Orijinalini görmek için tıklayınız : Forum muhabbetleri haberlerde...
Körfez Pisti’ndeki yarışlardan İstanbul’a dönen Oktay Özcan ile kız arkadaşı, motosikletle bariyerlere çarptı. Genç kız öldü, Özcan ağır yaralı. Motosiklet forumunda kazayı anlatan bir görgü tanığı, "270 km hızla, otomobille bariyer arasından geçmeye çalıştılar" diye yazdı.
İzmit'teki Körfez Pisti’ndeki Türkiye Şampiyonası Pist Yarışı’ndan dönen Oktay Özcan ve artçısı kız arkadaşı Çiğdem Çakıcı, Honda CBR-1100 motosikletle, 10 Mayıs Pazar günü Kurtköy Mevkii’nde kaza geçirdi. Motosikletten fırlayarak bariyerlere çarpan Çiğdem Çakıcı (29) hayatını kaybetti. Vücudunda çok sayıda kırık bulunan Oktay Özcan ise Kartal Eğitim Hastanesi’nde tedavi altına alındı. CBF Türkiye Motosiklet Grubu forumuna, Icehockey takma adlı bir üye, "Arkasından gelen grup arkadaşlarının anlattığına göre, 270 ile giderken sol şeritte giden otomobil ile bariyer arasından geçmek istemiş. Motorun sağı arabanın sol tamponuna takılmış. Gerisi *****" diye yazdı.
Siz çıkın, arkadan yetişiriz
Motordelisi forumuna Bvlgari takma adıyla yazan bir üye de Oktay Özcan ve Çiğdem Çakıcı’yla Bayramoğlu OPET istasyonunda saat 15.20’de karşılaştıklarını belirterek şunları yazdı: "4 motosiklet birlikteydi. 3 motosiklet önden çıktı, Honda CBR-1100 geride kaldı. Kız arkadaşıyla hazırlanmaları uzun sürdü. Siz çıkın ben size yetişirim dedi. 5 dakika sonra yola çıktı. Onlardan 4 dakika sonra da ben çıktım. Kurtköy Viaport’u geçtikten sonra bir anda trafik tıkandı. 4 dakika önce gördüğüm arkadaşlar kaza yapmıştı. Onları kanlar içinde görünce elim ayağım boşaldı."
:ofk::beuj:
Day Walker
13-05-2009, 13:19
allah rahmet eylesin :(
acele giden ecele giden sözünü unutmamak lazım :(
Eray Yümsel
13-05-2009, 13:23
sabah okudum allah rahmet eylesin 2 teker işte
:( Allah rahmet eylesin..
YavuzNaz
13-05-2009, 13:36
şakası yok motorun bi kez daha görmüş olduk allah rahmet eylesin :(
O gün motorsikleti ile kazadan hemen sonra orda olan bi abim var. O kazayı görmemiş ama o an anlatılana göre 1. ad. Astra GSI 1. ad 106 mı 306 mı gti ile oynuyorlarmış.
Motor gişelere yaklaşınca sağa geçmek istiyor araçlardan biride en sağdan en sola makas atıyor ve kaza oluyor.
Allah rahmet eylesin.
Offf..Allah rahmet eylesin..
şeytan aracı
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin bazen tanik oluyorum bi ara bende kullandim motor ve bazi arac suruculeri nedense motorlari arac olarak gormuyorlar benim gelisimi gore gore onume atliyorlardi ve bu yuzden cok kaza oluyor...
BlackEmperor
13-05-2009, 14:36
Üzülerek söylüyorumki vefaat eden kişi benim kuzenimin sevgilisiydi. Haberi duymasıyla birlikte beni telefonla aradı. Çok kötü bir durumdu anlatamam size Yıkılmıştı kardeşim. Pazar günü Bursadan otobusle İstanbula yollayana kadar söylemedik öldüğünü ama tam binerken tel başka birisi söyledi. Allah gani gani rahmet eylesin, ailesine ve kuzenimede sabır ihsan eylesin...
bu arada başlığı daha makul olanıyla değiştirebilir misiniz?
Day Walker
13-05-2009, 15:06
Üzülerek söylüyorumki vefaat eden kişi benim kuzenimin sevgilisiydi. Haberi duymasıyla birlikte beni telefonla aradı. Çok kötü bir durumdu anlatamam size Yıkılmıştı kardeşim. Pazar günü Bursadan otobusle İstanbula yollayana kadar söylemedik öldüğünü ama tam binerken tel başka birisi söyledi. Allah gani gani rahmet eylesin, ailesine ve kuzenimede sabır ihsan eylesin...
bu arada başlığı daha makul olanıyla değiştirebilir misiniz?
kardeşim başın sağolsun :(
BlackEmperor
13-05-2009, 15:07
sağol kardeşim...
SULTANOGLU
13-05-2009, 15:07
allah rahmet eylesin :( sinan sizinde başınız saolsun
Basin sagolsun arkadasim..Motor sakat is yaa.:(
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun...
BlackEmperor
13-05-2009, 15:12
çok sağolun arkadaşlar. Kuzenim diyodu hep içimde kötü bi his var diye binmemesi için ısrarda etmişti ama nafile işte ölüm haberi geldikten sonra ... Hızlıda gidiyorlarmış
basınız saolsun allah rahmet eylesın motor ıste ama hastalık kurtulamıyorsun
Serhat Y.
13-05-2009, 15:20
çok sağolun arkadaşlar. Kuzenim diyodu hep içimde kötü bi his var diye binmemesi için ısrarda etmişti ama nafile işte ölüm haberi geldikten sonra ... Hızlıda gidiyorlarmış
senin dediğine göre yine olayın gerçeği araştırılmadan haber yapılmış. çünkü ölen kızın ,motoru kullanan kişinin sevgilisi oldugu yazıyor haberde. birde o sırada oradan gecen bi abim cesedin iki parçaya bölündüğünü söylemişti bana. allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin..
BlackEmperor
13-05-2009, 15:23
evet o konuda haklısın kulaktan dolma bilgilerle haber yapılıyor. 2 kısım hakkında bi bilgim yok ama eğer öyleyse çok kötü bi ölüm ....
overblack
13-05-2009, 15:27
başın sağolsun.ayrıca bahsedilen forumuda inceledim.her sayfasında bir kaza haberi var.kötü açıkcası...
BlackEmperor
13-05-2009, 15:34
sağol abicim diyecek söz bulamıyorum. bu işte hevesi olanlar 2 hatta 3 defa düşünsünler o motora binecekleri zaman...
onursumer
13-05-2009, 15:36
allah rahmet eylesin
2 tekeri çok seviyorum herzaman ama hata affetmiyor işte ...
Böyle şeyleri duyunca allahtan satıp dört tekere geçmişim diyorum
serhat306
13-05-2009, 16:59
allah rahmet eylesın sevenlerının bası sagolsun...
_cAgdAsH_
13-05-2009, 17:06
kaza geçiren motor sürücüsü benim yakın akrabam..Evli ve 4çocuk babası bir insan vücudun da cok sayıda kırık var şu anki temennimiz en kısa sürede toparlanması , ölen kişinin arkadaşı olduğunu söylediler kimsenin ağzından sevgilisi die bişey duymadım , allah rahmet eylesin onada..
Başınız sağolsun..Allah sevdiklerine yakınlarına sabır versin..
yavuz364
13-05-2009, 17:41
evet kesinlikle gazete yalan yazmış, otay abimizi bende tanıyorum, ve çiğdem de arkadaşların dediği gibi onun sevgilisi değil, onların grubunda arkadaşım fatih te vardı, ve körfezden dönüşte çiğdeme sen arabayla gel demesine rağmen çok istemiş, hatta normalde çiğdem oktay abinin arkasına binmiyordu, sadece o seferlik bindi ve olan olmuş.. 1 saat önce eski videolarını izledim :( allah rahmet eylesin, kötü son olmasaymış güzel bir gezi olacakmış..
senin dediğine göre yine olayın gerçeği araştırılmadan haber yapılmış. çünkü ölen kızın ,motoru kullanan kişinin sevgilisi oldugu yazıyor haberde. birde o sırada oradan gecen bi abim cesedin iki parçaya bölündüğünü söylemişti bana. allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin..
ölen adama bile saygısı yok bu gazatecilerin başınız sağolsun
Jam da Joker
14-05-2009, 17:41
Allah rahmet eylesin üzülüyorum bu haberleri gördükçe ama suçu 2 tekerde aramamak lazım ölüm riski arabaya göre daha fazla olabilir ama ecel birdir değişmez.
Şeytan aracı işte
Allah Rahmet Eylesin...
bora1311
14-05-2009, 19:03
allah rahmet eylesin...
coolvtec
14-05-2009, 21:10
Başın saolsun, Allah hepimize kazadan beladan korusun.
Allah rahmet eylesin çok çok üzücü bi durum Allah ailelerine sabır versin
BlackEmperor
15-05-2009, 15:42
sağolun arkadaşlar
başınız sağolsun :( iki tekere güven olmaz diorum her zaman.. güzel bişey tabi sesi görüntüsü hızı apayrı bi zevk ama yoldaki taş bile zıplamasına sebep oluo o da kazaya tabiki... :(
Allah rahmet eylesin.Allah hepimizi kazadan beladan korusun.