Orijinalini görmek için tıklayınız : debriyaj
arkadaşlar vtı için competition clutch stage2 carbon debriyaj aldım sizce nasıl bir parça?
sert olduğunu duymuştum ve trafikte dur kalk ta kullanışsız olduğunu biliyorum.
bu cadde tarzı ama onu sorarak aldım
vtecburac
17-06-2009, 00:17
hayırlı olsun yusuf ama aksları zorluyor dıye duydum sert kalkıslarda örneğin ayrıca melihinde dediği gibi tarfikte dur kalklarda debrıyajın ömründe azalma ve koku gibi vs durumlarla karşılaşabilirsin, duyduklarımı söylüyorum;) ama etkisine gelince 3 boy ılerdesın:D:D:D
vtecburac
17-06-2009, 00:17
bu cadde tarzı ama onu sorarak aldım
tamam yanı aga artık benı gecebılırsın bahanen kalmadı:D:D:D
umu_vtec
17-06-2009, 00:21
3 boy derken debriyajla 3 boy alınsaydı ben kendime yeni bi stage üretirdim :D
tamam yanı aga artık benı gecebılırsın bahanen kalmadı:D:D:D
takmakla bitmiyoki 500km'de rodajı var :)
3 boy derken debriyajla 3 boy alınsaydı ben kendime yeni bi stage üretirdim :D
abi ben demiyorum öle şeyler kafa kafaya yürüdüğüm araçlar 5'e atınca bye bye oluyo bu tüm araçlarda böyle yani
vtecburac
17-06-2009, 00:24
takmakla bitmiyoki 500km'de rodajı var :)
ama valla benım sahsı fıkrımce en dogru olanı yaptın aldınmı stage 2 alıcan abı debrıyaj oldugunu anlıcan bence en dogrusunu yaptın yusuf zaten kullanmıon sende fazla aracı sanırım sorun olmaz, herseyın rodajı var anasını satım:hahaha:
Aynısını ben kullanıyorum , kullanılabilecek güzel ve kaliteli baskı balatalardan , biraz mancınık gibi ama benim ayaklar alıştı
Aynısını ben kullanıyorum , kullanılabilecek güzel ve kaliteli baskı balatalardan , biraz mancınık gibi ama benim ayaklar alıştı
sertliği benim için problem değil işe yarıyorsa gerçekten gerisinin pek bi önemi yok benim içinde
sertliği benim için problem değil işe yarıyorsa gerçekten gerisinin pek bi önemi yok benim içinde
Taktırdın mı bilmiyorum ama vites değişimlerinde kendini cok iyi gösteriyor , fiyatının hakkını veriyor ;)
Yusuf güzel debriyaj tık demez spor arabaya biniyorsun bırak trafikte falan ayağın ağrısın biraz.
Yaka yaka kullan.
Taktırdın mı bilmiyorum ama vites değişimlerinde kendini cok iyi gösteriyor , fiyatının hakkını veriyor ;)
evet o önemli benim içinde
Yusuf güzel debriyaj tık demez spor arabaya biniyorsun bırak trafikte falan ayağın ağrısın biraz.
Yaka yaka kullan.
aynen abi bende öyle düşünüyorum sonuçta normal bi araba değilki debriyaj normal olsun :)
Güle güle kullan.Kavramada büyük farklılık hissedilir.Biraz ayağını yorar ama ağrıya değer :)
Güle güle kullan.Kavramada büyük farklılık hissedilir.Biraz ayağını yorar ama ağrıya değer :)
saol t.e ağır olması problem deil bnm içinde :) işe yarasın yeter
kaç bin km dir kullanıyorsunuz acaba
kaç bin km dir kullanıyorsunuz acaba
3 bin olmustur heralde :icon_wack
kardeş hayırlı uğurlu olsun.. rollerde görürüz artık farkı... ;)
cembozbey
17-06-2009, 19:23
Allah kolaylık versin benm sol bacak kısaldı
iyi kas yapar sol bacak o znm ??
tahmin ettiğimden daha sert galiba.
cembozbey
17-06-2009, 19:38
iyi kas yapar sol bacak o znm ??
tahmin ettiğimden daha sert galiba.
bahsedilen debriyajla ilgili söylemedim ama kesinlike oda serttiir m3 ve evo var bizde ordan biliyorum normal araca bindigim zaman debriyaj pedalını ilk basarken taban sacına yapıştırıyorum:D:D
bahsedilen debriyajla ilgili söylemedim ama kesinlike oda serttiir m3 ve evo var bizde ordan biliyorum normal araca bindigim zaman debriyaj pedalını ilk basarken taban sacına yapıştırıyorum:D:D
oh oh tam bana göre :D
waterboy07
18-06-2009, 07:15
bu baskı balatanın rodajı için neler yapmalıyız:soru:
bu baskı balatanın rodajı için neler yapmalıyız:soru:
bildiğim kadarıyla 500km yumuşak kullanılıcakmış