Orijinalini görmek için tıklayınız : Normal Filtre vs Mantar Filtre
ClioSport
09-06-2009, 14:08
Aracımda bulunan KN 57i filtreyi değiştircem.
Karasız kaldım mantar filtremi almalı yoksa normal filtremi?
Mantar filtre tahmin ediyorumki sesi azaltır? Yanlışda biliyor olabiliyor olabilirim ama.
ortası içeriye doğru olan filtrenin avantajı normal düz bi filtreye göre dahamı iyidir?
http://ecx.images-amazon.com/images/I/51JJSFF369L._SS500_.jpg
Edit: yeni uyandım konuyu yanlış yere açmışım..:hahaha:
Yiğit Ş.
09-06-2009, 15:19
ikisinide kullandım zamanında. HKS mantar daha bi cezbedici gelmiştir herzaman bana. ses olarakta mantardan daha çok alıyordum.
Bende Simota Mantar filtre var İnanç mavi renk.
500 km falan kullandım satıcam bilgin olsun kullanmıyorum söktüm.
nightkids_han
09-06-2009, 16:36
walla kn57i denilen asalak filtre kitini 1 an önce sök derim
clio 'da kaput içinde werimli yer düşnüyorum ama aklıma gelmedi
kutu içi k%n öneririm şahsen..
izo war onunla konuşursan filtre için tavsiyede bulunur çok uğraştı o.....
ClioSport
09-06-2009, 19:48
Koray fiyat ne istiyorsun?
@nightkids_han: yerinin iyi olduğu söylenemez ama sol sisi çıkartıp, filtreye kadar boru yaptım. Şuanda eskisine göre bariz bir iyileşme oldu. Tavsiye ederim. Arabanın önü hakkında planlarım var. bu planı yaparken muhtemelen filtrenin olduğu yere hava girişi yaptırcam.
nightkids_han
10-06-2009, 07:31
Koray fiyat ne istiyorsun?
@nightkids_han: yerinin iyi olduğu söylenemez ama sol sisi çıkartıp, filtreye kadar boru yaptım. Şuanda eskisine göre bariz bir iyileşme oldu. Tavsiye ederim. Arabanın önü hakkında planlarım var. bu planı yaparken muhtemelen filtrenin olduğu yere hava girişi yaptırcam.
rica ederim
Sierra Rs
10-06-2009, 07:42
çıkan filtreyi versene bana japon :)
bu iki filtrenin hava alış şekilleri itibari ile farklı değiller mi ayrıca?
mantara nazaran yukarıdaki resimdeki k&n apollo tipi kutu içi cai'lerde kullanılmıyor mu genelde?