Orijinalini görmek için tıklayınız : Tuning Türkiye Full Throttle Party
saner müftüoğlu
06-05-2009, 23:29
http://img188.imageshack.us/img188/7751/partiafis.jpg
Tuning Türkiye sponsorluğunda yeni bir atılım olan Full Throttle Party&Festival ilk etkinliğini bu Cumartesi (23.05.2009) İstanbul Fenerbahçe Dalyan Club’da gerçekleştirecek. Saat 14:30’da start alacak olan festivalde Sound Magus, Paşaoğlu Servis ve DR.ECU sponsorluğunda katılım gösterecek olan araçları yakından inceleme fırsatı bulabileceksiniz. Aynı zamanda Dalyan Club’ın nezih ortamında içeceklerinizi yudumlarken Sony Play Station’ın kurduğu platformda Need For Speed turnuvasına katılım gösterebilir ve akşam Türkiye’nin en iyi djlerinin bir arada olduğu DJBUL.COM’un canlı performanslarına kendinizi hazırlayabilirsiniz. Saat 21:30’da başlayacak olan ve 20TL karşılığında +1 içki ile giriş yapabileceğiniz partimizde Tamer Şengül, Eser Yılgı, Yasemin Kay Allen, Uğur Peyman, Mert Can, Çağrı Korkmaz gibi ünlü DJ’ler performanslarıyla sabahın erken saatlerine kadar muhteşem bir eğlence sağlayacak. Saat 21:30 ve 03:00 saatleri arasındaki bu muhteşem partiye sadece eşli kişiler alınacaktır.
Ayrıntılı bilgi için www.ftparty.net veya
saner@tuningturkiye.com.tr onur@tuningturkiye.com.tr
SerdaR A.
06-05-2009, 23:30
arka sokakta hemen gelebilirim =)
saner müftüoğlu
06-05-2009, 23:30
buyrunuz o zmn :)
Tholl-ga
06-05-2009, 23:31
banada yer varmı babuş :D
Kopma garantili party
saner müftüoğlu
06-05-2009, 23:34
Tüm site davetlidir. Tolga ve Yavuz'la özel görüştüm konuyu sadece. Yavuzcum plan hala geçerli :)
SerdaR A.
06-05-2009, 23:39
dam olayı sarsar beni :P :D eheheh
Tüm site davetlidir. Tolga ve Yavuz'la özel görüştüm konuyu sadece. Yavuzcum plan hala geçerli :)
:icon_tup:
Ordayız kardesim ;)
Dam olarak onurdemiri getircem :D
onurdemir
07-05-2009, 00:37
Ordayız kardesim ;)
Şu an cevap vermiyorum sonra yazıcam ben sana :):D
Ahahaha yaz bana mektuplarını da yaz :D
DaRkNeSs-
07-05-2009, 00:51
Ordayız kardesim ;)
puhahhaha koptum akşam akşam :D
onurun cevap da fırtına öncesi sessizliği tam :D
10 numaradır kardesim, dam derken onsuz biyere gitmem anlamındaydı yanlıs anlasılmasın :p :D
saner müftüoğlu
07-05-2009, 01:29
Kismet olursa oradayim:)
seviniriz;) en azından hep beraber bir arada olalım. Ayrıca İstanbul'daki bir çok üniversitenin öğrencisi kızlı erkekli gruplarla halinde katılım gösterecek. Katılımcı kitlesi sanırım bir hayli fazla olacak...:)
kısmet değilmiş tam final haftası girişi :(
orhan_guney
07-05-2009, 02:33
4 kişi gelıcegız. geceye ama :)
sanerim kısmetse bende oradayım :D dam falan bizi bozar hee zorla hanımı aldattırmayın bana :hehe:
sanerim kısmetse bende oradayım :D dam falan bizi bozar hee zorla hanımı aldattırmayın bana :hehe:
Şu iletiyi bi kenara kaydedeyim ne olur ne olmaz dursun kenarda screenshotlarıyla beraber :D :D :D iyi eğlenceler hepinize.
bizde ordayız dam olarak muştuyu alıcam ben sulanmayın :D
onur_toros
07-05-2009, 08:06
saner ben sezaiyle konuştum %50 geliyor olmadı başka bişeyde düşünürüz..
clinic spec takılırız kanka :hehe:
wowwww tabi yaaaa :D
sende neymişssin be hacı paylaşılamıyosun nihahah:D
Muştu Out :D
SenteLegal in :D
koray bizim uykuluk işi ne oldu:D
geliormm :) şimdik garibanada sorucam :)
Pm atıyorum :)
sende neymişssin be hacı paylaşılamıyosun nihahah:D
ahuha valla öle kanka muamele sağlam ondan herhalde :D
Muştu Out :D
SenteLegal in :D
olum daha yeni in olduyduk :D
hamam-uykuluk-işkembe sırasıyla yeni organizasyonların temeli bunlar :D
Pm atıyorum :)
bende istiyorum :D
ulan dana gibi olduk daha ne isitiyon be hacı :D
vayyyyy parti vaziyetleri çok güzel keşkem bende gelebilsem neyazıkki dam sorunum var :D
ulan dana gibi olduk daha ne isitiyon be hacı :D
ya konuyu pert etmeyelimde abi sen boştasın biraz araştırsana sauna eşortmanı bilmem ne tuzu falan bişiler yaz geldi bunun denizi var havuzu var :D
valla kanka sen ben koray o memelerle ne havuza gideriz ne denize :D
valla kanka sen ben koray o memelerle ne havuza gideriz ne denize :D
koptum :D:D:D
saner müftüoğlu
07-05-2009, 10:57
beyler parti bizden dam bulma veya dam yapma yeteneği sizden. Tahminlerime göre kimse açıkta kalmaz. Benden söylemesi. (Facebook'ta event'ın yapıldığı gruptan katılımcılar hakkında fikir beyan edilebilir)
Mustafam sen gel gerisi kolay. Aldatmak mı Allah korusun. Ben sadece köşede oturuyordum diyicem kendi adıma :) :)
saner müftüoğlu
07-05-2009, 10:58
saner ben sezaiyle konuştum %50 geliyor olmadı başka bişeyde düşünürüz..
tamamdır Onur;) olursa süper olcak ama...:icon_tup:
VteC_MaNiaC
07-05-2009, 11:03
önce fener sonra parti :=) baya kalabalık olcak gibi :)
O Gun için bir Aksilik olmazsa gelırım bende ;)
beyler parti bizden dam bulma veya dam yapma yeteneği sizden. Tahminlerime göre kimse açıkta kalmaz. Benden söylemesi. (Facebook'ta event'ın yapıldığı gruptan katılımcılar hakkında fikir beyan edilebilir)
Mustafam sen gel gerisi kolay. Aldatmak mı Allah korusun. Ben sadece köşede oturuyordum diyicem kendi adıma :) :)
ahaha valla sanerim hep kıyıda köşede oturarak başlıyo da bu işler :hehe: neyse şaka bir yanada dam diye bir zorunluluk olacağını zannetmiyorum nerden çıktı o :D
Zor gibi gözüksede.bi sürpriz yapıp çeteyi ve hatunları toplayıp gelirim izmirden :D
bide yazın ortasında bi solar beach parti ne giderr be yaw :D
bide yazın ortasında bi solar beach parti ne giderr be yaw :D
sen ben bide güneş ne güzel :D
Absinthé
07-05-2009, 11:31
23 Mayıs Günü Türkiye'de ilki düzenlenecek olan FullThrottle Festival ve Partisine davetlisin!
Anadolu yakasının nezih semtlerinden olan Fenerbahçe
Marina'nın gözbebeği DalyanClub'ta gündüz 14:30'dan
gecenin derinliklerine kadar sürecek olan FullThrottle Party
TuningTürkiye Dergisi Anasponsorluğunda gerçekleştirilmektedir.
•Yazılı ve görüntülü basınında yer alacağı FT Party'de sürpriz konuklar yer alacaktır.
•Festival Kapıları 14:30'da açılacaktır.
Her yönüyle kalitesini ıspatlamış sürpriz araçlar ve şovları
sizleri sergileceyektir.Egzoz ve müzik şovları
gerçekleştirilecek bunun yanında DJ eşliğinde parti
öncesinde de eğlence tüm gün devam edecektir.
•PS3 Simulasyon turnuvası gerçekleştirilecek.Biletleri
kişilerden kazananlara sürpriz ödüller verilecek.
•Ödüllü dart ve langırt turnuvaları düzenlenecektir.
•Promosyon ürünler
•21:30'da asıl eğlence kapıları ziyaretlilere açılacaktır.
DJBULL TEAM kendini ıspatlamış olan ve halen aktif olarak
Cahide ve Sapphire'de görev olan
Tamer Şengül, Eser Yılgı,Yasemin Kay Allen,Uğur
Peyman,Mert Can,Çağrı Korkmaz sizleri elektronik müziğin doruklarına ulaştıracak.
•Sinevizyon ve lazer gösterileri ile geceye renk katılacak
•DriveSafe kampanyası
•Giriş 20YTL+1 İçecek şeklindedir. Damsız giriş güvenliklerce önlenecek ve kesinlikle alınmayacaktır.
•Parti kapısında kapanışa yakın saatler Taksi ve Taksim-
Bostancı dolmuşları hazır beklemekte olacaklardır.
:D
•Giriş 20YTL+1 İçecek şeklindedir. Damsız giriş güvenliklerce önlenecek ve kesinlikle alınmayacaktır.
Bu ne bohem ya bu ne saçma hayat bune serkeş hayat bu ne kopuk yaşam tarzı yaa böyle iş mi olur :hehe:
Absinthé
07-05-2009, 11:56
Bu ne bohem ya bu ne saçma hayat bune serkeş hayat bu ne kopuk yaşam tarzı yaa böyle iş mi olur :hehe:
Üzülme abi gel biz senle Üsküdar sahilde kız kulesıne karşı içelim :D asdazxcsdöcxz
valla şekil o gözüküyo bize :D sanerde beni kapıdan içeri sokmazsa zaten molotofu basarım oraya :D
alkollu gecede drivesafe kampanyasi mi olcak :D
Absinthé
07-05-2009, 12:07
Bide çıkışta yanlaya yanlaya çıktık mı ironinin dibine vururuz aasdhahacxz
Drink responsibly :D
Parti kapısında kapanışa yakın saatler Taksi ve Taksim-
Taksim Bostancı dolmuşlarıda safe ötesidir zaten :D
mechanıcer
07-05-2009, 12:10
Drink responsibly :D
Parti kapısında kapanışa yakın saatler Taksi ve Taksim-
Taksim Bostancı dolmuşlarıda safe ötesidir zaten :D
dam bulalım :)
evet dam şart oldu şu rehbere bakma zamanı geldi :)
dam bulalım :)
Çalışıyorum :) artık sezon açıldı c.tesi & pazar izinli olma ihitmalim kırmızı kar yağma ihitmali ile aynı :D
saner müftüoğlu
07-05-2009, 14:11
DAM olayı kaliteyi her zaman yukarı çeker. Burdan kimse adına konuşmuyorum lütfen yanlış anlamayınız. dam mecburiyeti maalesef apaçi dediğimiz düşük kalitedeki kişilerin elini ayağını kesmek ve kimsenin yanındaki bayana saçma sapan tacizlerde bulunulmasını engellemek adınadır. bu sebeple eşiniz dostunuz veya en yakın bayan arkadaşınız bile sohbet ve eğlence adına yeterlidir. Yok ben fazlasını istiyorum, bayan arkadaşım yok derseniz, gündüz festivale katılıp, sürüyle kız öğrencıyle ırtıbata gecebılırsınız.
:)
özgürün damı hazır yaa clinik asansör diyimde anlasın :hehe: sanerim ayarlarık bişiler artık napalım :D
sanerim ayarlarık bişiler artık napalım :D
teklifim hala geçerli yoksa giremiycen içeri :D
saner müftüoğlu
07-05-2009, 14:18
sanerim ayarlarık bişiler artık napalım :D
Sen yapamazsan ben mi yapıcam:D
Yalnız Drive Safe en önemlisi. İçkili ortam tüm gün boyu süreceği için lütfen o gün araç kullanmadan evlerimize dönelim. Yada illa ki araç kullanmak zorunda kalacağız o zamanda muhakkak promıl sınırına uyalım. Hepimiz bu otomobil icadından büyük zevk duyuyoruz, ne canımıza ne malımıza ne de ehlıyetlerımıze bir şey olmasın. Ayrıca bir dezavantaj ise o gece bagdat caddesı tamamen çevirme noktalarıyla dolup taşacak. Ayrıca S virajı gibi gereksiz br organizasyon yuzunden tum emnıyet işi sıkı tutuyor. Kurunun yanında yaş da yanar misali kimsenın başı ağrısın istemiyoruz. ;)
tabi canım arabaya gerek yok yada alkol kullanmayan şöför bulacaz :D güzel olacak inşallah ya sanerim bide bilmediğim için soruyorum mekan nasıl büyük mü küçük mü açık mı kapalımı kaç kişilik yanıma ona göre dam alacamda :hehe:
teklifim hala geçerli yoksa giremiycen içeri :D
:hehe: valla başkanım ben o kapıdan her türlü girerim sen derdine yan :D
:hehe: valla başkanım ben o kapıdan her türlü girerim sen derdine yan :D
ulan muştu ben o kapıdan kolumda 2 yavruyla girmezsem banada zampara cem demesinler
zampara cem derken başkanım :hehe: bak hiç güleceğim yoktu :hehe :hehe:
saner müftüoğlu
07-05-2009, 15:07
tabi canım arabaya gerek yok yada alkol kullanmayan şöför bulacaz :D güzel olacak inşallah ya sanerim bide bilmediğim için soruyorum mekan nasıl büyük mü küçük mü açık mı kapalımı kaç kişilik yanıma ona göre dam alacamda :hehe:
mekan cidden nezih ve güzel. İçerisi 300 kişiyi rahatlıkla alabiliyor. Partideki ortamdan uzaklaşıp bayan arkadaşıyla romantık dakıkalar yaşamak isteyenler festival alanına, yada oturup sakince birşeyler içmek isteyenler ise yine aynı mekandaki diğer lounge'lara yönelebilirler. İmkanı ve seçeneği bol bir gün olacak;)
DaRkNeSs-
08-05-2009, 02:42
Yok ben fazlasını istiyorum, bayan arkadaşım yok derseniz, gündüz festivale katılıp, sürüyle kız öğrencıyle ırtıbata gecebılırsınız.
her şey düşünülmüş arkadaşlar daha ne olsun işte :D:D orada olmak lazımdı aslında ama zor be yaw aklım orda kalcak..
Maxiboost
08-05-2009, 02:48
DAM olayı kaliteyi her zaman yukarı çeker. Burdan kimse adına konuşmuyorum lütfen yanlış anlamayınız. dam mecburiyeti maalesef apaçi dediğimiz düşük kalitedeki kişilerin elini ayağını kesmek ve kimsenin yanındaki bayana saçma sapan tacizlerde bulunulmasını engellemek adınadır. bu sebeple eşiniz dostunuz veya en yakın bayan arkadaşınız bile sohbet ve eğlence adına yeterlidir. Yok ben fazlasını istiyorum, bayan arkadaşım yok derseniz, gündüz festivale katılıp, sürüyle kız öğrencıyle ırtıbata gecebılırsınız.
ahah orda atış serbest yani :D
Gerçi herşey düşünülmüş, ama ben genede sorayım:)
İçeri max kaç araç alınacak? Katılım çok fazla olursa, alamıyoruz, dışarı bırakın denmesin?*****, Fenerbahçe de park yeri bulmak zordur... Özelikle hafta sonu oldu mu imkansızlaşır...
ahah orda atış serbest yani :D
senin "tatiş"lerin var be canım :D
Boost Up
08-05-2009, 17:24
Yaş sorunumuz var mı acaba?:D
yusufcan_k
08-05-2009, 17:38
Yaş sorunumuz var mı acaba?:D
sana vardır xD +18 cınım sen git evine sütünü ic xD xD
saner müftüoğlu
08-05-2009, 17:39
yaş sorunu yok. DAM zorunluluğu sadece gece partyde olacak.
Otopark sorunu var. İçerde festival programı akşam 9a kadar otoparkta gerçekleştirilecek. Haliyle maksimum 20 araç sergilenecek. Fakat katılımcı için otopark maalesef yok. Bir arkadasın dediği gibi Fenerbahcede park yapabılmek neredeyse ölüm. Artık ya erken gelıp yer kapılabılır sokaklardan yada bıraz uzaga park edebılırsınız. Bence en guzelı o gun aracsız katılmak. Yada ıcmeyen bır sofor arkadasın aracıyla geceye dahıl olmak lazım. Ben de o gun arac kullanma taraftarı degılım. Hem hepımız alkol almak ısteyebılırız hem de park sorunu işkencedir.
Atış serbest olmaz mı? Etkıleyıcı olmak lazım o gece. Kızlara turbodan girip şanzımandan çıkarsak en fazla o gece kendımıze atarız. :) Bu tür etkınlıklerın en guzelı o gün farklı insanlarla tanışmaya açık olmasıdır. Allah hepimizin yardımcısı olsun :D
yusufcan_k
08-05-2009, 17:41
yaş sorunu yok. DAM zorunluluğu sadece gece partyde olacak.
Otopark sorunu var. İçerde festival programı akşam 9a kadar otoparkta gerçekleştirilecek. Haliyle maksimum 20 araç sergilenecek. Fakat katılımcı için otopark maalesef yok. Bir arkadasın dediği gibi Fenerbahcede park yapabılmek neredeyse ölüm. Artık ya erken gelıp yer kapılabılır sokaklardan yada bıraz uzaga park edebılırsınız. Bence en guzelı o gun aracsız katılmak. Yada ıcmeyen bır sofor arkadasın aracıyla geceye dahıl olmak lazım. Ben de o gun arac kullanma taraftarı degılım. Hem hepımız alkol almak ısteyebılırız hem de park sorunu işkencedir.
Atış serbest olmaz mı? Etkıleyıcı olmak lazım o gece. Kızlara turbodan girip şanzımandan çıkarsak en fazla o gece kendımıze atarız. :) Bu tür etkınlıklerın en guzelı o gün farklı insanlarla tanışmaya açık olmasıdır. Allah hepimizin yardımcısı olsun :D
saner abi nos basmak serbest mi x)))
saner müftüoğlu
08-05-2009, 17:43
saner abi nos basmak serbest mi x)))
valla dedim ya kişinin becerisine bağlı. Fena fena mesajlar gönderen kızların olduğunu söylesem bana inanır mısınız?:D Adımız çıkacak töbe töbeee:D:D
Boost Up
08-05-2009, 17:43
Dam işi kolay, yaş sorunu olmasında:D:D Yer için tavsiyelerim Develinin orda ücretli otopark var, biraz daha ilerlerseniz eski Sigma dershanesi yeni bilmem ne kebapçsı var. Oralar müsait oluyor :)
saner müftüoğlu
08-05-2009, 17:46
Dam işi kolay, yaş sorunu olmasında:D:D Yer için tavsiyelerim Develinin orda ücretli otopark var, biraz daha ilerlerseniz eski Sigma dershanesi yeni bilmem ne kebapçsı var. Oralar müsait oluyor :)
Evet haklısın otopark o şekilde çözülür. Bir de Fenerin ilerisindeki o geniş ve büyük otoparka koyulup yürünebilir.
Gelmeyi çok isteyipte dam bulamayanlara da birşeyler düşünülür diycem ama giriş kısmına maalesef ben bakmıyorum:soru: Kimseyi üzmek istemem açıkçası:o
yusufcan_k
08-05-2009, 17:49
Evet haklısın otopark o şekilde çözülür. Bir de Fenerin ilerisindeki o geniş ve büyük otoparka koyulup yürünebilir.
Gelmeyi çok isteyipte dam bulamayanlara da birşeyler düşünülür diycem ama giriş kısmına maalesef ben bakmıyorum:soru: Kimseyi üzmek istemem açıkçası:o
tuning turkiye izdivac hattı olacak gibi sanki =))) istanbulda olmak vardı =)
saner müftüoğlu
08-05-2009, 17:51
tuning turkiye izdivac hattı olacak gibi sanki =))) istanbulda olmak vardı =)
Tuner'lara hizmet gibisi var mı abicim ?
sus sus zaten sağlık ve eczane promosyonlarıyla adımız çıkmış 9'a :D:D:D:D
Boost Up
08-05-2009, 17:53
valla dedim ya kişinin becerisine bağlı. Fena fena mesajlar gönderen kızların olduğunu söylesem bana inanır mısınız?:D Adımız çıkacak töbe töbeee:D:D
Nasıl yani :eek: :beuj::soru: :D:D:D:D
saner müftüoğlu
08-05-2009, 17:55
Nasıl yani :eek: :beuj::soru: :D:D:D:D
öyle:D biraz şans artık
Damsız girişi engellemeniz güzel olmuş. Aksi takdirde S'te toplanıp araba döndüren barzolar "gel la parti varmış" diye hücum ederlerdi.
Girişe maximum 3 erkek 1 bayan ortalamasının üzerine çıkanların alınmaması yönünde talimet verilirse birçok sorun daha oluşmadan engellenmiş olur. Yakın dönemde bir adet 172 bir adet de 138 kişinin katıldığı parti düzenledim. Bu hususlara dikkat edildiğinde hem çeşitli tartışmalar önceden engellenmiş hem de kaliteden ödün verilmemiş oluyor.
saner müftüoğlu
09-05-2009, 18:32
Damsız girişi engellemeniz güzel olmuş. Aksi takdirde S'te toplanıp araba döndüren barzolar "gel la parti varmış" diye hücum ederlerdi.
Girişe maximum 3 erkek 1 bayan ortalamasının üzerine çıkanların alınmaması yönünde talimet verilirse birçok sorun daha oluşmadan engellenmiş olur. Yakın dönemde bir adet 172 bir adet de 138 kişinin katıldığı parti düzenledim. Bu hususlara dikkat edildiğinde hem çeşitli tartışmalar önceden engellenmiş hem de kaliteden ödün verilmemiş oluyor.
haklısın. 3e 1 bile iyi almışsınız. Bu partyde sanırım girişleri eşli yapacaklar.
Boost Up
09-05-2009, 18:35
3e 1 de olmasın. Açıkta kimse kalmasın:D:D
saner müftüoğlu
20-05-2009, 15:45
güncel....
EKeray düğünden sonra buraya kaçsakmı kardeşim.
saner müftüoğlu
20-05-2009, 15:50
EKeray düğünden sonra buraya kaçsakmı kardeşim.
bana sorarsanız süper olur :) Tanıdık çok sima da vardır ;)
Şimdi aklıma geldi valla güzel olur 24:00 da düğün bitse 24:30 gibi oraya gelmiş oluruz. Kapıya M6 yı çekeriz güzel durur :) Eray bi bak konuya kardeşim.
full dating party yapin isminide :hahaha:
Eray Yümsel
20-05-2009, 15:56
Şimdi aklıma geldi valla güzel olur 24:00 da düğün bitse 24:30 gibi oraya gelmiş oluruz. Kapıya M6 yı çekeriz güzel durur :) Eray bi bak konuya kardeşim.
yakışır :icon_tup:
saner müftüoğlu
20-05-2009, 15:58
full dating party yapin isminide :hahaha:
sorun yok:D Öyle de olabilir:)
onurdemir
20-05-2009, 16:01
Bu gün için gerçekten çok güzel araçlar gelicek. Emin olabilirsiniz :) Fuarda standımızdaki araçların kalitesinde bir çok performanslı, müzik sistemli ve görsel açıdan modifiye edilmiş aracı festivalde görebileceksiniz. Aynı zamanda ödüllü ps3 turnuvası düzenlenecek. Tuning camiasının bir çok ismi, bazı futbolcular, ünlüler de o gün bizlerle olacak. Aynı zamanda görsel ve yazılı basın da bu organizasyona davet edildi ve kalabalık, eğlenceli bir hal alacağına inanıyoruz. Tuning Türkiye dergisinin basın sponsoru olduğu günde Full Throttle ismine yakışan araçları görebileceksiniz. Her zaman böyle etkinlikler düzenlenmiyor. Hep birlikte eğlenmek için iyi bir fırsat. Herkes davetlidir...
hade Beyler Hepzini bekliyorum TT orghanizasyonudur beyler
saner müftüoğlu
20-05-2009, 16:08
hade Beyler Hepzini bekliyorum TT orghanizasyonudur beyler
Ecu abimiz o gün ücretsiz ayar günü düzenliyormuş.Canlı Mapping Show'ları :)
Biz bize olacağımızı bilmek yeter bence. Benim için başka bir şey önemsiz. Önemli olan dostlukları pekiştirmek. Modifiye ve otomobil konuşup gece de müzikle çoşmak lazım:D
bertan kaçırma hahahaha :D
Biz bize olacağımızı bilmek yeter bence. Benim için başka bir şey önemsiz. Önemli olan dostlukları pekiştirmek. Modifiye ve otomobil konuşup gece de müzikle çoşmak lazım:D
Sırf ayar için arabayla içeri bile girerim :D :hahaha:
by_hayali
20-05-2009, 16:11
Bende bende :D:D hehehee
sende gelion haberin yok cem
senin işinide bugün yarın çözerim ama çok deli gibi acelen yok dimi ?
onurdemir
20-05-2009, 16:13
İzmir'den doblo kalkmıyor mu organizasyona? Gece hepinize oktan artırıcı var partide :D
senin işinide bugün yarın çözerim ama çok deli gibi acelen yok dimi ?
yok abi acele yok beklemedeyim ben..
ya var ya bu hafta sonu nasıl geçecek yada hafta başı nasıl olacaz bilmiyorum cuma gecesi apaçi spek, cumartesi sabah festival ,akşam erayın düğün, gece parti ,pazar günü tekirdağa gidip gelecem valla Allah sonumu hayır etsin :D
Boost Up
20-05-2009, 16:28
Dönüşümü ayarlarsam neden olmasın:D
bu hafta sonu bol ekşın olucak:D
sana çok beygir lazım :D
aynen bro gt35 lazım bana :D
bu hafta sonu bol ekşın olucak:D
bro harbi zorlayacak benim gibi yaşlı adamı cuma gece bir başlıyo pazar gecesine kadar uykusuz ve full alkol :D kanka cüzdan arasında bi 12,5 var tapa gaz devam :D
saner müftüoğlu
20-05-2009, 16:41
cuma gece bir başlıyo pazar gecesine kadar uykusuz ve full alkol :D
sen buraya kadar gel bı yukarı cıkma :o
O gün kesin gelmen lazım Mustafacan;)
sanerim sizi yalnız bırakmayız ordayız Allahın izniyle onurada bi mesaj attım özelden mabadını kaldırıp bi cevap versin :D yarın akşam oralardaysanız bir tepsi baklavayla gelim :D
bro harbi zorlayacak benim gibi yaşlı adamı cuma gece bir başlıyo pazar gecesine kadar uykusuz ve full alkol :D kanka cüzdan arasında bi 12,5 var tapa gaz devam :D
cuma aksamı sıkıştırmanı görücez...:D
Bende biraz uğrayabilirim belki
cuma aksamı sıkıştırmanı görücez...:D
kanku 12,5 sıkıştırma değil özelden yazarım :D bu arada yarın akşam şirketten çık buraya gel sanerlere gidecez dergiye :D
İzmir'den doblo kalkmıyor mu organizasyona? Gece hepinize oktan artırıcı var partide :D
ahahauhaha :D :D
Festivale ugramayi dusunuyorum ben de, parti net degil..
kanku 12,5 sıkıştırma değil özelden yazarım :D bu arada yarın akşam şirketten çık buraya gel sanerlere gidecez dergiye :D
yaz yavru yaz
ya aynen şu gece kısmı ve dam olayı sürüncemede acil bi dam yapmam lazım :D
Maxiboost
20-05-2009, 16:54
bertan kaçırma hahahaha :D
ahahahah ilahi cem :D aşdslfkasdf
Eray Yümsel
20-05-2009, 17:29
12.5i herkez bilmez moruk :)
....:):):)
ahahaha öle tabi kanka nerdesin telin kapalı
Eray Yümsel
20-05-2009, 17:32
ara ara açık şimdi tel. dükandayım
by_hayali
20-05-2009, 22:10
bunun üstünü torbaya koyuyolar :D iyi sıkışıyormuş turbo hesabı :D
Eray Yümsel
20-05-2009, 22:13
karıştırma olm turbo torba :D party devam maimi ve ben eşlerimizle orda olcaz ;) muştu ve imhotep te yüksek ihtimal
by_hayali
20-05-2009, 22:16
karıştırma olm turbo torba :D party devam maimi ve ben eşlerimizle orda olcaz ;) muştu ve imhotep te yüksek ihtimal
kanka düğün senin o gece değilmi ne partisi olum :D
Emir_b16a
20-05-2009, 22:44
arayan google a yazarsa we tarif buraya çıkarsa pm yağar sitede üye patlaması olur :D
onurdemir
22-05-2009, 14:11
Güncel arkadaşlar. Yarın güzel bir gün olacak. Partiye hepinizi bekliyoruz ;)
Tholl-ga
22-05-2009, 14:13
300 500 300 500 :d
batuhan:beuj:
sen bahane uydurma da dam bulamadım desene :hehe::hehe::hehe::hehe:
şöyle olabilir. erayın duğune ailecek gelip oradan da tıpış tıpış eve dönerim:D
Yahu yarınmıs bu, ben 30u sanıyordum :D
Gorusmek uzere:D ahha sabah duj sora korfez:D muhahaha
:D:D:D:D yarıldım
onurdemir
22-05-2009, 16:42
Gorusmek uzere:D ahha sabah duj sora korfez:D muhahaha
Aynen :D Biraz zor olacak ama Cumartesi parti, Pazar da yarıştayız. :icon_tup:
Yavuzum kambersiz düğün olmaz, bekliyorum mutlaka. Erdem, Tanzer, Türker ve Denizi de arayalım. :D:icon_tup:
Bu gece sabahlıcaz, yarın oraya gelcez yarın gece de muhtemelen sabahlıcaz, pazar körfezde pert oluruz :D
Pazar bebek tercih ederim ben :D
onurdemir
22-05-2009, 17:04
http://www.facebook.com/event.php?eid=91408132925
Parti'nin facebook grubunda katılacağını belirten kişiler de yukarıda yer alıyor...
http://www.facebook.com/event.php?eid=91408132925
Parti'nin facebook grubunda katılacağını belirten kişiler de yukarıda yer alıyor...
Kesin katılacakların %80 erkek haha :D
onurdemir
23-05-2009, 00:19
Kesin katılacakların %80 erkek haha :D
Yavuzcum %80 erkek demek %80 kız demek. Hatırlatim tekrar damsız alınmıyor ;)
milletin damına mı çökecez onur :hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
onursumer
23-05-2009, 14:19
ah ya şu geceki dam olayı işi bozuyor kızla boyle yerler hiç çekilmiyor ya :( uff lemeler puflemeler eve erken donme sebebi :D
.........................
SON DAKIKA Gelismesi;
Tuning Turkiye Full Throttle Party
TECHTURKEY uyeleri damsiz sorunsuzca girebilirler.Herkesi bekliyoruz.Biz bize olucaz eglenicez.Gorusmek uzere...
Mustuyla geliyorduk aksilik oldu yoldan geri donduk. Iyi eglenceler
ya ben bu ara bütün org. kaçırıyorum hayırdır yaa :D gide gide erayın düğününe anca gidebildim :hehe:
Semih şoka girdi...
Fenerbahçe’nin golcüsü Semih’in konuk olduğu oto müzik sistemleri ve modifiye üzerine kurulu festivalde ilginç anlar yaşandı. Semih müzik sistemini denediği araçtaki sesin şiddetine dayanamayarak kendini dışarı zor attı. Semih daha sonra mankenli şovu izlerken de şaşkınlığını gizleyemedi.
Hafta sonu İstanbul'da düzenlenen ve Auto Hifi dergi ile oto müzik sistemleri platformu Soundcarclub.com sponsorluğunda gerçekleştirilen "Full Throtle Party Tuning HiFi Festivali"nde modifiye ve müzik sistemleri severler biraraya geldi.
Görsel ve işitsel şovların sergilendiği festivalde, modifiye alanında 850 beygir gücünde Evo 9 büyük ilgi gördü. Müzik sistemlerinde iki ayrı kategoride iki ayrı araç ilgi odağı oldu. Adeta saçları dans ettiren sistem, hem ses gücüyle hem de görsel şovuyla ilgi odağı oldu. Şovlarla geçirilen organizasyonda davetliler şaşkınlıklarını gizleyemediler.
KENDİNİ DIŞARI ZOR ATTI!
Festivalin ziyaretçileri arasında Fenerbahçeli Semih Şentürk de yeraldı. Semih, festivaldeki müzik sistemli ve modifiyeli araçları teker teker inceledi.
Milli golcü önce araca binerek müziği kendisi dinlemek istedi. Şov aracına binen Semih, ilk başlarda halinden gayet memnundu. Ancak müziğin sesi yükselmeye başlayınca, deyim yerindeyse Semih'de film koptu !..
Müzik sisteminin sesi yavaş yavaş açılırken, Semih ilk olarak kulaklarını kapatmaya çalıştı.
Ancak yıldız golcü, ses sonuna kadar açılınca adeta şoka girdi. Sound Magus'un "Türkiye'nin En Güçlü Ses Sistemine Sahip Aracı" sloganıyla festivalde yeralan aracında küçük bir deneme yapan milli futbolcu, arabadan kendini dışarıya zor attı.
MANKENİN SAÇLARI HAVALANDI!
Sesin şiddeti karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Semih, ardından aracın şovunu izledi. Aracın içine oturan mankenin saçları, sesin frekans şiddetiyle havalanınca Semih bu sefer de şaşkınlığını gizleyemedi. Manken, bu şovu kulaklarına pamuk takılı olarak gerçekleştirebildi. Araç sahibi Erhan Yeşilmenderes'e bunun nasıl nasıl sağlandığını soran Semih, subwooferların 27 Herz frekans ürettiği için saçların dans ettiğini ve sistemin 24 bin watt güçle çalıştığını öğrenince bir kez daha hayrete düştü.
Festivalde bütün araçları teker teker inceleyen Semih daha sonra, Almanya'da düzenlenen EMMA Uluslararası Ses Kalitesine yönelik yarışmada 2. olan Murat Uludoğan'ın aracını dinledi. Ses gücüne değil, ses kalitesine yönelik oluşturulan araçta müzik keyfine varan Semih'in dikkatini çeken bir diğer araç da 800 beygir gücünde Mitsubishi Evo 9 oldu.
http://img22.imageshack.us/img22/7814/fft17mf252227.jpg (http://img22.imageshack.us/my.php?image=fft17mf252227.jpg)
http://img22.imageshack.us/img22/fft17mf252227.jpg/1/w423.png (http://g.imageshack.us/img22/fft17mf252227.jpg/1/)
http://img17.imageshack.us/img17/2783/fft15mf252229.jpg (http://img17.imageshack.us/my.php?image=fft15mf252229.jpg)
http://img17.imageshack.us/img17/fft15mf252229.jpg/1/w450.png (http://g.imageshack.us/img17/fft15mf252229.jpg/1/)
onurdemir
27-05-2009, 16:13
Bi sitede "Semih cin çarpmışa döndü" yazmışlar. Hay allahım ya :D Bide evo9 için önce 850 HP sonra 800 HP yazmışlar :) Meslektaşlarımızın gözünden kaçmış bu yanlışlık.
Ferhat_V
27-05-2009, 19:20
resim varmı arkadaşlar ?