Orijinalini görmek için tıklayınız : MotoGP 14.06.2009 Katalunya GP, Rossi-Lorenzo Mücadelesi
http://www.youtube.com/watch?v=6076B5NdrOc
Son zamanlardaki en güzel çekişmeydi.
müthiş heyecanlı bir çekişme olmuş ...
1-2 sıralar için yapılan bi çekişmeyse inanılmaz güzel olmuş
TYPERHAKAN
22-06-2009, 21:06
budur işin sonu
inanılmaz guzel bı mucadele ama doctor affetmemıs..adamlar harbiden suruyo makınaları helal olsun.
rossi hakikaten inanılmaz ya, keşke formula1de böle çekişmelere sahne olsa :(
bu arada düzlükte lorenzo geçtikten sonra rossinin geç frenajla geçişi ve geçerken dizini geri kapatması çok güseldi
bi kaç kere gördüm rossi viraja girmeden fren yapaken sol ayagını kaldırıp sanki yere sürtüyor fren yapar gibi, motoGPyi fazla takip etmiyorum, gerçekten fren yaparken etkili oluyor mu, yoksa o anda ayagı uyuşmasın falan diye mi kaldırırken denk geldim?
son virajda gecilmek cok koymustur adama :)
F1'de yok boyle zevkli mucadele..
cidden kitlendim fenaydı gerçekten
canlı ızlemıstım yarısı gercekten hop oturup hop kalktım eskı bır rossı hayranı olarak..bosuna doktor demıyorlar bu adama ...pılotaj kusursuz
olmmazmı f1 i hebaa etmeden oncede vardı
Hakkinen & Schumacher
http://www.youtube.com/watch?v=K1WuWu8kGak
rossi hakikaten inanılmaz ya, keşke formula1de böle çekişmelere sahne olsa :(
bu arada düzlükte lorenzo geçtikten sonra rossinin geç frenajla geçişi ve geçerken dizini geri kapatması çok güseldi
bi kaç kere gördüm rossi viraja girmeden fren yapaken sol ayagını kaldırıp sanki yere sürtüyor fren yapar gibi, motoGPyi fazla takip etmiyorum, gerçekten fren yaparken etkili oluyor mu, yoksa o anda ayagı uyuşmasın falan diye mi kaldırırken denk geldim?
Anılan hareket konusunda daha önceki yarışlarda yorumculuk yapan zat bu hareket yeni ise söz konusu tekniği ilk kez gördüğünden bahsediyordu. Bende ilk kez geçen yarışlarda Rossi'de gördüm, fakat diğerleri de yapmaya başladılar.
Belki de arkadakinin konsantresini bozmayi amaçlıyordur. :D
dehşet bi mücadele olmuş harbiden son virajda da geçilmek çok koymuştur heralde.yalnız soğukkanlılığa hayran olmamak elde değil:)