Orijinalini görmek için tıklayınız : 1,4 is ve 1,6 ies header farkı
arkadaşlar 1,4 ve 1,6 nın headers aynı aolduğunu duydum doğrumu.arasında farklılık varmı.eğer yoksa.bunu boru ölçülerini neredne nasıl buluruz.2.el istediğim gibi header bulamadım.mecburen kırom borudan yaptıracaz:( yardımcı olursanız sevinirim.elinde olupta satmak isteyen varsa anında değerlendirilir :)
1.4. 1.6 farketmez aynı headers olur.
http://www.sahibinden.com/honda_civic_88-_2001_arasi_modeller_icin_krom_headers_-72WQQaXQQ8168093WQQpXQQdisplayitem&keyword=honda%20headers belki bu işini görür.ilanın benimle alakası yok yardımcı olabilmek için ekledim
bunu biliorum ama maalesef 200 ytl param var:(
bende var headers 1.4-1.6 aynı 4-2-1 megan racing ilerleyen zamanda çıkaracağım arabadan ama şu an satmak gb bi düşüncem yok.. arabayı satarsam onları da söküp satacağım..
briaz para biriktirip daha iyi bişeyler yapman daha makbul geçer ucuz etin yahnisi de olabilri çünkü bekle biraz daha biraz daha pahalı olsun ama daha iyi olsun
250 lıraya bı tane var elımde 2. el 4-1
4-2-1 olsaydı sıkı bi pazarlık yapardık :D
nıye 421 ? performans ıstıyorsun madem 4-1 al. mıllet 4-1 yok dıye d serılere hep 421 takıyor :) ayrıca pazarlık yapmam. zaten fıyat uygun. custom olarak yaptıracagını yazmıssın. 200 lere ımkansız yaptıramazsın o headersı
DaRkNeSs-
19-06-2009, 02:17
selçuk turbo ile uğraşmıyo olsam şuan hesap bilgilerini alıyo olurdum :D
250 liraya 4-1 d serisi replikada olsa şaka gibi :D
briaz para biriktirip daha iyi bişeyler yapman daha makbul geçer ucuz etin yahnisi de olabilri çünkü bekle biraz daha biraz daha pahalı olsun ama daha iyi olsun
bende öyle diorumda töbe hiç dinlenmiyoruz
bende öyle diorumda töbe hiç dinlenmiyoruz
olm daha nasıl dinlemeyim:D beklioz işte.günde 1 ytl atıyoz kumbaraya zuahuzhuaza
dün zaten egzozdan ceza yedim içime oturdu.
Şimdi ne yalan söyleyim 4-1 mi daha iyi 4-2-1- mi açıkcası tam net bilmiyorum.bilmemek ayıp deil öğrenmemek ayıpmış.4-1 daha iyi performans verecekse onu alırım sorun deil.yeterki bana açıklamasını yapıp yardımcı olursanız çok sevinirim
4-1 1.6 ies'e de olur di mi? markası ne bende 4-2-1 megan var onu söküp bunu taksam ne kadar verim alırımyardımcı olursan sevinirim STP.. :soru: