Orijinalini görmek için tıklayınız : Senna & Nakajima driving Honda Civic (EF) N1
Trapezius
18-05-2009, 23:06
Güzel bir EF Videosu
http://www.youtube.com/watch?v=rZFPWsMhF58&feature=PlayList&p=3B2CB975CF6F6FDB&index=96
B.Aktepe
19-05-2009, 08:56
eline sağlık güzel paylaşım.
Trapezius
19-05-2009, 18:51
Sonundaki Onboard kismi cok tatli bence :)
süper ya... Senna RIP :Bravoo: :Bravoo:
acaba Senna vs Keichi bir yarış yapılsaydı kim kazanırdı?
Şaka mı? :D
yok ömer ciddiyim... ama senna affetmezdi sanırım :)
Bence de. yani senna fanatiği değilimdir ama sitemizde seveni varsa kendilerine hakaret olarak algılayabilirler :D
Bence de. yani senna fanatiği değilimdir ama sitemizde seveni varsa kendilerine hakaret olarak algılayabilirler :D
Senna yı ben de çok severim hatta Senna yaşasaydı Shumi piyasada olmazdı diyorum :)
Michaelciyim ben:D zaten aynı şeyi sevme ihtimalimiz baştan yoktu da:D
valla sennanın ölmeden önceki bikaç sezondaki durumu belli michael e karşı. 94 te benettorn fordda yarışırken williamstaki sennanın önündeydi geride kalan bölümünde.
şurası da bir gerçekki prost senna schumacherden sonra yıldız gelmedi bu seviyede.
Senna yı ben de çok severim hatta Senna yaşasaydı Shumi piyasada olmazdı diyorum :)
Kimse beni piyasadan silemez. :p
initial-D
19-05-2009, 19:57
hakaret sayarım:D
drift kapışsalardı keiichi affetmezdi ama bence:D
dragstar
19-05-2009, 21:04
valla bence her türlü senna affetmezdi:D