Orijinalini görmek için tıklayınız : Citroën C5 1.6 hdi chip tuning
Arkadaşlar C5 1.6 hdi için chip tuning veya box tavsiyeleriniz nelerdir?Bu işlemi yaptırmak için nereyi önerirsiniz(uygun fiyatlı)?
Mehmet Gazihan yardımcı olur, kendisi forumumuza üye.
http://www.techturkey.com/forum/member.php?u=2066
nightkids_han
11-06-2009, 12:15
140 hp 300 tork ;)
evet değerler güzel ama fiyatlar yüksek biraz.uygun fiyat veren olursa yaptırcaz,bakalım.
Mehmet abinin fiyatları piyasa genelinin altında bile sayılır bana göre, isteğinize kullanım tarzınıza göre yazılım yapıp ona garanti veriyor sonuçta hertürlü ;)
İstanbuldasın sanırım. PS Chiptuning öneririm.
Kanka Mehmetle konusuruz aksam, bi sekilde hallederiz ;)
Olmadı superchips yaparsın :)
bakalım superchips ağır basıyor ama fiyatta önemli.megachips'in fiyatına göre karar vericem.
megachips yapan arkadaşa ulaşamıyoruz,bir msn var ekledim ama hiç online olmadı:)
megachips yapan arkadaşa ulaşamıyoruz,bir msn var ekledim ama hiç online olmadı:)
Mehmet Gazihan_0537 466 08 58
egeturbo
14-06-2009, 11:48
Ps Chip Tuning yada sitemize üye erhan nickli bi abimiz var Almnayada ama İstanbulda sana yükletecek kişiyi bulur onlara bir bak.Yada yolum Ankaraya düşer dersen BHP Hakan abiler
btg den fiyat aldınızmı
aldık,yüksek geldi.
sana bi numara vereyim birde onu ara istersen pm at bana
kanka peder ıstanbul malatya arasını kısaltmaya calısıyor heralde ahahha :D
mehmet yardımcı ollur kankam : )
sana bi numara vereyim birde onu ara istersen pm at bana
gerek kalmadı.
kanka peder ıstanbul malatya arasını kısaltmaya calısıyor heralde ahahha :D
mehmet yardımcı ollur kankam : )
kanka,peder 50'sinden sonra coştu:).önceden hiçbir şey yapmazdı,yaptırmazdı şimdi istanbula gelince soluğu maslakta alıyo:D