Orijinalini görmek için tıklayınız : Fn2 dyno çıktısı
Serhat Y.
25-06-2009, 14:14
Injen cai, öncesi ve sonrası. Anlayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum sizce sonuç nasıl? saygılar...
http://img229.imageshack.us/img229/8421/injen004iz6.jpg (http://img229.imageshack.us/i/injen004iz6.jpg/)
flexamin
25-06-2009, 14:16
tek cai warsa bana göre güzel değerler..
Yiğit Ş.
25-06-2009, 14:18
sonuç tatminkar. fakat bukdr kayıp normal mi?
Serhat Y.
25-06-2009, 14:27
tek cai warsa bana göre güzel değerler..
evet sadece cai var. stock halde 209,9hp. cai den sonra 215,9. 6hp bencede iyi rakam ama. fn2 lerin stock 201hp olması beni düşündürdü ,gerçi savaşın dyno sunun çarpan değerinin yüksek olduğunu biliyoruz ama bukadar fark olması ilginç.
motor baya ii wermiş cai'yle..
VeNoM_35
25-06-2009, 14:41
evet sadece cai var. stock halde 209,9hp. cai den sonra 215,9. 6hp bencede iyi rakam ama. fn2 lerin stock 201hp olması beni düşündürdü ,gerçi savaşın dyno sunun çarpan değerinin yüksek olduğunu biliyoruz ama bukadar fark olması ilginç.
çarpanı düzeltince 200hp çıkıyor orj, cai sonrası ise 205 oluyor.
Gayet saglıklı ve guzel keyifli gazlamalar ..
Serhat Y.
25-06-2009, 14:54
çarpanı düzeltince 200hp çıkıyor orj, cai sonrası ise 205 oluyor.
biraz açıklarmısın nasıl bulduğunu bu rakamları.
153.1kw 208.7 hp edıyor
153.1 kw x 1.363634 katsayısı
stockkende 148.8kw x1.363634 202.9hp
kw/0,736 de bosver arkadas yanlış carpmıstır sıkma canını sen :icon_tup:
Serhat Y.
25-06-2009, 15:11
153.1kw 208.7 hp edıyor
eyvallah selçuk açıklaman için.
GKS TypeR
25-06-2009, 15:23
güzel gayet iyi maşallah kardeşime
ama o ağırlık olduğu sürece birkaç hp nin önemi yok bence.
Serhat Y.
25-06-2009, 15:43
al işte, taş yakından gelir derlerdide inanmazdım:) sana yarın 30cm. avans len:D
VeNoM_35
25-06-2009, 15:47
kw/0,736 de bosver arkadas yanlış carpmıstır sıkma canını sen :icon_tup:
Mechanical horsepower hp
≡ 33,000 lbf/min
= 550 ft·lbf/s
= 745.6999 W
wiki'de 0,745 olarak geçiyor, ki google'da hp-kw yazın ilk üç link de bunu bu şekilde kabul etmiş. ayrıca ben bunlara hiç bakmamıştım, program vasıtası ile hesaplamıştım ilk ama bilgilerimi güncellettiniz bana:)
kaynak:
1. http://en.wikipedia.org/wiki/Horsepower
2. http://www.americanmachinist.com/Calculators/HorseToKilo.aspx
3. http://www.tvss.net/train/tools/08.htm
4. http://www.wentec.com/unipower/calculators/kw_hp.asp
VeNoM_35
25-06-2009, 15:50
metrik olarak alırsak dediğiniz doğrudur, 0,735 katsayısı.
GKS TypeR
25-06-2009, 15:56
al işte, taş yakından gelir derlerdide inanmazdım:) sana yarın 30cm. avans len:D
yorum yaptım kanka :D
_muhaRRem
25-06-2009, 16:33
hafif jant tak kardeşim.. 3.vites 3000Rpm basın hatta 1 boyda avans ver GKS ye :)
bs geçio ztn gks yi :hahaha:
H.bilgili
25-06-2009, 19:10
Cok guzel bır sonuc:icon_tup:kazasız belasız
kazasız belasız.guzel sonuc.
Eray Yümsel
25-06-2009, 19:58
bs geçio ztn gks yi :hahaha:
karar ver olm bs mi geçiyo gks mi :D
bs ye maşallah güzel sonuc.
Maşallah. Tek cai ile iyi güç almış. Stock hali ile net 200 vermesi de çok iyi aslında.
Serhat Y.
26-06-2009, 08:57
iyi dilekler için herkese teşekkürler, evet sadece cai ile bu sonuç sevindirici, peki toda headers (katı iptal ediyor) + orta düz boru + toda son susturucu ile nasıl bi sonuç çıkar ortaya sizce.
Not. Biliyorum geyiğine söylüyosunuz ama bilmeyenler için söliyim gks ile aramızda geçme geçilme muhabbeti makaranın dışına çıkamaz.
GKS TypeR
26-06-2009, 09:57
iyi dilekler için herkese teşekkürler, evet sadece cai ile bu sonuç sevindirici, peki toda headers (katı iptal ediyor) + orta düz boru + toda son susturucu ile nasıl bi sonuç çıkar ortaya sizce.
Not. Biliyorum geyiğine söylüyosunuz ama bilmeyenler için söliyim gks ile aramızda geçme geçilme muhabbeti makaranın dışına çıkamaz.
aynen öle kardeşim biz dostuz, zaten cem uzmanda işin makarasında,
Kanka bu saydıklarınla fena sonuç çıkar ortaya ama beni bu şeklidede geçemezsen yak o tesisatı yada arabayı yak işte bişeyler. biliyosun kat iptalli,filitreli,egzoslu fn2 ye 1 boy sapladım :D şakaya gelmem yani :D
kanka ayrıca senin parçaların 4-5 aydır gelmemesi benim çok canımı sıkıyor sonuçta seni fatihle (racer corner) tanıştıran benim, sen bana parçayı sordukça keşke tanıştırmasaydım diyorum, :ofk: sen birde paranın hepsini ödedin dimi :mad:
153.1kw 208.7 hp edıyor
aynen bende bu çarpımla karşılaştım dogrusu bence de budur maaşallah cai power :)
Serhat Y.
26-06-2009, 10:15
aynen öle kardeşim biz dostuz, zaten cem uzmanda işin makarasında,
Kanka bu saydıklarınla fena sonuç çıkar ortaya ama beni bu şeklidede geçemezsen yak o tesisatı yada arabayı yak işte bişeyler. biliyosun kat iptalli,filitreli,egzoslu fn2 ye 1 boy sapladım :D şakaya gelmem yani :D
kanka ayrıca senin parçaların 4-5 aydır gelmemesi benim çok canımı sıkıyor sonuçta seni fatihle (racer corner) tanıştıran benim, sen bana parçayı sordukça keşke tanıştırmasaydım diyorum, :ofk: sen birde paranın hepsini ödedin dimi :mad:
aynen kardeşim 3.250$ ın 3.000$ ını ödedim.:mad: senin kendini suçlu hissetmene gerek yokki sende kendince bana iyilik yaptın allah razı olsun nerden bilebilirdinki işin buraya geleceğini, şubat sonu gelecek parçalar haziran sonu oldu haala ortada yok.:beuj: bu durumda fatih'le olan ilişkimi tekrar gözden geçircem bende. valla hevesimde kalmadı açıkçası pek, benim arabam bütün kış yatmış şurda kullanacağımız toplasan 2 yaz zaten, ondada istediğim bişeyi yapamıyorum bu nasıl iş yaa.
abi gidip alsana paranı ne parçası ne kadar rahatsınız ya:)
yurtdışındaki satıcılar bazen vurdumduymaz olabiliyor, davranışlarına anlam veremiyorsun adamların
sen burda duvarlara da tırmansan, üstünü başını da yırtsan adam ağırdan alıyor ya da yollamıyor, 3 ay filan da biz uğraştık burdan, ordaki adamın atlayıp yanına gidemedikten sonra burdan uğraşmak zor gerçekten
Serhat Y.
26-06-2009, 10:28
yurtdışındaki satıcılar bazen vurdumduymaz olabiliyor, davranışlarına anlam veremiyorsun adamların
sen burda duvarlara da tırmansan, üstünü başını da yırtsan adam ağırdan alıyor ya da yollamıyor, 3 ay filan da biz uğraştık burdan, ordaki adamın atlayıp yanına gidemedikten sonra burdan uğraşmak zor gerçekten
yok ben yurdışından direkt kendim getirmiyorum. racer corner (fatih) ilgilenecekti. kaldıki parçalar demesine göre türkiye gümrüğüne girmiş fakat bazı nedenlerden dolayı malları çekemiyormuş:beuj:
Serhat Y.
26-06-2009, 10:28
abi gidip alsana paranı ne parçası ne kadar rahatsınız ya:)
öyle olacak zaten cem. p.tesi giderim yanına buyuk ihtimal.
SekoLive
26-06-2009, 10:33
geçmiş olsn abi böyle hevesle sipariş ettiği şeyleri beklemek insanın ömrünü yiyor ....
yok ben yurdışından direkt kendim getirmiyorum. racer corner (fatih) ilgilenecekti. kaldıki parçalar demesine göre türkiye gümrüğüne girmiş fakat bazı nedenlerden dolayı malları çekemiyormuş:beuj:
burda dealer olsa bile sorun oluyor, onu demek istemiştim aslında. getiren kişinin çok sıkı şekilde takip edip, yurtdışında satan adamı sıkıştırması gerekiyor. gümrük de ayrı sıkıntı.
inşallah kısa sürede hallolur, çok iyi anlayabiliyorum neler hissettiğini.
fn2 ıyı guc uretıo aslında maşallahta, o 225 lastık:) ve 18den kurtulsa ıyı ıs cıkarır.. 205 40 17 takıcan baya ıı olur sanırsam..
paşaoğlu bu dyno'nun çarpanını neden düzeltmiyor? hadi biz biliyoruz neyin ne olduğunu.. peki ya kw değerinin gerçek hp karşılığını bilmeyenler kandırılmış olmuyor mu?
"oo ne güzel arabamın gücü çok iyi çıktı" diye sevinmez mi bilmeyenler?
O kadar da değildir yanş dyno ya çıkan biris o kadarını bilsin :D
O kadar da değildir yanş dyno ya çıkan biris o kadarını bilsin :D
abicim araba alıp satmaya gelen sade vatandaşlar mesela ankarada dynoya çıkartıyorlar arabaları.. bu adam ne bilsin hp nedir kw nedir...
abicim araba alıp satmaya gelen sade vatandaşlar mesela ankarada dynoya çıkartıyorlar arabaları.. bu adam ne bilsin hp nedir kw nedir...
Abi onu da bilgilendirirler artık :) yapsınlar yani :)
mechanıcer
09-07-2009, 22:24
kardesım masallah guzel sonuc şu hurafe todaların gelsede taksak artık ya yalan ruzgarı oldu. gıt al paranı ben darlandım artık yaw.. sen fıltrelı bıle gks yı zaten yıyorsun :D egzostlu dusunemıyorum :D
Rstmania
09-07-2009, 22:39
zamanında racer cornerden bende parça getirtmiştim. Biraz geç oldu ama geldi. Biraz derken 3-4 ay kadar.... ;)
fatih(racer corner) bunu alışkanlık mı yaptı yoksa siparişleri tek tek toplayıp beraber getireyim diye mi düşünüyor diye düşünmeye başladım şimdi.Kardeşimin dediği gibi bizim yaylar aralıkta gelecekti mart sonu geldi.Ama fatih ne zaman arasam "ben getircem dedim,getirecem" dedi o zaman jest olsun diye kargo parası almadı.Dediğim gibi bence siparişleri topluyor ondan sonra getiriyor.
GKS TypeR
10-07-2009, 08:01
kardesım masallah guzel sonuc şu hurafe todaların gelsede taksak artık ya yalan ruzgarı oldu. gıt al paranı ben darlandım artık yaw.. sen fıltrelı bıle gks yı zaten yıyorsun :D egzostlu dusunemıyorum :D
olum metin benimkini ağzından düşürmüyosun :D
bs dahil 4 tane fn2 ile denedim daha geçen olmadı zoruna gitmesin. ;)
Serhat Y.
10-07-2009, 08:27
olum metin benimkini ağzından düşürmüyosun :D
bs dahil 4 tane fn2 ile denedim daha geçen olmadı zoruna gitmesin. ;)
5 te nasıl geliyorum ama kank:icon_tup:
GKS TypeR
10-07-2009, 11:59
5 te nasıl geliyorum ama kank:icon_tup:
aynen kanka 5 te fena geliyosun yanıma, :icon_tup: ama herzaman yemez :D ilk defa çok az benzinle yola çıktım bidaha en azından çeyrek olur. :o full bitik benzin demek ki 5 te yemiyor halbuki hiç böle yapmazdı çıktığım gibi giderdim demekki bundan sonra arpayı fazla tutmak lazımmış :D
Serhat Y.
10-07-2009, 12:21
neyse kanka 15 gün yatar benim araba dünkü denemeden sonra:rolleyes:, zaten bugun sende gidiyorsun e haftayada ben gidiyorum, bidahaki denememiz umarım toda larla olur.:icon_tup: amin yarabbim:)