Orijinalini görmek için tıklayınız : 1,4 is hangi egzoz?
arkadaşlar sedan 1.4 is aracıma hangi egzozu takmalıyım SS dışında.bir kaç arkadaş devil marka egzozu tavsiye ediyorlar.ara borular kaçlık olmalı.altta kaç tane susturucu koymalıyım?ileriki zmanlarda headers da alacam.
filtre olarakta ne önerirsiniz.ucuz ama işe yarar?
muRattini
08-06-2009, 01:02
51lik düz boru, küçük bir orta susturucu, sona da hks hi power ya da invidia koy bence.
ya da bulabilirsen mugen twinloop al orta susturucuya gerek duymazsın sesi azaltmak için :)
51 lik düz boru orta susturucu son olarakta mugeni tavsiye ederim kullanmış biri olarak
51 lik boru olması laızm sıkıştırma olması için araç zaten 1.4. filtre simota dan şaşma.
Neden SS dışında onu anlamadım?
paran varsa hks, azsa otto öneririm. ben de 51lik araboru ortada küçük bi susturucu 421 headers ve hks böyle oldu. filtre yok
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=24265
aphelion
09-06-2009, 12:27
1.4 is ler için 48 lik düz borunun daha iyi olabilecegi kanısındayım.
:icon_tup:
Neden SS dışında onu anlamadım?
SS dışında dememin sebebi zaten aklımdaki ilk marka SS sizinde kullandığınız önereceğiniz markaları merak ettim.otto replika bi egzozum var orjinal REAL marka komple 51 düz boru araya 2tane orta susturucu koymama rağmen sesi kesemedim:D ve öyle böyle bir ses değil.çok çok fazla bir ses.uzun yolda çok rahatsız edio.1.4 kullanan arkadaşlar headers şart diyor ama maddi sıkıntı işte:(
ben komple orjinal egsoz sisteminin sonuna taktım supersprint'i, içi bitmiş olan orjinal son susturucudan daha sessiz oldu araba :D
valla dümdüz 51 boru, sonada ss deneyecegiz müsait bir zamanda insallah ses videosu cekeriz :)
ben komple orjinal egsoz sisteminin sonuna taktım supersprint'i, içi bitmiş olan orjinal son susturucudan daha sessiz oldu araba :D
valla dümdüz 51 boru, sonada ss deneyecegiz müsait bir zamanda insallah ses videosu cekeriz :)
en kısa zamanda yaparsan çok sevinecem.çok kararsızım.ne yapsam pek randuman alamadım:( canım sıkkın o konuda biraz
1.4 is ler için 48 lik düz borunun daha iyi olabilecegi kanısındayım. bi artı da benden
suayip'e yanina integra-timucin'ide al git :)
suayip'e yanina integra-timucin'ide al git :)
nie timuçin?
zaten yeterince ii tanıyorum şuaip abiyi
nie timuçin?
zaten yeterince ii tanıyorum şuaip abiyi
hondam olsa yikatmadan once bile danisicagim bi kisi oldugu ve bu islere alisik - asik oldugu icin :) polisler ne alemde adanada komple egzoz sorun cikarmazlarmi???
çıkartmaz olurlarmıı.kaçacak delik aramaktan bıktık usandıkk.adanada özellikle çok kötüü
Alıntı:
aphelion´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bi artı da benden
bi artı da benden
kullanan biri olarak benim düzenlemelerim şöyle...
JDM D15B emme manifoldu + 4-2-1 DC Replika Option Racing Headers + Kat. İptali + Orta Susturucu ve Borular orjinal (48lik)+ Otto Eksoz
duyanlar vtec zannetti ankarada :D
en kısa zamanda vti gaz kelebeğimi de takıcam allah zaman ve kolaylık verirse..
bi artı da benden
kullanan biri olarak benim düzenlemelerim şöyle...
JDM D15B emme manifoldu + 4-2-1 DC Replika Option Racing Headers + Kat. İptali + Orta Susturucu ve Borular orjinal (48lik)+ Otto Eksoz
duyanlar vtec zannetti ankarada :D
en kısa zamanda vti gaz kelebeğimi de takıcam allah zaman ve kolaylık verirse..
msndeysen bişiler sorcam:)
valla ben 51 lık kullandım alayından ıı gıdıodu