Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Apache Meetın yaza merhaba partisi vol1

Sayfa : 1 [2]

Göki,ZD
16-05-2009, 13:44
valla ereli dinledi benim arabada sadece filtre vardı stock sadece ölesinebi filtre var:D
ne egsozvar ne çip var vitesler zten Allaha emanet denerken arabaya bişe olmadıysa bundan sonrada bişey olmaz:hehe:

onursumer
16-05-2009, 13:46
çip var ya olmazmı sefa çif filitre diyip duruyodu :D

Utku
16-05-2009, 13:49
Sefa o kafayla PT55 bile derdi :D:D

Göki,ZD
16-05-2009, 13:49
arabasında ne oldugundan haberi yok lalenin 6500 de vites atıyorum varmı ötesi boşun boşu çeviriyor araba.

Vtec-SEDAN
16-05-2009, 14:29
resimler gelsin artık :)

Tuner
16-05-2009, 14:52
Günaydın :D Mehmet saol valla sayende mükenmel oldu Selcuk Ellerine sağlık seninde daha yeni ayılıyorum çok içmişiz :D

Mr.K
16-05-2009, 15:46
Bende eve gırdığımde saat 7 ye gelıodu heralde Tarihimde ilk defa Cumartesi işe gitmedim diyebilirim :) uyanmak ıstıyorum ama kalkamıyorum :)

Gelen herkezın ayağına sağlık oldukça eğlenceli zaman geçirdik Buğra abi tüm geceyi o Ekmek Teknesindeki heredot cevdet gibi yaklaşın yamacıma size bişeyler anlatıcam dıyerek geçirdi, tum gece bıze bişeyyler anlattı ağzına sağlık abi ehuehuehue :D

Artan etlerle 2 kez daha doyardık herlade :)

Sefa acaba gece neler yaptıklarını hatırlıyormu :)

Valla hayal meyal bisiler var aklimda ama hepsi deil :p

Bende yeni uyandım valla süper geceydi 2 de gelmiş olsakta :) sabah 5.30 a kadar oturduk çok güzel muhabbetler vardı şirin baba Buğra abinin çevresine oturduk paso bişey anlattı ahaha :D Nos vodka redbull içti hayvaz yan yan geziyodu en son :D bide sefanın sokak köpeğiyle bi dialogu var böyle bişey yokk şimdi söylemiyim :D

netice olarak bizi evinde ağırlayan mehmet kardeşimize,tb turboyken nerdeydiniz selçuk abiye şen şakrak muhabbetinmi esirgemeyen arkadaşlarıma ve abilerime teşekkrler :)

Kanka telefonunu verdi normal hayatta da gorusucez onla :D

sefanın incirlideki vukuatını anlatmıym size sefa forever :D

Siz birde Sefanın yoldan taa kulaklarımıza kadar gelen egsoz seslerını duyduğundakı mımıklerını gorseydınız :)

Ama ben demedim mi gecti 106 die o seslerden sonra.. Arabam diye soylemiorum :p

Sefa o kafayla PT55 bile derdi :D:D

Kanka arabada ne oldugunu biliorum ama sanirim araba ustunde ne oldugunu bilmio :D

resimleri paylaşmayan SEFA ! gibi olsun ... daha ağır bi laf yok herhalde :)

Amerikalardan mesaj atmaya benzemez olm benim gibi olmak ahahah :D

Ben Sefa

Mr.K
16-05-2009, 15:47
evinin kapılarını açtığı için mehmet'e mangal başından kalmayıp hizmette kusur etmeyen selçuğa çok teşekkürler Allah razı olsun çok güzel bir geceydi ilk etapda bugra,altuğ ve ben 2 gibi döneriz diyorduk ama eve şimdi girdik o derece makaranın döndüğü kahkahaların hiç susmadığı bir gece oldu. Ama gecenin en mutlu ayrılanı sefa en mutsuz ayrılanı erel oldu :hehe: buğra fena kafayı buldu ama öle böle değil yolda görmeliydiniz:D kerem'de yola çıktık 106 dan öpücükler gülücekler atıyodu :hehe: sefa zaten pert oldu:D yazıcak çok şey var aklıma gelmiyor artık bi dünya muhabbet döndü
yiyormuymusum heee gördünüz işte kürdan gibiyim ama 3 kişilik yemek yerim böle :D
bu arada insan ile yani benle drag yapmak isteyen gelsin :D arkama et baglayın Nos'u peşime salın:D fena depar koyarım
gelen herkese çok teşekkür ederim çok güzel bir geceyi. kısa zaman içinde olmasın ama tekrar şart belki kaan geldiğinde ara koymak iyidir buluşmalara özliyelim birbirimizi :)

Oncelikle eline saglik abim :D Ben arabamdan cok sana guveniodum sende huzunlu bi gunumde mutlu ettin saolasin.. ER dert etme kanka :p

Pert oldumda olmaz olaydim basim agrio okuz gibi :D

allah razı olsun kardeşim eline sağlık herşey çok guzeldi.

mehmet evini bize açtın cok teşekkurler kardeşim. ayrıca gelen herkese tesekkurler çok guzel bir gece geçirdim:eek:

sefanın kopekle olan diyalogu hala gözlerimin onunde ya hahaha:D

Abi sohbet ettik diye hemen hayvanla kiskandiniz :D Gayet resmi bi dialogdu..

7 ye doğru eve girdm sanırım hatırlamıyorum vurdum kafayı yatmışım :D şimdi uyandım ama uykum var hala :D

çok güzel vakit geçirdik herkese teşekkurler

bi fotoğraflar gelse herşeyi anlatır zaten :D en son sabah sefayı gorduğumde imzasınıda atmıştı sağa sola :D

Imzasiz olmaz :p sahiden gidip bakmam lazim kayan dusen var mi ya :)

Buarada Ben Sefa

Dragger
16-05-2009, 15:55
Süper bir bulusmaydı, herkesin eline ayagına saglık ;)

Davet icin Mehmete, mangal icin Selcuga tesekkürler :)

Hos beni hayatımda yemedigim tavuk etiyle doyurdunuz ama neyse canınız sagolsun, bi dahaki sefer etle baslamayanı döverim :D

Biz gittikten sonra neler neler olmus, keske kalsaydık :)

Ben de yolda umutla özgürü gazladım birkac kez denediler :D

En kısa zamanda yeni bir meetin' organize edelim ;)

grkm
16-05-2009, 16:12
bn gittikten sonra başlamış bütün eglence :) lanet adamlar siz evlere dagılırken ben işe gidiyordum adalet mi la bu :) :)
elinize saglık cok eglenceliydi ama

ef186
16-05-2009, 16:42
yazacam yazamıyorum halen baş çatlıyo :D

uheuheuhhue

Mehmetim herşey için sağol Selçuk eline koluna sağlık kardeşim .

Öpenzi :D

STP
16-05-2009, 16:43
ulen fotolar konusuna yazsanıza:D

Dragger
16-05-2009, 16:45
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=29969

Burdan devam ;)

Utku
16-05-2009, 18:28
@Onur ; ne adamsın lan koptum ahahuahuahuaa :D

Mr.K
17-05-2009, 01:33
yazacam yazamıyorum halen baş çatlıyo :D

uheuheuhhue

Mehmetim herşey için sağol Selçuk eline koluna sağlık kardeşim .

Öpenzi :D

Allah allah canim neyin varyaaw niye ayilamadin ki:D hahahaha

@ Utku, ben birsey yazmadim.sefa yazdi onlari :S

Dragger
17-05-2009, 01:57
Facebookta fotoları gruba attım, kendinizi tagleyin ;)

http://www.facebook.com/group.php?gid=23620774330

BAK
17-05-2009, 11:42
İyi eğlenmişsiniz.Fotograflardan da belli oluyor :):)