Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 329. Dönem(ağustos 2009) kd.

Sayfa : 1 [2]

Can_DCK
10-08-2009, 01:05
172'NCİ ZH. TUG. K.LIĞI SİLOPİ ŞIRNAK

giden var mı?cok yakın arkadasım gidiyorda ??

PimPCaR
10-08-2009, 01:14
Adı ve Soyadı AYKUT YENİ
Kuvveti Kara Kuvvetleri
Sınıfı Piyade
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
Kabul Toplama Merkezi -
Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi TOP. VE FÜZE OKL. K.LIĞI POLATLI ANKARA

Hayırlısı olsun inşallah,benim gönlümden geçen yer ve geçen şekilde kısa dönem oldu.Umarım herkesin bu şekilde istediği gibi sonuçlanır...

Aykutum senidemi asker yapıyoruz :) allah hayırlı teskereler nasip etsin kardeşim.. Gidecek tüm kardeşlerimize hayırlı teskereler diliyorum..

ocengiz0
10-08-2009, 01:26
Kuvveti Kara Kuvvetleri
Sınıfı Piyade
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
Kabul Toplama Merkezi -
Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ P. EĞT. TUG. K.LIĞI MANİSA

Gidecek olan arkadaşların hepsine hayırlı teskereler :)

i_could
10-08-2009, 01:39
Aykutum senidemi asker yapıyoruz :) allah hayırlı teskereler nasip etsin kardeşim.. Gidecek tüm kardeşlerimize hayırlı teskereler diliyorum..

Eywallah Şükrü.Akademik kariyer falan hepsini bıraktık vatanın çağrısına uyduk gidiyoruz inşallah.

Teşekkür ediyorum iyi dileklerin için, bu gün Respect i aradık ama telefonu uzun uzun meşgul çaldıgından görüşemedik inşallah gitmeden haberleşir görüşürüz eğer görüşemezsek kendinize dikkat edin...

barutçu
10-08-2009, 02:22
Hepimize hayırlısı olur inşallah. Bende yeni yeni kendime gelebildim.
Amasya görünce biraz ürktüm açıkcası.
google önerisi veren arkadaşlar teşekküre ama verdiğiniz linktede olduğu gibi genelde amasya'da uzun dönemler yazmışlar. Kısa dönem 3-4 bilgi bulabildim sadece...

M U R A T
10-08-2009, 02:45
Adı ve Soyadı MURAT KAHRAMAN
Baba Adı SEBAHATTİN
Kuvveti Sahil Güvenlik
Sınıfı Sahil Güvenlik
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
Kabul Toplama Merkezi -
Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI İSKENDERUN HATAY

arkadaşlar ne düşünüyorsunuz??
hepimize hayırlı teskereler..

M U R A T
10-08-2009, 02:51
23083
Adı ve Soyadı ATA KORAY ŞAHİN
Baba Adı NİHAT
Kuvveti Deniz Kuvvetleri
Sınıfı Deniz
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
Kabul Toplama Merkezi -
Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI İSKENDERUN HATAY

aynı yerdeyiz..

Berkan
10-08-2009, 02:52
benim bir arkadaşım aynen yaptı iskenderunda valla lokalemi bişeye düsmütü sürekli internete msn de goruyodum.komutam dı vs olmadında iciodumda diyodu gayet rahattı kısacası

BlackEmperor
10-08-2009, 04:23
Baba Adı SEBAHATTİN
Kuvveti Sahil Güvenlik
Sınıfı Sahil Güvenlik
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
Kabul Toplama Merkezi -

benım kuzende de buraya dustu :D

orhansah
10-08-2009, 07:04
heheheh ben de acemi birliğimi tam da orada yapmıştım :)

1 aylık eğitimin ardından dağıtım olacaksınız arkadaşlar. orada başlayıp orada bitirme ihtimaliniz çok az. acemi birliğinde kısa-uzun dönem hiç farketmiyor orada. sadece birkaç şanslı kişi yazıcılar'ın olduğu ayrı bir bina vardır, oraya seçilirse rahat eder.

M U R A T
10-08-2009, 07:48
benım kuzende de buraya dustu :D

ben burdan bi arkadaşımla beraber gidicem ismini söylersen orda birbirimize yardımcı oluruz:icon_tup:

Future_King
10-08-2009, 08:06
Herkese hayırlı tez teskereler dilerim...

bu sene tanıdıklardan acaip ankara-iskendurun var.

ahmetuygur
10-08-2009, 08:22
Kahramanmaras :)

dgn
10-08-2009, 09:54
Baba Adı SEBAHATTİN
Kuvveti Sahil Güvenlik
Sınıfı Sahil Güvenlik
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
Kabul Toplama Merkezi -

yapılabilcek en iyi askerliklerden biri sahil güvenlik benim arkadasım yaptıydı aynı yerde acemiliği ordanda marmarise gittiydi öyle olur heralde senide 323.kd oda

facia
10-08-2009, 10:41
Denizciler bu alışverişte neler almayı düşünüyor birde ne renk çamaşır felan alıcaz .... Birde postal felan giyecekmiyiz ona göre bağcık vs. alıncakmı?

gökan
10-08-2009, 11:38
Denizciler bu alışverişte neler almayı düşünüyor birde ne renk çamaşır felan alıcaz .... Birde postal felan giyecekmiyiz ona göre bağcık vs. alıncakmı?

orya gıdıcne herşeyını vercekler beyaz gıyınceksın saırım

M U R A T
10-08-2009, 11:39

çamaşır beyazda yeşilde ok ama gömlek altına atlet giyeceksen yeşilin gözükmemesi lazımmış ve postal da giymeyecekmişiz..

gökan
10-08-2009, 11:41
http://img185.imageshack.us/img185/8563/47006224.jpg (http://img185.imageshack.us/i/47006224.jpg/)

orhansah
10-08-2009, 11:43
bunlar yazlık kıyafetler. ekim gibi kışlıklara geçiliyordu aynı bunun siyahlarına yani. çamaşır olarak beyaz alın. yeşile gerek yok.

gökan
10-08-2009, 11:44
1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN

Deniz Er Eğitim Alayı komutanımız Sayın Albay Sualp KESER çok nadide ve saygıdeğer birisi. 4000+ kişi arasından herhangi bir ayrım yapmadan kişisel sorunlarınızla bile ilgilenebilecek, gereğinde ailelerimizle bile irtibata geçebilen yüksek karakter sahibi ve anlayışlı bir insan.

- Eğitimlerimiz çok ağır olmayan ancak askerliğin temelini tam anlamıyla öğrenebileceğimiz nitelikte eğitimlerdi.

- Deniz Alayı sosyal faaliyetler açısından çok güzel bir düzeyde. Lig tvde yayınlanan maçların büyük kısmını projeksiyon vasıtasıyla dev ekranda izleme olanağına sahiptik. Ayrıca bunun yanında güncel sinema filmlerinin haftasonları gösterimi mevcuttu. Son olarakta 25 günlük süre içerisinde 2 kez mahalli sanatçılardan oluşan konser çalışması ve tiyatro çalışması mevcuttu. Bu imkanların çoğu eğitim alayında mümkün olmadığını düşünüyorum.

- Banyo, yemek, barınma, kantin ihtiyaçları konusunda kalabalıktan kaynaklanan ufak sorunlar yaşanabiliyordu. Ancak komutanımızın bu sorunlar hakkında geleceğe yönelik birçok çalışması mevcut.

- Yemek konusundaki sıkıntı yemeklerden değil kalabalıktan saatlerce sıralarda beklemekten kaynaklanıyor. Aşhane ve kamara dediğimiz yemek dağıtım bölgesi oldukça temiz. Ve yemeklerde birçok yere göre oldukça güzel. 25 günün 25 gününde etsiz yemeğin çıkmadığı bir gün dahi geçmedi. Buna çok şaşırmıştım. Hergün et yemeği çıkması beklemediğim bir durumdu.

- Yemekhanelerde musluklardan çay akması bir efsane değil tamamen gerçek bir olay. İlk gördüğümde bende çok şaşırdım ancak bu gerçekti ve şaşırtıcı olduğu kadarda güzeldi. 4000 kişinin ihtiyaçlarını karşılanması ancak bu şekilde karşılanabilirdi sanırım. Tabi bu durum sadece haftanın bazı günleri kahvaltıda mümkündü.

- Sıcaklara gelince arkadaşlar gerçekten sıcağın kralını burada gördüm. Bu iklim şartlarında iskenderunda askerlik yapmak büyük eziyete dönüşebiliyor. Ama zamanla bunada adapte olabiliyorsunuz. Sıcaklarla yakınlığı olmayanlar için büyük bir sıkıntı olarak düşünüyorum.

- Dağıtımlarda kısa dönemde olsa uzun dönemde olsa %90lık kısım birlikten ayrılıyor ve trnin çeşitli yerlerine tertipleniyor. En çok asker alan iller ise sırasıyla İstanbul , İzmit ve Muğla. Diğer gidebileceğiniz muhtemel yerler ise İzmir, Ankara, Adana, Mersin, Çanakkale, Yalova, Bartın, Zonguldak

Bütün tertiplerime hayırlı tezkereler diliyor saygılar sunuyorum.

alıntıdır

facia
10-08-2009, 12:04
EyvallahGökhan bilgiler için bindik bir alamete gideyoz kıyamete sanırım herşey en güzel yaşanarak öğrenilecek :)

Fbc
10-08-2009, 12:05
acemilik yaptığı yerde kalmıyormu kd'ler

se®k@n
10-08-2009, 12:10
Koray; bizim Erdemi bilirsin belki Evrensel den.. O da gecen sene bu dönem denizci olarak gitti.. Acemiligini İskendurunda yaptı,sonra Kocaeli ne yolladılar.. İskenderundaki tek sıkıntısı sıcaktı..

Kocaelinde giydikleri kıyafetlerin düz acık yesil bi rengi vardı.. Sadece kışın,hava soguk diye bot giymişlerdi.. Onun dısında bot giymemişlerdi..

streetracer_nos
10-08-2009, 12:10
15'İNCİ P. EĞT. TUG. K.LIĞI AMASYA
Hayatımda karadenize adım atmadın nasıldır?

sosyal olanaklar ve imkanlar bakımından sayılı Türkiye'nin sayılı tugaylarındandır.İçerde manavından cep telefonu kontorune pastanesine lahmacuncusuna kadar herşey mevcut.Tek sıkıntı orası acemi birliği olduğu için orda kısa donemler nöbet tutuyolar.

orhansah
10-08-2009, 12:12
acemilik yaptığı yerde kalmıyormu kd'ler

denizcilerde kalınmıyor. dağıtım oluyor.

facia
10-08-2009, 12:14
Koray; bizim Erdemi bilirsin belki Evrensel den.. O da gecen sene bu dönem denizci olarak gitti.. Acemiligini İskendurunda yaptı,sonra Kocaeli ne yolladılar.. İskenderundaki tek sıkıntısı sıcaktı..

Kocaelinde giydikleri kıyafetlerin düz acık yesil bi rengi vardı.. Sadece kışın,hava soguk diye bot giymişlerdi.. Onun dısında bot giymemişlerdi..

Erdem abisi Eren olan Erdem mi? eğer oysa biliyorum. Dediğin gibiyse süper valla :)

barutçu
10-08-2009, 12:21
sosyal olanaklar ve imkanlar bakımından sayılı Türkiye'nin sayılı tugaylarındandır.İçerde manavından cep telefonu kontorune pastanesine lahmacuncusuna kadar herşey mevcut.Tek sıkıntı orası acemi birliği olduğu için orda kısa donemler nöbet tutuyolar.

Eyvallah bilgilere göre türkiyede tek ve ilk ISO9001 alan yermiş.

Birlik inanılmazmış, nöbetden yana şikayet duymadım ama eğitimde türkiyede sayılıymış :mad:

Başka bilgi var mı acaba.

Listeyide güncelledim.

se®k@n
10-08-2009, 12:33
Erdem abisi Eren olan Erdem mi? eğer oysa biliyorum. Dediğin gibiyse süper valla :)

Yok o degil.. :) Abisi Taner olan..

facia
10-08-2009, 12:36
Yok o degil.. :) Abisi Taner olan..

Soyadları Yiğit o zaman :D

se®k@n
10-08-2009, 12:43
Evet onlar.. :)

MUGENPOWE®
10-08-2009, 13:53
butun gıden arkadaslara kazasıs belasıs teskereler dılıorm bekleyın aralıkta alt dewrenız olarak gelıorm =)

BLuEBoY
10-08-2009, 15:09
Manisa / Alaşehir Ulaştırma uzun dönem hakkında bilgisi olan varmı :)

gökan
10-08-2009, 15:31
hadı hayırlı yolculuklar kuzenı hakkarıye gonderdık 4 te:)hepınız allaha emanet olun

FaTiH44
10-08-2009, 16:20
Arkadaşlar son teslim tarihi yani 12 ağustos mesai saati bitimine kadar değil mi?

metin
10-08-2009, 16:26
Manisa / Alaşehir Ulaştırma uzun dönem hakkında bilgisi olan varmı :)
manısa alaşehır ıyıdır 4. boluk egıtımı agırdır bıraz dıgerlerı normal
her acemı bırlıgı sıvılden gelen adama zor gelıcektır ama
usta bırlıgınde arkadaslarımın anlattıgı acemı bırlıklerıne gore 10 numara alaşehır
sıneması var aksamları yemeklerı sıvıl fırma yapıyor ıyıydı
kantınde her şey var ne ararsan

BLuEBoY
10-08-2009, 16:29
manısa alaşehır ıyıdır 4. boluk egıtımı agırdır bıraz dıgerlerı normal
her acemı bırlıgı sıvılden gelen adama zor gelıcektır ama
usta bırlıgınde arkadaslarımın anlattıgı acemı bırlıklerıne gore 10 numara alaşehır
sıneması var aksamları yemeklerı sıvıl fırma yapıyor ıyıydı
kantınde her şey var ne ararsan

ulaştırma personel okulu ve eğitim merkezi 2.nci ulaştırma eğitim tabur komutanlığı benimki :)

saol valla içim rahatladı biraz :icon_tup:

M U R A T
10-08-2009, 17:10
butun gıden arkadaslara kazasıs belasıs teskereler dılıorm bekleyın aralıkta alt dewrenız olarak gelıorm =)

biletimizi senden alalım:D:icon_tup:

streetracer_nos
10-08-2009, 17:49

Birlik inanılmazmış, nöbetden yana şikayet duymadım ama eğitimde türkiyede sayılıymış :mad:

Listeyide güncelledim.

nöbetten kastım normal de kısa dönemler çavuş olurlar.Devriye atarlar onuda çoğu birlikte kimse sallamaz.Yani çavuş demek deliksiz uyku demek.Ama Amasya acemi birliği oluğu için usta asker az doalyısıyla çavuşlar er gibi nöbet tutuyo

Görkem
10-08-2009, 19:12

Listeyide güncelledim.

listeyi güncellemen güzel olmuşş teşekkürler,,,,,maaşallah site haricide olsa tanıdık eş dost felan derken baya bi askere giden varmış ,,,,tüm arkaşdaşlara tekrardan hayırlı teskereler allah kolaylık versin hepimize :icon_tup:

bizim ordu jandarmayla ilgili pek biş bulamadım ben internette,,,,aslında ben karadenizde askerlik yapan adamda pek tanımıyorum işin garibi ......

barutçu
10-08-2009, 19:29
nöbetten kastım normal de kısa dönemler çavuş olurlar.Devriye atarlar onuda çoğu birlikte kimse sallamaz.Yani çavuş demek deliksiz uyku demek.Ama Amasya acemi birliği oluğu için usta asker az doalyısıyla çavuşlar er gibi nöbet tutuyo

Anladım. Çok teşekkürler nöbet filan çokda önemli değil aslında inşallah hepimiz kazasız belasız döneriz.

gökan
10-08-2009, 19:30
listeyi güncellemen güzel olmuşş teşekkürler,,,,,maaşallah site haricide olsa tanıdık eş dost felan derken baya bi askere giden varmış ,,,,tüm arkaşdaşlara tekrardan hayırlı teskereler allah kolaylık versin hepimize :icon_tup:

bizim ordu jandarmayla ilgili pek biş bulamadım ben internette,,,,aslında ben karadenizde askerlik yapan adamda pek tanımıyorum işin garibi ......

ben kastamonuda yaptım karadenız ve jandarmaydı gıtcegın yer egıtım taburu ıse işin zor acemı uyur kadrolşu çalışır:)

PimPCaR
10-08-2009, 19:38
biraz araştırma yaparak manisa alaşehir ulaştırmaya gidenler için orayla ilgili bi video buldum. en yakın kankamda oraya gidicek.. Tuning kardeşliği yaparsınız artık..:)

http://video.google.com/videoplay?docid=-7538459506564104185

BLuEBoY
10-08-2009, 19:46
biraz araştırma yaparak manisa alaşehir ulaştırmaya gidenler için orayla ilgili bi video buldum. en yakın kankamda oraya gidicek.. Tuning kardeşliği yaparsınız artık..:)

http://video.google.com/videoplay?docid=-7538459506564104185

video için çok teşekkürler atari salonu falan var sevdim bu alaşehiri :D arkadaşın kimdir şimdiden kaynaşmak lazım :D :D

BlackEmperor
10-08-2009, 19:49
ben burdan bi arkadaşımla beraber gidicem ismini söylersen orda birbirimize yardımcı oluruz:icon_tup:

Mustafa Aygün Bursadan geliyor. kütük Trabzon :)

deniz
10-08-2009, 20:00
kd jandarma @ güvercinlik/ankara.herkese hayırlı olsun.

yavrum hayırlı olsun hayırlı teskerelerın olsun :)

bu arada herkeze hayırlı teskereler :)

FaTiH44
10-08-2009, 20:05
yavrum hayırlı olsun hayırlı teskerelerın olsun :)

sağol kankacım,darısı senin başına:p

flexamin
10-08-2009, 20:07
hayırlı teskereler.. Allah kısmet ederse bende aralık ta gidicem.. bakalım hayırlısı

hantypR
11-08-2009, 00:40
kısa donem edirne uzunköprü 102.topcu tugayı kısmetse bitirip gelecegiz ALLAHIMIN izniyle

STN
11-08-2009, 00:49
Hepimize hayirli teskereler arkadaslar ocak itibariyle görüsmek dilegiyle... :)

radula
11-08-2009, 10:46
Gidecek herkese hayırlı tezkereler.

FaBeRgE
11-08-2009, 12:09
hayırlı teskereler herkeze şimdiden :)

PimPCaR
11-08-2009, 16:20
video için çok teşekkürler atari salonu falan var sevdim bu alaşehiri :D arkadaşın kimdir şimdiden kaynaşmak lazım :D :D

seren enes.. sarışın temiz bi arkadaş denk gelirseniz tanışın valla mod üzerine anlatıcak çok şeyiniz olur..:)

M U R A T
11-08-2009, 18:42
ben bu akşam yolcuyum bütün tertiplerime hayırlı teskereler inşallah ocak ayında hepinizin iyi haberlerini alırım. selametle..

EkReM
11-08-2009, 18:46
ben bu akşam yolcuyum bütün tertiplerime hayırlı teskereler inşallah ocak ayında hepinizin iyi haberlerini alırım. selametle..

en büyük asker bizim asker
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

BLuEBoY
11-08-2009, 22:52
seren enes.. sarışın temiz bi arkadaş denk gelirseniz tanışın valla mod üzerine anlatıcak çok şeyiniz olur..:)

inş. denk geliriz ulaştırma olupda mod muhabbeti dönmezse çekilmez zaten :D :D :D

umut01
11-08-2009, 22:58
hepinize hayırlı teskereler.

barutçu
12-08-2009, 07:31
Teşekkürler...
@AMASYA

fangio
12-08-2009, 08:26
Herkese hayırlı teskereler, güle güle gidin, güle güle gelin arkadaşlar... :heyoo:

BKaya35i
12-08-2009, 11:26
Ankara'dan Selamlar :)
Herkese hayırlı teskereler.Sağ salim döneriz inş. yuvalara.
Sonunda bulabildim 3. Merkez Bakım Komutanlığını...

utkuselamoglu
12-08-2009, 12:01
hayırlı teskereler arkadaşlar..

iynn-RS
15-08-2009, 10:37
GÖRKEM RENDA
Baba Adı OĞUZ
Kuvveti Jandarma
Sınıfı Jandarma
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
Kabul Toplama Merkezi -
Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi ORDU İL J. K.LIĞI ORDU

herkese hayırlı teskereler olsun inşallah............

bu arada iyynn-rs de ordudaydı :) ............

valla gorkem ım telefonum acıktı keske arasaydın. kadır abı aradı senın buraya geldıgın gun. asağı ındım ama gondermısler sızı Fatsa Komandoya:(

yemın torenı Alay da olacak o zaman gorusuruz ınsallah.bıde burda kenevır olayları cok oluyor tarım muhendıslıgınden dolayı alayda kalırsan cok ıyı olur.

vtec41
15-08-2009, 14:00
manisaya düşen yokmu batıkışla :D
benim torunlar geliyo 1 ay sonra
şafak demiş 30 :D

hepinize hayırlı teskereler şimdiden allah yardıcınız olsun

cahit
15-08-2009, 15:57
dostum kardeşimi bıraktım gecen çarşamba manisa batı kışla 4.bölük 1 tim 2.manga adı ahmet talha şahin gözlüklü kel kafalı sarışın (kalan saçlar sarı:) uzun boylu yardımcı olursan sevinirim

FaTiH44
28-08-2009, 16:25
devreler nasıl gidiyor,biz bugün yemin ettik şafak karanlık bakalım nasıl bitecek:)

gökan
28-08-2009, 16:52
ne karanlık bea kaç kaldı:D

Görkem
28-08-2009, 22:12
bende yemini ettim allaha şükür bakalım bundan sonrası nası gitcek şimdiye kadar iyi sayılabilirdi diyebilirim zamanın çok yavaş geçmesi dışında :D,,,,bugün iynn rs le yani ibrahim kardeşimle beraberdik ,,,töreni onların orda ordu il jandarmada yaptık bizim eğitim birliği fatsa da ,,,,şimdi 2 günlük kafa dağıtma iznimiz hayırlı olsun diorum,, tüm devrelere geçmiş olsun darısı iyi bi dağıtıma sonrada allahın izniyle teskereye :)

M U R A T
05-09-2009, 00:47
benimde yemin cumaydı ve 2 günlük yol iznimi eve gelerek değerlendirdim pazarda trabzon a gidiyorum sahildeyim herkesi ziyarete baklerim:D

facia
05-09-2009, 09:47
yemini ettim 2 gunluk izinle birlikte iskenderunun sıcağından kurtuldum ... Pazar aksama doğruda Anadolu Kavağındaki tertip yerime teslim olurum.

vtec41
05-09-2009, 10:50
dostum kardeşimi bıraktım gecen çarşamba manisa batı kışla 4.bölük 1 tim 2.manga adı ahmet talha şahin gözlüklü kel kafalı sarışın (kalan saçlar sarı:) uzun boylu yardımcı olursan sevinirim

msjını geç okudum nete girmedim uzun zamandır ama geç olmuş artık yemin ettiler :D
benim bölüğümde acemiliğini yapmış güzel bi bölüktü..

ama %100 kıbrısa düşmüştür..

eğer kıbrıssa 39. mknz p.tüm. 49.p.a. 2.p. tb. 4. bl. teyim ben levent duran bana ulaşırsa yardımcı olabilirim burda..

benimde son 10 günüm

cahit
05-09-2009, 11:13
msjını geç okudum nete girmedim uzun zamandır ama geç olmuş artık yemin ettiler :D
benim bölüğümde acemiliğini yapmış güzel bi bölüktü..

ama %100 kıbrısa düşmüştür..

eğer kıbrıssa 39. mknz p.tüm. 49.p.a. 2.p. tb. 4. bl. teyim ben levent duran bana ulaşırsa yardımcı olabilirim burda..

benimde son 10 günüm

sağol dostum eğitim çavuşu olarak manisada kalıcaklarmış hayırlı teskereler sana

barutçu
11-09-2009, 21:01
Yeminimizi bugün yaptık.
Umarım herkesin keyfi yerindedir.
Amasya'dan selamlar :)

streetracer_nos
11-09-2009, 21:59
barutçu guzel yerdesin imkanlar bakımından askerlık yapılacak en iyi yerlerden bitanesi sayılır hayırlı teskereler

Hüseyin
11-09-2009, 22:07
bende 6 aydır bakaya olarak geziyormusum haberim yok :) hemen alacaklarını söylediler 89/3 B olarak gidicekmişim 1 ekimde :)

ha_SaaaN
11-09-2009, 22:09
vay be askerliğe baslamak bitirmenın yarısı derler doğrumudur gitmeden bilemem tabi

şimdiden hayrlı teskereler :)

kısmetse şubatta bende gidiyorum 90/1 sıra bize geliyo herkez gibi gidip yapıcaz askerliğimizi

barutçu
12-09-2009, 08:07
barutçu guzel yerdesin imkanlar bakımından askerlık yapılacak en iyi yerlerden bitanesi sayılır hayırlı teskereler

Evet imkanları çok güzel. Gündüzleri: döner + lahmacun + tatlıcı + 3-4 adet kantini+ sabahları sıcak simit var :)

Ama eğitimide imkanlarla doğru orantılı olarak bi o kadar zordu. Acemilik bitti umarım ustalık daha iyi olur :) Buraya düşen olursa yardımcı olmaya çalışırım.

cembozbey
12-09-2009, 11:04
Evet imkanları çok güzel. Gündüzleri: döner + lahmacun + tatlıcı + 3-4 adet kantini+ sabahları sıcak simit var :)

Ama eğitimide imkanlarla doğru orantılı olarak bi o kadar zordu. Acemilik bitti umarım ustalık daha iyi olur :) Buraya düşen olursa yardımcı olmaya çalışırım.

bende orda yabmıstım 311. olarak gerckden imkanları cok fazla ama kalabalıkdan sıra cok oldugu için skıntı oluyo halı saha ve intternet cafe,bilardo ve ateri salonu vardı zamanımda =))

barutçu
12-09-2009, 15:59
bende orda yabmıstım 311. olarak gerckden imkanları cok fazla ama kalabalıkdan sıra cok oldugu için skıntı oluyo halı saha ve intternet cafe,bilardo ve ateri salonu vardı zamanımda =))

Evet aynen dediklerinde devam ediyor ek olarak + PS2 var. Ama internet kafe kapatılmış sizin dönemden sonra şikayet dolayısıyla :)

barutçu
19-09-2009, 12:46
Durumlar nedir?
Bayramda çift çarşımızıda aldık allaha şükür :)

facia
20-09-2009, 10:27
ben 4 gün çarşı aldım valla :) suan teyzemlerdeym ... Güzel bir banyo yaptım birazdanda yatıp uyuycam :)

trgy
20-09-2009, 11:55
ben 4 gün çarşı aldım valla :) suan teyzemlerdeym ... Güzel bir banyo yaptım birazdanda yatıp uyuycam :)

ohhhhh keyif hayırlı teskereler.kısmetse aralıkta bende askerim

BLuEBoY
20-09-2009, 12:05
er olarak cuma günü yemın törenimiz vardı evciye çıktım bende 3saat sonra gidip geri teslim olucam yarında çarşımız varmış :)

facia
20-09-2009, 12:39
ohhhhh keyif hayırlı teskereler.kısmetse aralıkta bende askerim

valla bence gitmemenin yollarını ara :) boşver naapıcan askere gidip :)

trgy
20-09-2009, 13:07
valla bence gitmemenin yollarını ara :) boşver naapıcan askere gidip :)

orası öylede daha sonra kısa diye bir şey kalmaz diye korkuyorum.kısacası mecburiyetten gidiyorum.

M U R A T
20-09-2009, 13:58
orası öylede daha sonra kısa diye bir şey kalmaz diye korkuyorum.kısacası mecburiyetten gidiyorum.

gelde biletimizi alalım senden bende çift çarşımı aldım herkese iyi bayramlar...

FaTiH44
20-09-2009, 14:29
dedeleri gönderdik,torun yolu gözlüyoruz:) herkese iyi bayramlar.

trgy
20-09-2009, 14:48
gelcem gelcem kısmetse;)

barutçu
21-09-2009, 12:35
fazla bekletmeyin bizi torunlar sıkılmaya başladık.
Ş:117 =)

facia
21-09-2009, 18:00
fazla bekletmeyin bizi torunlar sıkılmaya başladık.
Ş:117 =)

adam mı öldürdük naaptık hala 117 :(

gökan
21-09-2009, 19:17
adam mı öldürdük naaptık hala 117 :(

hehe gecer gecer cabuk gecer:):):)elımde gunluk var şfk 132 :Dyazıyor

barutçu
27-09-2009, 12:35
#109 olduk bile. Morallari elimizden geldiğince(!) yüksek tutmayı başarabilirsek bitecek inşallah ;)

barutçu
03-10-2009, 12:04
#104...
Şafak atma yeri seçtim burayı :D

facia
03-10-2009, 14:55
Bizim yerimizede attiriyorsun safagi :) eline sahlik 3de1 i bitti sayilir

FaTiH44
07-10-2009, 12:09
3 ay 10 gün sonra özgürüz devreler:rolleyes:

Low-Rider
07-10-2009, 12:17
sakin olun 100den sonra çabuk geçiyor :)

facia
12-10-2009, 15:19
97 hadi bakalım nasıl geçicek

KMR2-GT
12-10-2009, 15:34
bızımkı 2 ay sonra start alacak:D

gökan
12-10-2009, 15:44
ulan ne cabuk 97 oldu hehehe 81 bekleyın

facia
19-10-2009, 11:45
ulan ne cabuk 97 oldu hehehe 81 bekleyın

çabukmu :D nesi çabuk yaw geçmiyo 90 lar :)

cheers
19-10-2009, 11:51
Bitmiş işte daha ne olsun :)

FaTiH44
21-10-2009, 11:27
panik yok,şafak 87:)

facia
24-10-2009, 12:35
85 başka yok

barutçu
02-11-2009, 21:28
Ş=75 filan olması lazım herhalde :D

Jem89
03-11-2009, 09:21
Moralim çok bozuldu..Uzun dönem gittim.. Şafak 380 :D

BarışArdalı
03-11-2009, 16:20
329 ş = kaç?? :D

BLuEBoY
03-11-2009, 16:27
Moralim çok bozuldu..Uzun dönem gittim.. Şafak 380 :D

al bendende okadar :D şafakmı kasatura numarasımı karıştırıyorum :p :hahaha: :D :D

barutçu
03-11-2009, 17:36
329 ş = kaç?? :D

:D Saymıyorum ama herhalde 74lerde :D

BarışArdalı
03-11-2009, 21:45
:D Saymıyorum ama herhalde 74lerde :D

15.P.EĞT. TUGAYI SANIRIM :rolleyes:

facia
04-11-2009, 09:56
ben koptum şafak saymaktan önden önden sayıyorum. O yuzden bıraktım ama 10 tane haftasonumuz daha var :=)

VteC_MaNiaC
04-11-2009, 10:55
bızımkı 2 ay sonra start alacak:D

aynen :D merakla beklemekteim :)

FaTiH44
04-11-2009, 11:01
şafak 73,ötesi yok :)

trgy
04-11-2009, 11:19
sınav kağıtları dağıtılmaya başladımı?:(

cheers
04-11-2009, 11:59
1-30 kasım arasında askerlik şubesıne gıdıp kapalı zarfını alacaksın Turgay :D

barutçu
04-11-2009, 12:05
15.P.EĞT. TUGAYI SANIRIM :rolleyes:

Evet aynen 22. alay :)

ben koptum şafak saymaktan önden önden sayıyorum. O yuzden bıraktım ama 10 tane haftasonumuz daha var :=)

Şafak saymak adamı dahada daraltıyor. Gidecek arkadaşlara tavsiye sağasola şafak atmayın boşuna. Bi 100 de atın yeter.

10 haftasonu değil ya 9 son haftasonunu sayma artık :)

Hatta bayramdaki haftasonunuda sayma (evci olacaklar için) = 8

Bu haftada bitti sayılır bu haftasonunuda sayma = 7 :D

facia
04-11-2009, 12:11
Evet aynen 22. alay :)

Şafak saymak adamı dahada daraltıyor. Gidecek arkadaşlara tavsiye sağasola şafak atmayın boşuna. Bi 100 de atın yeter.

10 haftasonu değil ya 9 son haftasonunu sayma artık :)

Hatta bayramdaki haftasonunuda sayma (evci olacaklar için) = 8

Bu haftada bitti sayılır bu haftasonunuda sayma = 7 :D

askerlıgı bitirdin abi sen :)

FaTiH44
04-11-2009, 12:20
bizde içtima bitti mi gün bitiyor,içtimalar sıkıntılı.birde kolluk tutturuyolar bizim bölükte kısa dönemlere.Kolluk tutan var mı başka devreler?

facia
04-11-2009, 15:11
bizde içtima bitti mi gün bitiyor,içtimalar sıkıntılı.birde kolluk tutturuyolar bizim bölükte kısa dönemlere.Kolluk tutan var mı başka devreler?

bizde ben hariç herkes silahlı tutuyor kısa donemler

MUGENPOWE®
04-11-2009, 15:37
bizde ben hariç herkes silahlı tutuyor kısa donemler

nıe sakatamı bagladın sana wermıolar :D

trgy
04-11-2009, 20:35
"askerlik tanga gibidir, aradan çıkartayım derken bir de bakmışsın araya kaçıvermiş."

kamer kardeşim sağ olsun beni eğlendiriyor:D

trgy
04-11-2009, 20:36
1-30 kasım arasında askerlik şubesıne gıdıp kapalı zarfını alacaksın Turgay :D

şimdiden hayırlıısı olsun yarın gitcem bakalım n vercekler:Dşimdiden gitceklere hayırlı teskereler.:o

i_could
05-11-2009, 12:00
Kolluk tutuyorum ben fakat elektrik ve sudan sorumlu oldugum için nöbet ya da değiştiricilik yok bende :)

barutçu
06-11-2009, 10:07

İçtimadan muafız biz. Ama kolluk+ sancak nöbeti var bizde.
kolluk ve nöbet tutmayan kısadönem yok amasya'da zaten kadrolu askerler burada az. O yüzden büyük şans sadece kolluk tutmak :)

BarışArdalı
06-11-2009, 11:40
amasyada 25eylülde terhis oldum.24 eylülde kolluk tuttum..ne küfür etmiştim..

facia
06-11-2009, 11:47
nıe sakatamı bagladın sana wermıolar :D

Bölük büroda olduğum için ayarlattırdım kolluğu yoksa 50 gun felan bende silahlıya gıttım :)

M U R A T
07-11-2009, 08:53
şafak 71:)

Görkem
07-11-2009, 11:11
şafak 71:)

ne mutlu bize,,,,tüm tertiplere hayırlı teskereler ,,,kaldı 70 :) ........

ORDU JANDARMA tekkiraz karakolu kolluk çavuşuu :D ...........

barutçu
08-11-2009, 10:04
Ş=69...
:icon_tup:

barutçu
09-11-2009, 15:23
Ş=68 :D :heyoo:

barutçu
11-11-2009, 15:35
Ş=66 BATTI :heyoo: :D

MTN106
11-11-2009, 16:27
kasım celbinde gidiceklerin nerye düştüğü belli oldumu ? benimde kasım celbi ama şubeyi aradığımda nereye düştüğümün belli olmadığını söylüyolar .bilen paylaşaırsa sevinirim..

clioo
11-11-2009, 19:43
1-2-3 aralıkta sınav var, sınavdan sonra belli olacak nereye gideceğin..

barutçu
12-11-2009, 09:54
1-2-3 aralıkta sınav var, sınavdan sonra belli olacak nereye gideceğin..

Aynen 10 Aralık gecesi saat 12:00 de yerin belli olacak 12sinde birliğine teslim olacaksın...

Şu anda tek yapman sarı zarfını askerlik şubenden alman ve gün sayman...

Hayırlısı olsun tekrardan.

Ş=65 :heyoo:

barutçu
13-11-2009, 14:50
Ş=64 battı 63 :heyoo:

barutçu
14-11-2009, 12:27
Ş=62 desem :heyoo:

umut01
14-11-2009, 12:34
az kalmış arkadaşlar. hayırlı teskereler.

Görkem
14-11-2009, 12:35
63 mü 62 mi yaw 16 sı gece dersek 62 mi oluyo :) 17 dersek 63 sanırım :) allah sabır versin bize .......

FaTiH44
17-11-2009, 11:19
şafak 60 devreler ötesi yok:)

barutçu
18-11-2009, 14:00
Ş=59
:heyoo:

barutçu
25-11-2009, 12:08
Ş=52 :heyoo:

ahmetuygur
25-11-2009, 12:11
hayırlısı 10 karakter

FaTiH44
28-11-2009, 10:48
şafak:49:rolleyes:

facia
28-11-2009, 23:02
48 artık bizde yedik bitirdk darısı 331 lere

eeyore
28-11-2009, 23:06
bnmde bikaç arkadaşım gidicek aralık tertibiyle Allah yardımcınız olsun.

M U R A T
29-11-2009, 09:14
49 bende bi şafak karalıyayım dedim:)

barutçu
01-12-2009, 11:16
Ş= 45 Ötesi yok...
Darısı öz torunlarımız 331Kd lerin başına...

facia
06-12-2009, 16:22
42 başka yok :D torunlar gelsin artık :)

Görkem
07-12-2009, 15:03
bizim olsun 40 olsun :) ..............

barutçu
08-12-2009, 11:43
Ş=39 havada =)
Yani 38 doğacak artık =)
Haritanın büyük kısmı bitti =)

Görkem
09-12-2009, 10:16
bitti bitti adamım atarsa 37 !!!!! :)

barutçu
20-12-2009, 08:52
Ş=26 :D Atarsa 25...

barutçu
23-12-2009, 12:17
Ş=23 :heyoo:

Bulut Y.
23-12-2009, 12:29
Ş=23 :heyoo:

ahmet yarbayı tanıyomusun amasyada ?

BarışArdalı
23-12-2009, 12:58
ben tanıyodum. 22.alayda olması gerekiyor.

barutçu
24-12-2009, 13:31
ahmet yarbayı tanıyomusun amasyada ?

Evet 22.Alay'da var bir ahmet yarbay.

Ama tam olarak soyad ve bölük yazarsan daha iyi anımsayabilirim.

FaTiH44
27-12-2009, 09:38
şafak:21 ....

barutçu
28-12-2009, 13:04
Ş= 019
:eek:

Bulut Y.
28-12-2009, 14:17
eniştem olur kendileri Ahmet Türkay :D

barutçu
29-12-2009, 12:06
eniştem olur kendileri Ahmet Türkay :D

Bizim Alay Karargahta olsaydı selamlarını iletirdim komutanımıza.

Ş=18 Başka Yok!

barutçu
30-12-2009, 13:48
Ş=17 Battı ;)

barutçu
02-01-2010, 11:09
Ş=15 ;)

barutçu
03-01-2010, 09:06
Ş=14

barutçu
05-01-2010, 11:06
Ş=11 ;)

FaTiH44
08-01-2010, 10:57
şafak:9:):D

M U R A T
09-01-2010, 10:05
şafak 8 başka yok:D

Görkem
09-01-2010, 12:43
şafak 8 başka yok:D

:icon_tup: ;)

facia
10-01-2010, 13:18
sadece 7 :)

barutçu
10-01-2010, 14:29
Ne kola ne fanta sadece YEDİGÜN (!)::hahaha::hahaha:

SekoLive
10-01-2010, 14:30
Ne kola ne fanta sadece YEDİGÜN (!)::hahaha::hahaha:

:) çok iyi hadi gözünüz aydın

barutçu
14-01-2010, 09:53
Ş= 3 Havada ;)

facia
14-01-2010, 16:38
atarsa 3 :)

barutçu
15-01-2010, 11:34
Ş=2

Low-Rider
15-01-2010, 11:38
vay be 329larda bitirdi

ptesi gidiyorum geliboluya abimi almaya

BarışArdalı
15-01-2010, 14:51
harbiden daha dün gibi ya.ne çabuk atıyo bu kd şafakları :D

M U R A T
16-01-2010, 09:41
doğangüneş:)

barutçu
16-01-2010, 10:26
Aynen Doğan GüneŞ (!)

Bu saat'den sonra ben mi askerlik yapayım... ;)

Böylece bir K.D'ninde sonu gelmiş oldu. 329KD finito ;)

FaTiH44
16-01-2010, 15:02
12'den sonra doğan güneş,hadi hayırlı olsun hepimize:)

M U R A T
17-01-2010, 16:17
evim evim güzel evim:D

Low-Rider
17-01-2010, 16:24
hoşgeldin murat

gökan
17-01-2010, 18:40
hakakrıden arkdssımda geldı felç olmus aclıktan:)dırek ev yemegıne hücüum:)

M U R A T
18-01-2010, 16:19
hoşgeldin murat

sağol özgür..

FaTiH44
18-01-2010, 16:22
geçmiş olsun beyler,bitirdik sonunda.

Berkan
18-01-2010, 16:42
Hepinize hoşgeldiniz :D

Görkem
18-01-2010, 16:54
evim arabam yatağımmmmm :) herkese geçmiş olsun yolumuz açık olsun .....haydeeeee :) geldik bitirdik burdayız :icon_tup:

barutçu
18-01-2010, 19:32
Bütün 329 K/Dlere geçmiş olsun.
Darısı askerliğini yapmamış torunların başına.
Bitti sonunda =)

Turquake
20-01-2010, 18:20
Tüm 329 ksd arkadaşlarıma geçmiş olsun diliyorum.Eminim sizde benim gibi askerde sivil hayatın kıymetini daha çok anlamışsınızdır.6 aylık kabus bitti.hayırlı uğurlu olsun herkese ;)