Orijinalini görmek için tıklayınız : Lancer Power vs Civic 1.4is @ADANA
Lancer 1.6:filtre kiti ve powersystem güç modülü var.
Civic 1.4:SS son susturucu var.
Roll de Civic 2 kişi Lancer tek kişi...
http://www.youtube.com/watch?v=piZszspOP4Q
http://videos.streetfire.net/video/Lancer-Power-vs-Civic_688122.htm
mertacar
10-06-2009, 17:11
aracındaki jantlar kaç inç?
civic 2 kişi olmasına rağmen güzel yurumuş..
http://www.gadgetvenue.com/wp-content/uploads/2007/11/gorillapod.jpg
ewet teke tek olsa 1,4 is acımaz gibi geliyor....
powersystem güç modülü nedir yahu:beuj:
powersystem güç modülü nedir yahu:beuj:
modül bildiğin.. markası powersystem..
aracındaki jantlar kaç inç?
civic 2 kişi olmasına rağmen güzel yurumuş..
16"racing orda
BAHADIR24
10-06-2009, 18:10
düşük hacimli araçlarda agırlık çok önemli teke tek deneseydiniz daha net sonuç alırdınız;)
unutmadan iki aracada maşallah;)
D16inside
10-06-2009, 18:39
maaşallah :D
VtecDream
10-06-2009, 19:21
ewet teke tek olsa 1,4 is acımaz gibi geliyor....
arkadaşım adam boy farkına gitti neredeyse 1 kişi bukadar etki etmez...
m.kaan46
10-06-2009, 20:06
bence is i kullanan yavaş hızlandırıyprdu arabayı.
Bir kişi burda fark etmez sen istetme ve kriko nun ne kadar fark ettiğini hiç denedinmi stok araçlarda ? 1.4 gayet güzel yürümüş yanlız son anda viteste sanırım devir düşükken atmışki lancer biraz daha net ayrılmış cihazdan seslerden ayırt etmeye çalışıyorum ama tahminim 2 araçta çok güzel yürümüş maşallah güzel deneme olmuş.Ama teke tek daha heycanlı olur bir 1.4 kullanıcısı olarak onuda görmek isterim :D
1400cc de öyle bi ederki :)
2 arabaydık mecburen video için bi araçta 2 kişi olması gerekiyordu..Lancer 1150kg civic ise 995kg oldgndan civice bindi çekecek arkadas..3 araba cıktıgımız bigün teketek deneriz onuda paylasırım..tüm yorumlar için teşekkürler...
arkadaşlar gerekn cevabı vermiş zaten....tecrube etmek lazım bazı şeyleri , yaşamak lazım..neden insanlar araçlarını hafifletmeye yada kg / hp oranını yakalamak için defalarca dynoya giriyorlar biliyor musun ? zannetmiyorum bildiğini.........:cool:
2 arabaydık mecburen video için bi araçta 2 kişi olması gerekiyordu..Lancer 1150kg civic ise 995kg oldgndan civice bindi çekecek arkadas..3 araba cıktıgımız bigün teketek deneriz onuda paylasırım..tüm yorumlar için teşekkürler...
eywallah selim aracının maşallahı var...allah kaza bela vermesin...iyi yürüyor....
eywallah selim aracının maşallahı var...allah kaza bela vermesin...iyi yürüyor....
teşekkür edermm...
lancer agır ama fecı kısa vitesler, ondan kazanıor civicıde hafıflıgı var işte.
lancer 2 ksıyken deneseydınız bırde keske:)
selim adanaya geldiğinde bizde deneyelim dai.güzel yarış olmuş maşallahı var.otomatik lancer 12Valve seninkidemi 12 V?
selim adanaya geldiğinde bizde deneyelim dai.güzel yarış olmuş maşallahı var.otomatik lancer 12Valve seninkidemi 12 V?
eyvallah kardeş saolasın...senlede deneriz gelnce..yok manuel 16V..
Haber verin beyler 3 lü yapalım :)
1.4iS tebrikler... teke tek olsaydınız geçerdin Lancer'i...
pazagünü burgazdaki draglarda vardı 1.4 civic, öylemi tatlı kalkar, ben korkumdan katılmadım civici görünce :) egzos + filitre ne clio bıraktı, ne brodway nede getz.
maşallah çok iyi gidiyor kardeşim, kişi farkı çok önemli ;)
Haber verin beyler 3 lü yapalım :)
haberleşelim kapatalım tüm şeritleri :)
Kapatalım beyler mutlaka haber verin.
Kapatalım beyler mutlaka haber verin.
tamam haberleşelm;)
mstpower
12-06-2009, 00:35
sendeki lancer yusufun eski arabası mı cok benzior??
sendeki lancer yusufun eski arabası mı cok benzior??
evet aynen o...
1.4 vites geçemiyor. Bu videoyu ölçü almıyorum. :)
1.4 vites geçemiyor. Bu videoyu ölçü almıyorum. :)
oda güzel:) kardeş bi iddaa yok 1.4 te benm arkadasm sonucta..ölçü alınacak videon varsa paylaşırsan sevinirim..herkes özgür ölçü alıp almamakla ama gayette iyi vites gecior senin görüşün öyle saygılar..
oda güzel:) kardeş bi iddaa yok 1.4 te benm arkadasm sonucta..ölçü alınacak videon varsa paylaşırsan sevinirim..herkes özgür ölçü alıp almamakla ama gayette iyi vites gecior senin görüşün öyle saygılar..
Yok idda tarzında demedim ben tabikide arkadaşın eğlencesine zevkine . Yavaş ve erken vites geçtiğini söyledim sadece . :)
emredağla
13-06-2009, 11:47
is yi süren iyi sürememiş
zevkli bir çekişme olmuş yavru evomuza maşaallah :)
zevkli bir çekişme olmuş yavru evomuza maşaallah :)
teşekkürler...
herkese yorumlarından dolayı teşekkür ederim..devam videolar gelecek en yakın zamanda...keyifli forumlar...
orkungungor
14-06-2009, 13:58
10 numara yürümüş helallll....