PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Trafikte başıma gelen olay..



fasterhan
04-06-2009, 14:30
2 saat önce basımdan gecen olayla ilgili birkac sorum olacak....

etimesgut civarında merkezi bir kavsakta yeşil ısıgın yanmasını beklemekteyim sola dönecem...yeşil ısık yandı ve yavas yavas ilerledim....karsı seritdende bir arac ona kırmızı yanmasına ragmen yavas yavas ilermeye basladı....tam benim dönmeme yakın burun buruna geldik tabi dönüş benim hakkım oldugu için yavaslamadım bilerek ama oda yavaslamadı....sonra ben diger aractaki kişiye tepkimi belli etmek için ne yapıyorsun cinsinden el hareketi yaptım....sonra araçtaki kişi ile aramızda şu diyalog gecti....üstümde eşofman oldugu için ehliyetimin yanımda olmadıgını düşündü heralde direk ehliyetin yanında mı diye sordu.....bende aynısını ona sordum senin ehliyetin nerde dedim.....bana yaşın kac dedi bende senin yasın kac dedim :D sonra bir hışımla arabadan indi ve camıma kadar geldi cüzdanını cıkardı polis kimligini gösterdi ehliyetini ve evraklarını ver işlem yapacam dedi....neden dedim memura hakaret dedi....dedim kırmızı ışıkta gecen sen suclu ben öylemi....ses cıkmadı arabadan inmemi istedi indim tabi trafik baya karıstı biz yolun ortasındayız....bagıran insanlara ben polisim devam edin cinsinden söylemlerde bulundu ve bana suclu muamelesi yaptı bagıra cagıra konusmaya devam etti....sustum dinledim isim ve soyismini söylemesini istedim ve belirttim seni şikayet edecem diye....sonra aniden dua et arabada eşim ve cocugum var yoksa seni içeri atar arabanıda çürütürüm otoparkta dedi ve bastı gitti....ben tabi o anlık kızgınlıkla plakasını almayı akıl edemedim.....şimdi sorcaklarım sunlar:
-sivil bir polis memurunun kırmızı ısıkta gecmeye hakkı varmı? ( olurmu olur :D )

-polis kimligi gösteren herkişiye evraklarımızı ehliyetimizi vermemiz mi lazım yoksa direnirsek suc unsuru olurmuyuz?

-arabasının markasını ve rengini gördüm (gri toyota corolla 06 a ile başlıyodu plakası ) ve polisim dedigine göre muhtemelen etimesgut civarında bir polistir gidip şikayetde bulunsam bu bilgilerle bir sonuc alırmıyım ama delil olarak hiçbirseyimde yok?

-sivil polisler heran görev basındamıdır yani biz biriyle kavga ettigimiz zaman sonradan kimlik cıkardıgında memura hakaret mi etmiş oluyoruz ?

- ve artık yeşil ısıkta gecmek yanlışmı :D :D

imhotep
04-06-2009, 14:33
sivil trafik polisi işlem yapamaz sana bağıramaz çağıramaz kırmızı ışkta geçemez vs vs.. benim ehliyetim olsa ve aynı durumda olsam fena hıncımı alırdım o ayrı

SekoLive
04-06-2009, 14:35
Suç sende yavaslamıssın :) vursan trafiki bi durum olurdu kaza tutanağı v.s. tutardın ama bu olay keyfi oldugundan biraz uraşırsın çok zoruna gitmediyse yaptıkları boşver uraşma derim ben...

BAK
04-06-2009, 14:37
Geçmiş olsun.Bunlar kendilerini ne zannediyor ya anlamış değilim.Tmm polissin fln fln ama ölesın dıye trafık kurallarını ıhlal mı etmen lzm.Keşke plakasını alsaydın.Bunlara suc duyurusunda buluncaksın..Akılları başına gelsin :D

Jem89
04-06-2009, 14:42
Polisle uğraşılmaz..Ne yapar eder bir şekilde hıncını alır senden :)

Sivil polislerin ve polis araçlarının kırmızıda geçme gibi bir olayı yok..Sadece özel durumlarda geçebilirler..06 a diye başlıyorsa plaka mavidir..Hiç mi dikkat etmedin :)

Ayrıca..Sende suç yok..O arkadaş elindeki kimliğe güveniyor..Kendine değil..

Gidip şikayet etsende değişen birşey olmayacaktır..Çünkü dediğin gibi elinde delil yok..Hadi diyelim delil olsaydı ne olurdu..Muhtemelen ceza alırdı..Ve o cezanın faturasını da sana keserdi :)

En doğrusu boşverip gitmek..İlkokul mezunu bile olmayan insanları polis yapınca devlet,böyle sorunlarla karşılaşabiliyoruz..

Göki,ZD
04-06-2009, 14:45
kimi kime şikayet edicen ?:)
geçmiş olsun.

barutçu
04-06-2009, 14:45
Sivil polis olup olmamsı önemli değil. anında "155" arayarak bir ekip isteyecktin oraya. Gelen ekibe olayı anlatacaktın. "beni polis olduğuyla tehdit etti ve kırmızı ışıkta geçti" die :)

mrtngn
04-06-2009, 14:46
Nasıl bi insadır bu tip polisler yaa..polis diye kırmızıdada gecer bütün kuralları ihlal dee eder..Bence peşini bırakma derim eger üzerinde üniforması vs varsa tamam derim ama sivilse ve kırmızı ışıkta gecip karsısındakine polisim diyip susturmaya calısıyorsa buna müdürleri tarafından güzel bi ders verilmeli...

Gidin emniyet müdürlüğüne,üst makamlara olayı izah edin...İllaki fotograftan falan tanırsınız yüzünü..Şikayette bulunun derim...

Sürülüyosa sürülsün acığa alınıyosa alınsın...Böle kişiliği oturmamıs insanları polis yapınca,görevini hakkıyla yapan polislerinde hakkını yiyolar..

Vtec_2
04-06-2009, 14:46
Polislerimiz bu sekilde heran hazırlıkta oldugu ıcın o kadar guwende hıssedıourmkı kendımı :D dusuncelerımı kelımelere dokmekte zorlanıorum....gecen bende 100 tl wermıstm...Yoksa bağlarım dedı arabanı...can sıkıntısı ıste....
Bir olayda gecen hafta oldu ıstanbul bahcelıewler mc donalds da...bir polısımız bagrı acık yaklasık 4 dugme acıktı gomlekte..elınde teshıpp mc donals a gırdı cıktı...ıcerıde bı kawga oldu hıc oralı olmadan dewam ettıı...dedım utanmasa ayakkabıının topuguna basıp ole dolascak..:D
yapacak bısı yok...olanda olmus zaten gecmıs olsun demekten baska bısı dıemıorum..

Jem89
04-06-2009, 14:50
Sivil polis olup olmamsı önemli değil. anında "155" arayarak bir ekip isteyecktin oraya. Gelen ekibe olayı anlatacaktın. "beni polis olduğuyla tehdit etti ve kırmızı ışıkta geçti" die :)

Götürürler merkeze,elletirler herkese.

CaglarH
04-06-2009, 14:52
kaba tabirle zaten kopek kopegı ısırmıo kardesım..

emre yeşil
04-06-2009, 14:53
abicim memura memur gibi davranın kimse yanlış anlamasın kaç tane polisi aldılar elimden memurluğunu bilicek adam gibi hizmet edicek yok öle millete bağırmak falan kimsin lan sen deyip alıcaksın ele lavuğa bak sen onun kolunda genel hizmet yazıyo hizmet edicek deliriyorum bunlara ya taviz vermeyin kardeşim kimse kimseye üstün değildir hak haktır.

barutçu
04-06-2009, 14:56
Götürürler merkeze,elletirler herkese.

:) Nerde yaşıyosun?

Hiçbirşey olmaz, belki gelen ekip tutanak tutmaz istemez arkadaşları meslektaşları die. Sende direk "başka ekip çağırırım, şikayetçiyim" dersin. Olmadı "avukatımı arıyorum" dersin. 70ler-80 ler kadar kolay değil bu işler...

Hakkınızı savunun...

DetailEF
04-06-2009, 14:57
Benim verdiğim vergiden maaşını alıyor bir de bana artistlik taslıyor :)

Var mı böyle olay :)

HALUK
04-06-2009, 15:01
insanların okadar kafası karışıkki ne yapıcagını bilmiyor, sana bunu yapan polis arkadaşın meslekdaşıda geçen televizyonlarda çıktı buna benzer bir haraket yapmış, durdurgu bey cumhuriyet baş savcısı, yanında oturan hanımda eşi yani, agır ceza hakimi, aynı gece nöbetçi mahkemeden çıkan karar polis suçludur, ömür boyu kamu aracı kullanamaz yolcu dahi olamaz, devlet malı silah kullanamaz. günde 3 defa savcılıga gidip imza atma zorunlulugu. nöbetci mahkeme çıkışı kendini yerlere atıyor sayın memur, eee burası türkiye gögsü kıllı çok insan var, illa bu arkadaşta denk gelir gögsü kıllı birine ;)

aşagıdaki linkte polis memurunun agzından anlatıyor ama televizyonda tam tersi idi :)
http://www.tempo24.com.tr/content/newsdetail.aspx?cat=34&newscode=46269

Jem89
04-06-2009, 15:04
:) Nerde yaşıyosun?

Hiçbirşey olmaz, belki gelen ekip tutanak tutmaz istemez arkadaşları meslektaşları die. Sende direk "başka ekip çağırırım, şikayetçiyim" dersin. Olmadı "avukatımı arıyorum" dersin. 70ler-80 ler kadar kolay değil bu işler...

Hakkınızı savunun...

Türkiye'de.

Bende senin gibi düşünüyorum..Herkesin hakkını savunması lazım..Ama elinde yetkileri olan bir insanla uğraşmak ne derece mantıklı..Ceza almasını sağlayamazmısın..Tabiki sağlarsın..Ama uğraşmak zorundasın..

Türkiye'deki her vatandaşın böyle düşünüyor olması lazım..Herkesin hakkını savunması lazım..Sürü psikolojisine uyarsa millet poliste her istediğini yapar.

emre yeşil
04-06-2009, 15:08
savcıya denk gelmeyin savcı sakat ona karşılık 2 şahit kullanmanız gerekli oda zaten yemiyo uzak durun

Yiğit Ş.
04-06-2009, 15:11
Polis polisin kuyusunu kazar mı? :) boşa uğraşma

BaDCaT
04-06-2009, 15:11
Sağlam bir dayak istiyor bu memur arkadaş demekki..o kimliğine güvenmesin sivil sonuçta dinlemezler sağlam dayağını yer ondan sonra yerden kalkıpta tutuklayacak halide kalmaz :D Böyle önemli bir mesleği çıkarları için kullananlara uyuz oluyorum

mody
04-06-2009, 15:13
bu tarz polisler yuzunden tum teskilati zan altinda kaliyor :(

vatandasi polisten sogutuyolar, basimiz dara dustugu zaman (suc unsuru olusunca) polisten yardim istmememiz gerekirken bu tarz adamlarla muhattap olmamak icin kendimiz cozmeye calisiyoruz!

su son zamanlarda forumda acilan konularda genel kani, insanlarin polis ile sonuca ulasamayip veya ulasamiyacagini dusunup kendi islerini kendileri gormeleri!

HALUK
04-06-2009, 15:49
yaşasın cmuk yasası.
karakola gideceksen suçlu olarak gideceksin, yani magdursan şikayet ederimde hak elde ederim dersen avcunu yalarsın. dava açarsın. sen 5 sene boyunca hep mahkemeye gidersin ama şuçlu gelmez, çünkü devlet ona avukat tahsis eder, 5 sene sonrada takipsizlik kararı çıkar :) ama suçluysan devlet seni önce bir hastanede chekup tan geçiriyor bedava, sonra avukat veriyor bedava, karşı taraf saldırmasın diye koruma bile talep ediyorsun.
adam öldürsen 7 senede bir af çıkma ihtimali olan bir ülkede yaşıyoruz. oyüzden sen ölmede karşıdakine ne olursa olsun.
inşallah birgün adil adaletle tanışırız.

erkin006
04-06-2009, 15:50
abicim memura memur gibi davranın kimse yanlış anlamasın kaç tane polisi aldılar elimden memurluğunu bilicek adam gibi hizmet edicek yok öle millete bağırmak falan kimsin lan sen deyip alıcaksın ele lavuğa bak sen onun kolunda genel hizmet yazıyo hizmet edicek deliriyorum bunlara ya taviz vermeyin kardeşim kimse kimseye üstün değildir hak haktır.

aynen...

ite çakala üniforma giydirip sokağa saldılar...altı üstü trafik memuru dokunulmazlığım var sanıyor kendini hepsi...

Alican
04-06-2009, 16:48
Ben sıhıyeden kızılay istikametıne giderken zafer çarşısı onundekı ışıkdan kırmızıda geçdim ve polis arkamdan koşarak geldi cama vurdu, camı 4 parmak açıp evet dedim:D ehliyet ruhsat dedi bende siz kimsiniz dedim :D görevli polis memuruyum dedi evraklarımı ne yapıcaksınız dedim vs vs.. bir sürü böyle diolog ve ardından poliside arka koltuğa oturtup güven parkın önüne kadar gittim kırmızı ışıkda geçtiğim için ceza yazdı yolladı. Heleki normal ekip otosuna cevap bile vermiyorum. Ümitköyde jandarma app plakalarımı alıp yolladı (Araçda film egsoz bady kıt vs. var saolsunlar insaflı çıktılar ) gece saat 3 gibi eve geldim garajın kapısını açıyorum devriye arabası siren çaldı kimlik istedi vermedim araca bakdı plaka yok ruhsat istedi araca bakmak istedi göstermedim hakkınızı savunun arkadaşlar.

Onuralp
04-06-2009, 17:05
Sana tamamen artislik yapmış. Böyle bir durumda sicil numarasını alacaksın. Ondan sonra ki işlem belli malesef her meslekten böyleleri çıkıyor. Bir de seninle çoluğunun çoçuğunun yanında tartışmış. Tatsız bir olay, geçmiş olsun.

cenk
04-06-2009, 17:10
Bugüne kadar kimse uğraşmamış, eyvallah demiş geçmiş gitmiş
Böğle koyun gibi olunca güden çok olur.

hakkınızı arayın ...

Hyjal
04-06-2009, 17:13
Ah , adam inip ben polisim dediğinde , sende "bende millet vekiliyim" diyebilecek bir konumda olsaydın o kadar sevinirdim ki

Dragger
04-06-2009, 17:15
Emniyet Genel Müdürlügüne veya Ankara İl Emniyet Müdürlügüne aynı zamanda da savcılıga suc duyurusunda bulunacaksın.

Trafikte kırmızı ısıkta gecip, sonra arabasından inip suclu olmasına ragmen polis kimligine dayanarak bagırıp cagırdıgını, tartaklamaya calıstıgını söyleyeceksin.

Senin bu sikayet dilekcene dayanarak o bölgedeki mobese kamerasından bu kisi ve aracı tespit edilecek ve gereken yapılacaktır.

Bir kısım kendini bilmez yüzünden polisleri kötülemek dogru degil, o adamın amiri var müdürü var, sorumlu oldugu polis teskilatı var. Bu kimligi kötü niyetle kullanan herkese bunun cezası üstleri tarafından verilir.

Bosver ugrasma diyen arkadaslar da yarın kendileri bu durumla karsılasırlar, eger geregi yapılırsa bu olasılık ortadan kalkar.

Onuralp
04-06-2009, 17:28
Emniyet Genel Müdürlügüne veya Ankara İl Emniyet Müdürlügüne aynı zamanda da savcılıga suc duyurusunda bulunacaksın.

Trafikte kırmızı ısıkta gecip, sonra arabasından inip suclu olmasına ragmen polis kimligine dayanarak bagırıp cagırdıgını, tartaklamaya calıstıgını söyleyeceksin.

Senin bu sikayet dilekcene dayanarak o bölgedeki mobese kamerasından bu kisi ve aracı tespit edilecek ve gereken yapılacaktır.

Bir kısım kendini bilmez yüzünden polisleri kötülemek dogru degil, o adamın amiri var müdürü var, sorumlu oldugu polis teskilatı var. Bu kimligi kötü niyetle kullanan herkese bunun cezası üstleri tarafından verilir.

Bosver ugrasma diyen arkadaslar da yarın kendileri bu durumla karsılasırlar, eger geregi yapılırsa bu olasılık ortadan kalkar.

Bence de adamı öttürürler, kimlikli kabadayılık yapmak döt ister. Yapmak lazım orta çağ gibi sarayın önünde birilerini sallandırmadan bizim millet uslanmaz. :icon_tup:

Rstmania
04-06-2009, 18:05
2 saat önce basımdan gecen olayla ilgili birkac sorum olacak....



Valla ben senin yerinde olsam hiç çekinmeden giderim içişleri bakanlığına ve direk bakan yada bakana en yakın kişiye kadar çıkarım. Ankaradasın. 1 gününe kıy direk çık içişlerine. Olayı en güzel şekliyle anlat. Bakalım o kimlik o kadar artistlik hakkı tanıyor mu?

ef186
04-06-2009, 18:07
Emniyet Genel Müdürlügüne veya Ankara İl Emniyet Müdürlügüne aynı zamanda da savcılıga suc duyurusunda bulunacaksın.

Trafikte kırmızı ısıkta gecip, sonra arabasından inip suclu olmasına ragmen polis kimligine dayanarak bagırıp cagırdıgını, tartaklamaya calıstıgını söyleyeceksin.

Senin bu sikayet dilekcene dayanarak o bölgedeki mobese kamerasından bu kisi ve aracı tespit edilecek ve gereken yapılacaktır.

Bir kısım kendini bilmez yüzünden polisleri kötülemek dogru degil, o adamın amiri var müdürü var, sorumlu oldugu polis teskilatı var. Bu kimligi kötü niyetle kullanan herkese bunun cezası üstleri tarafından verilir.

Bosver ugrasma diyen arkadaslar da yarın kendileri bu durumla karsılasırlar, eger geregi yapılırsa bu olasılık ortadan kalkar.


Tamamen aynı düşüncedeyim ...

CanBasel
04-06-2009, 18:18
Emniyet Genel Müdürlügüne veya Ankara İl Emniyet Müdürlügüne aynı zamanda da savcılıga suc duyurusunda bulunacaksın.

Trafikte kırmızı ısıkta gecip, sonra arabasından inip suclu olmasına ragmen polis kimligine dayanarak bagırıp cagırdıgını, tartaklamaya calıstıgını söyleyeceksin.

Senin bu sikayet dilekcene dayanarak o bölgedeki mobese kamerasından bu kisi ve aracı tespit edilecek ve gereken yapılacaktır.

Bir kısım kendini bilmez yüzünden polisleri kötülemek dogru degil, o adamın amiri var müdürü var, sorumlu oldugu polis teskilatı var. Bu kimligi kötü niyetle kullanan herkese bunun cezası üstleri tarafından verilir.

Bosver ugrasma diyen arkadaslar da yarın kendileri bu durumla karsılasırlar, eger geregi yapılırsa bu olasılık ortadan kalkar.


:icon_tup: Aynı düşüncedeyim..

Geçmiş olsun. İşte medeniyette bir yere kadar. Sağlam bi ele alacaksın ondan sonra bakalım polislik nerede kalacak....

Schumi
04-06-2009, 19:27
Orası ankara durumu bilemem ama İstanbul'da olsa ben adamın üstüne çıkarım o benim üstüme çıkana kadar. Yetkiyi kötüye kullanmak ve hakaretten bir dava açar açığa aldırırım. 3 Duruşmadan 2 sine gitmem 1 seneden fazla uzatırım. Açığa alındığı andaki maaşınıda alamaz. Birde üstüne ben kazandığımda tazminatta isterim. Kaybetme gibi bir şansın yok zaten.

R_Kaptan
04-06-2009, 22:49
polis sivil olsada ehliyet ruhsat sorabilir diye biliyorum fakat uslubüne uygun.kendi hatalı olduğu halde sana oyle çıkışması çok yanlış.

onursumer
05-06-2009, 00:17
sivil polisin sana bu şekilde davranmaya hakkı yok hiçbirşekilde bağırması vs de suç ayrıca

aynı bu şekilde babamlara yaptı sivil polisin biri tabi biz azını burnunu kırdıktan sonra oğreniyoruz polis olduğunu sağa çek diyip dayak yerkende silah çıkardı bize zaten o silah çektimi ne olursa olsun sen haklı oluyorsun :)

mrtcn
05-06-2009, 01:06
Valla ben senin yerinde olsam hiç çekinmeden giderim içişleri bakanlığına ve direk bakan yada bakana en yakın kişiye kadar çıkarım. Ankaradasın. 1 gününe kıy direk çık içişlerine. Olayı en güzel şekliyle anlat. Bakalım o kimlik o kadar artistlik hakkı tanıyor mu?

bakanlığa gidip ne yazıkki bakan veya bakana en yakın kişiye (müsteşar) çıkamazsınız, randevu bile alamazsınız.

Alperen-B
05-06-2009, 01:34
arkadaslar polislere bu kadarda önyargılı konusmayalm sitemizde de trafik polisi arkadaslar war. evet ülkemizde polis kimligini kendi lehine kullanan birçok polis war. ben trafikte çok sorun yaşadım sivil olsun üniformalı olsun. hatta en son birinde emniyet 2. mi 3. mü artık bilmiyorum kaçıncı yardımcısını yağmurlu havada ıslatmıştım. :D bana baya laf söylemişti ama hiçbirşekilde hakaret ve tartaklama gibi şeylerde bulunmamıştı. baya bi konustuktan sonrada insafına gelip ceza kestirmeden yollamıstı beni . işte diğer arkadaslarında dedigi gibi okumayıpta polis üniformasını giyinen veya kendinin dokunulmamazlıgının oldugunu zanneden polislerimiz çok. o yüzden tektük çıkan böyle polislere lafımızı esirgemeyelm gerekeni de yapalm ancak toplu sözlerde bulunmayalm. böyle olmayıpta görevini gerektigi gibi yerine getiren polislerimizde war bu ülkede. Bu arada sana geçmiş olsun diyorum, git suç duyurunu yap saat ve yerini mobese kameralarından tespit ettir. aracın plakasını vs. sini ordan çıkarırsın zaten gerekli işlemlere başvurup o kişi ile uğraşabilirsin :) ;)

Tuner
05-06-2009, 01:38
"Çingeneye beylik vermişler önce kendi babasını kesmiş"

ahhh bana denk gelmezki böyleleri karaköyde bir gün memurun biri yanımdaki bayana sırf sarışın diye rus muamelesi yaptı amirini yatağından kaldırttım


dip not:sivil polisde olsa içinde başbakanda olsa eğer o araç siren yada ışık çalmıyorsa görevdede olsa yol hakkı YOKTUR

hakkını ara o kavşakta illaki kamera vardır delil olarak istet

Eriador
05-06-2009, 02:40
kurallar gereği sana hiçbirşey yapamaz ama tr de işler her zaman kurallara göre gitmiyor malesef ...

SekoLive
05-06-2009, 07:51
Orası ankara durumu bilemem ama İstanbul'da olsa ben adamın üstüne çıkarım o benim üstüme çıkana kadar. Yetkiyi kötüye kullanmak ve hakaretten bir dava açar açığa aldırırım. 3 Duruşmadan 2 sine gitmem 1 seneden fazla uzatırım. Açığa alındığı andaki maaşınıda alamaz. Birde üstüne ben kazandığımda tazminatta isterim. Kaybetme gibi bir şansın yok zaten.
yazdıklarını cidden istanbulda yapabiliyorsan seni canı gönülden tebrik ederim senin gibi insanların oldugunu duymak çok güzel:icon_tup:.... ama ne yazıkki istanbulda bnu yapmak bu kadar kolay deil 100 kişiden sadece 5-6 sı yapabilir.... Ama bu olayın ankarada olup böyle olması çok enteresan benim duydugum ankarada bu kadar rahat hareket edemez polis çünki karsısındaki hiç olmadık birisi yada birisiin yakını çıkabilir fakat durum istanbulda böyle deil.....:beuj:

ahk
05-06-2009, 08:01
kimliğini gösterdikten sonra hakaret edersen polise hakaret olur kimliğini bilmeden yaparsan hiçbişey olmaz. orda yapabileceğin tek şey çağıralım trafiği demek olurdu onun haricinde hiçbişeyden hiçbişey elde edemezdin. o da hiçbişey elde edemezdi. durduk yere kimlik kontrolüde yapamaz.

G_TT_I
05-06-2009, 08:58
Kim gerçek sivil belli değilki,

Polis kimliklerini sahte yapmak acayip zor:) printer yeter.

Nerden biliceksin gerçek polis olduğunu???

O durumda çağırırsın ekip gelir en güzeli. Beni takip et sivil diye yalandan kimlik gösteren bir dünya insan var.

Bu arada polise hakaretin cezası 120TL, Suadiye oto parkın içinde, oncasına şerefsiz köpekler diyen vatandaşa 120tl ceza kestiler, bi 120 daha kes diyip devam...

_FaRuK_
05-06-2009, 09:22
Gri toyota coralla ıse koruma sube arabasıdır gorevlı anında gecebılır tabıkı tepe lambası ve sırenlerını calarak dıkkatlı bır sekılde ama gelıp orda oyle artıstlık yapamaz

ama dostum bulmak ıstıyorsan ankaradakı koruma subeye gıt aracı bulabılrısın onlar kullanır o aracları

despe
05-06-2009, 09:28
polisle diyalog kurarken bilinçli ve soğukkanlı olursanız kendizi ezdirmeyeceğinizi ona hissettirirseniz ki eğer bide haklıysanız hiç çekinmeyin. genelde araçlarımız egzozlu filmli vs. olduğu için otomatik olarak alttan almak geliyor insanın içinden. bi arkadaşım gayrinizami bi araç içinde trafik lambalarında yanına gelen ve kask takmayan yunusa kasksız motor kullanmak yasak değilmi diye sormuştu hiç unutmuyorum ;D poliste o anlık aracı süzüp takmıştı kaskını :)

nightkids_han
05-06-2009, 09:31
böle durumda warya hummer olanlara ole heves ediyorumki ezicen geçicen anasını satim