Orijinalini görmek için tıklayınız : Litvanya Drift Kazası
Kötü olmuş ya walla allah korusun .
Drift kazası olmuş Drag diyolar halen . Spikerin ağzındanda hep drift çıkıyo mynet cahilliği işte.
http://haber.mynet.com/video/dis-haber/Yaris-otosu-seyircilerin-arasina-daldi/19Haziran2009/X1245416103578/mms%253A%252F%252Fhaberav%252Emynet%252Ecom%252Fhv %252Fdrag%252Dkaza65%252Ewmv
bu video ilk olarak youtube da bi kaç ay önce vardı, haber bulamadıkca burdan bulup bulup haber diye senaryo yazıyolar.
tersanede çalışıyorum, iş kazaları ve ölümler ile yapılan haberlerin hiç alakası yok, hepsi haberi yapan spikerin hayal gücü.
"Litvanya'da düzenlenen drag yarışlarında meydana gelen korkunç kaza kameralara saniye saniye yansıdı."
haber içeriğinde drag yazıyo.
YavuzNaz
19-06-2009, 16:13
spiker drift seklinde ifade ediyor gectigimiz haftalarda ayni haber verilmisti yanlis hatirlamiyorsam mynet iste haber olsunda nasil olursa olsun :)
bu video ilk olarak youtube da bi kaç ay önce vardı, haber bulamadıkca burdan bulup bulup haber diye senaryo yazıyolar.
tersanede çalışıyorum, iş kazaları ve ölümler ile yapılan haberlerin hiç alakası yok, hepsi haberi yapan spikerin hayal gücü.
Çok haklısın hiç onlardan hbr vermiyolar tersanede sanırım hemen hemen hergün bir kaza kesin oluyor. Allah yardımcınız yardımcımız olsun inşallah. Ne zaman nerde ne olacağı belli değil işim gereği uzun yol yapıyorum bazen yollarda çok tehlikeler görüyorum her zaman tetikte olmak lazım gecenin karanlığında otobanda kaymak gibi yolda koskoca bi kasa sol şeritte görebilirsiniz yada bi kamyon halatı çadırı .
Evet daha önce yayınlamıştım. Burdan alıp habermi yaptılar yoksa.
Kötü olmuş ....Ne yazık ki antalyadakine cok benziyor...
Kötü olmuş ....Ne yazık ki antalyadakine cok benziyor...
Antalyadaki daha farklıydı, mynet youtube da bu tarz videoları araştırıp araştırıp haber yapıyor :icon13:
tolga er
19-06-2009, 20:37
Bu kaza vıdeosunu bende gormustum.Bizim bır abı söylemişti bana onların çektıği bir vidoyu magandalar yıne yolda dehşet saçtı dıye haberlerde göstermısler.Ama vıdeo 2-3 ay öncesının videosuymuş :)
Emir_b16a
19-06-2009, 22:08
organizasyon hatası kim düzenlediyse onu suçlasınlar
bu arada ne drağı yaa ölebi dragmı wr :D
sportinger
19-06-2009, 23:10
http://www.youtube.com/watch?v=Uy2FKdDPlPU levent kesenin yaptıgı kaza bundan cok cok daha büyüktü Allaşükür cok daha fazla kayıp olmadı...
dragstar
19-06-2009, 23:57
harbiden drag diyor birisinin farkı anlatması lazım
ne anlarlar dragdan driftten hit olsun yeter onlara