Orijinalini görmek için tıklayınız : Lambo vs Suby...in turkey
http://www.youtube.com/watch?v=XBpZJR_lZHE fazla söze gerek yok
subaru ne kalkış yapmiş be......
bide bitiş cizgisinde söliyenenlri slyim en az 10boy fark varmıs....
Sinan'S2k
24-09-2006, 04:26
Keşke birde rolling yapsalardı da mrt geçebiliyor mu bir görseydik diabloyu?? Hep kalkış yapıldı çünkü
kalkışta kaçınılmaz doğru bir sonuç fakat oarkadan itişli bir diablşo napabilirki kaslkışta yanlız
o arabayı ben çok sürdüm önceki sahibi arkadaş,ımdı o makina garip 200 250 den sonra garipleşiyor
KSK-VTEC
24-09-2006, 10:33
bence çok gereksiz bi deneme olmuş hangısinin iyi olduüunu anlamak için roll yapmaları lazımdı
MRT'yi tebrik ediyoruz canı gönülden..Çok emek harcanmış ve çok güzel hazırlanmış bir araç oldu..
Maşallah ..
Kazasz belasız.
HGT (Bravo) Ankara'nın efsane araçlarından...Bir de "Carbon King" evo var...o da efsane..MRT+Lambo+Bravo+EVO dörtlü yapılan kalkış var, videosu konmadı daha..resimleri var...
MRT hepsini ayırıyor..Bravo 2 geliyor sanırım...EVO 3..Lambo sonuncu...
MRT fena yürüyor arkadaşlar..Öyle böyle deil...
Fotolar için bkz. www.subaruimpreza.org/sbfor , resimler bölümünde ilgili topic
bu mrt'nin daha once beyaz sti'ı wardı glba di mi mado'nun sahibi...
bu mrt'nin daha once beyaz sti'ı wardı glba di mi mado'nun sahibi...
Beyaz wrx..Şu anda STI....Tabii ne kadar STI denebilir ki o araca artık? "Crawford Performance Impreza" demek daha doğru..:D
Tokyo Drift
24-09-2006, 11:19
yuh be subaruya bak arabada süper motor var:)
guzel olmus ama roll yapılsa daha ii olurdu ;)
700hp'ye yakın veriomuş dynoda...
sami_z01
24-09-2006, 12:28
selam
http://rapidshare.de/files/34247013/MOV00401.MPG.html
saygilar
sami
selam
http://rapidshare.de/files/34247013/MOV00401.MPG.html
saygilar
sami
bu daha açıklayıcı olmuş keşke skyline la da deneseydi :icon_tup:
arkadslar rollin diosunuz ama araclar arasında daglar kadar fark vardı ondan rolling e girmediler ... kalksalarda durum aynı olurdu ama rollindede nasıl uzadıgını ögrenirdik...
teşekkürler videolar için
her şey otobanda belli oldu arac falan arızalı deilmiş...bu son mesajım artık her sey ortada arkadslar....kolay gelsin herkeze
.........
Alp Atak
MRT nin üzerindeki jant ne marka ?
Yuregi-R
24-09-2006, 17:33
Evet bravo guzel gidiyor bende denediğimde 2 boy geçilmiştim.(70-230 rolling) Tabi benım motor stock 11 sıkıştırma 12psi da yürüyorum.
Streeter
24-09-2006, 17:44
kanka senın makıneyı ne kadar soksek 800 kılo olamazsın bılıyosun. yanı koltugu sokup tabure dahı koysan ole arkadaslar gıbı sokme sansın yok :) dıyorum al bı kare kasa koy motoru aglasın :)
Ordaki Vectra Gt dende bahsedelim Unutmayın 94 model bordo c20let turbo
Streeter
24-09-2006, 17:54
neden bahsedıoyoruz?
kalkışta kaçınılmaz doğru bir sonuç fakat oarkadan itişli bir diablşo napabilirki kaslkışta yanlız
o arabayı ben çok sürdüm önceki sahibi arkadaş,ımdı o makina garip 200 250 den sonra garipleşiyor
diablo vt ler 4 cekerdir ;)
diablo vt ler 4 cekerdir ;)
ama o araba ST;)
lambo kalkamamışmı? yoksa subaru çok feci kalktığı için bana mı öle geldi ? :D
o kadr guclu bi motor we arkadan çeker ... yapılıbi 4x4 e karşı başka ne sonuç beklenirki ?
Subaru nun sahibine de helal olsn çok gzl araba yapmış kazasız belasız kullanmasının dileği ile ama
bnm kişisel fikrm subaru 10 deil 20 boy atsa ne olur ... Lambo baya bi üst gömlek
Streeter
24-09-2006, 19:52
roll on da lambo yurur bence...
ama o araba ST;)
sv demek istedin galiba :)
ama o araba vt. jantlarından da anlayabilirsin tabi on tampondaki sis farlarından da ve on tamponun kendisinden de.
akadslar imkanı yok lambonun roll da alması keşke yapaslarda koysaydım o subarunu nasıl yürüdügünü keşke ncanlı gözle görseydiniz görmenizi isterdim cidden... süper bi gündü...
Streeter
24-09-2006, 21:07
arkadasım sen nedne boyle ınatla konusuyorsun? nasıl ımkanı yok y.500 hp okadar hacımlı bır makıne.tork denen bıısıy dıabloda cok sacma sekılde mevcut haberın olsun.zaten bıtsın su arabam ankarayada gelıcem hususı.. cok var orda gecılemez denılen arabalar
Juggernaut
24-09-2006, 21:33
Arkadan itişse daha iyi kaybı az:D
bende bi yandan 700bg den bahsediyorum:) snede torku düşün bakalım...:rolleyes:
neyse kusura bakamyın bende benim olmayan arac ile hakkında konsuyorum yorum yapıyorum sevdigim saydıgım saygı gördügüm bi abimin aracı yaptıım yorumlar biraz fazla olmus herkez özür diliyorum ata sözü vardır başkasını seyi ile gerdege girilmez die :) ona benzedi biraz o neyse arac bu arkadaslar....
Manimillion
24-09-2006, 21:41
Ust uste 15 kere kalksinlar, 15 den 8 ni alan kazansin. Subaru 5 dedikten sonra sanziman kalmaz zaten.
haha
Juggernaut
24-09-2006, 21:42
Bide bu video var aradaki fark daha iyi anlasılıyor.
http://www.youtube.com/watch?v=z1XMtTHk95M
Manimillion
24-09-2006, 21:45
Bide bu video var aradaki fark daha iyi anlasılıyor.
http://www.youtube.com/watch?v=z1XMtTHk95M
bende alicam standard anadol a f1 pilotu koyacam, sonra acemiye f430 verecem. Anadol un yeni reklam filmi olarak gosterecem bunu, herkes oha bea, anadol a bak helal olsun diyece. 2339981202189hp Anadol F1 :cool:
Streeter
24-09-2006, 21:46
700 hp kım yaa
subarumu 700 hp muhahahaha.. o araba max 450 hp cıkarır oda muamma... 500 lu rakam cıkarsın ben bu ısı bırakırım...
Juggernaut
24-09-2006, 21:51
bende alicam standard anadol a f1 pilotu koyacam, sonra acemiye f430 verecem. Anadol un yeni reklam filmi olarak gosterecem bunu, herkes oha bea, anadol a bak helal olsun diyece. 2339981202189hp Anadol F1 :cool:
:hoo: :hoo:
700 hp kım yaa
subarumu 700 hp muhahahaha.. o araba max 450 hp cıkarır oda muamma... 500 lu rakam cıkarsın ben bu ısı bırakırım...
hadi bakalım öle olsun...daha bunu devamı var merak etmeyin ztn...devam devam gelcek daha cok şaşırcaksınız... neyse bu konuyu kapatalım...
Streeter
24-09-2006, 22:15
yaw bılader sadece soylentıden ıbaret seylerı gelıp burda konusma.. VTH 800 hp dıyolar dogrumuuu hayır yalan :D:D:D
700hp'ye yakın veriomuş dynoda...
hangi dyno bu,
sende varmi videosu yada dyno kagidi?
dyno kagıdı yok ancak aracı yapan şahıs en yakın arkadasımın eniştesi...
bizzat bilgileri ondan alıyorum..
dyno sheet yok bende basta pek inanmadım ancak bu bilgi bana kardesm kadar yakın arkadsımdan geldi ve buraya yazdım....
Streeter
24-09-2006, 22:23
hp ler soylemekle alınmıyor malesef
:icon_bla: :icon_bla: :icon_bla: evet ya hersey bos sti'a ne yuklesen yurumez dimi en kralı alıcan honda civic koycan b18 vercen turboyu dayıcan agzına psi'ı en kralı ole yapcan diablo geccen.....
Arkadan itişse daha iyi kaybı az:D
yok hocam dedik ya 4 ceker diye vt o araba.
Low-Rider
24-09-2006, 22:28
efe saçma saçma konuşma ya
arkadaşın 700hp diyo diyemi 700 hp olcak
madem dynoda vermiş 700hp,kardeşin kadar yakın arkadaşından iste dyno çıktısını yada videosu nesi varsa,esirgememeli senden..
Juggernaut
24-09-2006, 22:29
yok hocam dedik ya 4 ceker diye vt o araba.
abi anlamam ben fazla lambodan sen dört çeker diyosan dört çekerdir:D
Streeter
24-09-2006, 22:36
he bu arada vıudeolar bolumune bı bak turbosuz 2 lıtre cıvıcın 400 metrede ne yaptıgını bı gor.. HONDAlartın mod konusunda sınırları cok yuksek kıms egozunmasın. sen ver parcayı o alır ...
Yuregi-R
24-09-2006, 22:45
Mrt nin uzerindeki turbo Gt35R bu turbonun max vereceği guc 550-600 hp, (max flow rate of 65 lb/min)
Bravo ile bende denedim 2 boy geçildim ozaman simdi benım arabam 600 hp olması lazım.
Subarunun iyi yürüdüğü belli yapanların eline sağlık fakat şuan için 700 hp olduğunu zannetmiyorum,ilerisi için birşey diyemem, diabloda kalkışta patinaj bile çekmiyor nebiçim diablo, benım bildiğim lastiği yaka yaka kalkması lazım diye beklerdim.
Saygılar
Tholl-ga
24-09-2006, 22:49
Sakin......
efe saçma saçma konuşma ya
arkadaşın 700hp diyo diyemi 700 hp olcak
madem dynoda vermiş 700hp,kardeşin kadar yakın arkadaşından iste dyno çıktısını yada videosu nesi varsa,esirgememeli senden..
araç dynoya girmiş mi acaba bi soran var mı ya??
neden bana çıkışılıo hayret bişi ya.....
burda aynı bilgiyi onaylayanlar var neden sadece bana çıkışılıo ya merak ediorum....
araç dynoya girmemiş ancak setuplarla beraber aracın 700e yakın (hiç bi post'umda direk 700 hp demedim) bi hp vereceği söylendi....
neden sadece suclanan ben oluorm ya cok merak ediorum suclayan abilerim bi soyleyebilir mi??
Streeter
24-09-2006, 22:50
dıabloda vt ımıs kanka 4 ceker dıye sarmıyor ayrıca bence dıplemedı sesınden bellı...
ikili konusmalardan kacinalim,
msn icq ozel mesaj deneyin lutfen...
Streeter
24-09-2006, 22:51
Mrt nin uzerindeki turbo Gt35R bu turbonun max vereceği guc 550-600 hp, (max flow rate of 65 lb/min)
Bravo ile bende denedim 2 boy geçildim ozaman simdi benım arabam 600 hp olması lazım.
Subarunun iyi yürüdüğü belli yapanların eline sağlık fakat şuan için 700 hp olduğunu zannetmiyorum,ilerisi için birşey diyemem, diabloda kalkışta patinaj bile çekmiyor nebiçim diablo, benım bildiğim lastiği yaka yaka kalkması lazım diye beklerdim.
Saygılar bunun ustune daha soylenecek bısıy yok
Yuregi-R
24-09-2006, 22:52
Arkadaşlar polemiğe gerek yok...
Herkez istediği Hp de olabilir.
Low-Rider
24-09-2006, 22:53
araç dynoya girmiş mi acaba bi soran var mı ya??
neden bana çıkışılıo hayret bişi ya.....
burda aynı bilgiyi onaylayanlar var neden sadece bana çıkışılıo ya merak ediorum....
araç dynoya girmemiş ancak setuplarla beraber aracın 700e yakın (hiç bi post'umda direk 700 hp demedim) bi hp vereceği söylendi....
neden sadece suclanan ben oluorm ya cok merak ediorum suclayan abilerim bi soyleyebilir mi??
efe bu postu sen atmışın
http://www.techturkey.com/forum/showpost.php?p=40132&postcount=15
bu yazdığın posttan ben dynoya çıktığınıa anlıyorum,ama şimdi dynoya girmemiş diyosun
Maşallah beygirler havada uçuyo gene sanki bu hpler bööle havadan düşüyo yahu arkadaşlar sölerken kolay geliyo ağza da 450 hp ile 600-700 hp arasında inanılmaz fark var.
Araç sahibinin azından forumda yazılı bi bilgi göremedim ben ?
Başkasının arabasının Hpleri ile tartışma yaratıp bu forumu kirletmeyin !
iddası olan varsa koysun dyno verisini kimse cevap atmak zahmetinde bulunmasın bitsin gitsin ...
Yok arkadaşımın dedesinin bıyığı 150 metre arkadaşım söledi geyiğine gerek yok araç sahibi eyer üye ise foruma O yazar. Eyer üye değilse ama başkasının azından söletiyosa bunu idda eden arkadaş bi dyno verisi koysun siteye saygısız şekilde konu türemesin bu ortamda ....
veriomuş dedim ben gormedm etmedim ya........
arkadaşımıda 23:50 itibari ile aradım hafta içi MRT99 dynoya giricek herkes ilgili forumdan gorebilir dedi....
sami_z01
24-09-2006, 22:55
selam
arkadaslar daha sakin olalim lutfen....
Ankaradaki arkadaslarimiz ne hos vakit gecirmisler belli
bizde ayni sekilde guzelce devam edelim
saygilar
sami
Tholl-ga
24-09-2006, 22:58
Son uyarım Sakin...
Yuregi-R
24-09-2006, 22:59
Ef186 +1
Mış mış mış, miş miş miş lerle forumu kirletmeyelim aracın sahibinin 700 hp gibi bir iddiası olduğunu sanmıyorum, kendisi dışında yorum yapılmazsa sevinirim.
Dipnot olarak 600hp bir evo videosu koyuyorum
http://www.youtube.com/watch?v=os7eKSAq-Y8
Saygılar
ben en son soluceğimi
http://www.techturkey.com/forum/showpost.php?p=40368&postcount=62
postta soledim walla artık orası araç sahibinin suçu
ben bu siteye zamanında bilgi edinmek amacı ile girmiştim yaş itibari ile küçük olunca ezilceğimi bilseydim üye olmazdım nedenini anlamış değilim başka bir konudada aracı olmayan bir arkadaş aşağılandı daha önce de ben bir post'a gülmem sebebi ile aşağılandım falan filan... bunlar sanal alemin tuzu biberi eğer bu siteye üye abilerimin canlarını sıktıysam özür dilerim herkese ii geceler....
dıablo hala 4 ceker dıolar dıablo 2 ceker aradaslar???
vaLLaha bravo kardeşler inanın çok güzeL oLmuş..
ben en son soluceğimi
http://www.techturkey.com/forum/showpost.php?p=40368&postcount=62
postta soledim walla artık orası araç sahibinin suçu
ben bu siteye zamanında bilgi edinmek amacı ile girmiştim yaş itibari ile küçük olunca ezilceğimi bilseydim üye olmazdım nedenini anlamış değilim başka bir konudada aracı olmayan bir arkadaş aşağılandı daha önce de ben bir post'a gülmem sebebi ile aşağılandım falan filan... bunlar sanal alemin tuzu biberi eğer bu siteye üye abilerimin canlarını sıktıysam özür dilerim herkese ii geceler....
efecim kimsenin seni ezmek gibi bi amacı yok ama sanırım bi iki ufak hata yaptın bu konudada :( ve bunun üzerinde devam ettiğinden dolayı böylece uzadı kimsenin efeye yüklenelim gibi bi yaklaşım olamaz,olmaz vede olmadı fakat sen hem senin olmayan bi araç ile ilgili hem veri olarak verdiğin rakamların gerçek olup olmadığını bilmeden hemde ortaya bununla ilgili bi kanıt koyamadan sölenen her söze cevap verdin sanki bu bilgilere birebir hakimmiş gibi ...
Bundan çıkartıcağın not bence şu olmalı emin olmadan kesin bilmeden bunu bi forumda bi arkadaş ortamında ısrarla savunma .. Çünkü sen savundukça inanmayan insanlar çıkıcak ve sen sölediklerinle kalıcaksın :(
Seni üzmek istemezdim ben kendi adıma inşallah demek istediğimi anlamışsındır cnm ;)
Sevgilerimle
K.Buğra YILDIRIM
efecim kimsenin seni ezmek gibi bi amacı yok ama sanırım bi iki ufak hata yaptın bu konudada :( ve bunun üzerinde devam ettiğinden dolayı böylece uzadı kimsenin efeye yüklenelim gibi bi yaklaşım olamaz,olmaz vede olmadı fakat sen hem senin olmayan bi araç ile ilgili hem veri olarak verdiğin rakamların gerçek olup olmadığını bilmeden hemde ortaya bununla ilgili bi kanıt koyamadan sölenen her söze cevap verdin sanki bu bilgilere birebir hakimmiş gibi ...
Bundan çıkartıcağın not bence şu olmalı emin olmadan kesin bilmeden bunu bi forumda bi arkadaş ortamında ısrarla savunma .. Çünkü sen savundukça inanmayan insanlar çıkıcak ve sen sölediklerinle kalıcaksın :(
Seni üzmek istemezdim ben kendi adıma inşallah demek istediğimi anlamışsındır cnm ;)
Sevgilerimle
K.Buğra YILDIRIM
teşekkürler buğra abi
ocak 2006 itibari ile bu siteye üyeyim bugune kadar binlerce sey öğrendim hiç bilmediim bir konuyu bile burada öğrenecek kadar cok bilgi içeren bir site bir forum burası ancak su anda senin msjın ile bir sey daha anladım
"baskasının seyi ile gerdeğe girilmez" bugün baska bir konu içindede aynı laf soylenmiş işte şimdi bu laf dogruluunu kanıtladı
dıablo hala 4 ceker dıolar dıablo 2 ceker aradaslar???
hmm öğrenmeye acık degilsin profesyonel birinden yardım aldın mı?
"Diablo VT (Ver. 1), 1993-1998 and Diablo VT Roadster (Ver. 1), 1995-1998
After three years of making minor adjustments to the standard Diablo, Lamborghini decided in 1993 that a second, even more specialized version of the car could add new customers to the brand. Starting with the basic Diablo platform, Lamborghini engineers added a viscous-coupling type all-wheel-drive system, an improved power steering system, resized front wheels and tires chosen to work better with the all-wheel-drive system, four-piston Brembo brake calipers, an updated dashboard design and a new computerized suspension system featuring aggressively tuned Koni shock absorbers. The suspension system could be left in "auto" mode where it was controlled entirely by the computer, or any of four separate "modes" could be manually selected by the driver via buttons in the cabin. The vehicle still lacked ABS brakes."
burda yazar bak :)
http://www.lamborghiniregistry.com/Diablo/DiabloVT/VTdrivetrain.jpg
http://www.lamborghiniregistry.com/Diablo/DiabloVT/index.html
bak bunları incele burda yazar ;) insanları yanlıs bilgilendirmeyelim.
teşekkürler buğra abi
ocak 2006 itibari ile bu siteye üyeyim bugune kadar binlerce sey öğrendim hiç bilmediim bir konuyu bile burada öğrenecek kadar cok bilgi içeren bir site bir forum burası ancak su anda senin msjın ile bir sey daha anladım
"baskasının seyi ile gerdeğe girilmez" bugün baska bir konu içindede aynı laf soylenmiş işte şimdi bu laf dogruluunu kanıtladı
aynen öle cnm kırılmaca ; darılmaca yok ;)
Streeter
24-09-2006, 23:15
yuregır 600 luk evo o arabaları gecıyosa 700 luk suby nelerı gecmez
Juggernaut
24-09-2006, 23:20
Videodaki Evo 600Whp 600hp değil:)Çok güzel gidiyor ama..
600 luk ams nin evosunda hacim 2.3 ve turbo ams gt35 işlem gormus bir turbo.
mrt de hacim 2.5 ve turbo yine islemli gt35 cokta uzak degil heralde denilenlere dimi arkadaslar?
hmm öğrenmeye acık degilsin profesyonel birinden yardım aldın mı?
"Diablo VT (Ver. 1), 1993-1998 and Diablo VT Roadster (Ver. 1), 1995-1998
After three years of making minor adjustments to the standard Diablo, Lamborghini decided in 1993 that a second, even more specialized version of the car could add new customers to the brand. Starting with the basic Diablo platform, Lamborghini engineers added a viscous-coupling type all-wheel-drive system, an improved power steering system, resized front wheels and tires chosen to work better with the all-wheel-drive system, four-piston Brembo brake calipers, an updated dashboard design and a new computerized suspension system featuring aggressively tuned Koni shock absorbers. The suspension system could be left in "auto" mode where it was controlled entirely by the computer, or any of four separate "modes" could be manually selected by the driver via buttons in the cabin. The vehicle still lacked ABS brakes."
burda yazar bak :)
http://www.lamborghiniregistry.com/Diablo/DiabloVT/VTdrivetrain.jpg
http://www.lamborghiniregistry.com/Diablo/DiabloVT/index.html
bak bunları incele burda yazar ;) insanları yanlıs bilgilendirmeyelim.
ozamn o araba 4 ceker ıse
kım o arabyı kullanıosa ve kım o kullanının altıne verdıyse helal olsunn ne dıyım bı ınsan kendını bu kadar bıtırır rezıl edder verılen paralara yazık
senın ne ısın var araba denemede yarıstırmada eger bılmıosan ısı evınde otur arabalarını temızle valla yazıklar olsun rezıl ettı kendını dıablocu arkadas.
mrt de hacim 2.5 ve turbo yine islemli gt35 cokta uzak degil heralde denilenlere dimi arkadaslar?
uzak yada değil konu buda değildiki ...
Benim açımdan 1000 hp çıksın aa negüzel trde ii projeler artıyo derim kendimce ....
Ama Amerikayı tekrar keşfetmeye gerek yok ondan dolayı varsa bişi dyno alalım görelim tebrik edelim ok ;)
ayni parcalarla ayni gucu uretmek mumkun mudur?
1) engine efficiency(gerci ikiside stok hacimlerinde deil, ozaman olay kapakta bitiyor diyebilirmiyiz?)
2) yakıt(amerikadaki pump gas 93 ile bizim 100oktan kafa kafaya bile deil)
3) ecu tuning(ayni parcalar ve farkli mapper'larla farkli gucler aliniyor)
son olarak diyecegim suan ankaradaki en hizli impreza MRT, keyifli surusler...
Ef186 +1
Mış mış mış, miş miş miş lerle forumu kirletmeyelim aracın sahibinin 700 hp gibi bir iddiası olduğunu sanmıyorum, kendisi dışında yorum yapılmazsa sevinirim.
Dipnot olarak 600hp bir evo videosu koyuyorum
http://www.youtube.com/watch?v=os7eKSAq-Y8
Saygılar
evo cok iyi ya sao yuregir ;)
Yuregi-R
24-09-2006, 23:46
c16 yakıt ile 44 psi basarsan alırsın subarudanda o güçleri :)
aynen dediklerinizde haklısınız.
1- blok ve kapak tasarımı ve uyumu engine efficenynin sartlarından ilkidir. iyi bir kapak altındaki blogun maksimum gucunu ortaya cıkarmanın tek yoludur.
2- amerikadaki 93 pump gas tr de satılan 100 oktan benzinle hemen hemen aynı ozellikleri tasır tabi sahtekar bir bayiye denk gelmediyseniz. amerikada genelen dyno verilerinde 91 ronluk benzin kullanılır ama yarıslarda 104 trye gore 117 olan race gas kullanılır. tr deki 100 oktan benzini kaliteli bir katkı ile 93 ron seviyelerinde tutabilirsiniz bu da ignition efficency icin yeterli bir degerdir eger map programı yapılırken buna gore yapılır ve water injectionla detenesyon seviyelerinizi %15 civarlarında yukarılara cekebilirseniz.
3. yukarıda da biraz degindim bu konuya ama bu tip bir motorun can damarı mapping idir.bildiginiz gibi motec ve aem standalone ların yerine yeni cıkan hydra ile windows ara yuzuyle proglamlaması oldukca kolay ve ulkemizde bu isi oldukca basarılı yapan can celibi diye bir adam var sagolsun bu araba icin elinden geleniş yaptı daha da yapacak tabi.gerek prs evoda olsun gerekse mrt de olsun guzel yazılımlarıyla ham saglamlık hem performans acısından yurt dısındaki meslektaslarını aratmadıgını kanıtladı.
brnim fikrim ise suan tr deki en hızlı impreza mrtdir ve sahibi murat abime de agız tadıyla binmesini dilerim gunu gelecek o da gecilecek tabiki ama bunlar guzel seyler gunden gune kalite artıyor.:)
Streeter
24-09-2006, 23:50
yuregır guzel konuya degınmıssın. yakıt normal benzınde degıl :)
Yuregi-R
25-09-2006, 00:02
Kaan evo nos lu R1 i zorluyo videoya iyi bakın :)
Streeter
25-09-2006, 00:31
kanka bıde 900 luk 1100 luk halı ne yapacak demekkı ya şaka gıbı