Orijinalini görmek için tıklayınız : honda vti
RENC RECARO
17-06-2009, 09:56
http://www.sahibinden.com/honda_vti_orjinal_172000_de_hasarli-18WQQaXQQ14829133WQQpXQQdisplayitem
Linkteki aracın sahibine msj attım adam vti olduğunu ve yurtdısından geldiğini idda ediyor bu araç ne dir ne değildir bilen varmı:beuj:
etraftaki amerikan arabalarını görünce bu arabanın türkiyede olduğuna inanmadım ben açıkcası
koltuklar vtec koltuğu değil :D
Boost Up
17-06-2009, 09:59
VTI falan değil koltuk döşemelerien bakılırsa, Murat abinin de dediğin gibi Soch Vtec
bu arada bu usa cıvıclerde var galiba sadece 96-98 cıtasız tampon:)
sportinger
17-06-2009, 10:07
arka firenler kanpana degil de disk se vtr diye geçen bir model var ek8 ferio o olabilir...
http://www.alljapanesecars.com/viewcr.php3?mk=Honda&md=Civic&yr=1998&mc=EK8
SOMEONESPECIAL
17-06-2009, 10:09
Plastik jant kapakları....
Plastik jant kapakları....
abi kimde doğru dürüst orjinal jant var ki :D
SOMEONESPECIAL
17-06-2009, 10:12
abi kimde doğru dürüst orjinal jant var ki :D
Yalnız bu araba ellenmemiş o yüzden dedim...
En azından alüminyum jant olur...
Ama tabi burada VTEC i yemiş yutmuşların arasında bana susmak düşer... PARDON !
Fake ilan. gerçek değil. can sıkıntısına ilan veriyorlar
jantları gumrukte swaplamışlar :)
JumboAli
17-06-2009, 10:15
cıtasız tampon ve farlar farklı arac tr deıl ama vtec mı bılmıorum.
şimdi bu tepki bana mı onu anlamadım abi banaysa sebebinide anlamadım konuya bakıyorum sana herhangi bir şey diyende yok o yüzden üstüme alınıyorum.Vtecten falan anlamam bildiğim bişeydende ahkam kesmedim 98 model arabanın nesi ellenmemiş vede ellenmediğini nerden biliyoruz ilan sahtedir araba vtec değildir bilmemde neyse boşver abi şimdi elin ilanı için ;)
SOMEONESPECIAL
17-06-2009, 10:43
şimdi bu tepki bana mı onu anlamadım abi banaysa sebebinide anlamadım konuya bakıyorum sana herhangi bir şey diyende yok o yüzden üstüme alınıyorum.Vtecten falan anlamam bildiğim bişeydende ahkam kesmedim 98 model arabanın nesi ellenmemiş vede ellenmediğini nerden biliyoruz ilan sahtedir araba vtec değildir bilmemde neyse boşver abi şimdi elin ilanı için ;)
Tepki filan yok;) Şimdi ben Sword Murat'ın yanında vtec hakkında bi yorum yaparsam
yanlış olur. Adam araba ile yatıp araba ile kalkıyor ve bu konu hakkında tek
bir mesajla noktayı koymuş... Yoksa dediğin gibi elin FAKE ilanından bize ne ki :soru:
ne bilim abi öyle bi yazmışsın ki :)
[
Linkteki aracın sahibine msj attım adam vti olduğunu ve yurtdısından geldiğini idda ediyor bu araç ne dir ne değildir bilen varmı:beuj:[/QUOTE]
Yok be kanka vti miti değil bu ! Kafalıklar yok baksanıza :) Bence vti olayını vtec anlamış :D
firat_07
17-06-2009, 13:01
araç gümrükten çıkma ama kim tam anlamıyla ayırt edebiliyoki vti le ies i adamlar 4 kapılı civic e typer olarak ilan açmış
farlar ve tamponlar farklı bencede sohc vtec bu araba..mesaj atıp motor resmini istemek lazım
herif adam gibi foto çekmemişki. saçma salak kapı fotosu çekmiş..
bu ilana ancak "at yalanı, öpeyim inananı" denir.. :D
fotolar gumrukte cekilmis fotolar