Orijinalini görmek için tıklayınız : Fn2 type-r Vs Clio 3 Rs Drag ....
nightkids_han
08-05-2009, 16:41
spec'leri bilmiorum ama clio cup versiyon gibi ama araçlar stock sanırım
http://www.youtube.com/watch?v=QI47Jl9N2sE&feature=related
http://videos.streetfire.net/video/typer-fn2-stock-clio-rs_186670.htm
naytkidshan'ım bak senin RS burda kötü fark yiyor.. mekan türkiye :)
_muhaRRem
22-05-2009, 09:48
hemde fn2 vites kaçırmalarına rağmen bayağı fark atmış
serhatgüzelsoy
22-05-2009, 09:56
hemde fn2 vites kaçırmalarına rağmen bayağı fark atmış
Hemde nasıl kaçırmış vitesi :) 2 vites geçişindede kaçırmış ama yine bayağı fark var.
Clio 3 Rs bu kadar kötü mü yaw :S
Clio 3 Rs bu kadar kötü mü yaw :S
kötü demeyelim de, honda kadar iyi değil diyelim :D as always ;)
Soner abi seni zorla rs e bindirmek istiyorum hatta belli bi süre kullanmaya mahkum etmek istiyorum :)
Soner abi seni zorla rs e bindirmek istiyorum hatta belli bi süre kullanmaya mahkum etmek istiyorum :)
valla ben de istiyorum :) yok mu RS kullandıracak bir gönüllü arkadaş.. :D
Denemek için clio 3 RS aranyor :) Bu kadar fark olmamalı heleki FN2 yi adam böle kullanıyorsa
nightkids_han
22-05-2009, 10:49
clio 'kaldırmak deneyim ister :D heleki clio 3 197 hp :D
nicomedia
22-05-2009, 10:51
yorumsuz...
yorum yapınca antipati kazanıyoruz :d
Denemek için clio 3 RS aranyor :) Bu kadar fark olmamalı heleki FN2 yi adam böle kullanıyorsa
e herhalde:) normalde bole olmuycagını herkes bılır..denk araclar sonucta..
Arkadaşımda var 2009 clio RS.
Kendisine söylerim uygun bi zamanda çıkarız :)
Clio 3 RS bence kokpit dışında FN2'den her türlü daha üstün bir araç.
nightkids_han
22-05-2009, 23:27
evet testlerlede kanıtlandı zaten
burnunuz uzamasın sonra :slomo::)
burnunuz uzamasın sonra :slomo::)
burnum zaten uzundur benim :D :D :D
Araçlar denk,drag olması gereken gibi olmuş,roll şaibeli:)Çok fark denilen 1 boy:D
Ama type-r viteste de o kdr kotu atmıskı bence o nerden baksanız 1.5-2 boyluk bi kayıp. Düzgün atsa yani 2.5-3 boy fark olur demek bu ki benim niyeyse pek inanasım gelmedi :)
type r vites kaçırdı belli
clio da neler oldu bilinmiyor...
çok kararlı bir deneme olmamıs bence...
drag ise egsoz sesleri mevcut stock olunmadığı belli
type r ın sesine benziyor ama yinede tam emin olamadım...
Serhat Y.
23-05-2009, 11:25
geçen c.tesi yeşilköyde yıkamacıda gördum bir tane clio 3 rs. kırmızı renkli. sahibiyle sohbet etme şansı yakaladım ismi sanırım gökhan dı. filtreli yaylı çok tatlı görunuyordu gercekten. başka araçlarla denememiş daha aracını. ben istresen deneriz falan dedim neyse dün akşam aradım ama cevap vermedi telefonuna. sanırım turkiyede şuan bi onda var birde renault nun test aracı var. başka etrafımızda bildiğiniz varsa bende denemek isterim. roll tabi :)
Serhat Y.
23-05-2009, 11:28
ben clio 3 rs in cadde kullanımında (roll) fn2 yi geçebileceğine inanmıyorum.
Serhat Y.
23-05-2009, 11:44
reelde 10 beygircik kadar fark var arada. clio hernekadar 200 hp. olarak lanse edilsede avrupada 195 hp. olarak geçiyor ki fn2 de olay tam tersi 205 hp. stock olan 2 araçta dyno da bu sonucu verdi. paşaoğlu savaşın dynosunda. istemeden de olsa marka fanatikliği yapmış olabilirim haklısın ama buda zaten insanın doğasında olan bişey. objektif olabilmem için rs 3 le deneme yapmam lazım. ama 182 lik rs leri geçiyorum videoda çok şaşırılacak bişey yok sadece arayı biraz hızlı açmış fn2. ama sonuç bu yani
Serhat Y.
23-05-2009, 12:13
benim araçta injen cai var tam stock sayılmaz belki. keşke olsa öyle bi rs te denesek ama dediğim gibi bugune kadar sadece bir tane gördum ondada apexi cai vardı aynı spec lerde sayılırız yaani. onuda dün aradım ama açmadı telefonunu maalesef.
ben caddede beyaz jantlı kırmızı rs gormustum super duruodu, bıde 41 plakalı gormustum kırmızı bu vıdeodakı odur belkı:D
nightkids_han
23-05-2009, 20:33
reelde 10 beygircik kadar fark var arada. clio hernekadar 200 hp. olarak lanse edilsede avrupada 195 hp. olarak geçiyor ki fn2 de olay tam tersi 205 hp. stock olan 2 araçta dyno da bu sonucu verdi. paşaoğlu savaşın dynosunda. istemeden de olsa marka fanatikliği yapmış olabilirim haklısın ama buda zaten insanın doğasında olan bişey. objektif olabilmem için rs 3 le deneme yapmam lazım. ama 182 lik rs leri geçiyorum videoda çok şaşırılacak bişey yok sadece arayı biraz hızlı açmış fn2. ama sonuç bu yani
clio 3 rs 197 hp'dir
mükkemmel kısa oranlı vites oranlarına sahiptir
vites büyüttüğünüzde devir çok az düşer kayıpsız perf. werir araç hafife almayalım
.::EmrE::.
23-05-2009, 20:43
bs type-r uygun oldugunda denemek isterim ben de seninle , bir mahsuru yoksa :) - off topic oldu ama :P
Clio RSin daha üstün oldugunu düşünüyorum ben de bu arada.
clio 3 rs 197 hp'dir
mükkemmel kısa oranlı vites oranlarına sahiptir
vites büyüttüğünüzde devir çok az düşer kayıpsız perf. werir araç hafife almayalım
kaç kere kullandın :D :D
rs fn2 ye geçiliosa yaksın o arabayı cliocu
Shadow_Dancer
23-05-2009, 22:28
kaç kere kullandın :D :D
hay agzını öpeyim
Serhat Y.
23-05-2009, 22:36
bs type-r uygun oldugunda denemek isterim ben de seninle , bir mahsuru yoksa :) - off topic oldu ama :P
Clio RSin daha üstün oldugunu düşünüyorum ben de bu arada.
:) yok tabiki mahsuru. stock mu senin araç?
opc fn2 new rs guzel konu oldu bu:D guncel hot hatchler:D
Serhat Y.
24-05-2009, 00:54
zaman ve mekan??
.::EmrE::.
24-05-2009, 13:01
Benim araçta egzoz var sadece. sen ne taraftasın :) ÖM attım istersen msn ekle detaylı konusalım :) hafta içi biraz problem olabilir benim için ama Cumartesi falan uygun olablir :) mesela istanbul parkın oralar ideal bence roll drag için falan,arka yolu çok harika bu iş için :P ama uzak mı olur sana bilmem :) istersen ordan sonra da bir nargile veya yemek ısmarlarım sana oralarda :D
beyler yapmayın gözünüzü seveyim en yeniclio olduguna eminmisiniz ben iki aracıda kullandım
stock fn2 stock clio rs 2009 u gecemez aralarında ciddi gidiş farkı var
ama 200 den sonra ne olur bilemem
GKS TypeR
25-05-2009, 09:57
beyler yapmayın gözünüzü seveyim en yeniclio olduguna eminmisiniz ben iki aracıda kullandım
stock fn2 stock clio rs 2009 u gecemez aralarında ciddi gidiş farkı var
ama 200 den sonra ne olur bilemem
ben senin gözünü seveyim bir tane yeni clio RS ayarla deneyelim. ;)
benim şuan kolum kırık ama serhat kardeşim denemeye hazır BS TypeR FN2 hemen dener.
Turbovts2
29-05-2009, 18:55
Fn 2, clioyu sonda çok fena geçer arkadaşlar fabrika verilerinde 20 km son hız farkı var... Yine fabrika verilerine göre 0 100 de de gecıyor fn2. Tabi aramızda fabrikadan daha iyi bilen arkadaşlar varsa 6 hazirandan itibaren ankarada olucam deneyelim görelim... Honda hayat onda....
chiefkadir
31-05-2009, 11:44
Fn 2, clioyu sonda çok fena geçer arkadaşlar fabrika verilerinde 20 km son hız farkı var... Yine fabrika verilerine göre 0 100 de de gecıyor fn2. Tabi aramızda fabrikadan daha iyi bilen arkadaşlar varsa 6 hazirandan itibaren ankarada olucam deneyelim görelim... Honda hayat onda....Gel Engin deneriz bol bol şafak azalmış galiba,Kıbrızzz:D
Turbovts2
31-05-2009, 17:58
Azaldı çok şükür yaa... :)
Ne kadar çok biliyorsunuz test aracı kullandım dükkanımın karşısı reno bayii
DJ typer kaan da dükkana geldi FN2 ile hks cat back taktık ondan öncede kullandım sonrada kullandım
bende hondcacıyım ama bu fanatikliginizi hiç begenmiyorum 200e kadar FN2 clio 3 ü gecemez keşke bir arkadaşımda olsa da denesek
valla iki arac hakkındada bilgim yok ama typer iyi gitmiş..belki videoda clio cuda baya kotu vites kacırmıstır..araclar hemen hemen eşit sartlarda gibi fark bu kadar olmamalı
diyorum..
yokmu bi rs i olan denesinde görelim yaw gercegi merak ettim:beuj:
nightkids_han
31-05-2009, 19:46
Ne kadar çok biliyorsunuz test aracı kullandım dükkanımın karşısı reno bayii
DJ typer kaan da dükkana geldi FN2 ile hks cat back taktık ondan öncede kullandım sonrada kullandım
bende hondcacıyım ama bu fanatikliginizi hiç begenmiyorum 200e kadar FN2 clio 3 ü gecemez keşke bir arkadaşımda olsa da denesek
arkadaş üstte honda hayat onda yazmış olayı bitirmiş zaten :D
fanatikliği biraz abartıyorlar katılıyorum ....
chiefkadir
31-05-2009, 21:29
Yok yaw Engin eski dragcıdır bisürü arabası oldu fanatik değildirde fn2 yi yürütecek inançlı araştırıyorda baya,yeni clio bulamayız ama eski var onla deneriz yine..
Serhat Y.
31-05-2009, 21:38
Yok yaw Engin eski dragcıdır bisürü arabası oldu fanatik değildirde fn2 yi yürütecek inançlı araştırıyorda baya,yeni clio bulamayız ama eski var onla deneriz yine..
yeni clio ile en son ben denedim ama benim araç stock olduğu için tutunamadım clio nun yanında, aynı speclerde çok farklı olacağına eminim ama
yeni clio ile en son ben denedim ama benim araç stock olduğu için tutunamadım clio nun yanında, aynı speclerde çok farklı olacağına eminim ama
ne demek istedin anlayamadım clio da ne vardı ki ??
Clio 197 : 161 bhp / per ton
fn2 : 158 bhp / per ton
Kagıt ustunde kafa kafaya gozukuyor .
215 de degil 225 gibi bitiyor 6. vites diye biliorum.
225 bile değil 220.. bizzat bitmişi var :)
top speedde type-r üzer.. ama oraya kadar ne olur denemek lazım cidden..
chiefkadir
31-05-2009, 21:53
182 lik MK2 Rs'ler tırt, onla denediysen geçmen normal..
MK3 ün gidişini bilemiyorum.
Serhat Y.
31-05-2009, 21:55
kımle denedın kardesım.vıdeo felan var mı?
cok merak edıyorum ya yenı kasanın gıdısını.
kaca kadar denedınız?
215kmh denıyor topspeed'i?
en cok merak ettıgım bu :rolleyes:
yanlış yaa özür dilerim.:o yeni clio demek istememiştim. yani en yeni denemeden bahsettim sanırım wolrath ın aracıyla olan denememden eski kasa clio rs. yenisi nerdeee bitane buldum yeşilköyde tanıştık falan ama son roll gecesinde aradım telefonunu açmadı nedense??
220 de kesmek mukemmel olsa gerek.agır bıle olsa son derecede cıddı bır kısa sanzumana sahıp bu araba 6vıtes olmasına ragmen :)
3-4-5 çok eğlenceli.. pat pat pat :)
bizimki derginin test aracıydı be barış.. 1 sene kadar önce bikaç gün bizde kaldı.. ben bi gece görebildim zaten :)
yoksa şimdiye her gece sıkıyorduk kaçar mı :D
Serhat Y.
31-05-2009, 22:03
keşke. fakat araç yakından çok tatlı duruyordu özellikle arka kısımdan görüntüsü nbr.10 kırmızı renk ve tampon altı difüzör siyah çok şık olmuş.
yanlış yaa özür dilerim.:o yeni clio demek istememiştim. yani en yeni denemeden bahsettim sanırım wolrath ın aracıyla olan denememden eski kasa clio rs. yenisi nerdeee bitane buldum yeşilköyde tanıştık falan ama son roll gecesinde aradım telefonunu açmadı nedense??
Benim RS olabilir çünkü biz rolle ilk çıktığımızda seninle beraber denedik. O zaman fark 4 boy civarı olmuştu. Bir de 3 te bastık seninle onda da fark yine 3 boy civarı olmuştu.
Yeni RS leri ben de çok merak ediyorum. Alsam mı birtane acaba :p
Serhat Y.
31-05-2009, 22:20
Benim RS olabilir çünkü biz rolle ilk çıktığımızda seninle beraber denedik. O zaman fark 4 boy civarı olmuştu. Bir de 3 te bastık seninle onda da fark yine 3 boy civarı olmuştu.
Yeni RS leri ben de çok merak ediyorum. Alsam mı birtane acaba :p
evet ilk seninle denemiştik haklısın daha sonra diğer rs le denedim ben:icon_tup:. boyları çok fazla ifşa etmesek:) şaka biyana ,hatta bian kaç tane rs var diye tereddüte düştüm bende 2 tane rs gördüm fakat ikisiylede denedğim halde dönüşte bi rs daha yanaştı yanıma abi seninle denedik gerek yok dedim ama o yok benimle denemedin dedi onunlada denedim neyse sonra ögrendimki meger benim denemek istediğim arkadaş aracını başka birisine vermiş kullanması için
Serhat Y.
31-05-2009, 22:24
bora , sana şiddetle yeni rs almanı tavsiye ederim öncelikle tarzı çok güzel olmuş aracın ikinci olarakta senin şuanki aracın ne veriyorsa bence güncel kasa daha fazlasını verecektir diye düşünüyorum
bora , sana şiddetle yeni rs almanı tavsiye ederim öncelikle tarzı çok güzel olmuş aracın ikinci olarakta senin şuanki aracın ne veriyorsa bence güncel kasa daha fazlasını verecektir diye düşünüyorum
Aslında daha yeni bir araba aldım. Temmuzun ilk haftası geliyor. Ona biraz bineyim yine bir hothatch alıcam. Ama S2000 alırım hocam. Evet yeni Clio da çok güzel ama bence S2000' nin eline su dökemez :)
Serhat Y.
31-05-2009, 22:31
hee bendım(barış) o adam :D ozberke(FRG) verdım arabayı.
boy felan bos ısler.sen bıseyler yap gene denerız.:icon_tup:degısmelerı gorursun kardesım.:)
aynen dostum (barış) işte ben bunu istiyorum yaa. bu roll işlerinde bende yeni başladım sayılır ve ilk gözlemlediğim araç sahibi kişilerin egolarının çok kabarık olduğu oldu, bense herandan zevk almayıa çalışıyorum
Serhat Y.
31-05-2009, 22:34
Aslında daha yeni bir araba aldım. Temmuzun ilk haftası geliyor. Ona biraz bineyim yine bir hothatch alıcam. Ama S2000 alırım hocam. Evet yeni Clio da çok güzel ama bence S2000' nin eline su dökemez :)
s2000 hothach kavramının dışında kalır bence ama, onu sport car olarak değerlendirmek lazım. hothach farklı bi kavram ve benim için şimdilik en eğlenceli segment
Dostum senin arabanın tipi çok güzel. Yani Clio ile yanyana getirmemek lazım :p Maşallah aracına. İnşallah gönlüne göre yükler ve yürürsün. Zaten bundan sonra seni de ya S2K paklar ya da bir evo :)
Serhat Y.
31-05-2009, 22:40
gercekten ıyı bır ınsan oldugun ıcın bu tur seylerı onemsemıyorum zaten.bıze tesısat var bıle demedın o aksam,benım sana bagajımda malzeme oldugunu stepne vs herseyın takılı oldugunu soylemedıgım gıbı.1boy oynasın ne yapayım ben gazlamaktan zevk alıyorum o gun 3 tur attım dun murat ab vtec gel lan dedı dk dusunmedım nısanlımla tartısıp gene de cıktım.zevk ıste.ıyı calısmalar sana da.araban da senın gıbı 10numara.eskı kasayla karsılastırmak da yersız ben de karsılastırdım zamanında.arabaların doluluk oranları vs ıllakı farklıdır.hem dolu olsun hem performans kaybetmesın emısyonu soyle olsun vs olmaz.yenı jenerasyonlar bu yuzden yavaslıyor bıraz ama yınede bence guzel alet fn2.
eyvallah barış iyi dileklerin için. keyifli forumlar:icon_tup:
Serhat Y.
31-05-2009, 22:44
Dostum senin arabanın tipi çok güzel. Yani Clio ile yanyana getirmemek lazım :p Maşallah aracına. İnşallah gönlüne göre yükler ve yürürsün. Zaten bundan sonra seni de ya S2K paklar ya da bir evo :)
benim bundan sonra alacağım araç belli gibi bişey bora, inşallah 2010 da 370z almayı istiyorum, ama hayat ne getirir belli olmaz şu krizi atlatırsak kazasız belasız belli gibi bişey fairlady Z
Hadi hayırlısı olsun ozaman. İnşallah gönlünün istediği gibi olur.
GKS TypeR
01-06-2009, 09:21
benim bundan sonra alacağım araç belli gibi bişey bora, inşallah 2010 da 370z almayı istiyorum, ama hayat ne getirir belli olmaz şu krizi atlatırsak kazasız belasız belli gibi bişey fairlady Z
serhat cuma akşamı roll de 2ye 1 gördüklerimden sonra sana avans 2 boya çıktı bebişim :D (iddaaya varmısın ibrahim teke tek sıkarız tesisat sökülür. :D )
Serhat Y.
01-06-2009, 13:33
serhat cuma akşamı roll de 2ye 1 gördüklerimden sonra sana avans 2 boya çıktı bebişim :D (iddaaya varmısın ibrahim teke tek sıkarız tesisat sökülür. :D )
nasıl yaa:eek: 2ye 1 denediklerimizde aynı gitmedikmi olum biz, kaldıki sen bana 1 boy avans vermiştin zaten bu durumda sen kaybetmiş oluyosun. sözünde dur yemeği ısmarla artık:D
GKS TypeR
02-06-2009, 08:56
nasıl yaa:eek: 2ye 1 denediklerimizde aynı gitmedikmi olum biz, kaldıki sen bana 1 boy avans vermiştin zaten bu durumda sen kaybetmiş oluyosun. sözünde dur yemeği ısmarla artık:D
evet benim sana verdiğim avans teke tekti ve hala geçerli hatta 2 boya çıktı :D
olum 90 kilo adam varken bile geçmedin beni bende de tesisat var deme 90 kilo tesisar mı olur :beuj: toplasan 20 kilo etmez. :D
Serhat Y.
02-06-2009, 09:28
evet benim sana verdiğim avans teke tekti ve hala geçerli hatta 2 boya çıktı :D
olum 90 kilo adam varken bile geçmedin beni bende de tesisat var deme 90 kilo tesisar mı olur :beuj: toplasan 20 kilo etmez. :D
:ofk::ofk: trafiğe gel aslan :hahaha: şaka bi yana bizim organizede digital kantar buldum en yakın zamanda sende müsait olunca bi çıkalım tartılalım kanka, bunalıma girdim a.k
GKS TypeR
02-06-2009, 09:44
:ofk::ofk: trafiğe gel aslan :hahaha: şaka bi yana bizim organizede digital kantar buldum en yakın zamanda sende müsait olunca bi çıkalım tartılalım kanka, bunalıma girdim a.k
trafik mi muahaah :hahaha: ben trafik yapmam sevmiyorum trafiği :D bunalıma girdin dimi fakındayım :D , kanka ben her zaman müsaitim, ok tartalım ölçelim. canını sıkma şu todalar gelsin devam ;)
GKS TypeR
02-06-2009, 09:47
bu arada kanka sağlam yürüyen bi fn2 var emsali fn2 lere 2 boy atıyomuş alalım onu sana
GKS TypeR KİNG fn2
Serhat Y.
02-06-2009, 10:37
bu arada kanka sağlam yürüyen bi fn2 var emsali fn2 lere 2 boy atıyomuş alalım onu sana
GKS TypeR KİNG fn2
:p vaaay king demek sonunda sıfatını buldun he, senden olsa olsa "bulgur king" olur bebişim:D
:p vaaay king demek sonunda sıfatını buldun he, senden olsa olsa "bulgur king" olur bebişim:D
Off olsa da yesek :hahaha: Hanım da yok bekarız bulgur mulgur ne bulsam yiyecek moddayım :)
GKS TypeR
02-06-2009, 21:34
Off olsa da yesek :hahaha: Hanım da yok bekarız bulgur mulgur ne bulsam yiyecek moddayım :)
cliocuya baksen :hahaha:
En son rolling gecesinden sonra kuzenimin kamerasını daha yeni alabildim. Ondaki videoları da upload ettim ancak sanırım konu silinmiş.
GKS TypeR
03-06-2009, 08:37
ben teke tek clio geçtiğimi hatırlıyorum. ama benle teke tek denenip geçildiğimi hatırlamıyorum. arkadan doldurup gelmeyle olmaz bu işler, en yakın zamanda sizi ataşahire çağırıcam.
Sanırım bu dediğini bana söylemiyorsundur çünkü ben arkadan doldurarak hiçbir arabayı geçmedim. BS ile 4 defa filan denedim onda da hep yanyanaydık.
GKS TypeR
03-06-2009, 08:51
neden sürekli alt devirde denediniz. BS ile
Alt devir mi? Göksel beni Barış ile karıştırma ben alt devir kimseyle denemedim. BS ile yaptığımız 3 deneme 2. vites 60 kmh 1 deneme de 3. vites 100kmh idi.
Bu arada doğum günün kutlu olsun dostum :icon_tup:
Ataşehir olayına gelince bu haftasonu 3 gün Sarozda dalışta olacağım. Haftaya 1 hafta İsviçre' de iş seyahatim var. Ondan sonraki haftasonu olur. Şimdi diyeceksin bir RS sen mi kaldın diye :p
GKS TypeR
03-06-2009, 09:24
Bu arada doğum günün kutlu olsun dostum :icon_tup:
Ataşehir olayına gelince bu haftasonu 3 gün Sarozda dalışta olacağım. Haftaya 1 hafta İsviçre' de iş seyahatim var. Ondan sonraki haftasonu olur. Şimdi diyeceksin bir RS sen mi kaldın diye :p
eyvallah bende şu arabayı doldurayım da ***** stock araba dolu arabalarla fazla yürüyemiyor. :( bu arada ben geçicek rs bulurum. :)
Sen arabandaki modları hallet ben ayarlarım RS senin için. ***** ben artık satıyorum ve arabayı çok fazla yormak istemiyorum. Yeni sahibi kızmasın sonra :)
Serhat Y.
03-06-2009, 10:11
Alt devir mi? Göksel beni Barış ile karıştırma ben alt devir kimseyle denemedim. BS ile yaptığımız 3 deneme 2. vites 60 kmh 1 deneme de 3. vites 100kmh idi.
bora kardeşim gecenin ilk roll unu senle yaptığımızı varsayarsam çünkü 2 tane oldugunuzdan karıstırıyorum, ilk iki denememizde 2 de bastık ve ben vtec altıydım. üst devire çıktım baktım pek istekli davranmadın bende senin hızına düştüm he gerçi vtec açık denesekte yine geçiyosun ona lafım yok, 3. denememizde 3. vites vtec açık denedik sende farkettiysen fark daha az oldu. bende asla yalan olmaz, saygılar..
Estağfurullah yalanla itham etmiyorum zaten ama sen bana özellikle üst devirde deneyelim demedin ki. En ufak bir işaret yapsaydın ben seve seve denerdim. Ya da sen yaptın ben inan anlamadım. Kaldı ki 2. vites 60kmh bence gayet normal bir başlangıç. Yani daha da abartıp 75 lere filan çıkarsak nasıl olur bilmemç Ben o gece S2K larla bile üst devir denedim hep. Yani neden yanaşmıyım. Benim için alt üst farketmiyor. Her devirde deniyorum ben. Zaten yanaşmasam 3. viteste üst devirde hiç yanaşmazdım çünkü benim bildiğim typeR' ın 3. viteste bizimkilerden iyiydi ama sonuç yine çok farklı olmadı. Yani ben 2 boy civarı açtım zaten 5 te fazla yürüyemeden gaz kestik ***** trafik çok fenaydı.
Ama dediğim gibi sen makinanı biraz yükle ondan sonra tekrar deneriz. Alt üst hiç farketmez. Tabii o zamana araç satılmamış olursa :)
Serhat Y.
03-06-2009, 10:43
ok. sorun yok deneriz herzaman :) saros da nerde dalış yapıyosun buarada yazın bende kaçıyorum arasıra annemlerin yanına. baklaburnundan görüyodum bazen dalışçıları
GKS TypeR
03-06-2009, 10:46
ok. sorun yok deneriz herzaman :) saros da nerde dalış yapıyosun buarada yazın bende kaçıyorum arasıra annemlerin yanına. baklaburnundan görüyodum bazen dalışçıları
şimdi dalıyosunudur da :hahaha:
Sarozun gizli noktaları var. Scubacıların çok uğramadığı. O taraflarda dalıyorum genelde. Botsuz gidilmiyor tabii ki oralara.
Bu arada ben Scuba dalışı yapmıyorum. Free Diving veya Skin Diving denen olayı yapıyorum ve 1 metre ile 25 metre arasında zıpkınla balık avlıyorum.
Serhat Y.
03-06-2009, 10:55
şimdi dalıyosunudur da :hahaha:
olum bikere dalmıştım baklaburnunda resifler falan var, oda yani 2-3 metreye falan bana göre değil acayip acayip canlılar var korkutucu biraz çok fazla bilmemek daha iyi sonra insan yüzerken tedirgin oluyor
chiefkadir
03-06-2009, 14:04
Sen arabandaki modları hallet ben ayarlarım RS senin için. ***** ben artık satıyorum ve arabayı çok fazla yormak istemiyorum. Yeni sahibi kızmasın sonra :)Yorma aslanı:icon_tup: