Orijinalini görmek için tıklayınız : potenza adrenalin
VtecTuna
04-05-2009, 16:29
arkadaşlar potenza adrenalin süspansiyonu çok sertleştiriyormu bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun
offffffffffffffff offffff
Ahmetfikri
04-05-2009, 18:00
forumda aratırsanız ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz
VtecTuna
09-05-2009, 23:38
potenza adrenalin aldım süper viraja firenle girsen bile arbanın arkası savrulup yerden ayrılmıyor.mıclen patates bile olamaz okadar kötü brid yanında
BlackEmperor
10-05-2009, 01:21
lastikle süspansiyon sisteminin sertleştiği kanısına nasıl vardım arkadaşım ?
Sertleşme sorunu olanlar için Adrenalin :D :D
:hahaha: ahahhah
D16inside
10-05-2009, 18:05
hahahahahaa :D
VtecTuna
26-05-2009, 21:09
süspansiyon tekbaşına yay amortisörle bitmi yooooooooo arkadaşım lastikleri kavucuk ve silikonyapmazlardıda metal yaparlardı
Day Walker
26-05-2009, 21:11
seninkini çözdük yani :D hımmmm güzel kanı :D
VtecTuna
26-05-2009, 21:20
bişi çözülmedi forumdaki bütün adrenalinle ilgili yazıları okudum herkez başka bişi diyo bazısı yanakları çoksert balonyapmaz diyo bazısı çok yumşak lastikci tavsiye etmedi diyo.alıp kulanıcaz görücez
potenza adrenalin aldım süper viraja firenle girsen bile arbanın arkası savrulup yerden ayrılmıyor.mıclen patates bile olamaz okadar kötü brid yanında
Demişsin
bişi çözülmedi forumdaki bütün adrenalinle ilgili yazıları okudum herkez başka bişi diyo bazısı yanakları çoksert balonyapmaz diyo bazısı çok yumşak lastikci tavsiye etmedi diyo.alıp kulanıcaz görücez
diyorsun şimdide aldınmı alıcakmısın? Lastiğin süspansiyonu sertleştirmesi gibi bişey olamaz konfordan ödün verebilirsin yanaklarının sertliğiyle alakalı bişeydir ama süspansiyonu sertleştirmez
ben yaklaşık iki yıldır potenza adrenalin kullanıyorum gayet güzel yol tutuşu tartışılmaz zaten harika yolların çok bozuk olmasına rağmen balon yapma olayıda olmadı öle abartıldığı kadarda hiç birşeyi şertleştirdiği yok..tavsiye ederim..
m_turgut
27-05-2009, 01:39
kuruda çok güzel bir performansı var fakat ıslakta çok fena.. kış için ayrı bi takımın varsa tavsiye ederim..
Adrenalini bilmem ama bi alt modeli potenza re serisi pistte oldukça iyi,özellikle ısındıkça vakum moduna geçiyorum,çizgi kaçsa bile kaymıyor bi türlü :)
Sokak kullanımında oldukça sert ama 40-45 yanak kullanacaksan zaten hangisini alırsan al konfor beklemek pek mantıklı olmaz.
VtecDream
27-05-2009, 09:28
kuruda çok güzel bir performansı var fakat ıslakta çok fena.. kış için ayrı bi takımın varsa tavsiye ederim..
arkadaşım tam tersini diyorlar ıslakta ? kurudan daha iyi tutuyormuş neredeyse :D
VtecTuna
03-06-2009, 12:47
arkadaşım konforu nesağlıyor bi söylermisin alla alla amortisör * yay *lastik sağlar niye yanak düşürdüğünde arabadaki ses fazlasıyo çünki esnemiyo
Yanak inceldikçe aracın sarsıntıları daha belirgin bir şebilde alıyor!
Sabit fikirlilikten kurtul.
Yanağı 65 olan lastikle 40 olan lastik arasında yol tutuş ve sarsıntı farkı oluyor amörtisörlerin dünyanın en yumuşağı olsa bile.
İnce yanağın yanaklarda oluşturduğu sarsıntıyı ememediği için amörtisörden direk araca hissettiriyor.
Kalın yanaklı lastikte ise o vibrasyonu lastik emebiliyor, buda sarsıntıyı hissetmene yardımcı oluyor.
Anlaşılmayan birşey varmı ?
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=31021