Orijinalini görmek için tıklayınız : dikkatli olalım arkadaşlar ( civic ilan )
ilanla uzaktan yakından ilgim yok sadece araç alıcak arkadaşlara bilgi olsun diye ilanı veriyorum
http://www.sahibinden.com/1_6_ies_full_full_orjinal_ilk_sahibinden-23WQQaXQQ14466377WQQpXQQdisplayitem
isanların bukadar duyarlı olması güzel :)
vtecburhan
29-05-2009, 14:34
ben bu arabanın kazsınıda hatırlar gıbıyım vtı jantı vardı galıba bu arabada
Yaw araç zaten şakülü kaymış duruyor üzüldüm gidip gelen adam için piyasa böyle tek tekçilerler dolu zaten. bana gelen araba alıp satanları anlatsam roman olur
Duyarlı TT, seviyoruz. Sağ olasın...
Uyarın için sağol teşekkürler.
nasıl 3 -5 kuruş için analarına bacılarına küfür ettiriyolar anlamış değilim....
Maşşallah rengi iyi tutturmuş arkadas.Onu da yapamayanlar var yadırgamayın bu kadar :D
Uyarın için saol.Bilgilendırmen iyi olmus sen gitmişsin ta nerelere bi başkası gitmez inşallah kanıp !..
Maşşallah rengi iyi tutturmuş arkadas.Onu da yapamayanlar var yadırgamayın bu kadar :D
Uyarın için saol.Bilgilendırmen iyi olmus sen gitmişsin ta nerelere bi başkası gitmez inşallah kanıp !..
ben gidip bakmadım arkadaşım ilanı gördüm bilgi amaçlı ekledim buraya;)
yuh ya : )bende gecen bır s 2000 e baktım aracta 2 parca boya var dendı arac 30 bın tl hasar almıs kaskodan ne yazıkkı oluyor boyle seyler : )
VteC_MaNiaC
29-05-2009, 21:45
yuh ya : )bende gecen bır s 2000 e baktım aracta 2 parca boya var dendı arac 30 bın tl hasar almıs kaskodan ne yazıkkı oluyor boyle seyler : )
abi bu lafından sonra hayallerimden soğudum ... :)
abi bu lafından sonra hayallerimden soğudum ... :)
valla 3-5 derken ınsan yorulup korkuyor gercekten :D bazı arabalarda boyasız bulmak gercekten zor evet ama hasat durumda olunca cogu ,ınsan soguyor .normal boyaya razıyızda anormalı bozuyor :D
PROMINENT
29-05-2009, 21:54
2 parça boyada klasik oldu zaten pert s2000 lerde ...
arabayı 2 parçaya böldükleri için aslında bir nevi yalan olmuyor..
Emir_b16a
29-05-2009, 22:02
uyuz oluyorum bu lafada 4 parça boyalı (hangi 4 parça meçhul :D) ztn arabada toplam 7 8 parça war :D
ahaha aynen gecen bır cabrıoya bakıyorum adam dıyo belden asagı boya var lan zaten ustu tente ne kaldı :D:D:D:D komple desene :D
yasintezcan
29-05-2009, 22:14
malesef insanlarımız iyice laşka oldular:mad:
hatırlatman için saolasın usta.
dragstar
29-05-2009, 22:18
bilgilendirme için teşekkürler
Ahahaha ben de diyorum bu beni aramadı bi daha S2K icin :D
ahaha aynen gecen bır cabrıoya bakıyorum adam dıyo belden asagı boya var lan zaten ustu tente ne kaldı :D:D:D:D komple desene :D
:hahaha: of bu süpermiş ya ahahah :D
turbo&quattro
30-05-2009, 04:22
Her malin bir alicisi var...Bu sahtekarlik niye anlasilir gibi dgeil..
Ahahaha ben de diyorum bu beni aramadı bi daha S2K icin :D
ahahah :D neyını arım kanka :D
:D:D:D çok iyi yaa :D:hahaha: