Orijinalini görmek için tıklayınız : Civic vti fren sorunsalı?
diskleri değiştiricem ama bitürlü karar veremiyorum stoptech 750 lira diyolar 4 disk +balatalar seramik miş brembo 1000 lira bide bu omni ler var:soru: ne yapmak lazım bize bi yol gösterirseniz sevinirim bide çok gazlıyan biri değilim böle arada bir işte:) orjinallerimi alıp taksak:soru:
bulabilirsen ate nin yuksek performas diskleri var. ben 140 tl ye aldım ve aşırı memnunum.
edit: http://www.otoyedekparca.com/Markalar.php?&marka_id=63&kategori_id=157
linktede omni ve roesch var.
ebc diyorum başka bişey demiyorum denemeniz lazm hepsini tektek başka türlü nedemek istediğim anlaşılmaz :)
bulabilirsen ate nin yuksek performas diskleri var. ben 140 tl ye aldım ve aşırı memnunum.
edit: http://www.otoyedekparca.com/Markalar.php?&marka_id=63&kategori_id=157
linktede omni ve roesch var.
biraz bakındım abi bunlara ama karar veremiyorum işte:( ate nin disklerini nerden bulabiliriz abi bana bi yol göster:)
ebc diyorum başka bişey demiyorum denemeniz lazm hepsini tektek başka türlü nedemek istediğim anlaşılmaz :)
nerden temin edebiliriz fiyatlar konusunda bi bilgin varmı?
fiyatlar 900 1000 gibi olabilir
timetrialde rad-r mehmedin yeşil del solunda okit vardı havşalı ve çizikli disk + green stuff balata sahibinden üzerinden satsanlar war
rad-r honda bayisi diyebiliyorum
numarası yok ama temin ederm serdar distributörü onunladaq kontak kurmanı sağlayabilirim
reklam anlaşılmasın gerçekten gördüğüm yaşadığım bir performansı paylaşıyorum
hemde standard çapta
borçlar bitince kartlarıma ilk iş bende alacam :)
çooook teşekkür ederim kendimi toparlıyım alıcam inşallah:)
ebc std disk + green stuff balatada baya farkediyor ama bütçe varsa o havşalı sarı alacalu renkte yanılmıyorsam turbo disk diye geçiyor onunla green stuff harikalar yaratıyor
ve önlere 4 piston yapılıp dengesizleşeceine 4 disk balatsa değiştiğinden çok dengeli duruyor araç
haha alacalı yazıcaktım hızlı yazınca nasıl oluyosa böyle aksanlı konuşuyorum :)
klavyemaduru :)
balata olarak Axxis ve Hawk tavsiye ederim, ciddi farklar olusuyor :)
yazdiklarim oem disk icin kombinasyondur