılmayın , takribi 210-215hp.. standart wrx e gayet fark atar zaten sıkıntı değil yani fakelik bir yanıda yok..
Kıstas aldığınızı sandığım bir video var czt , rs ve rda cooperS denemesi..
Rda gayet dolu listeye sahip ama aracın anlam veremediğim bir sıkıntısı var. Sadece kasnak ve filtreli S gibi gidiyor nedenini bilmiyorum. Bu arabanın hemen hemen aynı listeye sahip olduğu başka bir MCS var ve ne şanstır ki o da böyle gidiyor.. standart oglu standart CooperS in geçtiğini hemde 2 kere geçtiğini gördükten sonra, referans alınan videodan ne kadar sağlıklı yorum yapılabileceğini siz düşünün..
Mini alt devirden basar basmasına da , araba turbo değilki tüm gücünü turbo doldurup versin. Devir döndükçe basınc basabiliyor , bu yüzden orta devirlerden basmak her daim daha adil olacaktır..
standarta standart hiç izlemedim ama yenişemezler diye düşünüyorum. Yalnız kasnak ve header dan sonra mini cok cok hızlanıyor , bunu unutmamak lazım.
e buyrun video koyayım o zaman herkes video istemiş :D
bi sürü vardı da nerdeler bilmiyorum bulduğum da eklerim yine :)
2x ctr
http://www.youtube.com/watch?v=esGsUxXuEDk&feature=channel_page
filtreli s2k
http://www.youtube.com/watch?v=ZwnyTCFHuTQ&feature=channel_page
benim spec lerim
16sc kasnak
iskender egsoz
megan racing headers
simota filtre bu kadar..
bütün rs lerle denerim herkesle denerim hiç farketmez benim için adam akıllı zevkli deneme yapıldıktan sonra.. 5. vites 1000 devirde basmak için o kadar kasmaya ne gerek var süre tutup söyleyeyim.. vites değiştirmiyosun birşey yapmıyosun :) benim anlamadığım pilot muhabbeti ne alaka?
2 videoda da araçta orjinal header vardı.
alt devir isteseydim dizel alırdım zaten :D
sen de benim arabam üst devirlerde farkı yer de kendimi avutuyorum de o zaman bizde onu anlayalım? :D ilk kez bu devirde ciddi ciddi basmak isteyeni gördüm iyi deneriz tamam 4 te filan top speed e kadar sonra bildiğimiz şekilde deneme yapılmasını da kabul ediyorsanız eğer..
nightkids_han
10-05-2009, 09:40
yokmu şu meşhur kitler shrich'ler borla egzos'lar vs onlardan bahsediyorum
Sefa_vts
10-05-2009, 09:44
arabayı yazılım+45yanak+1561 ıle alt manyagı yaptım amacım buydu.
sımdıye kadar denedıgım arabalar hep benden guclu ıdı ve sonuclarda ıyı oldu allaha sukur...
he ustte de fark yemem elbette (mını & ares ?!?) ama ben kullanırken hakkını veremıyorum,onun ıcın de shıftıng ı ıyı bır adam getırırım sorun degıl.
Videoları izle abi bi.. s2k geçebilicek misin halen mini rs iddiasındasın? bence önce stock s2k ile dene yada filtre egzoz header lı type-r ile dene ondan sonra karşıya gelelim benzin yakmaya ;)
Sefa_vts
10-05-2009, 09:55
arabayı yazılım+45yanak+1561 ıle alt manyagı yaptım amacım buydu.
sımdıye kadar denedıgım arabalar hep benden guclu ıdı ve sonuclarda ıyı oldu allaha sukur...
he ustte de fark yemem elbette (mını & ares ?!?) ama ben kullanırken hakkını veremıyorum,onun ıcın de shıftıng ı ıyı bır adam getırırım sorun degıl.
Burada üstte fark olmıcağını söylemişsin.. BEnde dedimki aracını görmek için dene..
ıddıam alt devırde.
5.vıtes 2000 devır deneyebılecek olan varsa gelsın.
denedıkten sonra konusalım sefa.
mınıyle ares ıddıası dıyorsun zaten arada 70bg olmasa ıddıalasmam,yakın bg lerde mınının sansı olmadıgı ıcın.
Burda da iddiam altta demişsin.. Bİraz çelişkili.. Ondan dolayı dedim ben..
yekta pılotları degıl arabayı denıyoruz.
1000 devır demedım hıc.komık komık konusmayın.amacım sızı nokta etmek degıl 2000 den sonra bır devırde denerız.sorun degıl fark azalır kamera cekebılır en azından.
arabam alt devırde gıtmıyor de anlayalım ıste.
benım ıddıam alt devır , deneyen dener.
kaç defa tamam dedik alt devir deneyelim diye hadi gel :)
o videodaki kırmızı s e takılmayın , takribi 210-215hp.. standart wrx e gayet fark atar zaten sıkıntı değil yani fakelik bir yanıda yok..
Kıstas aldığınızı sandığım bir video var czt , rs ve rda cooperS denemesi..
Rda gayet dolu listeye sahip ama aracın anlam veremediğim bir sıkıntısı var. Sadece kasnak ve filtreli S gibi gidiyor nedenini bilmiyorum. Bu arabanın hemen hemen aynı listeye sahip olduğu başka bir MCS var ve ne şanstır ki o da böyle gidiyor.. standart oglu standart CooperS in geçtiğini hemde 2 kere geçtiğini gördükten sonra, referans alınan videodan ne kadar sağlıklı yorum yapılabileceğini siz düşünün..
Mini alt devirden basar basmasına da , araba turbo değilki tüm gücünü turbo doldurup versin. Devir döndükçe basınc basabiliyor , bu yüzden orta devirlerden basmak her daim daha adil olacaktır..
standarta standart hiç izlemedim ama yenişemezler diye düşünüyorum. Yalnız kasnak ve header dan sonra mini cok cok hızlanıyor , bunu unutmamak lazım.
benım solemek istediğimde buydu yuklendıkden baya yuklendıkden sonra hakkıyla gıden mını az gordum nedenı olarakda ısınma problemi oldugunu düşünüyorum herneyse konu bu değil sımdı..
kardesım sen dıyosunkı rs turbolanmadan 230hp msc yi gecemez (sadece kagıt uzerınde buda. halen bı deneme vıdeosu goremedık.fake WRX vıdeosu dısında;) )
bende sana dıyorumkı 190-195 hp olan bı rs o mcs ye geçilmez.
turbo olursa zaten alakası olmaz.
twıncharge dıyosun konuyu akıl almaz boyutlara getırıyosun ama mını zaten daha guclu oldugu halde rs ın atmısferıgını gecemez( 230 olan aractan bahsetmıyorum)
ornegın: 170 hp rs i 170 hp mcs gecemez (mınının torku fazla oldugu halde)
230 hp atmosferık rs(senın twıncharge gıbı tr de yok ama ıngılterece İTB li RS ler mevcut) 230 hp mınıyı nokta eder.
ben buna bişey demiyorum zaten konu nden buralara geldıyse??
sen ınanmamaya devam et.
belki bu gun denk gelırız dıye de bos laf yapma.
adamın bırı cıkar eray gıbı deneyelım der.
sonra boyle laflarla komık duruma dusurme kendını.
17 kasnaga bıle gerek yok demıssın paragraf arasında ama maasallah liste seklınde yazılca bı kus sütü eksik. 17 kasnakta koyunda sonra kasnak yok dıye aglamayın.
%15 Supercharger kasnak
%2 krank kasnagı
%5 alternatör kasnagı
cai
eksoz
header
bide üst kapak
eksantrik de koyduk
guzel bi yazılım
%17 ye bıle gerek yokmus:D hey Allahım ya.
15lık le 17 cok fark eder onu solemek istedim
ama ben gercekden bu konuda daha yazmayacağım bence siz toz pembe hayallerle devam edın yasamaya:)
konu nereden nereye gelimiş yaa.
mcs vs. rs başlıklı başka bi konu açılsa daha ii olurdu kanımca:)
Eray Yümsel
10-05-2009, 11:32
bence sen tozpembe forumda yazma hayallerinden vaz geçte icraat yapalım ne zaman deniyoruz ?
tamam eray bak gecen sayfada yazdi yekta deneyelim diye.. Listesi de arda ninkinden daha mutevazi..
5. vitesi anlarimda hemde kisa olan arabayla bastirmak direk idam cezasi gibi birsey.. kendinden guclu hangi arabalarla denedin bilmiyorum ama mini 2000 devirde 8.3 sikistirmasiyla basamadigi basinciyla 90-100hp yuruyordur belki yoktur bile..
bence sen tozpembe forumda yazma hayallerinden vaz geçte icraat yapalım ne zaman deniyoruz ?
denemeye gerek yok ben kabullendım sen benı gecersın
gti la rs de mini yi gecer
sorun yok yani
kabul ediyorum arkadaslar haklısınız
Eray Yümsel
10-05-2009, 11:44
yekta'yla bikere deenedım ondada ben 2 kişi + stepnem falan o 1 kişi ve 17" ler vardı geçti, 15 lerle deneyemedık deneyemedik. yektacım benı msn'e ekle bi aksam deneyelim kardeşim bende pejo sınııfındanım yanı sonucta dışlamayın 106 206 306 diyip biiitirmeyin 406 da var :D erayyumsel@hotmail.com
diğer bi konu maminin cooper yektayı geçiyo ben 2ye2 denediğimde bana 1 boy açabildi 17ler + ağırdım. 5 te geçtiğimde sayılmadığı için katmıyorum bile konuya :D
biz mamiyle hiç deneyemedik ki doğru düzgün? bi kere denemeye çıktık onda da deli gibi yağmur yağdı.. diğer sizin de olduğunuz günde benim erken kaçmam gerekti zaten..
tamam olur önümüzdeki hafta müsait bi günde deneyebiliriz tabi :)
Eray Yümsel
10-05-2009, 11:50
yekta ikinizde yanımdayken sordumya siz nası oluyosunuz diye mami geçiyo demdinmi sen ben ordan mami geçiyo dedım yanlış anlama kardeşim
geride kalmış renk getirelim, turbolanmış rs yok turbolanmış rc var, atmoyken iyi rsler geçiyodu beni
yok abi denemedik.. denesek geçer heralde dedim ben ama bi türlü düzgün basamadık onla :)
Eray Yümsel
10-05-2009, 11:54
anladım oki sen msn e ekle deneyelim müsait bir vaktinde
Eray Yümsel
10-05-2009, 12:00
yasin akşam pasatla deneyelim benım araba adapazarına gitcek telefonun açık olsun kardeşim. zaten denk gidiyorum ben pasatla görmüş oluruz sonucu ;)
s2k ile rs videosu yuklıcem onada ınanmayacaksınız:)
valla cok cesit s2k var avr. yakasinda .. ayni speclerde araclarda 4-5boy fark ettigini 50km mesafe icinde her denemede gormus olduk... o acidan s2000 var s2000 var
yasin akşam pasatla deneyelim benım araba adapazarına gitcek telefonun açık olsun kardeşim. zaten denk gidiyorum ben pasatla görmüş oluruz sonucu ;)
Kardeşim müsait değilim bu akşam ama önümüzdeki haftalarda deneyelim hem passat hem sen farketmez keyfine çıkar deneriz sıkıntı olmaz..
stocka stockta rs mınıden ustundur, dırek motor teknolojısı deılde buna hafıflık faktoru desek daha doğru olur.. bıde mınının sanırım aerosu 0.35 mı 36 mı ne:D
alt devır ıcınse 5te 100 230km orta yolu buldum:D ben kasnaklı mını kullandıydım bı gecenlerde 3000 devırde yeterlı cekıs gucune ulasıodu arac, hee sora na arac gıbı guclenmeye devam edıodu o ayrı;)
e buyrun video koyayım o zaman herkes video istemiş :D
bi sürü vardı da nerdeler bilmiyorum bulduğum da eklerim yine :)
2x ctr
http://www.youtube.com/watch?v=esGsUxXuEDk&feature=channel_page
filtreli s2k
http://www.youtube.com/watch?v=ZwnyTCFHuTQ&feature=channel_page
benim spec lerim
16sc kasnak
iskender egsoz
megan racing headers
simota filtre bu kadar..
bütün rs lerle denerim herkesle denerim hiç farketmez benim için adam akıllı zevkli deneme yapıldıktan sonra.. 5. vites 1000 devirde basmak için o kadar kasmaya ne gerek var süre tutup söyleyeyim.. vites değiştirmiyosun birşey yapmıyosun :) benim anlamadığım pilot muhabbeti ne alaka?
Benide çağırın bende gelicem :D
evet katıylıyorum arkadasa...
alın sıze rc turbo... :) :icon_tup:
kısa derken hala vıtes oranım mınıden uzundur heralde :rolleyes: bızım kısa dedıgımız vti kısası gıbı degıl azcık ucundan tarzında.+kısası olupta vtec altı bastıran vti gordun mu? ya da baska bır araba? sonucta benım arabam da ölü devirde...4k sonrası zıplıyor.
kısalı baska alt devır basmak ısteyen varsa ona da varım... :)
350lık gc8 dısında alt devır bastıgımızda 240a kadar benı gelıp gecen olmadı.
mınının kac bastıgı umrumda degıl.roll sonuna kadar altta olmayacagız sonucta.kı arada 70bg var.el ınsaf yani.
tamam son vıts 2000 devır. :heyoo:
Utanmıyosun dimi yazarken :D Turboyu değiştirdim bekliyorum :D
lan zaten en hayvanından vardı... daha ne taktın gemı turbosu mu :D
foto vs var mı maasallah cekek :Deli::)
bu hafta gectı artık.gelmeden once cıtlatırım :)
Haber ver kuduruğum buaralar :D Dün gece Akifler çıktı ben maalesef Hanımköylü takılmak zorunda kaldım :D
matkap spec :D
:D bu sana
Buda konuya;
Stock Wrx'i o güçlerdeki Mini'nin geçmesi gayet Normal.O kısma pek takılmamak lazım.Ama varsa denerim diyen Mini deneyelim :D Üfff gidere bak :D
mınılerın ALT ını UST une getırelım kanka :D
en son spec dynoya cıkmadın dı mı? bekle benı beraber cıkalım.ben de 170 cıvarı bır rakam beklıyorum :)
Mini vs Rs keyifli olur denemek lazım :)
Çıkmadım Dyno'ya daha biraz işim var :D
flexamin
10-05-2009, 15:54
Ym ile denesenize bi siz çok merak ediorum nolcak. zevkli olacağı kesinde..
Ben hepınızı gecerım sokturtmeyın saxu yu bana :) yada pirim gokı gelsın vekaleten :D
kısa derken hala vıtes oranım mınıden uzundur heralde :rolleyes: bızım kısa dedıgımız vti kısası gıbı degıl azcık ucundan tarzında.+kısası olupta vtec altı bastıran vti gordun mu? ya da baska bır araba? sonucta benım arabam da ölü devirde...4k sonrası zıplıyor.
kısalı baska alt devır basmak ısteyen varsa ona da varım... :)
350lık gc8 dısında alt devır bastıgımızda 240a kadar benı gelıp gecen olmadı.
mınının kac bastıgı umrumda degıl.roll sonuna kadar altta olmayacagız sonucta.kı arada 70bg var.el ınsaf yani.
tamam son vıts 2000 devır. :heyoo:
biz senin için senin istediğin devirde basıcaz da inşallah normal denemede geri vites yapılmaz.. 2 de 70 civarı da isterim.. :) arada 70bg var diye takılmışsın da aşırı besleme bi arabayla o devirde basmak ne kadar mantıklı sence :) hemde karşıda kısa da varmış :)
son vites mi? he bide 6 da basıcaz yani :D
koray sende basıcakmısın abi bizle alt devirden :p
kanka rs 5 vites sanırım
sende 5 de basıcan heralde
benıde caarın o denemeye