Orijinalini görmek için tıklayınız : Nicholas Cage'ın F430 KAZASI ! OLAY ! D
ozcanozkaya
04-05-2009, 20:26
DÜN GECE 1 'DE FERRARISIYLE ARTISTIK YAPMAYA ÇALIŞAN Nicholas Cage Fena patladı :)
http://www.nypost.com/video/?channel=PostUsFeed&clipid=1458_506363&bitrate=300&format=flash
onursumer
04-05-2009, 20:31
hiç yoktan kaza yapmış :D
Ben dedim ona yerler yaş aman yavaş diye :):):)
bu f430 ların kaderi galiba bu bir tanede zenci vardı oda pert etmişti pistte ama enzoydu galiba unuttum
bu f430 ların kaderi galiba bu bir tanede zenci vardı oda pert etmişti pistte ama enzoydu galiba unuttum
Bende enzo diye hatırlıyorum.
1.3 cdtı
04-05-2009, 20:42
Geçmiş olsun nicholas HADİ DOĞRU ŞAZMAZA
Rockford
04-05-2009, 20:44
eleman direge koşmuş zorla altında kalmış
film çekilirken kaza olmuş...
H22Power
04-05-2009, 20:45
kaza olmuş bitmiş sokakta yürüyen adamda bişi yok son dakika düşen direk adamın ayağına düşüo :D bahtsızlığında bu kadarı dier kızda araba ona değmemesine rağmen 30dk şoktan çıkamıo ulan gitti tazminat die olabilir mi?:) allah korusun geçmiş olsun cage abey...
nightkids_han
04-05-2009, 20:56
ahh nicho ahh , slick lastikle yola çıkma diye kaç kez demedimmi!!!!
60snde de arabaları kendi kullanıyodu, dublör kullanmamıştı birçok sahnede, direksiyonuna güveniyomuşta, şimdi pırasa olmuş :D
şu adamı hep halit ergenç e benzetirdim :D
gecmis olsun sıkıntı olucagını zannetmiyorum onun için.
Emir_b16a
04-05-2009, 21:12
kaldırımdaki şanssıza bak yaa :D
film setinde olmus arkadaslar muhtemen filmde yine arabayi kendi kullaniyordu normal birsey bu ama sanirim trafige falan kapali alan degil tam anlayamadim :). 60 saniye filmindede bir sürü duyulmayan kaza olmus, özellikle gt500 le inis sahnesinde bir kac tane parcalanmis bildigim kadariyla
film setinde olmus arkadaslar muhtemen filmde yine arabayi kendi kullaniyordu normal birsey bu ama sanirim trafige falan kapali alan degil tam anlayamadim :). 60 saniye filmindede bir sürü duyulmayan kaza olmus, özellikle gt500 le inis sahnesinde bir kac tane parcalanmis bildigim kadariyla
O sahnedeki dublörün beli kırılmış diye duymuştum bende..
O sahnedeki dublörün beli kırılmış diye duymuştum bende..
dublor kullanmadigini soyledi menajeriydi sanirim hatta cok korkmuslar : ) bende filmin commentary sini izledigide gordum, belki ilgi ceksin diye atmis ta olabilirler.. gercekleri bulmak zor : )
M_PROJECT
05-05-2009, 03:02
trafige kapali alan broadwayde gazliyo meshur times square uzerinde . koymaz bi 430 pert olmus felan :D
Kaza oldugunda arkadaslarim oradaydi. Bazi yerlerde yanlis lanse edilmis, Cage degil kazayi yapan dubloru. Trafige nasil kapali cekim bu onu da anlayabilmis degilim ya. Fake bir trafik akisi var ama kaldirimda ise insanlar dolu. Cok ilginc...
Ayrica, bu herif sari bir f355 pert etmisti filminde o sebepten acaip kilim bir de:ofk:
DaRkNeSs-
05-05-2009, 04:59
Kaza oldugunda arkadaslarim oradaydi. Bazi yerlerde yanlis lanse edilmis, Cage degil kazayi yapan dubloru. Trafige nasil kapali cekim bu onu da anlayabilmis degilim ya. Fake bir trafik akisi var ama kaldirimda ise insanlar dolu. Cok ilginc...
Ayrica, bu herif sari bir f355 pert etmisti filminde o sebepten acaip kilim bir de:ofk:
The Rock
bu filmde sarı ferrari pert etmişti eşşoğlusu:D
Ya her arabayi yapsinlar da f355 yapmasinlar yahu... acaip olmustu icim. Neyse..
Day Walker
05-05-2009, 07:30
sarmış arka taraf :(
ÇALIŞKAN
05-05-2009, 07:52
bana da film çekimi gibi geldi videoda arkadan biri daha makas çaka çaka geliyo yarış sahnesi falandı galiba
DaRkNeSs-
05-05-2009, 08:10
bana da film çekimi gibi geldi videoda arkadan biri daha makas çaka çaka geliyo yarış sahnesi falandı galiba
aynen öyle film çekimi sahnesi
ama kaza senaryo dışı :D istenmeyen durum olmuş.
elenordan sonra bir türlü ısınamadı bu yeni arabalara :)
kullanan nicholas cage diil onun dublörü
mechanıcer
20-05-2009, 13:35
nıcocum gecmıs olsun kardesım.. allah beterınden saklasın :D
kaza olmuş bitmiş sokakta yürüyen adamda bişi yok son dakika düşen direk adamın ayağına düşüo :D bahtsızlığında bu kadarı dier kızda araba ona değmemesine rağmen 30dk şoktan çıkamıo ulan gitti tazminat die olabilir mi?:) allah korusun geçmiş olsun cage abey...
:icon_tup: Aynen sana katılıyorum walla bende aynı düşüncedeyim. :)