Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 orjinal far dan anlayan varmı ??
tender06
22-05-2009, 10:08
arkadaşlar bugün 106 orj far aldım ancak aklıma takılan bir kaç soru var anlayan kullanan yada kullanmış olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi ??
Ne tarz bi problemin olduğunu yazarsan cevap verilecektir.
tender06
22-05-2009, 10:33
ya bir far aldım orj far bunun sinyalinin soketi yok sinyal yeri boşta duruyor o arabanın orjinalindemi olması gerekiyor yoksa aldığımız fardamı çıkması gerekiyor...
birde ampul taktığımız yerdeki tırnağın biri yok o kolay bulunur bişeymidir
arabanda olması gerekıyor orgıanl farla bırlıkte soket gelmez.
soket 5 lira bişey gidip elektrikçiden alabilirsin.
iç tırnak mı kırıldı ? iç tırnak ise farı açman gerekir ama tırnaksızda oturtabilirsin sinyali.
tender06
22-05-2009, 10:52
tırnak kırık değil dostum şimdi bu uzun kısa ampulu taktıkya onu oturtturmak için bi tel gibi bişi war o yok onu nasıl buluruz ?
Ben 306 farı aldım 0 yeni fark yoktur sonuçta orjinal parça
sinyalide uzunlarıda kısalarıda park ampulleride içindeydi sinyalin o soketide üstündeydi hatta
bir tek far ayar mekanizmasını sonraan aldım
tırnak kırık değil dostum şimdi bu uzun kısa ampulu taktıkya onu oturtturmak için bi tel gibi bişi war o yok onu nasıl buluruz ?
onun olması gerek yoksa aldıgın yere git
onu bulman zor :)
evde olucaktı bende akşam bakarım bulursam haber ederim.
Aynen bu ince kivrimli ampulu sabitlemeye yarayan telden bahsediyor arkadas .. ben onu yerinden komple cikarmistim , takicam dige canim cikmisti .. Goki bulur o'nu sana :D
tender06
22-05-2009, 20:10
Aynen bu ince kivrimli ampulu sabitlemeye yarayan telden bahsediyor arkadas .. ben onu yerinden komple cikarmistim , takicam dige canim cikmisti .. Goki bulur o'nu sana :D
işin kötü tarafıda onu melet istdan ankaraya gelirmi teeee :D :D
bu zavazingodan bahsediyosun dimi ?
eğer buysa bugun kargoya verebilirmiyim bilmiyorum olmadı pzt. günü kargolarım. buysa adresini pm'le
http://img36.imageshack.us/img36/3310/img0003ae.jpg
tender06
23-05-2009, 08:48
ehuehu aynen bu işte ;D
tamam pazartei günü kargolarım sabahtan.
yeni kalktım daha:) kargolar kapandı artık salı günü elinde olur;)
tender06
23-05-2009, 21:32
tamam pazartei günü kargolarım sabahtan.
yeni kalktım daha:) kargolar kapandı artık salı günü elinde olur;)
canın sağolsun kardeşim bu iyiliğini unutmicam inş bi gün yolun ankaraya düşerse mutlaka görüşelim...