Orijinalini görmek için tıklayınız : 5 vites yığılma sorunu
rollinglerde 5 viteste yığılma sorunu yaşıyorum biraz araştırma yaptım ve crx 5 dişlisi ile bu sorunu çözebileceğimi öğrendim. sanırım oranları biraz daha kısaymıs. yakın zamanda senkromençler değişicek açmışken 5 vites sorununuda halletmek istiyorum.
içimizde bu konuda tecrubeli arkadaslar vardır.baska fikirler dusunceler varsa paylaşırsanız sevinirim.:)
söktüğünde ayna mahrutinin diş sayısına bakın ona göre hareket edilir
345 grup degısmedıkce randıman alabılcekmısın?
söktüğünde ayna mahrutinin diş sayısına bakın ona göre hareket edilir
buyuk ìhtimal Seref ustada acilcak. Kendisine konuyu aktaricam. Disli sayisi uydugu taktirde randiman alabilirmiyiz ki:)
345 grup degısmedıkce randıman alabılcekmısın?
ah bi bilsem
randıman almamanız için sebep yok olur atla deve değil zaten şerefe gidicekse fazla konuşmak yersiz çözerler..
Peki 1,4 için ne yapmak lazım.bende herkes gibi 5.vitesimi kullanmak istiyorum:D
Peki 1,4 için ne yapmak lazım.bende herkes gibi 5.vitesimi kullanmak istiyorum:D
boşver dişliyi sen jant yap:)
kanka 5 i crx takarsan yığılma gider ama fazla kısa olur senin 3 4 zaten kısa 80le 3000 rpm gibi bişey olur çekilmez bence böyle iyi 5 i kullanma :D heleki ilerde kısa son dişliye falan geçersen crx 5 iyle inan çok komik olur i es 5 i anca kurtarır ben olsam dokunmam şu anki 5 in 0.750 olması lazım sen oraya 4.25 e 0.878 takacaksın güç için iyi ama trafikte rezillik ;) bari si tak ama bence dokunma
crx: Si: senin:
5th: .878 771 750
final 3.888 4.250 4.250
Top speed yapamiyorum kanka 180-190 dedin mi bitiyorum. 4 sonuda max 180 civari oluyor. Kafam cok karisti napicam bilmiyorum:)
bnm 5. vitesim gitti en azından 5. vitesiniz war :'(
yine bir 5. vites hikayesi... :)