Orijinalini görmek için tıklayınız : Password:JDM Dry Carbon Kevlar PowerChamber Intake EP3 Type R
http://passwordjdm.com/PasswordJDM-Dry-Carbon-Kevlar-PowerChamber-Intake-DC5-02-06-RSX-EP3-02-05-Civic-Si-P1910C429.aspx
Linkteki intake in 18,1 beygir vermesine bence imkan yok ama yinede paylaşayım dedim , sizce mantıklımı ??
Introducing the all new PWJDM PowerChamber Intake for the EP3/DC5 type S. Just like the original PowerChamber from PWJDM, this one makes more all around usable power and has the killer looks to back it up. Dyno Proven 18.1 horsepower gains over base line with no other modifications made to the car. (Dyno tested @ Erick’s Racing by Erick Aguilar on a Bone Stock DC5!); this intake went toe to toe with a leading Cold Air System and spanked it silly. Made 100% of Dry Carbon Fiber or Carbon Kevlar, the choice is yours. This PowerChamber intake weighs ounces, it’s so light… we were about to call it the anti-gravity intake.
Yiğit Ş.
15-06-2009, 22:22
uçuşuyorr yine :D
uçuşuyorr yine :D
Baştan sona okudunmu linki ??
Yiğit Ş.
15-06-2009, 22:46
Okudum baştan sona?
Adamlar dyno egrisi koymus bu kadarda olamaz diyor insan diger taraftan 18 beygir cok yuksek bir deger ??
bu arada akuyede bir yer lazım :)
gruppe m yapmıs 1000 usd ıstemıs 14 15 hp ancak almıs bumu 18 alıcakmıstda bıde 250 usdlerde
Yiğit Ş.
15-06-2009, 22:50
Adamlar dyno egrisi koymus bu kadarda olamaz diyor insan diger taraftan 18 beygir cok yuksek bir deger ??
bu arada akuyede bir yer lazım :)
filtre arıyorsun sanırım:) bi dene?? alacağın diğer filtrelerde o civarda zaten. M dışında :)
gruppe m yapmıs 1000 usd ıstemıs 14 15 hp ancak almıs bumu 18 alıcakmıstda bıde 250 usdlerde
banada o sacma geldiya gerci fiyat 25o usd degil opsiyonlar ile 650 usd a cıkıyor hele birde gruppem ile karsılastırınca gruppem mukemmel bir yerden hhava emiyor yuksek hızlarda muthis avantajlı adamlar dyno egrisi koymus birde fake bir ilan degil olabilirmi onu merak ediyorum ..
900 - 1000 tl ya suan GruppeM satılıyor TR de buda olsa 500 tl denemek icin alınır aslında ya tutarsa hesabı :)
Yiğit Ş.
15-06-2009, 22:53
filtre ve kazanı motor içinde. illaki sıcaktan etkilenicekk. tek + sı kazanın büyük olması gibi geliyor.
Yiğit Ş.
15-06-2009, 22:55
aküyü bşka yere koymak için kit istersen eğer +442$ istiyorlar. onların kiti olmadanda yapabilirsin..
s2k icin olanı gordıunmu o asmıs birsey !!
aküyü bşka yere koymak için kit istersen eğer +442$ istiyorlar. onların kiti olmadanda yapabilirsin..
illaki,para basmıyoruz kafayı yemisler + 442 usd mış :D
Yiğit Ş.
15-06-2009, 22:59
s2k için olanı gördüm ama bşi dikkatimi çekti. k20 için diller destanlar dökmüşler. s2k için hiçbir açıklama yok nerdeyse :D
s2k için olanı gördüm ama bşi dikkatimi çekti. k20 için diller destanlar dökmüşler. s2k için hiçbir açıklama yok nerdeyse :D
fiyatıda 900 usd civarı ama kocaman bir box ve emiş seti cok sık duruyor :icon_tup:
dedigin emiş kazanı kocaman +18 olmasada basarılı bir kit olabilir .
maksat farklı olmakta injen yerine bu kit ,
dc yerine strup farklı bir seyler denemek lazım :D
Yiğit Ş.
15-06-2009, 23:07
219 ve 239$ olarak 2 tane görüyorum bn s2k için ?
aynen. v2 vs kullanacağına denenebilir.
edit: ewt gördüm şmdi sölediğin kiti :)
Yiğit Ş.
15-06-2009, 23:15
s2k'ya yaklaşık 9nm tork 10hp vermiş :)
Buğra A.
16-06-2009, 04:52
Abi,o arabaya Gruppe M yakışır.Performans istiyorsan,alman gereken o =)
Abi,o arabaya Gruppe M yakışır.Performans istiyorsan,alman gereken o =)
Bu kit kagıt ustunde GruppeM den daha iyi ama sadece kagıt ustunde bakınıyorum varmı deneyen diye birde buradaki arkadasların fikrini alayım diyorum :icon_tup:
CRX_Power
16-06-2009, 07:57
Bence imkansız.
8.000rpm
16-06-2009, 08:02
hemen "imkansız" diye kesip atmamak lazım , bu dünyada bir tek doğru yok , farklı şeyleri de önyargısız eleştirebilmeliyiz bana göre...
sonuçta ortada dyno verisi var , ama tabii alıp denemek lazım kesinlikle...
yanlız bu zamazingo "karbon kevlar"...
sanıyorum karbon fiber denen malzemeden daha farklı...
bir nevi short ram , ve tampondan-fardan-panjurdan biyerden esnek bir spiralle soğuk hava beslemesi getirmek gerekiyor... o zaman güç verir diye tahmin ediyorum , hatta hız arttığında verimi de o oranda artar...
gruppe m ile karşılaştırmamak lazım , tasarımlar ve emiş yönleri-teknikleri tamamen farklı...
bence başarılı bir ürün... filtre kafasına bir seperatör bir şapka yaparım ben olsam , bir de tampon altından biyerden soğuk hava taşırım...
:)
+18 cok ciddi bir deger o yuzden kafa karısıyor.
Bilsemki verecek hemen siparis vereyim gelsin 18 olmasın 15 olsun onada razıyım :)
8.000rpm
16-06-2009, 08:36
k20 motorlar mantıklı bir filtre kitiyle güzel verim verebiliyor , o yüzden bence 18 alamasan bile (ki neden alamayasın..elin gavuru almış...) fiyat avantajından dolayı tercih etmelisin...
üstelik tek olacaksın :D bu da önemli...
belki çok memnun kalacaksın , herkes password jdm'ci olacak... :)
k20 motorlar mantıklı bir filtre kitiyle güzel verim verebiliyor , o yüzden bence 18 alamasan bile (ki neden alamayasın..elin gavuru almış...) fiyat avantajından dolayı tercih etmelisin...
üstelik tek olacaksın :D bu da önemli...
belki çok memnun kalacaksın , herkes password jdm'ci olacak... :)
Maksat paylaşım olsun bakarsın tutar herkes alır dur ben bir tane için fiyat alayım :)
J's replikasi degil mi bu?
8.000rpm
16-06-2009, 08:47
J's replikasi degil mi bu?
ben de öyle biliyorum...
S2000 icin bole havayı onde toplayıp filtreyi besleyen bir sistem var acaba bunada olurmu ?
yada custom birsey olurmu ?
Sinan'S2k
16-06-2009, 09:30
Password jdm s2000 de kalitesini ispatladı dyno verilerinde j's i de geçti. En fazla hp i veriyor şu an. K20 dede değişen birşey olmayacak eminimki. Bence bu fiyata değer ve standalone la almışlar o 18 hp i ki alınabilir tabi :)
standalone la almışlar o 18 hp i ki alınabilir tabi :)
Şu kısmı biraz daha açarmısın anlayamadım standalone beyin degilmi sitede ekstra herhangi bir şey yok diyor sen nasıl anladın diye sordumda sonra dynoya bakınca anladım aracın güç egrisi tamamen degismi bu sadec filtre ile olamaz .
Güzel yorumlar geliyor TR fiyatıda cok ucuk degil :)
serkan bence ugrasşma bununla. Al bi cai devam et..
evet serkan al bi cai uğraşma bunlarla, mesela injen :D hazırda var ;)
Ya GruppeM yada bunu alacam fiyat gelecek onu bekliyorum :)
8.000rpm
16-06-2009, 14:39
password al :)
password al :)
Fiyat gelsin makul olursa verecem siparisi :D
18 ciddi bir rakam
This first graph is our intake dyno tested at Erick's Racing Engines on a 2003 Acura RSX Type S, only modification to the car was full cat-back exhaust.
Cat-back sistem ile +18.1 hp vermiş.
Aynı şekilde;
Cat Back sistemli bir Si K20A3 'e de +8.1 vermiş.
bence denemek lazım..
18 ciddi bir rakam
This first graph is our intake dyno tested at Erick's Racing Engines on a 2003 Acura RSX Type S, only modification to the car was full cat-back exhaust.
Cat-back sistem ile +18.1 hp vermiş.
Aynı şekilde;
Cat Back sistemli bir Si K20A3 'e de +8.1 vermiş.
bence denemek lazım..
Aractaki catback uzerinde iken stock filtre - v2ve password jdm ile deniyorlar aradaki fark 18 oluyor diye anlasılıyor okuyunca .
stock filtre ile olcumdede catback duruyor zaten .
Aractaki catback uzerinde iken stock filtre - v2ve password jdm ile deniyorlar aradaki fark 18 oluyor diye anlasılıyor okuyunca .
stock filtre ile olcumdede catback duruyor zaten .
yanlış anlamışım o zaman :o