Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese Selam !!
Selam millet benim adım Batu, 20 yaşındayım İstanbul/Sarıyer tarafında oturuyorum. yaklaşık 5 senedir modifiye ve araba sevdası içindeyim. Son 2 senedirde drift ile ilgileniyorum. Aracım 97 Model Mazda MX-5. Tech Turkey'e girmemin en büyük nedenide bu forumdaki bilgi kaynagının başka yerlerde bulunamaması.
Amerikan konsoloslugu için yeri geldiginde özel tercümanlık veya özel şoförlük yapiyorum. Ayrıca evde özel tercümanlık yapiyorum. Bu yazda hayırlısıyla Friday's e geçicem, bakıcaz artık :D
Burda bulunduguma çok sevindim. Buluşmalarda görüşmek üzere :icon_tup:
::ZaFeR::
19-06-2009, 16:01
Hoşgeldiniz... : )
Serencebey
19-06-2009, 16:01
Hoşgeldin Batucum uzun sureden berı senı sıteye almaya calısıorduk sonunda basardık :D
Iyi forumlar diliyorum sana canım benım
Hoşgeldin Batucum uzun sureden berı senı sıteye almaya calısıorduk sonunda basardık :D
Iyi forumlar diliyorum sana canım benım
ehehe doru sölüosun abi. çok teşekkür ettim. geç olsun güç olmasın :heyoo:
hosgeldin batu .. ya şu bi aralar bahsettiğin hks plaka s2000 i hiç göremedik ne oldu o arabaya ??
mechanıcer
19-06-2009, 16:17
Hosgeldın aramıza kardesım... :D:D
hosgeldin batu .. ya şu bi aralar bahsettiğin hks plaka s2000 i hiç göremedik ne oldu o arabaya ??
abi o satılalı baya oldu. okul ücretim ondan çıkıo zaten :D
Hosgeldın aramıza kardesım... :D:D
selamlar hoşbulduk :D
abi o satılalı baya oldu. okul ücretim ondan çıkıo zaten :D
satılır mı o araba yau o kadar uğraş vermiştiniz çok özeldi çok güçlendi demiştin.. Neyse hayırlı işler..
selamlar ankaraya geldiğinde tanışmıştık seni burda görmek güzel :)
Hoşgeldin iyi forumlar dilerim.
Ersin ÖREN
19-06-2009, 19:01
hoşgeldin Ba2 can :)
hoşgeldin Ba2 can :)
heheyt Ersin abi selamlar :D
Görkem@ni@
20-06-2009, 11:09
Hoşgeldin Batu keyifli forumlar :)
onursoytam
20-06-2009, 14:25
hoşgeldin...