Orijinalini görmek için tıklayınız : 1,4 is-megane coupe-palio 1,3 multijet-corolla d4d
CUMARTESİ GECESİ GÜZEL Bİ ÇAYCI ORTAMINDA CANIMIZ SIKILDI BİRAZ EĞLENELİM İSTEDİK VE ÇOKTA ZEVKLİ OLDU
1,4 is = komple 51 lik boru HKS replika egzoz-custom cai (soğuk hava çekiyomu meçhul)baskı balata lastik ısıtamayacak kadar bitik:D
megane=komple egzoz sistemi ve cai
corolla=orjin spec :D
palio=kutu içi filtre,1,5 bar basıyor,power box,komple egzoz ve çip (bildiklerim bunlar yanlış biliyosam düzeltin arkadaşlar)
http://videos.streetfire.net/video/honda-civic-14-is-ve-16_689160.htm
http://videos.streetfire.net/video/HONDA-civic-14-is-palio_689157.htm
http://videos.streetfire.net/video/13-multijet-paliotoyota_689163.htm
kameranın ayarları en düşükte olduğundan kalite çok kötü kim geçti kim geçildi zaten söz konusu deil.herşey görüldüğü gibi geçen geçilen yok :D o heyecan yeter bize
olm biz nerde geldik lan :D 1.5-2 boy arası vardı :D gecenin 2.side benim :):):)
yok lan megane bana daha yakın geldi
ben megane a 2.5 boy attım o nasıl olcak :D
palio corolla videosu açılmıo :D
palio corolla videosu açılmıo :D
videoları yeni upload ettim birazdan açılır
kardeş acılcak acılcak sabret lewocum bizim adam streetfire a atar atmaz eklemiş :D
kardeş acılcak acılcak sabret lewocum bizim adam streetfire a atar atmaz eklemiş :D
taze taze sıcak bunlarrrrrrr :D :D :D
gerçekleri acıkla mustafa kemal :D gecenin 2.si benim :D:D:D
valla sensin dai galiba.olm kaçtane yarış yaptık hatırlamıyoprum ki.ama senle baya mesafe yan yana gidiyoz o kesin.nasıl orjinal anlamadım:D bi bityeniği var sanki ama :p
valla sensin dai galiba.olm kaçtane yarış yaptık hatırlamıyoprum ki.ama senle baya mesafe yan yana gidiyoz o kesin.nasıl orjinal anlamadım:D bi bityeniği var sanki ama :p
her D4D ye aynı şeyi söylüyolar :D
D4-D gizli şaka makinalarından :D:D:D
kinder süpriz gibi d4d'ler :D
nightkids_han
15-06-2009, 11:13
megane coupe pek sağlıklı gelmedi bana ....
megane baskı balata bitti okeye dönüyo :D
nightkids_han
15-06-2009, 11:58
megane baskı balata bitti okeye dönüyo :D
bişey war belli ,
0-100 9.6 sn olan araba ,
civic 'ede corolla'yada şaka yapması lazım :D
yaw yol boş olsaydı keşke bırakmak zorunda kaldım ne guzel gıdıorduk yanyana:)
bişey war belli ,
0-100 9.6 sn olan araba ,
civic 'ede corolla'yada şaka yapması lazım :D
8 valf ama o araba.ımkansız civici geçmesi:) 16 valflerden ııdı benım eskı 1,4
nightkids_han
15-06-2009, 12:38
8 valf ama o araba.ımkansız civici geçmesi:) 16 valflerden ııdı benım eskı 1,4
ben 110luklardan zannettim
Ben içiyordum o saatlerde be dostum. Eksik var bu yarışta :)
Palio MJET hem chipli hem üzerinde box var bir de 1.5 bar basıyor ve böyle mi gidiyor?
Bence biryerde yanlıslık var.
1.4is ve D4D ile yanyana gidiyor sonra da geciliyor sanırım, hic specleri gibi gitmiyor.
Shadow_Dancer
15-06-2009, 15:03
Palio'nun gidişi hiç hayra alamet degil..
Shadow_Dancer
15-06-2009, 15:08
Nooldu teknisyenlikten satış temsilciligine mi geçiş yaptın ? Engin bilgilerin buralara az geldi heralde..
16V olan megane da geçemiyor 1,4 is leri.onların 1ve 2. vitesi çok kısa hemen bitiyor.o vites çekerken benimki uzuyor.
cihan hızımı alamam bak senide geçerim:D zuahzuhahuhzuahuzhuah
Palio MJET hem chipli hem üzerinde box var bir de 1.5 bar basıyor ve böyle mi gidiyor?
Bence biryerde yanlıslık var.
1.4is ve D4D ile yanyana gidiyor sonra da geciliyor sanırım, hic specleri gibi gitmiyor.
palıo avans vuruor yaw cozemedık onu.
bıde o vıdeoda ben kullanıodum abi,toyotayla 4. vites bıtmeye yakındı yanyanaydık kenarda duran bı mınıbüs vardı fren yapmak zorunda kaldım tam anlayamadık.
palıo avans vuruor yaw cozemedık onu.
bıde o vıdeoda ben kullanıodum abi,toyotayla 4. vites bıtmeye yakındı yanyanaydık kenarda duran bı mınıbüs vardı fren yapmak zorunda kaldım tam anlayamadık.
Kamer kutuici filtresi ne biliyormusun?
Simota ise direk atsın cöpe...
Simota kutuici filtre yüzünden 2 kez debimetrem gitti...
Dizelde en önemli mevzu aracın iyi hava alması, simota temizliyosun takıyosun yine hic nefes aldırmıyordu arabaya, debimetreyi bozdugu icin araba iyice cekisten düsüyordu.
Taktım orjinal filtre, 3binde bir yenisini takıyorum on numara performans :)
Palio sadece chipli olsun, 95hp falan veriyorsa cok rahat gecmesi lazım d4dyi hafif de cünkü corollaya göre...
1.5bar basıyor + powerbox var deniyor bir de...Sadece chip ile gecer normalde d4dyi...
dragger haklısın aslınd ayarıştan önce zaten ali arkadaşımız dedi sökelim powerbox ı diye.dou da yapacak çip yada box arabasını görmek istedi.box olan bi arabayla die.sökemedik ama bir türlü.allah var bende geçer diye düşünmüştüm ama bu d4d gerçekten komedi.ah bide rollde iyi olsa
valla bılmıyorum abi.oda kutuiçide orj sanırım.
bi problem var ama anlayamadık..15 jant var dıcem bu kadarda etkılenmemesı lazım.
sen fln kullansan anlarsın gerçi ne kadar ıyı yada kotu gıttıgnı:)
olmazsa bı kadran cekelım
Set felan var ikisindede sanırım bide :D ben filtresi orjinal diye biliyorum palio nun avans problemi çözülsün tekrar bakılır. zaten dou chipden önce chipden sonra fark için denemek istedi güzel bi gece oldu rally parkurundan geçtik resmen giderken :D
Valla d4d ile kıyaslandıgında kötü gidiyor bariz, cünkü chiple 95hp 215-220 tork olsa o palio hafifligin de avantajıyla d4dyi rahatlıkla gecmesi lazımdı.
Powerbox, basınc acma vs onlara hic girmiyorum, adanaya bi dyno sart eksileri artıları görmek acısından...
Bu arada tüm otomobillere masallah, böyle farklı denemeler görmek güzel ;)
honda da vardı kaldırdılar:( valla ya bı dyno goremeden göçecez.
mersınde varda adam ızın vermıor cıkarmaya.
nightkids_han
15-06-2009, 18:13
Valla d4d ile kıyaslandıgında kötü gidiyor bariz, cünkü chiple 95hp 215-220 tork olsa o palio hafifligin de avantajıyla d4dyi rahatlıkla gecmesi lazımdı.
Powerbox, basınc acma vs onlara hic girmiyorum, adanaya bi dyno sart eksileri artıları görmek acısından...
Bu arada tüm otomobillere masallah, böyle farklı denemeler görmek güzel ;)
chip ne kadar etkiler kendi başına değerleri misal 0-100 ü
1.5 saniye felan düşürse orj. palio'lar 13.x 'lerde çıkıyor
corolla d4d 11.8 , aynı seviyeye gelicekledir uzicanı sanmam palio'nun......
Benim 13.2 mi 13.4 mü ne, 17 jantlarla dynoda 10.2 vermisti 0-100 :)
Palio biraz daha agır kalıyor benimkine göre ama iyi bir chiple d4dyi gecmesi lazım...
yavuz kardeş ama benim arabanın 0-100 hızlanması 10 sn ... yani orjinalden 90 hp olan bi araç bana göre de palioyu geçmemeliydi o gün benim amacım sadece orjinal paliodan ne kadar fark ettigini görmekti ama benim araba zaten adanadaki orjinal D4-Dleri 1 boy fln geçiyo yani iyi acıldı bide cok saglam bakımlı :) ha bu arada dipnotu unutmamak lazım orjinal d4-dyi geçerken o orjinal jantla ben 17 jantla kalkıyorum benim arabanın kalkışına kimse inanamıyo 1.6 benzinli eski focuslarla fln yürüyorum 300-350 metre yanyana :):) palioyla kalktıgımızda araba yaklaşık 1.5-1.6 bar basıyodu powerbox chip kutu içi filtre komple egzoz var arabada tabi o basıncı basmak için turbo büyütülmüş kamer öyle diyo.. yani baya baya bi acması gerekirdi arayı ama 1-2 vites yanyanayız 3. viteste ben öne geçmeye başlıyorum 4. viteste koparıyorum benim araba şaka yapıyo yaaa :):):)
ha bu arada geçme geçilme muhabbeti deil hepsi kardeşim benim o arabada benim yani deişen bişey yok ;)
İste ben de diyorumki ne kutuici filtre, ne turbo büyütme, ne fazla bar basma, ne powerbox hicbirine gerek olmadan sadece chipli multijet d4dyi gecebilmeli diyorum, o arabada sorun var diyorum :)
Senin arabanın masallahı var, o konuda zaten sorun yok ama palioda biraz sıkıntı var gibi :)
Ben de istanbulda bi corolla d4d bulup deniyim video koyalım en iyisi :)
olur valla neden olmasın :) ama benim araba kadar acık yırtık olması lazım :D:D
Boylara göre hesaplarız :D
tamam corollaya bi boy kadar önden start verdir :D:D:D
Boylara göre hesaplarız :D
yaza deneriz abi artık full stock ile :D
yaza deneriz abi artık full stock ile :D
Yazdayız zaten :D
Yokmu istanbulda d4d sahibi arkadasın?
Mehmette var ama o yeni kasa daha geride kalır :D
yavuz kardeş ama benim arabanın 0-100 hızlanması 10 sn ... yani orjinalden 90 hp olan bi araç bana göre de palioyu geçmemeliydi o gün benim amacım sadece orjinal paliodan ne kadar fark ettigini görmekti ama benim araba zaten adanadaki orjinal D4-Dleri 1 boy fln geçiyo yani iyi acıldı bide cok saglam bakımlı :) ha bu arada dipnotu unutmamak lazım orjinal d4-dyi geçerken o orjinal jantla ben 17 jantla kalkıyorum benim arabanın kalkışına kimse inanamıyo 1.6 benzinli eski focuslarla fln yürüyorum 300-350 metre yanyana :):) palioyla kalktıgımızda araba yaklaşık 1.5-1.6 bar basıyodu powerbox chip kutu içi filtre komple egzoz var arabada tabi o basıncı basmak için turbo büyütülmüş kamer öyle diyo.. yani baya baya bi acması gerekirdi arayı ama 1-2 vites yanyanayız 3. viteste ben öne geçmeye başlıyorum 4. viteste koparıyorum benim araba şaka yapıyo yaaa :):):)
kardeş son kalkısta ben 4e attıgımda yanımdaydın sonra fren yaptım.ama diğer kalkıslarda dedıgın gıbı oldu :)
Yazdayız zaten :D
Yokmu istanbulda d4d sahibi arkadasın?
Mehmette var ama o yeni kasa daha geride kalır :D
yani daha peder bey tatile çıkmadı ya o bakımdan :D
Malesef yok :)
paliodaki avans olayını alinin çözmesi lazım biran önce.1,3 küçücük arba olmasına rağmen.dün kamer lastik ısıttığında benim 1,4 benzinliden daha iyi çeciriyodu valla ne yalan söyleyim.henüz tamamen bitmiş bir araba deil.hele bir bitsin inş çok çok daha iyi olur.bide bana allah rızası için ucuz yollu bi hıdır bulsanız tam süper olacak:D
mertcan962
15-06-2009, 21:57
canlarım döktürmüşssünüz yine :)
bende kutu içi filtre falan yok eksoz son tüp var,basınc 1,4 vs vs sapladı gecti işte :)
şaka bir yana bir sacmalık var aracta umarım çözecez o zaman görüşürxxx haha suan işlerim yogun biliyorsunuz aranıza bile gelemiyor arabayla sabah gidiyorum digeriyle geziyorum aksam binior eve geliyorum ilginemiyorum.avans işinide halledecem ancak bir boşluk bulduğum an.yazılımın değişmesi lazım cnk.
dai işlerin yolunda olsunda gerisini salla gitsin biz hep burdayız.illaki yürüyecektir o araba
d4d ler pskopata bağladı walla yarise hiç bulaşılmaz
mertcan962
15-06-2009, 22:52
dai işlerin yolunda olsunda gerisini salla gitsin biz hep burdayız.illaki yürüyecektir o araba
saol kivre ya işler cok agır cooook :) sabah 5 aksam 21:30 :) bu arada ucuza hıdır derken ? :)
hıdır hıdır:D bu egzoz sesi beni yedi bitirdi olacak gibi deil
hıdır sana demio ali header dio :D
kardeş son kalkısta ben 4e attıgımda yanımdaydın sonra fren yaptım.ama diğer kalkıslarda dedıgın gıbı oldu :)
benim araba 3teydi kardeş walla :D
diger kalkışlarda ben baştan itibaren öndeydim hem onuda unutmayalım ama artık geçti geçildi tartışmasını bırakalım bence ali kardeşimin arabasında süper bi potansiyel var işalla tamamen yansıtır speclerini de şaka yaparız gizli gizli :D ayagına saglık o gün gelen herkesin tekrar tekrar :D
BlackEmperor
16-06-2009, 01:37
bizim araba bu kadar hızlımı yaw :) sarmaktan gidemiyom ben lastikleri bi değiştiriyim en iyisi :D
bizim araba bu kadar hızlımı yaw :) sarmaktan gidemiyom ben lastikleri bi değiştiriyim en iyisi :D
lastikleri değiştirmeden önce patinajla kalktığımda ilk 2 vites patinajla bitiyodu :D lastik değişti dert bitti ama gitmiyo gibi geliyo şimdide :D
yok yok gidiyo 17 jantlar 215-45 lastiklerle 3te bi iyyk ediyo kısaca :D
Doğu desene senle de denememiz lazım :)
beni geçersen dou ile dene yoksa deneme:D
Değişmez cicim :), Doğu'nun seni geçtiğini kabul ediyorsun yani?
yok yanlış anladın sen cihan .. kemali geçince benide otomatikman geçmiş oluyosn ama kemali geçemezsen eger bende kalkarım seninle ;)
sız kalkın önden bı kola içer gelirim ahahahah
kamer sen klansman dışısın sen git vitiaylarlan kalk :D gelip moralimizi bozma :D
BlackEmperor
16-06-2009, 21:08
kamer sen klansman dışısın sen git vitiaylarlan kalk :D gelip moralimizi bozma :D
uzunda gecerzki :D o hep benziliğe ugrar pit stop stratejisiyle one geceriz heuheuh:p
uzunda gecerzki :D o hep benziliğe ugrar pit stop stratejisiyle one geceriz heuheuh:p
o 2 kez giricekken biz 1 kez giricez, saatte bize max atabileceği fark 30-40km olsa, ki o gazlamayla vti hayvan gibi çekicek biz 180 le giderken 8lt ortalamayla gidicez max :D
o 2 kez giricekken biz 1 kez giricez, saatte bize max atabileceği fark 30-40km olsa, ki o gazlamayla vti hayvan gibi çekicek biz 180 le giderken 8lt ortalamayla gidicez max :D
benide alın aranıza ben nolurum lewocum
heheh valla yaa cok zekice corollacı arkadaşlarım kardeşlerim :D kamer sen 160 liraya 600 km gidiyon arada akıllısıda var bunun :D sen depoyu fulle 400 km yol yap adana artvin basacaz olm ben tek pit sen 2 pit yapacan bide senin kart cekme işi fln uzun sürer :P gel len hadi uzuna basak :D
ayy pardon lewo ben oğuzhan arkadaşın nikiyle girdiğimi unutmuşum yaw
Kamer bu kadar yazı üzerine tekrar cevapla bakalım. Kolaya verecek para kaldı mı :)
90 lıra verrim 950le giderim hepınızden ucuz ve hızlı :D
onu bizde yaparız ucaklarımı kaldıracık onumu diyon :D:D hadi gel adana artvin basak :P
devilboy
25-06-2009, 01:04
16V olan megane da geçemiyor 1,4 is leri.onların 1ve 2. vitesi çok kısa hemen bitiyor.o vites çekerken benimki uzuyor.
yaaww tırşik hangi 16v meganela denedinki geçemiyor diyorsun yaa musti walla senden korkuyorum ALLAH GÖSTERMESİN sen 1.6 yada 1.8 alsan msupraya bile kafa tutacann olumm:D:D
90 lıra verrim 950le giderim hepınızden ucuz ve hızlı :D
onu sıksık yapıyoruz zaten kamer :D