Orijinalini görmek için tıklayınız : yan kapı naylonu???
aracım civic 1.4 hb yan kapı döşemelerı yapılıyorda döşemeyı soktugumuzde kapıda koruma naylonu yada ızolasyonu gıbı bişi yoktu bırınde var dıgerınde yoktu onları nerden temın edebılırım yada orya ne koyabılırım???? yardımcı olucak bı ark varmı:)tesekkurler
Serencebey
16-06-2009, 23:24
Ben izolasyon icin en guzel sey olarak laminant parkelerin altına ses yapmaması ıcın konulan ince bez seklındekı sungerlerı tavsıye ederım :)
kardesım onun adı ne döşemecı demıstı ama unuttum ya:(bırde nasıl birşey bu malzeme:S
3mm strafor köpük sanırım, beyazı da var, bauhaus da v.s.
hım 3 mm pekı yrn bakıcam koçtaşta bulamadım ..
parke altı şiltesi de deniyor, o daha esnek bir malzeme, beyaz renk, nakliyelerde de kullanırlar, koruma için, top halinde satılır.
parke altı şiltesi de deniyor, o daha esnek bir malzeme, beyaz renk, nakliyelerde de kullanırlar, koruma için, top halinde satılır.
aynen şilte şilte :):)saol kardesım yarın bakıcam
şilte diye geçer gökhan.koçtaş bauhausede gri renkte mevcut burda arkadaşın si sine uygulamıştık çokta memnun kalmıştı.
saolun yarın bakıcam koçtaşa
aradıgınız şilteden elımde mevcut ıstersenız ulastırabılırım..
aradıgınız şilteden elımde mevcut ıstersenız ulastırabılırım..
dükkan vs varmı ...adres
Ses sistemi yapan dükkanların kullandığı malzemelerden yapabilirsiniz koçtaş vs. yapı malzemesi satan dükkanlardan..
şilteyı aldım kapladım kapıalrıda taktım akşam fotoları atarım:)
hayırlı olsun. ses farettimi bari? bende naylonları söküp şilte döşeyebilirim...
valla şuan ses felan duymadım güzel oldu:)tavsıye ederım:)naylonalrın duruyosa elleme benımkıler erımıstı ondan deiştim:)