Orijinalini görmek için tıklayınız : 4afe corolla silindir kapak yardım
beyazzehir
17-06-2009, 17:35
arkadaslar pipercam bp 285 dereceli cadde tipi egzantrik sübap yay şapka seti dahil silindir kapak almayı düşünüyorum bunun aracıma eksileri artıları nelerdir ne yapmamı önerirsiniz arabam standarttır aracımda lpg bulunuyor herhangi bi sorunla karsılasırmıyım...
ems ne kullanmayı düşünüyosun, stock beynine yazılım yapamazsın safc de yetersiz gelicektir ayarlarlarda??
ilk once icon race yatırmanı önerırım
İzmirden mi alıyorsun bu kapağı eğer muratın kapaksa prof hazırlanmış ve gayet düzgündür düşünmeden al hatta şanzıman ve beynide alırsan corollan bambaşka olucak.
beyazzehir
18-06-2009, 16:34
Evet murat erdoğanın kapağı kendisi ilede görüştüm aracımın şuan motoru sıfırlanıyo bittikten sonra izmire gidecem ALLAh nasip kısmet ederse yüklü şekilde dönecem sakarya'ya ondan sonra özel düzenlenen yarışlara içimdekini tatmin etmek amacıyla katılmayı düşünüyorum
Murat abinin ürünlerse kaçırma derim Cem abinin dediği gibi şanzıman ve beyni de alabilirsen özellikle çok değişir aracın ;)
bu beyine eprom falan yazılamıyormu
Evet murat erdoğanın kapağı kendisi ilede görüştüm aracımın şuan motoru sıfırlanıyo bittikten sonra izmire gidecem ALLAh nasip kısmet ederse yüklü şekilde dönecem sakarya'ya ondan sonra özel düzenlenen yarışlara içimdekini tatmin etmek amacıyla katılmayı düşünüyorum
İzmire geliceğin zaman haber et hep beraber girişelim sakarya gidene kadar mest olursun zaten :)
beyazzehir
19-06-2009, 20:59
geleceğim zaman haberdar edeceğim sizlerle tanısmanın ve alışveriş yapmanın keyifli olacagını düşünüyorum
Acaba Kapaktaki işlemleri ( Kullanılan parçalar, varsa modifikasyonlar) şanzımanın ve ECU'nun modelini yazarmısın?? (Parçakodu vs biliniyorsa)
Teşekkür Ederim