Orijinalini görmek için tıklayınız : Yaza Hazır Otel
s.alican
22-05-2009, 19:44
tatilinizi geçirmek için düşünebilirisniz:D:D
http://haber.mynet.com/galeri/yasam/3218/74330/sayfa/15/saka-degil-gercek--avrupa-nin-en-luks-ve-pahali-oteli-antalya-da
havuzunun içinde kızkulesi olan bir otel. :) çarşaflar armani, 2milyon dolarlık lobide swarovski taşlı halı ıvır zıvır yaramaz :)
2 sene önce antalya lara topkapı palace ye gittiğimde yakınında zaten inşaati dewam ediyordu şimdi harika oLmuş ama fiyati geceliği kişi başi 400 küsür ytl yaniLmiyorsam :D
havuzunun içinde kızkulesi olan bir otel. :) çarşaflar armani, 2milyon dolarlık lobide swarovski taşlı halı ıvır zıvır yaramaz :)
Head Concierge tanıdık uygun fiyat alırız :D
senelerdir beraber çalıştığımız bizden çok yakın abim dediğim nurhan abi concierge, çırağandan bir abimizle transfer oldular :) fiat konusunda sıkıntı yok :)
s.alican
22-05-2009, 19:52
gidip kalmak lazım alırlarmı acaba :D
senelerdir beraber çalıştığımız bizden çok yakın abim dediğim nurhan abi concierge, çırağandan bir abimizle transfer oldular :) fiat konusunda sıkıntı yok :)
Ayarlada gidelim Görkemim :D
Valla iyi cesaret ettiler.Yeni açılan bir otel ve Antalyada olması biraz riziko.
calista bide mardan yaparız korayım :) umarım işleri rast gider. kışında tutunsunlar yeter ki, onlarda iş garantisiyle rahat rahat çalışsınlar. süper bir yatırım gerçekten. :)
bu arada otel sahibi akrep burcu, ve piskopatı :) mardan zaten akrep demek. :) otelin birçok yerinde altınlı,elmaslı, pırlantalı akrep figürleri varmış
calista bide mardan yaparız korayım :) umarım işleri rast gider. kışında tutunsunlar yeter ki, onlarda iş garantisiyle rahat rahat çalışsınlar. süper bir yatırım gerçekten. :)
bu arada otel sahibi akrep burcu, ve piskopatı :) mardan zaten akrep demek. :) otelin birçok yerinde altınlı,elmaslı, pırlantalı akrep figürleri varmış
Ağzım açık fotoğraflara baktım valla harika :)
Mardan biraz kaba durmuş sanki otel adı :D
vay vay vay vay vay:D burda 1 ay kalıcak sekılde bi tatıl yapsak herhalde donumuzuda bırakırız :))
Serencebey
22-05-2009, 20:21
300 metre karelık odanın gecelıgı 5.000€ idi :)
s.alican
22-05-2009, 20:28
300 metre karelık odanın gecelıgı 5.000€ idi :)
arabayı satsam 2-3 gece kalırım demek :D
istanbul palace.. gercekten guzel
Kız arkadaşımla burada 1 hafta tatil yapmak isterdim açıkçası :rolleyes:
keşke oraaya çalışmaya gırsem:D
PROMINENT
23-05-2009, 00:54
400 böyle bir otel için çok uygun ben size diyeyim 2006 da bodrum the marmarada kaldım 25 gün..
geceliği çok afedersiniz 350 dolardı..oda sadece :)
su bile parayla ...
o gün bugündür zaten toparlanamadım :D
ahmetbaha-drs
23-05-2009, 01:02
Bencede bu tarz bir otel için 400 çok uygun fiyat ama bu 400'un içine oda+neler dahildir orasını bilemicem.+Uzun süre kalınırsa fiyat baya düşer.:)
dragon07
23-05-2009, 01:06
ben bugün paris hiltonu gördüm abi :D çok namussuz
Ülkemiz için çok ıyı bır yatırım ve tanıtma fırsatı.
Dünyaca ünlü isimleri getirerek hem otelin tanıtımını hemde Ülkemizin tanıtımı yapılıyor.umraım turizm sezonunu Antalya da tüm yıla yayabilirler.
böyle bir yatırımın tr yapılması gerçekyen gurur verici. artık paris hilton burda kaçamak yapar :D
s.alican
23-05-2009, 10:40
şok şok bredpit temizlikçi ile yakalandı :D:D
keşke oraaya çalışmaya gırsem:D
calısmak istersen ben yardımcı olurum =) Antalya da en yuksek maası veren otel.. en dusuk maas 1000 lira ;)
onursumer
23-05-2009, 13:49
tv de izlemiştim gerçekten inanılmaz iskeleler falan çok güzel düşünülmüş ;)