Orijinalini görmek için tıklayınız : Toyota Corolla 2006 model ?
D-4d otomatik vites 2006 model corolla hakkında biraz yorum alabilirmiyim nasıl bi arabadır kronik problemleri varmı yakıtı,gidişi felan nasıldır ??
çok sağlamdır,yakıtı azdır,gidişi iyidir,ama şanzumanı beladır.
Yiğit Ş.
13-06-2009, 00:09
şanzuman sorunlu evet. yeni kasalarda otomatiklerler 4 vites. o modellerde de 4 vites ise sıkıntı. brz çok yakar düzüne göre doğal olarak. eğer alıcaksanda şehir için kesinlikle otomatik değil elle vites değiştir. uzun yolda otomatik kullanabilirsin ama. bn yeni kasa düz d4d ile 1 depoda 670km gidiyorum. en son 125 e doldu. 1.4 90hp 1400kg :)
şanzıman beladır derken sorunmu çıkartıyo yoksa triptroniclerin genel hastalığı olan geç algılamamı var ?
d4d lerde tam otomatik şanzıman yok, 5 ileri otomatikleştirilmş manuel şanzıman, bildiğiniz debriyaj sistemi var sadece kavramayı o yapıyor.
yarislerdeki geri kayma ve yavaş vites sorunu çözülsede bi dsg performansı beklemek yanlış olur vites değişim süresinde.
şehir içinde ben manueliyle 800-uzunda 1100km gidiyorum klima açık bagaj dolu 3 kişi mmt de aşşa yukarı aynı yakıyor.
şehir içinde kullanılcak vites olayı kötü oldu işte yaa
auris 1.6 daki vites geçiş süresi, manueli yavaş attığımla benzer bi süreçte.
gazı da ayarlarsanız 0 sarsıntıyla geçişleri gerçekleştirebiliyorsunuz.
şanzıman beladır derken sorunmu çıkartıyo yoksa triptroniclerin genel hastalığı olan geç algılamamı var ?
geç algılama zaten başlı başına sorun ama full bakımlı 90 bindeki bi arabaya şanzuman yaptım öyle diyim sana
anladım arkadaşlar teşekkürler o şanzımanlardan nefret ediyorum zaten corsa gibi bi bela var bi tane yeter
manueli tavsiye ederim ama denemek istersen ;)
ne yazıkki manuel düşünmüyoruz kesinlikle otomatik olcak
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.