Orijinalini görmek için tıklayınız : 99' Honda Prelude hakkında bilgi
emretorlak
07-05-2009, 22:09
Arkadaşlar sitede veya çevrenizde Honda Prelude kullanan var mı? Bir takas olanağım var.Belki aracın sahibi siteden bile çıkabilir.Araç 99 model 2.2 185hp Prelude.
http://www.sahibinden.com/takasli_-43WQQaXQQ11290276WQQpXQQdisplayitem
Araç bu.Sahibi kaza boya değişen olmadığını söyledi.Yedek parça sıkıntısı çeker miyim?Performansı nasıldır?Yakıt tüketimi?...etc.Ayrıca bu aracın piyasa aralığı nedir?
Araç güzel duruyor ama bence fiyatı çok yüksek.
şanzumanları çabuk bozuluyor diyorlar ama başkasının yalancısıyım...
Emir_b16a
07-05-2009, 22:37
o şanzumanla fazla bi performans bekleme düze çewirirsen keyifli bi araç olur ama 4ws nedeniyle biraz ağardır kilosu gazlanıcak diil ama rahat rahat binilicek bi spor araba istanbulda özllikle rahat edersin çünkü otomatik :D
overblack
07-05-2009, 23:08
fiyat aralığı 17-25 liralar arası ama 18 senelik bir hondacı olarak benim gözümde edeceği para 14-18 arası..ayrıca ekonomik olmayan bir araba biraz gazlıyım dersen benzinci ile akraba olursunuz.şanzıman probleminin 97 modellerde olduğunu biliyorum 99 model için duymadım ama araştırmak lazım.
Kardeş 2000 yılında 98 model preludem vardı. İzlenimlerimi aktarmam gerekirse; Hiç ama hiç gitmeyen bir araç 18-190 hp aralığındaki bir araç için. 4 ileri otomatik-triptronik şanzımanı var. Sen gaza yükleniosun vtec açıo, diğer vitese geçtiğinde hoopp gene vtec altı kalıo. Araba hoplaya zıplaya gidio resmen. Dış görünümündeki ihtişamın 10 da 1 i içinde yok. Ama görüntüsüde yeter zaten büyük ihtimalle. Tek ii yanı herkeste ve her köşe başında yok. Aldığında ne yap et manuele çevir. Eğer arka tekerlerin dönme özelliği bozulmamışsa daha ki büyük ihtimalle kesin bozulmuştur, yaptırma sakın gene aynı sorun başına gelecektir çünkü. Bozuk değilse yol tutuşu oldukça iidi, he eğer bozulduysada çok virraj yapma derim araç uzun vede yatamıo, bu nedenle yan kayıyo...
ederinden fazla yazılmış bir para kesinlikle şanzuman problemin olucaktır iii düşün ihtiyaçlarına göre
Benden bir not: Prelude aldın mı kolay kolay satamazsın aklında bulunsun :)
emretorlak
08-05-2009, 08:56
Tşkler
Almak mantıklı değil mesaj alındı:)