Orijinalini görmek için tıklayınız : Vtec2 için uygun ekzos hangisi?
Arkadaşlar yeni aldığım 2005 model honda civic için takılacak az ses çıkaran ama iyi bir ekzos olmak şartıyla takabileceğim ekzos hangisidir yardımcı olursanız sevinirim.TEŞEKKÜRLER.
ılgılenırsen elımde
unıversal supersprınt var
az ses cıkar guzel bır eksozdur.
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=30325
hakan type-r
23-05-2009, 11:20
arkadasım bende aynı kasadan cıkma MY RACING marka var suan öylece duruyo.ben 5 ay kullandım gayet güzeldi.düşünürsen satarım.
Ara boruların standartsa OTTO'yu öneririm, silencer var iken çıkan ses orjinal susturucunla neredeyse aynı.
Daha profosyonel birşey arıyorsan Catback Magnaflow getirtebilirsen tavsiye ederim. Şuan aracımın üzerinde bu sistem var ve gerek performansından gerekse sesinden son derece memnunum.
kardeşim ottoyu kullandım kesinlikle tavsiye etmem kuru gürültüden başka bişey değil ,dc sport 1. tavsiyem h.k.s ise 2. şu anda dc kullanıyorum çok çok iyi
kardeşim ottoyu kullandım kesinlikle tavsiye etmem kuru gürültüden başka bişey değil ,dc sport 1. tavsiyem h.k.s ise 2. şu anda dc kullanıyorum çok çok iyi
evet bencde dc olabılır ,
nightkids_han
24-05-2009, 17:26
dc headers , otto'nun spor kat.ı felan wardı dewamındada 51lik kullanılabilir SS'lede olay bitirilir...
Megan racingi öneririm silencerla sanki standarttan bile daha sessiz. ve verimli bir egzos