Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 avans vurması
106 gti sıkıştırmalı piston taktık ama araba avans vuruyo 22 kompresör ölçtük arabada çift conta kullansam kesilirmi ne yapmak lazım başka
ayar yaptırabiliceğin biri varsa işini bilen biri bunu kolayca aşar sana conta monta gerek yok...
kapak taşlı ama bide kim çözer yardımcı olursan sevinirim
B.Aktepe
12-05-2009, 20:28
ne marka piston kullandın? kapak yüzeyi ne kadar taşlanmıştı? avans sesi olduğundan emin misin? egzantrik var mı? timing yapıldı mı?
pistonlar omega marka kapak 1.5 mm taşlı egzantirk yok timing wardı
B.Aktepe
12-05-2009, 20:32
1.5mm kapak taşlaması fazla riskli. timingi 0-0 yapın sesin kesilip kesilmediğine bakın.
timingle oynadık kesilmedi çift contamı yapmam lazım
B.Aktepe
12-05-2009, 20:37
ist anadolu yakası göztepe sanayi sitesi gkm garage-tuna servis e gidebilirsin. özel peugeot servisidir ve işinin ehlidir.
son çare ole yaparımda şu an biri ilginelio piston takan ustaya yaptırcam
takan usta pistonları taktıktan sonra dinlemedimi avansı hayret
dinledik reisde işi çözemedik timingi bozuk falan olmadı acaba diyoruz contayımı 2 tane kullansak eğer bi bildğiniz warsa solicem tekrar açıcaz kapağı yada başka bi çözüm yolu
bırader sen kafaya koymussun cıft contayı onay beklıyosun...bence cıft conta yap super olur:)
dostum bunları senin değilde ustanın düşünüp çözeceği bi servise gitsene
bende pt52 leri ilk koyduumuz zaman şakır şakır avans vuruodu sonra paşaoglunda kapağım işlendi tık avans yok çok şükür timingle bi alakası yoktu yani kapakla ilgili
dostum bunları senin değilde ustanın düşünüp çözeceği bi servise gitsene
+1600
10
kapak 1,5 mm taşlı dostların conta düşüncem ondan kaynaklanıo
Aracındaki yazılım nedir. Chip ne var. Mümkünse chiplenmemiş standart bir beyin tak. 1.5 mm taşlamanın sebebi nedir. Daha önceki bir hararetmi acaba. Birde aldığın omega pistonlar 11.5 sıkıştırmamı 12.5 sıkıştırmamı. Bence çift conta kullanacağına kalın conta kestir lazerde.
arabamda superchips var kapak taşlamayı ben değil önceki sahibi yapmış nedenini bilmiyorum ölçtürdüm rektefiyecide pistonlar 11,5 sıkıştırma olması lazım
chiefkadir
12-05-2009, 23:10
iyi bir kasnak ayarı gerekli