Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 Yardım.
http://www.sahibinden.com/orjinal_100_000_km_de_2001_model_gti-49WQQaXQQ10747430WQQpXQQdisplayitem
Bu aracla ilgileniyoruz bilen, gören bilgi sahibi olan arkadaşlardan iyi kötü yorumlarını bekliyorum ...
Teşekkürler.
Sierra Rs
06-06-2009, 11:27
kaza durumu ile ilgili bisey belirtmemis ''kazasız'' gibi :)
2006 da yılında aradığımda sahibi sol çamurluğunda kazası var demişti o zaman 14bin500 Tl idi şimdi sahibi değişti herhalde gkmgarage'ın orda görüyordum son zamanlarda
başka tanıyan vardır.
Teşekkürler rs goki...
Adanadan geldiğini geldiğinde temiz oldugu istanbulda başına ne geldi etti bile yok ..bu adana vs mevzusu dogrumuki .
Teşekkürler rs goki...
Adanadan geldiğini geldiğinde temiz oldugu istanbulda başına ne geldi etti bile yok ..bu adana vs mevzusu dogrumuki .
adanadan geldimi bilemicem ben 3 sene önce almak için aramıştım o zamanki sahibi izmitte okuyordu hafta sonu istte olucağını söylemişti benimde zamanım yoktu alamamıştım. sol çamurlugundan kazası oldugunu söylemişti onun dışında birşeyi yoktu. diyebilceğim bu kadar.:)
çok temiz bakımlı bi araç oldugunu biliyorum baska bi siteden .arabadan anlayan GTİ yi bilen biri aracın sahibi;)
Teşekkürler....Her 106 gibi az biraz sorun olmuş o kadar olur... Teşekkürler. ;)
gusele benziyo rakibim :D
gusele benziyo rakibim :D ama sol camurluktan kazası var demek : bi insan sol camurluk deişti deil de sol camurluktan kazası var dıyosa o arabanın şasi oynamıştır diye dusunurum her zmn vede öyle çıkmıştır hep..baktırmakta tabiki yarar var alırsan hayırlı olsun
BosphorusBoys
07-06-2009, 08:18
Adana'dan geldi ise Unili ßir hocanın Aracı ßu..
Çok temizdir o adamda iken asla 4 bin5 bin görmemi$ti soldan hafif ßir kazası vardı çamurluk
değişmişti yada ßoyanmı$htı..
Mikrop_Ali
10-06-2009, 22:23
cıtalar yok aracta nasıl sadece camurlukta boya oluyo
cıtalar yok aracta nasıl sadece camurlukta boya oluyo
1999dan sonra cıtasız oluo bu 106 arabaları :D
zp 2559 hiç yanaşma derim :) eğer plakayo yanlış hatıralmıoyorsam 2003 senesinde 50k kmlerde arkadaşımdaydı o zamanlar bile alma derdim