Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık supra...
Yokmu alıp yüklemek isteyenler???
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/ADDETAIL.DoIt?AdId=3029556
Bu araç bayadır satılık . Manuel yapılıp yüklenebilir.
adam LPG bağlatmış yaa :(
1 lpg sökülecek
2 fiyat düşücek
3 dreksyon sağdan sola alınacak ( o nasıl yapılacaksa tabi :) )
4 şanzuman manuel olcak
Yani ohoooooo ho :)
aaa!! 1 saat önce bakınırken görmüştüm..ama LPG olayı dooru mu acaba:D:D
ben buğraya katılıorum kardeşim..
KSK-VTEC
27-09-2006, 23:50
cash 30 bin vereyim
cash 30 bin vereyim
niyetliysen bence ara alırsın :)
Low-Rider
27-09-2006, 23:59
griydi diye hatırlıyorum ben bu arabayı yada aynı jantları takan başka gri bir supra var
ahmetbaha-drs
28-09-2006, 00:11
ahh ahh..Bu hafta loto fln cıkarsa alırım insallah :D hep beraber modlarız..ehehe
^^ANIL^^
28-09-2006, 00:13
buğraya bende katılıyorum çok doğru sıralamış
Niye RS4 jant takilir ki bir supraya?
evt..bende gri bi supra'da aynı janttan görmüştüm..dışı da aynı stock'tu bunun gibi...boyamış olabilirler mi acep?
evt..bende gri bi supra'da aynı janttan görmüştüm..dışı da aynı stock'tu bunun gibi...boyamış olabilirler mi acep?
arayıp bi sorun ;)
eskdıen dır varyaw. akatlar spor tesıslerının garajında duruo. yanında da beyaz var bı tane gene aynı sahsıyete aıt :)
Sefa_vts
28-09-2006, 12:11
aracı pazar günü gördüm bebek sahilde...hani kazalı felan değil..belki eskiden gri idi ama yeni gördüm...
beyazda bu admındı Antalya ya satıldı...
bu makina Jap.spec sagdan.sahibi orjinalci modifiye olayına girmiyo...LPG nerden çıktı:D olurmu öyle şey yaw:) haaa boyanmış fln degil hep sarıydı yani diger supralar soldan direksiyon...
beyazda bu admındı Antalya ya satıldı...
bu makina Jap.spec sagdan.sahibi orjinalci modifiye olayına girmiyo...LPG nerden çıktı:D olurmu öyle şey yaw:) haaa boyanmış fln degil hep sarıydı yani diger supralar soldan direksiyon...
LPG olayı ilanda yazıodu düzeltmış cakal ;)
Tokyo Drift
28-09-2006, 13:52
39.000 euro biraz fazla deil mi:) ** çok güsel
39.000 euro biraz fazla deil mi:) ** çok güsel
heç deil supra turbo için iyi bence weririm o parayı o arabaya
39.000 euro'a japonya'dan yapılı getiremezmiyizya ?? bence buna çok o para...
griydi diye hatırlıyorum ben bu arabayı yada aynı jantları takan başka gri bir supra var
aynı janttan bi tane daha otomatik gri var
hatta sahibi de aynı adam. 2 tane otomatik suprası var yani:D
lpg var bende lpg li ilanını görenlerdenim... çok para...
Maxiboost
28-09-2006, 19:29
aynı janttan bi tane daha otomatik gri var
hatta sahibi de aynı adam. 2 tane otomatik suprası var yani:D
bende başka kim aynı jantı koyar diodum:hihih:
heralde biara Allah supa dağıttı hepsinide maşallah aynı adam kapmış biz kesin o arada bi halt yiyoduk :)
güzelde 95 model 39bin edermi??
bende başka kim aynı jantı koyar diodum:hihih:
sen japon hakkında yorum yapma kardeşim. pug u sat öle gel:D:D:D
bence çok para 75.000ytl arkadaşlar... mantıklı olalım..
95 model bi araba için bence çok para ...
Tholl-ga
28-09-2006, 22:23
eskdıen dır varyaw. akatlar spor tesıslerının garajında duruo. yanında da beyaz var bı tane gene aynı sahsıyete aıt :)
orda baya bi süpra var :D
Maxiboost
29-09-2006, 12:37
sen japon hakkında yorum yapma kardeşim. pug u sat öle gel:D:D:D
pert ettim olm :D satılmayınca :D
bu arada aslında 75 çok son zamanlarda tavan yaptı ama 50 dense razı olurdum ben
50 de fazla bence 35 milyar oluru :D
50 de fazla bence 35 milyar oluru :D
35'te çok..10 kaada versin alayım:D:D
alp şahinmi alıosun olm :) gitti supranın güzelim karizması :D 10 milyara kadar düşürdük yaaa:) techturkey mezarcı team :)
Supra , skyline bunlar önemsiz arabalar Türkiyede işte :)
10 kagıt werilr supraya, 106 gti ya 15 verilir böle memlket bburası :) ülkemi seviyorum
MUGENPOWE®
29-09-2006, 13:15
öle öle burası turkıye ulkemı bende sewıyorm :D
şaka mahiyetinde sölemiştim yawS:D:D
bizde zaten şaka yaptık alp cim :)
bizde zaten şaka yaptık alp cim :)
:heyoo: :heyoo:
Arkadaşlar LPG li ilanı hepimiz gördük fakat sizce bu kadar orj. düşkünü ve arabasına kız gibi bakan bu insan arabasına LPG taktırırmı ? :) yanlışlıkla işaretlenmiştir öğrenincede düzenlemiştir. 95 model ama 05 gibi diri duruyo maşallah :) orj. rengide sarı bildiğim kadarıyla jant konusunda rs4 jantlarıyla bir takıntısı var anladığım kadarıyla beyaz suprasıında da vardı aynı jant ama o aracı sattı ..
''SUPRA twin turbo, 330hp, cok cok temiz. Kapali garajda muhafaza edildi, tum bakimlari Toyota da yapildi, fabrikanin uzerine modifikasyonu yok, tumuyle orjinal.Uzerinde 18´´ RS4 jantlar ve 255.35.18 Michelin Pilot Sportlar var.Ayrica bir yedek set 18´´ Supra jant ve Michelin lastikler, 100KM/saat hizi asinca kendiliginden cikan on aktif spoiler, MBQuart on+arka muzik sistemi, subwoofer orjinal fabrika SUPRA sistemi''
Manimillion
04-10-2006, 19:25
Otomatik olmasi kotu birsey degil. Hatta iyi birseyde, alip arabanin motorunun anasinin aglamadigi belli, birde yuksek hp li olarak yapilan cogu drag supra lar otomatik.
Olay netlik kazansın diye yazıyorum araba LPG olayını %100 yanlışlıkla yapılmıştır çünkü bu aracın sahibi kuruçeşmeden bebek merkezine doğru giderken soldaki BP benzin istasyonun sahibi :) benzin derdi yok yani amcanın.
ya iyide siz o paraya bunu mu s2000 mi alırdınız yada baska bişi mi yüklerdiniz direksiyon ve otomatik olması kötü buna 20.000 30.000euro giderrr :D yüklücem diyince ama fenaaaa olur yok direksiyondur sanzımandır ugrasılmaz bence
ancaaaa cok paran olcak imkan olcak ozaman fenaa olur işte supra 34 yada 16 plaka :D