Orijinalini görmek için tıklayınız : ıntercooler ustune bilgisayar fanı ...
pesimist206
14-05-2009, 16:51
r53 mcs aracıma orjınal ıntercooler ustune ufk bı bılgısayar fanı koymayı dusundum konsola bı anahtar koyup istedııgm zaman calıştırmayı düşündüm sizce zararı yada yararı olurmu ? yardımlarınızı beklıyorum =)
Bilgisayar fan`i ? :S
Watersprey daha iyi gibi gibi..
pesimist206
14-05-2009, 16:56
Bilgisayar fan`i ? :S
Watersprey daha iyi gibi gibi..
watersprayer yapmakta aklımda tabı bıde bunu dusundum bırazda mntıklı gelmıstı ama sımdı ıslanınca zarar verebılecgı aklıma geldı ....:S
Mert bozdun kafayı gene üzülmeyin dedim geçenleri not al görüşürüm ben onlarla kulaklarını çekerim :D
pesimist206
14-05-2009, 16:58
Mert bozdun kafayı gene üzülmeyin dedim geçenleri not al görüşürüm ben onlarla kulaklarını çekerim :D
kim geçmiş hanı nerden :D yok abı gaza geldım basladım yıne prje uretmeye :D
yagmur yagdıgında ıslanmıyormu?
pesimist206
14-05-2009, 16:59
evet ıslnması en buyuk sorun eger oda olmasaydı gayet mantıklı gbı geldı ....
pesimist206
14-05-2009, 17:10
proje ıptal water spreye karar verdım yorumlarınız ıcın tesekkurler =)
Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok :) Ama düşünmek iyidir ..
pesimist206
14-05-2009, 17:15
Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok :) Ama düşünmek iyidir ..
eheheh tesekkurler =)
zaten coolerın tam üstüne kaputaki hava girişi geliyor,fandan çok daha fazla hava verir araç yürürken...
üzerine koyduğun fan belli süre sonra kısıtlayıcı etki yapar muhtemelen fana soğuk hava vermelisin onu sağlamalısın fakt fanın kapladığı alan nedeniyle intercoolerın etkinliğiini düşürürsün gerek yok böyle bi uygulamaya:)
pesimist206
14-05-2009, 17:22
üzerine koyduğun fan belli süre sonra kısıtlayıcı etki yapar muhtemelen fana soğuk hava vermelisin onu sağlamalısın fakt fanın kapladığı alan nedeniyle intercoolerın etkinliğiini düşürürsün gerek yok böyle bi uygulamaya:)
tesekkurler =) o zmn water sprayer + buzlu su :D
Tholl-ga
14-05-2009, 17:40
water sprey su haznesini taşınabilir yap araç içinde bulundur daha çok su koyar daha uızun süre kullanırsın.yaptırmak istersen pm atabilirsin
benim işlemci de çok ısınıyo acaba water spray mi yapsam :P
pesimist206
14-05-2009, 17:53
ehehehhehe :D
bigwater verelim sana :p
dragstar
17-05-2009, 09:58
kaputtaki scoopu büyültebilirsin veya minilere takılan bi parça var onu takabilirsin water injection dışında
intercooler a nos bas :) mis gibi bin