Orijinalini görmek için tıklayınız : Dergiye çıkmasını istediğiniz en iyi 6 araç
emre yeşil
04-06-2009, 12:54
Türkiyede bulunan dergiye çıkmasını istediğiniz en iyi 6 araç nedir arkadaşlar. süper sport diyelim pahalı araçlar.
bır cok arac var bence hepsı cıksın derım :)
34 eke 30 turbo e30 :hehe::hehe::hehe::hehe:
saner müftüoğlu
04-06-2009, 12:57
34 eke 30 turbo e30 :hehe::hehe::hehe::hehe:
:hahaha: hadi bismillah
serhat306
04-06-2009, 12:58
Türkiyede bulunan dergiye çıkmasını istediğiniz en iyi 6 araç nedir arkadaşlar.
hepsı cıkıyor zaten dergıcıler buluyorlar yapılı aracı hemen...:)
8.000rpm
04-06-2009, 12:59
swapcenter'da m5 motoru swaplanan e30
msky (msupra çıkmıştı zaten)
mertcan ve arda'nın siyah turbo hb vti'ları
hulk'un turbo hali
ilk aklıma gelenler bunlar...
:hahaha: hadi bismillah
sanerim geçen bişey söyledin muhabbeti geçtiğinde hep aklıma gelir
"abi yıllardır dergi senin diyoruz sende yıllardır az kaldı diyosun" :hehe::hehe::hehe:
onurdemir
04-06-2009, 13:00
En iyi araçları her ay tanıyoruz diye düşünüyorum :) Çıkan araçların bir çoğu yurt dışındakilerle kıyaslanabilecek kadar iyi kalitede. Tuning Türkiye'yi övmenin anlamı yok ama yazdıktan sonra okurken bile keyif alıyorum...
saner müftüoğlu
sanerim geçen bişey söyledin muhabbeti geçtiğinde hep aklıma gelir
"abi yıllardır dergi senin diyoruz sende yıllardır az kaldı diyosun" :hehe::hehe::hehe:
ben bismillahımı çektim müdür:D artık bi simit yemeye gelirsin napalım:D:D
hulk'un turbo hali
+ siyah supra tam benim liste :icon_tup:
emre yeşil
toparlıyım ozaman süper sport pahalı araçlar desem
İstanbulda bi tane viper vardı diye hatırlıyorum eger o hala duruyosa onu derım ben
saner müftüoğlu
04-06-2009, 13:02
hepsı cıkıyor zaten dergıcıler buluyorlar yapılı aracı hemen...:)
konuyla alakası pek olmayabılır ama cekım yaparken oradan gecen her vatandaşın abii beni de çek demesini çözümlemiş değiliz:D arşivimizde yığınla kamyoncu, simitçi ve sıvacı ustalarımızla çekili fotolar var.:) sadece araç bulmakla yetinmiyoruz yani:D
emre yeşil
04-06-2009, 13:04
konuyla alakası pek olmayabılır ama cekım yaparken oradan gecen her vatandaşın abii beni de çek demesini çözümlemiş değiliz:D arşivimizde yığınla kamyoncu, simitçi ve sıvacı ustalarımızla çekili fotolar var.:) sadece araç bulmakla yetinmiyoruz yani:D
bizim hurdacılarla vardı:D:D
valla yıllardır varlıklarını bildiğimiz ama görmeye pek alışık olmadığımız :D fena derecedede merak ettiğimiz siyah supra duruyosa bir ara turuncu supra viper msky mzsky
Boost Up
04-06-2009, 13:08
hulk'un turbo hali
Abicim MSKY da çıktı ya, olsun tekrardan okuruz:D
Supralar
Ankaradaki 2 Turbo VTi
Hulk :)
eke 30 çıksın hemde kapak olsun
onurdemir
04-06-2009, 13:11
Böylemi acaba :eek::D
http://img188.imageshack.us/img188/3/97075820.jpg
http://img188.imageshack.us/img188/7955/23327319.jpg
http://img188.imageshack.us/img188/4535/64800161.jpg
http://img188.imageshack.us/img188/8037/72062128.jpg
Arda'nın vtec
Utku'nun vtec
onurdemir
04-06-2009, 13:14
İstanbulda bi tane viper vardı diye hatırlıyorum eger o hala duruyosa onu derım ben
http://xs230.xs.to/xs230/08352/kapak149.jpg
dragon07
04-06-2009, 13:14
Arda'nın vtec
Utku'nun vtec
+1 diyorum...
birde sertan beyin supralarıyla avk servisini araçları...
mzsky
VIN cıksın :)
:icon_tup:merakla bekleniyor
http://img188.imageshack.us/img188/8037/72062128.jpg
abi bu araba kaç para zuhahahaha fix soru olmuştu sanırım ogün :D
ben unutmuşum VIN'ı
listem değişti
Arda'nın vtec
Utku'nun vtec
VIN
http://xs230.xs.to/xs230/08352/kapak149.jpg
Typer'ın posteri suan tam karsımda asılı baskasından bulmustum ama bılseydım Viper'ın o sayıda oldugunu dergıyıde alırdım :D
onursumer
04-06-2009, 13:21
listeye proje bittiğinde Armageddon Chevrolet Camaro Turbo da eklenebilir ;)
VeNoM_35
04-06-2009, 13:32
arkadaş supersport istemiş ama supersportlar dışında tüm araçlar sayılmış:D ben tvr merak ediyorum.
emre yeşil
04-06-2009, 13:33
arkadaş supersport istemiş ama supersportlar dışında tüm araçlar sayılmış:D ben tvr merak ediyorum.
katılıyorum sana sağol bi sen görmüşsüm:D:D:D
supersport derken Türkiyede o katagoriye giren araçları bir sayarmısın dergiye girmesini istediğin...
8.000rpm
04-06-2009, 13:39
imhotep'in eg sohc vtec ve erol'un şu an boyada olan eg b16'sı birlikte çıkmalı bence...
kerem'in bordo integra'sı da unutulmamalı...
onursumer
04-06-2009, 13:39
veyron un testi mesela hiç fena olmaz :D
katılıyorum valla kesinlikle jdm eg ler toplanıp birlikte bir sayı olmalı buna bilalin b18i barışın kırmızısı balamirin siyahı falan on olur on :D
8.000rpm
04-06-2009, 13:41
supersport derseniz o zaman supralar , avk'nın araçları , armageddon'un camaro...
8.000rpm
04-06-2009, 13:42
katılıyorum valla kesinlikle jdm eg ler toplanıp birlikte bir sayı olmalı buna bilalin b18i barışın kırmızısı balamirin siyahı falan on olur on :D
bak ben onları tamamen unuttum yaa... :(:(
o zaman bir "eg civic" sayısı olsun , başyapıt olsun...
d16 , b16 , b20 , k20 , b18 ne varsa artık topyekün...
hiç bilinmeyen bi ford gt var, onun çıkmasını isterdim gerçekten.
bak ben onları tamamen unuttum yaa... :(:(
o zaman bir "eg civic" sayısı olsun , başyapıt olsun...
d16 , b16 , b20 , k20 , b18 ne varsa artık topyekün...
valla abi kesinlikle mükemmel olur ve koleksiyonluk dergi olur bütün jdm eg le :icon_tup: Onurrrrrrrrrrrrrrrrrrr :D
eg civic sayısı yapmak şart:)
saner müftüoğlu
04-06-2009, 13:47
bizim istediğimiz ne araçlar var ama maalesef bazıları imkansız. Sahipleri maalesef bu tür yayımlara pek sıcak bakmıyorlar. Zaten bizleri de kırmayanlara defalarca şükranlarımızı sunuyoruz. Okuyucular araçları öğrenirken sahipleri de uzun yıllar saklayacağı bir tür hatıra olarak saklar dergiyi. Aslında yazılı basının yerini ne TV ne de internet medyası tutabilir. Ama yazılı basın da tıpkı mektup gibi zamanla yok olacak. En acısı da bu ne yazık ki.
emre yeşil
04-06-2009, 13:49
veyron un testi mesela hiç fena olmaz :D
aynen katılıyorum
saner müftüoğlu
aynen katılıyorum
sabrın sonu selamet;)
emre yeşil
hiç bilinmeyen bi ford gt var, onun çıkmasını isterdim gerçekten.
evet kimin bu ford GT ya
saner müftüoğlu
04-06-2009, 13:50
evet kimin bu ford GT ya
İntercity'nın sahıbı Vural beyın var benım bıldıgım. Ama gecen konusu oldu bırısı daha almıs sanırım
bizim istediğimiz ne araçlar var ama maalesef bazıları imkansız. Sahipleri maalesef bu tür yayımlara pek sıcak bakmıyorlar. Zaten bizleri de kırmayanlara defalarca şükranlarımızı sunuyoruz. Okuyucular araçları öğrenirken sahipleri de uzun yıllar saklayacağı bir tür hatıra olarak saklar dergiyi. Aslında yazılı basının yerini ne TV ne de internet medyası tutabilir. Ama yazılı basın da tıpkı mektup gibi zamanla yok olacak. En acısı da bu ne yazık ki.
bırak edebiyat yapmayı çağrılara kulak ver :D eg diyoruz jdm diyoruz :D
34 MB 164 Bugatti Veyron
Seda Sayan'ın oğlunun audi r8'i :)
Ankara'da gri LP640 vardı mesela o olabilr :)
saner müftüoğlu
04-06-2009, 13:54
bırak edebiyat yapmayı çağrılara kulak ver :D eg diyoruz jdm diyoruz :D
:D ben az önce bı gırıs yaptım ama mustafacan:D tamam EG projesını zaten aylardır konusuyoruz. En kısa zamanda bu tür bır karısımı Tunıng Turkıye ekıbınden zevkle okuyacaksınız;) Eke Tunıng'e Allah kerım demeyelım ama:D
oguzhan320i
04-06-2009, 13:55
carrera gt war onu ıstıorummmmmm
Techturkey e özel sayı yapılsn hepimizin araçları çıksın :D
emre yeşil
Benim listem
bugatti veyron
ford GT40
lamborghini LP 640
dodge viper SRT
porsche turbo
F430 scuderia
saner müftüoğlu
Techturkey e özel sayı yapılsn hepimizin araçları çıksın :D
zaten her sayı bu sıteden araclar cıkıyor;)
:D ben az önce bı gırıs yaptım ama mustafacan:D tamam EG projesını zaten aylardır konusuyoruz. En kısa zamanda bu tür bır karısımı Tunıng Turkıye ekıbınden zevkle okuyacaksınız;) Eke Tunıng'e Allah kerım demeyelım ama:D
Az Kaldı :hehe::hehe::hehe:
Ne olur komple biz cıksak ki :D tarihe geçeriz hakkında özel sayı cıkan tek platform :)
VeNoM_35
04-06-2009, 13:57
http://img530.imageshack.us/img530/8605/gxlzwaj.jpg
bunun dışında birde mavi-beyaz vardı.
nitrO_Oxide
04-06-2009, 13:58
Ben supersport araclar yerine gündelik hayattaki tune edilmiş aracları daha zevkle okuyorum :)
saner müftüoğlu
04-06-2009, 14:01
Ben supersport araclar yerine gündelik hayattaki tune edilmiş aracları daha zevkle okuyorum :)
aslına bakarsan senın bu ılgın olması gereken. Yanı fabrıkasyon spor otomobıller elbet bızım de ılgı alanımız ama modıfıkasyon amaçlı ıncelenırse sonradan yapılmıs proje araclar bızım ıcın daha onemlı yere sahıp oluyor.
Sefa_vts
04-06-2009, 14:02
Ben bekliyorum sitede araç kalmasın bnim güvercine sıra gelsin die ahahhah :D
SerdaR A.
04-06-2009, 14:03
carrera gt war onu ıstıorummmmmm
yok artık inanmam :eek:
elinden uçup gitmesinde guvercinin:D
SerdaR A.
04-06-2009, 14:05
aston martin DB9 :D
saner müftüoğlu
04-06-2009, 14:06
Ben bekliyorum sitede araç kalmasın bnim güvercine sıra gelsin die ahahhah :D
o da olur Sefa;) herkesin aracı bana göre güzel ve anlamlı.
nitrO_Oxide
04-06-2009, 14:06
aslına bakarsan senın bu ılgın olması gereken. Yanı fabrıkasyon spor otomobıller elbet bızım de ılgı alanımız ama modıfıkasyon amaçlı ıncelenırse sonradan yapılmıs proje araclar bızım ıcın daha onemlı yere sahıp oluyor.
aynen :icon_tup:
VeNoM_35
04-06-2009, 14:07
ferrari california da olabilir. hatta şunları direk alabilirsiniz:D
http://exoticspotter.com/bt000192/bt000192_789830.jpg
nitrO_Oxide
04-06-2009, 14:08
bu nası bi para ya :)
emre yeşil
04-06-2009, 14:12
34 AGA 60 takmış rolls royce cabrioya plaka çakma ne olduğu belli değil basının haberi oldu ama bişey çıkmadı çıkmazda zaten bursı türkiye
SerdaR A.
04-06-2009, 14:13
AGA TEAM :cool:
Sefa_vts
04-06-2009, 14:13
elinden uçup gitmesinde guvercinin:D
Ahaha :D gitmez gitmez.. Benden ekonomik kimse kullanmaz onu ondan sevio beni :p
New Record: 150 km with 25 tl 95 octane :D Kendi aracım için..(şehir içi)
o da olur Sefa;) herkesin aracı bana göre güzel ve anlamlı.
Hadi hadi çıkarmam demiosunda :D Yok belki satmazsam dengesizliğimden kurtulup chargered 106 olarak çıkarız.. ama fotolarda arabadan çok emeği geçenler olmalı.. Tüm site :D
SerdaR A.
04-06-2009, 14:14
Carrera gt varmıdır acaba güzel türkiyemizde =)
emre yeşil
04-06-2009, 14:15
varsa kimde acaba
bende lambo LP 640 a hayir demem :D Birde tam anlamıyla supersport olmasa bile full bir 300 c görmek isterdim özellikle beyaz :)
SerdaR A.
04-06-2009, 14:16
varsa kimde acaba
eğer varsa atlıyıcam bi yerlerden :D
FXX :icon_tup:
hatta devaminda basaranin garajindaki araclar toplu cekilse tadindan yenmez :D
Mechanix
04-06-2009, 14:18
Standart fabrikasyon araçlar için otohaber-autocar-Evo falan alın arkadaşlar.
Tuning dergilerinde çıkan otomobillerin olayı tuningdir. :)
izmirde özgörkeyin garajında da çok güzel arabalar var.Supersport olarak ne var bilmiyorum ama eminimki tr de sayılı olan araçlardan vardır
SLR var diyorlardı bir aralar o da güzel olabilir.Zonda var mı peki tr de?
emre yeşil
04-06-2009, 14:27
SLR var diyorlardı bir aralar o da güzel olabilir.Zonda var mı peki tr de?
evet slr var
Ağaoğlunun plaka olayını bi ara gazetede okumustum tam hatırlamıyorum ama olay mahkemeye intikal etmiş falan yazıyordu...
zd 7408 supercar :D
ZağDe süpersıport vay goççum benim :D
izmirde özgörkeyin garajında da çok güzel arabalar var.Supersport olarak ne var bilmiyorum ama eminimki tr de sayılı olan araçlardan vardır
özgörkeyin garajında çok özel ferrariler mercedesler ve bmwler var.. ama dışardan gelen herhangi birinin göremeyeceği kadar saklı duruyorlar..
nitrO_Oxide
04-06-2009, 15:13
Tuning dergilerinde çıkan otomobillerin olayı tuningdir. :)
:icon_tup:
Carrera gt varmıdır acaba güzel türkiyemizde =)
Uğur boralda vardı glba :D
Arabanın motoru kadar bence gorsellıkte onemlıdır
carbon ayna olsun spoıler olsun on lıp olsun bence farklı olmalıdır.
farın ıcını sıyaha boyayıp karlıkcı halıl lipi takıp dergıye cıkmak bence hıc acıcı degıl.
bence bı dergı ye cıkmak ıcn gorsellık onemlıdır..
Türkiyede bulunan dergiye çıkmasını istediğiniz en iyi 6 araç nedir arkadaşlar. süper sport diyelim pahalı araçlar.
Tuning dergileri nde çıkan otomobillerin olayı tuningdir. :)
:rolleyes:
VIN ın motor en son 2 parçaydı ama ne oldu bılmıyorum :)
emre.aksu
04-06-2009, 15:23
goenigsek :D ccx
http://www.arabaruyasi.com/data/media/105/2008-Koenigsegg-CCX-No-Sale-at-1100000-B-640.jpg
bugatti veyron
ferrari fxx
carrera gt
apollo
hotsauce
04-06-2009, 15:36
selahattin vardarlinin tup sase camarosu bence iyi kapak olur:D
bence bırazda dusuk hacımlı araclarıda cıkarın genelde hep bılındık aracalar ,yada yapılmıs cok sade araclar var bıldıkelrım kalite kokan mertcan aracı -arda ugurun si -ft- si- imhotep si
goenigsek :D ccx
http://www.arabaruyasi.com/data/media/105/2008-Koenigsegg-CCX-No-Sale-at-1100000-B-640.jpg
bugatti veyron
ferrari fxx
carrera gt
apollo
Liste baya bi exotic oLmuş :D Apollo TR de yok dime ?
onurdemir
04-06-2009, 15:51
özgörkeyin garajında çok özel ferrariler mercedesler ve bmwler var.. ama dışardan gelen herhangi birinin göremeyeceği kadar saklı duruyorlar..
Kim bilir yakında belki girilir içeri ;) :D
bence bırazda dusuk hacımlı araclarıda cıkarın genelde hep bılındık aracalar ,yada yapılmıs cok sade araclar var bıldıkelrım kalite kokan mertcan aracı -arda ugurun si -ft- si- imhotep si
Gökhan her ay zaten bu tip araçlar yayınlanıyor. Misal bu ayki H22 civic EG
Arabanın motoru kadar bence gorsellıkte onemlıdır
carbon ayna olsun spoıler olsun on lıp olsun bence farklı olmalıdır.
farın ıcını sıyaha boyayıp karlıkcı halıl lipi takıp dergıye cıkmak bence hıc acıcı degıl.
bence bı dergı ye cıkmak ıcn gorsellık onemlıdır..
ben bu yüzden çıkmıyorum
saner müftüoğlu
04-06-2009, 15:59
34 AGA 60 takmış rolls royce cabrioya plaka çakma ne olduğu belli değil basının haberi oldu ama bişey çıkmadı çıkmazda zaten bursı türkiye
adam helikopterle işe gidip gelıyor. Kapıda bunlar var ama ya bılmedıgımız dıger gunluk araclarına ne demeli:)
Bu arada plaka onun ustune
Plakası: 34AGA60
Markası: BENTLEY
Modeli: 2008
Sahip Belge Tarihi: 02.11.2007
Tescil Birimi: GAZİOSMANPAŞA
Renk 1: BEYAZ (Opak)
Renk 2: -
Cinsi: OTOMOBİL
Çalıntı Mı: HAYIR
Hak Mahrumiyeti: YOK
http://img399.imageshack.us/img399/9455/dsc00715k.jpg
http://img.sabah.com.tr/im/2009/05/05/94CDFD7F79C7F24CA1FEFEAFr.jpg
evet bu aga60 sahte olmasıyla ünlü. ama bırının kı gercek:Dama hangısı
ben bu yüzden çıkmıyorum
seni bilen biliyor moruk :)
zamanında gorseli de motoruda aynı anda yaptınız siz :)
olsun genede dergiye kapakolucak aracın hem motorunun hemde dış görünüşünün güsel olması lazımhem dergidaha cok satar hemde ilgi ceker
saner müftüoğlu
04-06-2009, 16:10
olsun genede dergiye kapakolucak aracın hem motorunun hemde dış görünüşünün güsel olması lazımhem dergidaha cok satar hemde ilgi ceker
senın laguna fena bır ornektı. Öylesı her zaman olmuyor maalesef:cool: ömür de bir çıkıyor maalesef.
evet güseldi ama tesisatı da sökmücektik ozaman daha güsel olurdu
saner müftüoğlu
04-06-2009, 16:20
evet güseldi ama tesisatı da sökmücektik ozaman daha güsel olurdu
Dışı sadeyken içi sadece muzık sıstemı varken de kapak olmuştu. Yani zaman ilerledikçe bu kez beklentiler ve meraklar değişiyor. Şimdi bir müzik sistemi size motor performansı kadar zevk vermez. Mavi halinde sistem yoktu ama o Laguna bence Avrupaya bile örnek olacak kapasitedeydi. Ayrıca Laguna'yı turbolamak fikri de zaten başlı başına ilgi ve merak nedeni değil mi?
İşte zaten tuning dergilerinin ana maddesi de bu.
Ayrıca zaman içerisindeki değişimler hepimiz için geçerli. Mesela ben yeni bir araç alacak olursam helezon bile takarak konforunun bozulmasını istemem. Kimisi dış kısımdan, kimisi motordan kimisi de müzik sistemlerinden yana memnun. Sonuç olarak tek bir ortak nokta var o da gençliğimiz ve otomobil tutkunluğumuz. ;)
MUGENPOWE®
04-06-2009, 16:21
ya nıe hıc bı dergı 360 cs yı kapak yapmıo :)
saner müftüoğlu
04-06-2009, 16:23
ya nıe hıc bı dergı 360 cs yı kapak yapmıo :)
Standart halde mi, yoksa üzerine eklentiler var mı?
fakat çok çok iyi dış modifiye yapılmışama motoru dizel olan araclarda var mesela bunlar tam paris tuning show cinsi araclar mesela BY megane gibi diyelim
tesisat ve body kit
herzaman derginin iki kapagı olmalı bence o ay iki otomobil tanıtılmalı biri tamamen dış ve tesisata yönelik digeri ise performansa yönelik bir arac olmalı cogu dış dergilerde de böle degilmi zaten
sizde mesela iki dergi cıkıcagına dolu dolu tek dergi satışları da artırıcaktır
saner müftüoğlu
04-06-2009, 16:29
fakat çok çok iyi dış modifiye yapılmışama motoru dizel olan araclarda var mesela bunlar tam paris tuning show cinsi araclar mesela BY megane gibi diyelim
tesisat ve body kit
herzaman derginin iki kapagı olmalı bence o ay iki otomobil tanıtılmalı biri tamamen dış ve tesisata yönelik digeri ise performansa yönelik bir arac olmalı cogu dış dergilerde de böle degilmi zaten
sizde mesela iki dergi cıkıcagına dolu dolu tek dergi satışları da artırıcaktır
mantıklı söyledın abıcım ama bızım dıger dergı tamamen muzık ve goruntu sıstemlerıne, okuyucularını ve tunıngle alakası olmayan hificılara yonelık. Yanı coğu fırma tunıng dergılerı arasında kayboldugunu yıllarca dıle getırdı. Şimdi durum tamamen farklılaştı. Hıfı meraklısı adam tamamen maddı ve manevı bırıkımını muzık sıstemıne harcıyor. Kımı adam yurt dısından gelecek turboyu bekler, kımısı de ses işlemcisini. Bu tur ıkı dergı ayrımı da tamamen bu mantıga yonelık oldu. Zaten her ıkı grubunda kemıklesmıs bır okuyucu oldu. Tunıng mantelıtesı altında şu an ki tek amacımız performans öğesine yoğunlaşmak. Ama zaten body tasarımlı sıradışı çalışmalara yer vermıyor değiliz. Ana kapak olarak da en son Paşa Tuning'in yaptığı S2000'i değerlendirdik. Yıllardır bu çizgide ilerledik ama bence değişim için farklı bir şeyler yapmak lazımdı. Fakat zamanla performans çizgisi de insanlarımız üzerinde doygunluk yaratacak. İşte o zaman yapacak farklı bir rota belirlemek gerekir. İnşallah uçan araçlar tez zamanda çıkar da bizler de kurtuluruz:D
::ZaFeR::
04-06-2009, 17:43
evolar çıksın :D
Şu mesleğe bi başlayımda...Beyaz köpek alıp dergiye çıkartacam nasipse... :p
Typer'ın posteri suan tam karsımda asılı baskasından bulmustum ama bılseydım Viper'ın o sayıda oldugunu dergıyıde alırdım :D
O sayı bende var...Bir kere okuttururum sana söz :D
TNK nin çıkmasını isterdim.. by Cosworth =)
dragon07
04-06-2009, 17:51
TNK nin çıkmasını isterdim.. by Cosworth =)
bro onu kim bilirki :D 750hp makina uçan teneke ama harbidende yakışırdı gerek rengi gerek motoruyla ;) hiç aklımıza gelmedi
birde antalyadan bodykitli full karbonium :D 20 jantlı s14 ün çıkmasını isterdim...
yine antalyadan gri 350 var bodykitli oda iyi giderdi :D
bro onu kim bilirki :D 750hp makina uçan teneke ama harbidende yakışırdı gerek rengi gerek motoruyla ;) hiç aklımıza gelmedi
en son Onno ustanın kapısındaydı. oktaykan custom cooler yaptırmıs.. kocaman turbosyla onno amcasının ayar yapmasını bekliyordu =)
dragon07
04-06-2009, 17:54
en son Onno ustanın kapısındaydı. oktaykan custom cooler yaptırmıs.. kocaman turbosyla onno amcasının ayar yapmasını bekliyordu =)
fotosu varmı sende ??:soru: varsa iyi olur :D
O sayı bende var...Bir kere okuttururum sana söz :D
Bir kerecikmi :p
fotosu varmı sende ??:soru: varsa iyi olur :D
eski telefonumla cekmiştim resimlerini.. ama ondanda bilgisayara aktaramıyorum..
nasıl olacak bilmem.. neyse ant ye gelince gösterirrim :D
birde antalyadan bodykitli full karbonium :D 20 jantlı s14 ün çıkmasını isterdim...
yine antalyadan gri 350 var bodykitli oda iyi giderdi :D
350z dimi. 45 yada 48 plakalı.. fotografcının.. bizim magazanın karşısında.. fena değil..
Spor arabalr dergiye çıkmasada olur zira,
Cadde ve etiler artık sarıyerdeki galeri' lerde bile bir dünya Ferrari var satılık,
Yeditepe üniversitesinde bile, Lamborjini, Ferarri oluyor hergün.
Bebekte kaza olsa 2 porsche bir birine vuruyor:):):)
http://img399.imageshack.us/img399/9455/dsc00715k.jpg
Bu resmin çekildiği yerin hemen arkasında kapalı oto park' ın içinde 106 tının çamurluğuna, 7 ceddini her gün sevgiyle andığım, cuma geceleri doğacak olak yeni nesillerine kadar andığım sevgili bir şahsiyet tekme atmış.
kaza ile çarpmış olsa bukadar saymazdım, geçen gün ticari bir arabanın plaklağını çatlatım diye, plakalık alıp arabanın yanına bıraktım.
Baba 7 tane aracı güzel havalarda burada sergiliyor, sattığı çok lüks daireler ile aldığı paralarla ama yönetimin parası olmadığı için otopark' larda kamera yok.
Görmüşken içimi döktüm:):):)
arabam albea ama herkes araban süper diyo.süpercar sayılır mı?:D
egeturbo
04-06-2009, 19:39
ahaha Onur abi ile Savaş abi İzmirde gıda çarşısı tarafında bi boş depoya gittik İçerde sadece alkollenen bi kaç kişi vardı Savaş abi gitti sordu çekim yapabilirmiyiz diye adamın ilk sorduğu soru bizide çekcen deme olmuştu.:D Demekki her yerde böyle insanlar var
connectfun
04-06-2009, 19:40
ben görmek istediğim bir cok aracı gördüm zaten dergilerde. sadece dergiye cıktımı bilmiyorum birtane 1000hp pembe m3 var onu hiç degilerde görmedim birde msky i. bence ayda bir veya iki ayda bir tr deki ilk 10 eg kasa ilk 10 type-r ilk 10 sti ilk 10 106 206 gibi örnekleri barındıran ek bir dergi verilmesi hem koleksiyon yapanlar için ok guzel olur hemde okur sayısını arttırır ??
Jam da Joker
04-06-2009, 20:09
ben görmek istediğim bir cok aracı gördüm zaten dergilerde. sadece dergiye cıktımı bilmiyorum birtane 1000hp pembe m3 var onu hiç degilerde görmedim birde msky i. bence ayda bir veya iki ayda bir tr deki ilk 10 eg kasa ilk 10 type-r ilk 10 sti ilk 10 106 206 gibi örnekleri barındıran ek bir dergi verilmesi hem koleksiyon yapanlar için ok guzel olur hemde okur sayısını arttırır ??
http://img136.imageshack.us/img136/1181/autoshow25320037ht.jpg
connectfun
04-06-2009, 20:13
bayağı eski bir dergi :D tesekkurler.
bu dergi bende yoktu
egeturbo
04-06-2009, 20:14
http://img136.imageshack.us/img136/1181/autoshow25320037ht.jpg
da motorsport Mert Dastan ın arabasıydı yanlış hatırlamıyorsam :beuj:
ahmetbaha-drs
04-06-2009, 20:31
Jaguar E-Type çıksın hem zamanının supersporu hemde klasik:)
p.s birde TT Choppers'ın amerikan araçları ve V8 Z3 oldugunu duymustum o olabilir.
avk nın araçları hem exotic hemde modifiyeli , konu için en uygunu bu olur , bide bildiğim kadarıyla ford gt Rides adlı galerinin sahibinin diye biliyorum , aslında zor da olsa sadece amerikanlardan oluşan özel bi sayı de herkez için kenarda durucağı güzel bi sayı olur..
şuan sadece K var, ;)
K bencede :D
DogukanB
04-06-2009, 20:52
Fxx, gt40 çok özel arabalar ama okurken çok emek harcanarak hazırlanan bu araç yazısı yerine çok pahalı olan bu araç mı yazacak? Modifiye listesine bakerken, aracın yapım aşamasını okurken sahibinin parayı nasıl kazandığını mı okuyacağız. Şahsen honda turbo fxx ten daha çok ilgimi çeker.
şuan sadece K var, ;)
Bende bende.:D
aslında zor da olsa sadece amerikanlardan oluşan özel bi sayı de herkez için kenarda durucağı güzel bi sayı olur..
Böyle birşey pek mümkün olmayabilir, amerikanlar benim hiç ilgimi çekmiyor. Böyle bir sayıyı da almam. Bende sadece subarulara ayırılmış bir sayı isterim ama o zaman da yine ilgisini çekmeyenler olacaktır.:)
arkadaşım bmw de çalışıyo bir kaç saydı ordaki araçları muazzam araçlar var..ama garaja girmek yasak..en çok diabloyu merak ediyorum ordaki...
Yakınlarda bi yerlerde PR0T0N bulup onu cıkarın :D ...hani yakınlarda olsun boyle :P
Serhat Y.
04-06-2009, 21:37
şöyle atmosferik olarak full çakılı bi fn2 çıksa tadından yenmez
dergiler zaten çoğu arabayı çıkardı ... ( msupra msky ttviper eleanor gibi )
Sertan's Supra
Armageddon Chevrolet Camaro
özellikle görmek istenilen araçlar bence :)
Bence dergilerde olan eksiklerden bi tanesi maliyeti arttırıcaktır ama inanıyorumki tirajı da arttıracaktır.3 ayda 1 yada 4 ayda 1,çıkan araçların bazılarının HQ videolarının olduğu bir DVD..mesela dyno videosu olur,0-100 olur,100-200 olur,pistte time trial ı olur..örnekler çoğaltılabilir..maliyet içinde çözüm DVD nin verildiği sayıda DVD nin maliyeti kadar fiyat artışı yapılabilir.
saner müftüoğlu
05-06-2009, 11:27
Bence dergilerde olan eksiklerden bi tanesi maliyeti arttırıcaktır ama inanıyorumki tirajı da arttıracaktır.3 ayda 1 yada 4 ayda 1,çıkan araçların bazılarının HQ videolarının olduğu bir DVD..mesela dyno videosu olur,0-100 olur,100-200 olur,pistte time trial ı olur..örnekler çoğaltılabilir..maliyet içinde çözüm DVD nin verildiği sayıda DVD nin maliyeti kadar fiyat artışı yapılabilir.
Maliyet herşeyin önünü kesiyor. Bahsettiğin HD görüntüleri DVD şeklinde vermek süper bir düşüncedir. Fakat en az baskı maliyeti kadar, orta sınıf guzel bir kompakt araçla aynı paraya denk geliyordu eskiden.Şimdi de olsa üç-beş aynıdır. Ayrıca internet ortamı varken bu DVDler pek ilgi çekmez. Bizim Türk milleti biraz hazırcı olduğu için dergiye para vererek o DVDde ne var, neler yazılmış, neler çekilmiş, pek ırgalamaz. Ama zaten Youtube- streetfire var. Ayrıca araç sahibi bir heves hemen o görüntüleri net alemine yayıyor. Bu durumda bize fazla birşey düşmüyor.
Farklı bir konu daha var. Fransa ADDX'den iki kişiyle görüşme yaptım, iyi niyetle birşeyler yapmak için ordan buraya gelmişler. Adamlar DVD verelim içinde bonus erotik görüntüler olsun, 2 Euro verenlere de tam sansürsüz adult film verelim dedi. İlerleyen sohbetlerde filmde rol alan erkeklerin de bizzat Türk olduklarını da söylemişlerdi. Burasının Türkiye olduğunu ve bildiğiniz gerçekleri anlatınca suratlarındaki acı tebessümden nasıl bir ruh halinde olduklarını anladım. Yani her istediğimiz olsa ne iyi olurmuş. ;):soru:
sumunder
05-06-2009, 13:49
evt dergilerde adult cdler olsunn:) şaka bir yana internette gördüğüm videosunu iszlediğim araçlar bile dergide olsa ben bunu gördüm diyerek almamazlık etmiyorum her aldığım dergiyi mutlaka baştan sona okurum (açık öğretim kitaplarının yüzünü bile açmadım) ve ilk çıktığı günden beri her ay alırım..