Orijinalini görmek için tıklayınız : Mobil 1 DRIFT FEST 21 Haziran 2009
Güzel bir organizasyondu... Emeği geçen JDM WORKS , HI ORGANİZASYON, LGL ve Mobil 1'e tşk ederim.
excalıbur
22-06-2009, 13:15
mükemmel bir gündü..emeği geçen herkeze teşekkürler..bir teşekkürde o sıcağa rağmen desteklerini esirgemeyen seyircilere..mustafa bir sonrakine böcek ilaçlama sponsoruda bulur inşallah..:))
B.Aktepe
22-06-2009, 13:29
Emeği geçen herkesin ellerine sağlık, güzel bir organizasyondu.Keyifli zaman geçirdik :) Drifter mustafa :D
Gecesinde yola cıkmiştik geze geze yorulduk 1 gram uykusuz sabah en erken gelen ekiptik hazirlıkların vs amatörce cektiğim fotolarim var ekliycem müsait olunca. Güzel bi org du herkesin dediği gibi izleyici sorunlari harici eğlendik. tskLer.
PASAKIZI
22-06-2009, 16:25
Bihadakine semsıyenızı unutmayın seklınde duyuruları eklerız afıslere :D
Sizler eglendiniz bir amacımıza ulastık. Turkiyede bisilerin gelistigini gostermek ve gormek cok sevındırıcı
istanbulda antreman yapanlar kendi aralarinda eglenmis yok mu ankaradan ayar verecek boyle organizasyonda sasirdim :confused:
Absinthé
22-06-2009, 16:50
istanbulda antreman yapanlar kendi aralarinda eglenmis yok mu ankaradan ayar verecek boyle organizasyonda sasirdim :confused:
Ayar derken üstadım? :)
Mevlana gibi dönmek burda pek marifet sayılmıyor ondan olabilir. :)
Ayar derken üstadım? :)
Mevlana gibi dönmek burda pek marifet sayılmıyor ondan olabilir. :)
tavaf eder ozaman etrafinda ;)
Mechanix
22-06-2009, 16:55
Marifet olarak görmediğiniz bir organizasyonun konusunu takip etmeniz ilginç o zaman.
Absinthé
22-06-2009, 16:59
Marifet olarak görmediğiniz bir organizasyonun konusunu takip etmeniz ilginç o zaman.
Ben ankaradakı videolardan izlediğimiz sokakta apaçi modeli sadece gaza basarak sıfır çizen tiplerden bahsetmiştim =) Yani onların burda pek borusunun ötmeyeceği anlamında...
Gereksiz alıngan bir yorum olmuş. Bence yanlış anlamışsın. ;)
Kilitli difransiyel arayan birisine bu söylenmez =))
mustafa yanlış anlamış olabilirsin; o çizmekle ayar verilmez drift yapmaları lazım diyor olabilir...hani ben sürekli 0 çizdim ayar veremem mesela :D
Mechanix
22-06-2009, 17:01
Ben ankaradakı videolardan izlediğimiz sokakta apaçi modeli sadece gaza basarak sıfır çizen tiplerden bahsetmiştim =) Yani onların burda pek borusunun ötmeyeceği anlamında...
Gereksiz alıngan bir yorum olmuş. Bence yanlış anlamışsın. ;)
Kilitli difransiyel arayan birisine bu söylenmez =))
Kusura bakma , öküzlük ettim resmen :)
insanın kendini bilmesi guzel :D
Absinthé
22-06-2009, 17:08
Yok rica ederim....Estağfurullah. =)
Dükkana gelince Jdm Works D'Team T-shirt ü hediye edersin ödeşiriz =))
insanın kendini bilmesi guzel :D
:D:D:D:D nası yani
30 dakika kadar kaldım güzel görünüyordu ama felaket sıcaktı hava yandık kavrulduk:)
Vts_Power
22-06-2009, 18:05
onur niyetimiz öyle idi ama ters giden durumlar oldu mascora sıfır motor yapıyorum parçaları beklioruz.inşallah 19 unda dikilecez karşılarına al sana Ankara ekibi die.:D
onur niyetimiz öyle idi ama ters giden durumlar oldu mascora sıfır motor yapıyorum parçaları beklioruz.inşallah 19 unda dikilecez karşılarına al sana Ankara ekibi die.:D
ayni motorla devam mi?
Vts_Power
22-06-2009, 18:10
ayni motorla devam mi?
devam devam :D
rb20 esixler nerde yahu inline-6 sesi dinleseydik?
Bu arada çekilişte hangi numara cıktı taxi için ?
SerkanKurt
22-06-2009, 19:06
409 bizim bilete çıktı ama biz fazla kalmadık çok sıcaktı çekilir çile değildi :) Orda bulunan Absinthe' e dedim o bindi.
dragstar
22-06-2009, 20:27
organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler aşıra sıcak dolayısıyla ce 1 saat uykuyla geldiğim için anca 1 saat durabildim:(
PASAKIZI
22-06-2009, 20:35
belkı yıl sonu kapanısını sıcaktan sıkayet edılmeyen serın bır mevsımde yaparız ;)
ozaman belkı Ankara arabaları ve Antalya arabaları da hazır olur.
drift taxi ye binmek isteyenler icin en yakın tarih 19 Temmuz 'da İzmit korfez Pistinde gerceklesecek organizasyondur ;)
killererkan
22-06-2009, 22:11
keşke ist. dışındaki arabalar hazır olmuş olsalardı,daha keyifli olacaktı
bence cok güzel bi gündü, olumsuz eleştiren arkadaşlar tabiiki olacak ama bu adamlar havayı soğutamazlar ve böceklere kışt diyemezler.. ne yazıkki memlekete bu sporu icre edecek fazla bi alternatif yer yok
ama sonuçta , JDmworks , HI organizasyon başta olmak üzere , lögel ve mobil'in de sponsorlukları bence iyidi, ben sabah 10da gittim akşam 5de çıktım , evet sıcaktı ama bi o kadarda eğlenceliydi..
emeği geçen herkese cok cok tesekkürler