Orijinalini görmek için tıklayınız : s2000 vsa lı vsa sız ???
pesimist206
19-06-2009, 20:15
bu özellik hangı yıldan snra var yada her yılda varda opsıyonelmı bır nevı dsc gbı bısı ama genel bır bılgı verebılırmısınız =) vsa lı ıle vsa sız arasında bundan baska fark varmıdır ?
VSA guzel tutuyo s2k'yi eyv. yalniz vsa'siz s2k zabtetmek yonvermek vs.vs. gucmudur zormudur tesekkurler.. :) hehe
VSA 2006 ve sonrasında var her 2006da VSA yok ama 2006 nın ilk s2k ları VSA sız.VSA lı olanlarda
+Jant
+Kafalıklarda kolon
+Elektironik gaz kelebeği
gibi değişikliklerde var...
VSA , Esp ile aynı şey kısa bi özet olarak.
2006 almaya çalış bende alıcam arkadaşım kazasız olsun çünkü kazasız olunca 6 yıl garanti devam ediyor.. güle güle kullan aracınıda..
vsa- viraj denge sistemi..
sıstemlıde sıstemsızde kullandım eger nıyetınız varsa VSA lı alın benden tavsıye pesimist kardesler : )
8.000rpm
19-06-2009, 20:58
vsa- viraj denge sistemi..
vehicle stability assistance
Ferhat_V
19-06-2009, 21:00
bütçe sorunu yoksa vsa lı alın zaten aç kapa yapabiliyosun arabaya alıştıktan sonra istersen kapar bozuk yollarda filan açarsın..
Garantinin devam etmesiyle kazalı olmasının bir alakası yok diye biliyorum . Bir cok s2knın kendi çapında kazaları mevcut :)
pesimist206
19-06-2009, 21:48
sıstemlıde sıstemsızde kullandım eger nıyetınız varsa VSA lı alın benden tavsıye pesimist kardesler : )
bugun cooperı sattık bakıcaz artık =) abı nıyetımız vsa lı almak ama dha beklemek zorundayım abım yurtdısında butun sene gelınce hyrlısıyla bakıcaz artk =)
pesimist206
19-06-2009, 21:49
VSA 2006 ve sonrasında var her 2006da VSA yok ama 2006 nın ilk s2k ları VSA sız.VSA lı olanlarda
+Jant
+Kafalıklarda kolon
+Elektironik gaz kelebeği
gibi değişikliklerde var...
cok tesekkurler =)
bilgiler ıcın tesekkur ederım =)
bugun cooperı sattık bakıcaz artık =) abı nıyetımız vsa lı almak ama dha beklemek zorundayım abım yurtdısında butun sene gelınce hyrlısıyla bakıcaz artk =)
hadı hayırlısı valla ben kes satsam dusunuyordum sızın aracı ama kısmet :D
hayırlıısı olsun :)
pesimist206
19-06-2009, 22:01
eheheheh sahıbındenden msjlarla ulasıyorsun :P o kdr dostlugumuz var arayaydın abı keske :D
vsa lı ya bindm güzel tutuyor bence de vsa lı ya bak sen hem jantlar falan da daha güzel
vsa , eesp sistemlerinden biraz daha farklı çalışıyor. ARabanın kaymasını biraz tolere edebiliyor , ben çok beğeniyor çalışma sistemini. Alırsanız vsa lı tavsiye ederim özellikle s2000 e ilk binildiğinde ihtiyaç duyuluyor.
pesimist206
20-06-2009, 16:14
vsa , eesp sistemlerinden biraz daha farklı çalışıyor. ARabanın kaymasını biraz tolere edebiliyor , ben çok beğeniyor çalışma sistemini. Alırsanız vsa lı tavsiye ederim özellikle s2000 e ilk binildiğinde ihtiyaç duyuluyor.
eyw abıcım =)
04 önceki modellerin arkasının kırılma gibi bir durumu var sanırım.
elektronik gaz kelebeği, sprint booster ile iyileştirebilir mi ?
elektronik gaz kelebeği, sprint booster ile iyileştirebilir mi ?
tepkisi diğer elektronik kelebeklere göre gayet başarılı , öyle şeylere ihtiyaç duymuyor :icon_tup: