Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : exedy stage1 hakkında

despe
22-06-2009, 11:06
forumda araştırdım ama pek bişey bulamadım. kullananlar veya bilgisi olanların yardımını bekliyorum. şehir içi kullanıma uygunmudur yani pedal çok sertleşir mi ve yine çok agresif olmayan kullanımda ömrü nedir ? + lar ve - leri nelerdir kısacası. orjinal debriyajımın fiyatıyla exedy oem aynı fiyata geliyor ama stage1 kullanmak istiyorum. bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum teşekkürler. birde hangi model aralıkları honda da birbirine uyuyor 92-05 arası d serisi birbirine uyuyor diye biliyorum ama yinede tam bilgi lazım :)

PASAKIZI
22-06-2009, 11:24
ben kullanıyorum 400 km yapmısımdır anca.
exedy stage 1 ..
acıkcası stage 3 kullanan arac gıbı sanıyodum sertlıgını
ama gayet memnunum.
2 gun ıcınde alısıyosun zaten unutuyosun hatta :D

kavraması cok guzel oldugundan kayıbın yok.. gecıslerı cok guzel hıssedebılıyosun
tabıkı exedy al derım..
uyum konusunda jdm ile konus bence ;)

despe
22-06-2009, 11:32
teşekkürler paşakızı. exedy nin sitesinde parça kodları 92-05 modeller için aynı yine aynı şekilde e-bay dan baktığımda da aynı görünüyor.

birde nereden temin ettiğini öğrenebilirmiyim fiyat vs.

Evrenoz
22-06-2009, 19:19
Bizim araçta orjinal balata ve exedy stage 1 arasında hissedilir bir fark olmuyor. Arka arkaya bir exedyli aracı bir normal balatalı aracı defalarca kullandım. Ne histe ne de gidişte fark göremedim.

despe
23-06-2009, 10:45
fark olmaması aracın gücünün düşük yani standarlarında olmasımı peki yoksa aynı yapıda olmalarımı ?

Burak Kasim
23-06-2009, 10:55
Fark war ama bazı ınsanlar Stage 1 die Exedy nin OEM urettıklerınden alıo yada sattın aldıgı ınsanlar bole dıo.

Dıkkat edın arkadaslar.

Kesınlıkle arada fark war ama Stage 1 yormaz, ben suan kullanıorum gunluk kullanımda gayet hos.

PASAKIZI
23-06-2009, 13:23
teşekkürler paşakızı. exedy nin sitesinde parça kodları 92-05 modeller için aynı yine aynı şekilde e-bay dan baktığımda da aynı görünüyor.

birde nereden temin ettiğini öğrenebilirmiyim fiyat vs.

bana jdm mustafa getırdı 350 tl ye yada 400 e almıstım sanırım .. epey oldu alalı ama yenı taktırdım.

PASAKIZI
23-06-2009, 13:26
evren nası fark yok
yapma allah askına

araba kendını atıyo resmen. keske cok onceden taksaymısım dıyorum . 2006 modellerı bılemem ama bız ek 4 lerde farkedıyo

Evrenoz
16-09-2009, 09:53
Çok olmuş yahu, kaçırmışım konuyu :)

Fundacım görkemi tanırsın, bizim kasa VP plakalı, cosmic gri civiği vardı. Turbolamıştı hatta bir dönem. Onda exedy vardı bende stock. Fark gerçekten sıfıra yakındı.

Ancak sen vti kullanıyorsun, Uğur da vti'ında exedy kullanıyordu. Ve senin dediğin gibi stockla arasında dağlar kadar fark vardı.

Yani vti da gerçekten bir fark var ama bizim ivteclerde malesef fark yok.