Orijinalini görmek için tıklayınız : Xbox 360 - Forza Motorsport® 3 - E3 Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=NrW215cgMLU
http://www.youtube.com/watch?v=3JaF3HZBwBA
neyse biz ekim 2009 da rahatlıyoruz :)
pek bekledigim gibi bir trailer olmamis ama oyunun 2.si kadar iyi ve gercekci olacagina inaniyorum. 2.si gibi olmassa xbox for sale : )
pek bekledigim gibi bir trailer olmamis ama oyunun 2.si kadar iyi ve gercekci olacagina inaniyorum. 2.si gibi olmassa xbox for sale : )
hehe aynen öle sadece bu oyun için xbox aldıkta yalnız o drift sahnelerini filan fm3 de drift mode drag mode filan olduğu için gaza gelip abartıp koymuşlar sanırım :)
gerçi şöle bişide var az önce gt5 i izledim onlarda trailer ı yapmışta sanki oyunu oynarken görüntüler öyle olsa keşke :)
o trailer da ne öyle aman Allahım apaci oyunu olmuş bu iyice :D
Gt5 > Forza :) :)
hehe öyle gözümülz gördüğümüzden bile daha güzel trailer ı koyup oyunda öyleymiş hissi verilmio olm bizde mal meydanda açıoz çatır patır patlata patlata yanlıoz :)
ilk trailer aman allahım fazla abarmıslar sanki sipek :)
MUGENPOWE®
03-06-2009, 13:18
walla cıksn artk skldm fm2 oynamaktan alcak araba kalmadı lıve uyelıkte bıttıydı 3 gelsın bıda alalım netten oynamak zewklı oluyo konusa konusa :)
lies ;) .....
abı yok ya bı yol olmaz bu forzadan walla olmaz...traılere baksana ff1 dekı sahneler fln...cıkk olmamıs...
abı yok ya bı yol olmaz bu forzadan walla olmaz...traılere baksana ff1 dekı sahneler fln...cıkk olmamıs...
hehe kanka film mi olm bu izleniomu, oynanıo :)
o zmn screenshot verelim illa istiosunuz :)
http://www.youtube.com/watch?v=srsfhBro6DA
hehe kanka film mi olm bu izleniomu, oynanıo :)
kanka adamlar mantalıteyı koymus ortaya el fenerı cek yanla karsıdan bırı gelsın oda yanlasın yan yana yanlansın...bırı karsıdan yanlasın ben burdan fln olmamıs ıste ya..stp nın type r savundugu gıbı savunma sunu:D
o zmn screenshot verelim illa istiosunuz :)
http://www.youtube.com/watch?v=srsfhBro6DA
walla gt5 daha ıyı:)
Cars filminin fragmanini izliyormusum gibi hissettim kendimi :D
Cars filminin fragmanini izliyormusum gibi hissettim kendimi :D
hah ıste ya bende neye benzıyor dıyorum...
walla gt5 daha ıyı:)
eet kanka trailer olark ii haklsın:D
::ZaFeR::
03-06-2009, 20:16
neden böyle oyunlar PC için çıkmaz :D
ahmetbaha-drs
03-06-2009, 20:50
neden böyle oyunlar PC için çıkmaz :D
Oyun konsolları satılsın diye.:D Görüntü kalitesi,sesler v.s güzelde garip geldi banada.:)
Serhat Y.
03-06-2009, 21:26
kontrast oranı biraz yüksek ama genel olarak grafikler çok güzel, eğer oyunda trailer kadar kötüyse ki öyledir muhtemelen ve bu oyunu gt5 ile kıyaslarsak biraz fazla hayal ürünü kalmış onun yanında pek gerçekçiliği yok gibi. gt5 prologue çok daha iyi, ben esas gt5 in tam versiyonunu düşenemiyorum çok deli bişey çıkacak ortaya, sony bu kadar beklediyse bu oyun için bi bildii vardır...
kontrast oranı biraz yüksek ama genel olarak grafikler çok güzel, eğer oyunda trailer kadar kötüyse ki öyledir muhtemelen ve bu oyunu gt5 ile kıyaslarsak biraz fazla hayal ürünü kalmış onun yanında pek gerçekçiliği yok gibi. gt5 prologue çok daha iyi, ben esas gt5 in tam versiyonunu düşenemiyorum çok deli bişey çıkacak ortaya, sony bu kadar beklediyse bu oyun için bi bildii vardır...
kanka mevzu ne biliomusun sen hiç oynamadın trailer filan hikaye biz makarasındayızda
bu oyun gt 5 e oranla biraz fazla simulasyon kalıo daha ağır ve gerçekçi yani fizik olarak bunu oynamadan önce gt den kralı yok diodum bundan sonra gt serisi forzaya göre arcade gelmeye başladı bana
Serhat Y.
03-06-2009, 21:38
kanka mevzu ne biliomusun sen hiç oynamadın trailer filan hikaye biz makarasındayızda
bu oyun gt 5 e oranla biraz fazla simulasyon kalıo daha ağır ve gerçekçi yani fizik olarak bunu oynamadan önce gt den kralı yok diodum bundan sonra gt serisi forzaya göre arcade gelmeye başladı bana
evet oynamadım haklısın. abi benim suçum yokki ama trailer videosu koydunuz bende bu görüntüye göre yorum yaptım. sen herikisinide oynadığına göre haklısındır nediyim:icon_tup:
evet oynamadım haklısın. abi benim suçum yokki ama trailer videosu koydunuz bende bu görüntüye göre yorum yaptım. sen herikisinide oynadığına göre haklısındır nediyim:icon_tup:
ya ben eski gt 4 cüyüm biliosun tamerle milyon tane turnuva yapmışızdır ama bundan sonra tamere gittiğimde oynayamıom nedense gt5 ilginç gelio
bi akşam ayarlayında forzada atalım o zmn :)
Serhat Y.
03-06-2009, 21:45
ya ben eski gt 4 cüyüm biliosun tamerle milyon tane turnuva yapmışızdır ama bundan sonra tamere gittiğimde oynayamıom nedense gt5 ilginç gelio
bi akşam ayarlayında forzada atalım o zmn :)
atalım kanka. ben bi pazar gündüzden ayarlıycam zaten 3-4 saat yetmiyor walla arkadaş grubu topluca oynayınca enaz 12 saat lazım sende makinayı getirirsin herikisinide test ederiz
atalım kanka. ben bi pazar gündüzden ayarlıycam zaten 3-4 saat yetmiyor walla arkadaş grubu topluca oynayınca enaz 12 saat lazım sende makinayı getirirsin herikisinide test ederiz
getiririm abi tabi sen iimişsin bu işte göksel patates ama :)
Rockford
03-06-2009, 23:35
ilk trailer bi oyun icin facia. oyunu daha once oynamadim tanimiyorum ama eger dediniz gibi simulasyon oyununun yeni surumunun trailer i ise bu daha da fena :)
http://www.gran-turismo.com/en/movie/d3284.html
NExtGEN konsollara yakışan oyunun videosunuda ben verim... Objektif bir GT ci olaraktan forza3 SİMULASyon olarak ii olucağına emın olsamda artık o grafiklerle cıkmamalıydı. Kaldıki o video oyun içi bile değil :S
http://www.gtpla.net/wp-content/uploads/2009/06/2jcc6fq.png
http://www.gtpla.net/wp-content/uploads/2009/06/nlq2ih.png
::ZaFeR::
04-06-2009, 01:13
Oyun konsolları satılsın diye.:D Görüntü kalitesi,sesler v.s güzelde garip geldi banada.:)
Fantazi kuruyorum zaten şu an konsol için :D
Ps3+Full HD TV+Logitech G25+Spor Koltuklu bir sistem :D
AUDİ direk sponsor olmuş sanırım oyuna
MUGENPOWE®
04-06-2009, 01:23
hıc bızmn hıc bı forza serısı kendını gt serısıne ezdırmemıstır daha ekıme kadar cok var bu serıde kendını ezdırmez merak etmeyın :)
ya sen inanmışsın ya :) :)
ya sen inanmışsın ya :) :)
bi sen inanamadin, bi gelsen ben sana ayar$ovu yapsam susucan ama nerdee : )
biz commodore 64 lerden geldik o yüzden böle oyun buldumu değeriini ii biliriz :) grkm de böle gt gt die bağırır :D
MUGENPOWE®
04-06-2009, 14:18
bız ona zamanında ayarı verdık ıcıcını yeedı sokucam gene odaya onu az kaldı :heyoo:
bız ona zamanında ayarı verdık ıcıcını yeedı sokucam gene odaya onu az kaldı :heyoo:
olm subaruyla bi etapa çıkıorum ken block *** yemiş :)
MUGENPOWE®
04-06-2009, 14:23
ya oo dıılde ben dun 997gt3 aldm 997turbo wardı zaten bıde kardesını koıyyım dedm yanına nese koydk turboladm felan kadran 420 oldu 387 nurburgringde topspeede uzadı bı garıp oldu ayar ıstıo gene anlamadm ama oyundakı en sewdım araba 355challange la mügen tayyar hala mugen s kategorsındekı pıst rekorunu krıamıorm :)
ya oo dıılde ben dun 997gt3 aldm 997turbo wardı zaten bıde kardesını koıyyım dedm yanına nese koydk turboladm felan kadran 420 oldu 387 nurburgringde topspeede uzadı bı garıp oldu ayar ıstıo gene anlamadm ama oyundakı en sewdım araba 355challange la mügen tayyar hala mugen s kategorsındekı pıst rekorunu krıamıorm :)
burma burma bıyıklarım murat seni ayıklarım bunu unutma :)
MUGENPOWE®
04-06-2009, 15:50
burma burma bıyıklarım murat seni ayıklarım bunu unutma :)
yasınkadar oynamıslıım war sunset pensılıanya pıstı derecelerını bı koy her klass takı once bı sen ortaya sora atısaım kocum ;)
yasınkadar oynamıslıım war sunset pensılıanya pıstı derecelerını bı koy her klass takı once bı sen ortaya sora atısaım kocum ;)
suzuka ve ring derecelerini alabilirmiyim
MUGENPOWE®
05-06-2009, 03:19
yrn solerım cıger